PDA

View Full Version : Obicha neq,haresva men...

o0BicHkaM`Te`Be
03-19-2006, 09:09
Zdraveite :) Reshih da pisha tuk,zashtoto naistina se nujdaq ot syvet kak da postypq...znachi...bivsheto mi gadje (s koeto sega sme mn mn mn dobri pr) trygna s nai-dobrata mi priqtelka (za koeto mn se radvam ) i negoviq nai-dobyr priqtel mu kazal che me haresva i syotvetno mn iskaha da ni "oredqt"...otnachalo mi beshe bezrezlichen...no ot tolkova prikazki za nego vze naistina da mi haresva i to mn...toi obicha edno momi4e,koeto samo go razigrava i nego i edin ot nai-dobrite mu priqteli,zashtoto i dvamata q haresvat,a tq uj ne mojela da izbere i izliza i s dvamata i s edna duma samo gi razvyrta...ta kakto i da e...tova momche uchi v dr grad i si idva petyk i sybota..i taka poetyk si chatihme i toi mi prashtashe celuvki tva onova kazah mu kfo izpitvam kym nego i toi kaza 4e tva e prosto neveroqtno 4e ne moje da povqrva i nz si kvo...i az otidoh na diskoteka s ubejdenieto,4e shte stane neshto...no nishto ne stana posle vecherta v chata toi mi kaza,4e ne se poznavame dostatychno dobre vse oshte za da ima neshto po-seriozno...na sledvashtata diskoteka toi postoqnno me zqpashe,a kogato mina pokrai men me hvana za dupeto :oops: xhAx...posle za da mu go vyrna az pipnah kosata mu (mn obicham da pipam bodlichki ) i toi pak me hvana ama sichko tva ostana nqkvo skrito...i vecherta t.e. snoshti v kanala si si pisheshe s tva momiche za koeto spomenah kolko mn q obi4a i nz si kvo,a na men mi vika:Kak moje da haresvash takyv neshtastnik kato men samo se podigravam s horata i nai-veche teb takyv maloumnik sym sigurno me mrazish i ne iskash da me vijdash veche...i az mu kazah:ne si be...a dori i da si az si te haresvam takyf kakyfto si dori i da obichash ne edna ami 10 (imeto i) i posle pak zapochnahme da govorim kolko bilo neveroqtno tva 4e go haresvam i toi pak pochna da mi prashta celuvki i az mu kazah 4e ne gi iskam ako sa ot syjalenie i toi kaza 4e ne sa i 4e ne iska da govorq taka...i...s dvata kraka v bataka...neznam kajete mnenieto si daite syvet i izvinqvaite 4e e tolkova dylgo :){}

better_life
03-19-2006, 09:21
ebati tupaka!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 ebava se s teb prosto si nema druga rabota..... spored men :roll: :roll: :roll:

`Death`Whore`
03-19-2006, 10:02
Прочетох само заглавието, но ще ти кажа, че ако истински харесва теб, не обича нея. И обратното.

LP_girl_14
03-19-2006, 10:37
Тва момче е мноу зле... :smt019 Не мисля че има некви чувства към теб!И е ужасно в дискотеката да флиртува с теб,а в канала като знае че гледаш публично да заявява колко си обича приятелката си!Недей да падаш толкова ниско и да му поозволяваш да те използва сякаш си някакава играчка.И ти имаш чувства и достойнство подяволите :-s

piFka_LP
03-19-2006, 10:58
Тва момче е мноу зле... :smt019 Не мисля че има некви чувства към теб!И е ужасно в дискотеката да флиртува с теб,а в канала като знае че гледаш публично да заявява колко си обича приятелката си!Недей да падаш толкова ниско и да му поозволяваш да те използва сякаш си някакава играчка.И ти имаш чувства и достойнство подяволите :-s
..suglasna :!:

Ini4ka
03-19-2006, 12:24
Mili4ka toq tip samo se opitva da te razigrava men po-po-biv6iq taka si igra s men... obi4am neq ama 6te q zabravq ako bade6 s men... i az glupa4kata se varzah i kvo... 3 sedmici hoihme i toi me zaeba za6toto "o6te obi4al neq"
Ima gi hilqdi takiva... edin savet: pravi se na nedostapna... hvani si dr gaje i izob6to da ne ti puka za toq bokluk! V NIKAKAV slu4ai ne tr da mu tar4i6 po gaza! za tvoe dobro e! osaznai se i opitai da go zabravi6 a ako toi zabravi onaq opitai da bade6 6tastliva s nego no tova e malko veroqtno