PDA

View Full Version : Момичета какво ви отвращава в едно момче?

vamp
09-04-2008, 14:18
Една не толкова положителна тема :D
Интересува ме какво би направило дадено момче за вас отвратително?
Кои са нещата които биха ви попречили да го харесате/да тръгнете с такова момче.
Замислих се дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче или по-голям шанс има момче с отвратителен характер и готина външност?

Какво ви е противно момичета?Големи мускули,гъсти вежди,крив нос,косми по тялото,корем,пъпки?
А може би-високо самочувствие,липса на пари,наглост,арогантност?
Нещо друго?Алкохол,цигари,нарко ици
Интересно ми е да разбера кои момчета най не се харесват за да не бъда от тях :)

И аз като всички хора си имам своите недостатъци,а утре имам среща с момиче на което държа и искам да я впечатля(то засега съм успял,щом поиска да излезем) :-D

lenito_sf
09-04-2008, 14:21
mi tova da se pravi na golqma rabota da se darji nadmenno i tfa ako ima dalga kosa :-x 8) a kolkoto do cigarite alkoxola i narkoticite ne mi DREME kfo prai s jivota si :)

cHooOpiHka___
09-04-2008, 14:22
mi mraza naduti mom4eta...i takiva deto demonstrirat v1zmojnosti ... v1v v1n6niq vid ne haresvam debeli...i potni... a takiva deto se podd1rjat.. :) i uspeh na sre6tata utre... :)

variety
09-04-2008, 14:47
Не харесвам самохвалковци,които само гледат как да се изтъкнат, също така лигльовци... като нямаш чувство за хумор нямаш и тва е трябва да се примириш, а не да се правиш на недорасъл олигофрен
:?
Иначе мн ми харесва да усетя хубав парфюм 8) после момчето ако ми е харесало навсякъде ми мирише на парфюма му 8-)
P.P И не ползвай заучени фрази тип " Това го чух вчера в един филм"
Мн успех ти пожелавам утре :)

soul1199
09-04-2008, 14:56
ne mi haresvat nagli i naduti mom4eta,abe budi estestven :wink: i kusmet na sre6ata :wink:

BlueFace
09-04-2008, 14:59
Много интересна тема. И на мене ми е интересно да разбера какво дразни момичетата :)

SunShinePearl
09-04-2008, 15:03
да се правят на голямото добро утро,да са нахални и нетактични и да миришат на пот,ей т'ва най ме дразни

Mbp3eJlaH
09-04-2008, 15:04
abe pi4
pita6 momi4eta na 13-14-15 godinki 8-)
ne se pravi na nqkoi liglio i tova e

punkrock
09-04-2008, 15:06
Еми мразя някое момче да ми разказва постоянно как се напил, с кого се напил, какво правили после, как повръщал, щот се напил с еди какво си :shock: После как обичал да си редува ракийка и масур...
Абе я стига, направо много се дразня така. Все едно ми се хвали и го има за едва ли не нещо супер важно и готино.

Същоо много мразя пъпките.
Иии разни скучни момчета. 8-)

П.П. Да и забравих!
Определено да не е дебел, нито прекалено слаб! 8-)

ioancheto
09-04-2008, 15:07
Мен също ме дразнят надути мамини красавци,които си мислят,че владеят света.. Също и аз не харесвам момчета с дълга коса,но не и подстригани като някои пансионец 8-) .. не ме интересува токова с какво очи е или нос..цвят на косата ... Да е подържан и да не е дебел....

Inaaaaaaaa
09-04-2008, 15:19
Мамини синчета ме дразнят...
а и да ми обясняват колко много пият и как са се ебали с не знам си кой

k0t3
09-04-2008, 15:24
По отношение на характера : ненавиждам прекалено надутите момчета,които се хвалят с това колко пият , колко пушат и с колко мацета са ходили наведнъж.
По отношение на външността: хубаво е да се поддържа,може да не е мускулест, но да не е дебел и със шкембеее..., а за пъпките-повечето момчета в пубертета си ги имат, но на мен не ми е толкова гадно, ако не са прекалено много пъпките ( да не мяза на някои болен от шарка), не трябва да мирише на пот определено, защото това ме влудява......
а и наистина ако се напарфюмираш хубаво, ако тя те е харесала, задълго няма да се отърве от миризмата ти.... знам го от личен опит!!!
П.С. Искрено ти желая да мине добре срещата ти и един последен съвет: бъди себе си и максимално романтичен...... уверявам те, всяк0 момиче обожава романтичните момчета макар и да не и личи!!! :)

donkihot
09-04-2008, 15:26
не бих с ходила мом4е,което не знае как да се държи към моми4е...мисля,4е вси4ко друго бих преодоляла,но на4ина да говорене и държание...предпо4итам да е с уважение

ioancheto
09-04-2008, 15:28
аа да и забравих-не обичам и някои трикрилни гардероби натъпкани с химии,облечени в тесни черни потничета и с по 10 ланеца

slun4ice_90
09-04-2008, 15:30
Не ми харесват такива,които се правят на клоуни,за да им обърна внимание...Или като си вървят по улицата да започнат да се хвалят,че едни какво си им е на едки коя си,готина марка.Такива, хич нямат шанс с мен.Харесвам искрени,естесвени,поддържа ни и с чувсто за хумор.Не искам да е някъв малумен мусколест маняк...Нормален да е просто.И да не пие!! :-D Фалшивите хора ги забелязвам много бързо...

balu4ka
09-04-2008, 15:37
Да се прай на по велик от това което е!ами дам не харесвам мусколести момчета и тем подобни,но не и такива който не излизат от тях само и само защото не са се видели в огледалото ...себични ит.н момчета!Падам си по растмани и G ^_____^ !!

sasha_90
09-04-2008, 15:41
Много неща има...Би ме дразнило ако:
- е мамино синче;
- е пиянка;
- е женкар;
- не уважава мен и близките ми;
-ме дразни
има и други,но не ми се пиши повече.

sladur4etyYy
09-04-2008, 15:43
много ама много мразя някое мом4е да по4не да ми се фука, независимо за какво , направо ме побърква! ии не оби4ам ску4ни мом4ета, които не знаят кво да кажат и освен тва някои мом4ета има по на 15-16-17 с мозък на 12 годишни... егати :?
във външния вид не ми харесват някви такива педал4ета с бретон4ета настрни, дето им влизат в о4ите ,кльощави , с някви ланци дет се 1 6е се обесят на тях :D е, ест тряа се пак да има нещо, което да ме впе4атли във външния вид, тряа да е поддържан. най важното оба4е за мен е да ми е забавно с него и да можем да си говорим за мн неща

snike
09-04-2008, 15:44
draznqt me takiva koito ne sa sebe si govorqt ne6ta koito ne mogat da napravqt ili sa mnogo naduti

s3xy
09-04-2008, 15:48
Не харесвам самохвалковци,които само гледат как да се изтъкнат, също така лигльовци... като нямаш чувство за хумор нямаш и тва е трябва да се примириш, а не да се правиш на недорасъл олигофрен
:?
Иначе мн ми харесва да усетя хубав парфюм 8) после момчето ако ми е харесало навсякъде ми мирише на парфюма му 8-)
P.P И не ползвай заучени фрази тип " Това го чух вчера в един филм"
Мн успех ти пожелавам утре :)
:) :) :)

zaraaa
09-04-2008, 16:13
Позьорството, лицемерието, лигавщината, несериозността в едно момче! Мразя, когато не оценява това, което правя за Него! Отвращава ме също и ако момчето парадира пред мен с колата си или пък с парите си! Нещо, друго, която не харесвам е да има голямо самочувствие, което няма покритие и иска да е с мен само заради едното е**не, мразя също и момчетата Страхливци! А ако е за външен вид - не харесвам някакъв адски напомпани, разкарващи ми се с ланци, на които могат да се обесят или пак със силно оскубани вежди -бляк :? Обичам момчето да се поддържа да държи на външния си вид, само че има някои, които просто прекаляват, а да забравих и да спомена ония слабичиките, с бретони настрани или пък ония с изсулените гащи, ми извинявай ама какво е това, ми той ще се спъне в дънките си, басиии :?

Плетеница
09-04-2008, 16:27
Кои са нещата които биха ви попречили да го харесате/да тръгнете с такова момче.
Замислих се дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче или по-голям шанс има момче с отвратителен характер и готина външност?

Какво ви е противно момичета?Големи мускули,гъсти вежди,крив нос,косми по тялото,корем,пъпки?
Интересно ми е да разбера кои момчета най не се харесват за да не бъда от тях :)

И аз като всички хора си имам своите недостатъци,а утре имам среща с момиче на което държа и искам да я впечатля(то засега съм успял,щом поиска да излезем) :-D

Мии за външния вид нямам кой знае какви изисквания, смисъл не мога да кажа "Харесвам момчета с черна коса, зелени очи и черни дрехи" :lol: :lol: :lol:
Въпросът е да се поддържа,това е предосатъчно.Е разбира се, не мога да харесва всяко добре поддържано момче, трябва да има обаяние да ме привлича по някакъв начин.
Иначе цигарите не ме бъркат, а алкохола и наркотиците също, стига да не ходи всеки ден пиян или яко напушен.

А това което може да ме отблъсне най-много е характера - ако е някакъв супер надут, или няква превземка :shock: :lol: :lol: , ако се държи гадно и арогантно, или пък е злобен и само се заяжда. Ако се държи непочтително, или не му пука за нищо и никой, или ..... :lol: :lol: аз ще спра че усещам как някой в скоро време ще ме тресне :razz: :razz: :lol: :lol:

Не мислете че съм толкова взискателна де, тея отрицателни качества са дразнещи ако са на макс.
Иначе всичко си има граници

BaiToq
09-04-2008, 16:57

Абе само да си къпан и чист
и да се държиш пичовски
и оттам вече е тя(ако не те харесва,
значи нищо не можеш да направиш,
т.е. не си я отблъснал).

million_dollar_baby
09-04-2008, 17:06
Еми честно казано доста неща ме отвращават в момчетата.. :-& Много мразя някой да се прави на велик , а всъщност да е "утрепка" :D :shock: Също така мразя някой да се възползва от дадено момиче , а после да я зареже :-x А и мразя тези , който като са употребили дрога и се мислят за най - великите на света хаха.. Все едно незнам кокво са направили :shock: тцтцц..има и още много други неща , обаще няма да ми стигне мястото да напиша .. :lol:

SINDEL
09-04-2008, 18:00
Определено за външен вид ако говорим, това е да е прекалено слаб и да има лош дъх. Зна4и вси4ко останало е що-годе поносимо, но тези двете са ми абсолютно противни.
А ако е за характер - мразя такива, които се правят на нещо, което не са. Глупаво е, най-малкото след няколко срещи си проли4ава. Или да лъжат. :? Или да ти свалят звезди, когато всъщност просто искат да те из4укат. Така де, не съм глупава. Ясно ми е, 4е не може да се познаваме от седмица и ве4е да е влюбен. По-голям шанс има, ако направо дойде и ме попита дали искам да спя с него. Поне ще е 4естен.

ПП: Аз косми и корем4ета харесвам :oops: За мом4ета става въпрос де.

ImmortalForever
09-04-2008, 18:02
Вече съм отвратена от момче което:
1.ме информира каква химия пие
2.колко пъти на ден ходи на фитнес
3.Как се вдига щангa и по колко серии прави
4.как "душата ми страда- за 200 коня под капака"
5.мега стиснат и пестелив (и на чувства и на пари)
За туй have fun!

Pooky
09-04-2008, 18:20
Да се прави на гъзар!Само за да впечетли момичето да се прави на нещо което не е !Естественноста е най-важна!

`SunFlower`
09-04-2008, 18:30
след като си поживях доста това лято мога да заявя какво ме отвращава в едно момче-постоянно несериозното и хипер вулгарно и ужасно поведение :x

Ivalinka
09-04-2008, 18:33
не ми харесва да се държи грубо с мен...колкото и да го харесвам,веднага ще се отвратя :?

BaiToq
09-04-2008, 18:33
Да се прави на гъзар!Само за да впечетли момичето да се прави на нещо което не е !Естественноста е най-важна!
Доста глупости чета тук...
Да не е гъзар-ама няма да си харесаш
някой обикновен тип,ами
ще предпочетеш някой готино облечен,
с пинизи,сичко(като мен).
И с тея клишета като почнете...
естественността..бла-бла...дрън дрън!
Ако не е "отворен" няма и да го погледнете...

hatercrew
09-04-2008, 18:39
пффф тва че не ме иска ... :lol:

BaiToq
09-04-2008, 18:40
пффф тва че не ме иска ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nutty_
09-04-2008, 18:48
не ми харесва да се държи грубо с мен...колкото и да го харесвам,веднага ще се отвратя :?

+1...Тва най го мразя...и да ме обижда нещо и да ми прави забележки за външния вид ,височина и тн :? Не ми харесва да пуши :-D ,да се прави на големия пич,да е женкар,да му е само за едното е*ане и така...

chaos_
09-04-2008, 19:23
Нещото,което най ме отвращава в момчетата е,когато примерно вървите си на някъде и той се изплюе като първият селянини на улицата или демонстрира възможностите си да се оригва.Това просто ако го забележа бягам на далече.Не харесвам повърхности,такива с които темите на разговор мнооого бързо се изчерпват.И е много важно момчето да е поне на мойто интелектуално ниво.

punkrock
09-04-2008, 19:41
Забравих да спомена, че мразя също да ми обяснява нещо за телефона си, какъв му бил, как искал еди какъв си дето имал мн екстри, и да започне да ми се хвали, че си купил нов сега, който има страхотна камера ии..
Само колко се отегчавам като почната такаааааааааааааааааааа :-o

sladkata_lady13
09-04-2008, 19:43
MEn lichno me otvra6tava 4e 80% ot mom4etata mislqt s dolnata si glava :o :-x

babity
09-04-2008, 20:01
На мен ми е най - противно това, да е някой кльощав и да е нечистоплътен. Това са нещата, които ще ме откажат дори да се запозная с това момче. Иначе ако ми се направи на оборотен пред приятелите си, ако ме ограничава, ако ми се дърви, ако се друса, ако ми крещи и ме злепоставя или дори ако си помисли само да ми посегне, значи не го бива.

cinderella_gugutka
09-04-2008, 20:11
еми аз не бих тръгнала с дебел,с мн 4ерни о4и,мн космат,мн мускулест,ппристрастен към наркотици,който е тъп,не ме разбира,не знае какво иска и как да го полу4и,не е искрен с мен...оф,мн са нещата,не мога вси4ко да изброя

DYNAMIC
09-04-2008, 21:34
дразнят ме

нагли момчета
потни
прекалено суетни и самовлюбени
големи "ебачи" и "пиячи"
прекалено тъпи
много надути
много повърхностни
скучни

Vichko0o
09-04-2008, 21:41
И такаааа аз съм пак тука и пак ще четете тъпи коментари хЪхЪхЪхЪ.... вамп само не разбрах защо точно ти пусна тази тема ? Като ти си един от "гъзарите" според това което си ми писал едно време ;) Точно ти си човекът със Z3-ката за която се хвалиш на всеки , ти си мангизлията, красавеца и т.н Както винаги бейбиту даде един много смислен отговор (не е ирония) ! Значи сте съгласни да не е надут скучен и бла бла бла но може да не се къпе повече от 1 път седмично да е некъв кльощо да го духа вятъра .... яку все готини хора си харесвате бе :D Неа значение тая тема не е за мене много ми е .... скучна? :D

mishmula
09-04-2008, 21:42
Не ми харесват невъзпитаните, глупаците и простаците.Иначе за външен вид според зависи

Dreadlock
09-04-2008, 21:46
Еми за външността - аз мн гледам зъбите и тва дали има прекалено мн пъпки :D Нз ма кат видя момче с некфи жълти, немити зъби и с 300 пъпки ми иде да драйфам :shock: .Ужас!Мда не тряаа да е дебел и потен,тряаа да се поддържа,няма само аз да се мъча във фитнеса я! 8-) А за характера - тряа да е възможно най-нежен,грижовен и добричък :-) .А ако е някъв смотан селянин (като един познат) , който заплаши приятелката си с бой, а тя просто изказа мнение по некъф въпрос - бягам на делече, шот такива шамандури мноу ги мраза... :o

rebel_kid
09-04-2008, 22:07
Отблъскват ме момчета :
- с прекалено високо самочувствие
- материалисти
- твърде суетни
- със селски манталитет
- самовлюбени
- готови да направят всичко, за да се направят на "интересни" пред приятелите си

Външния вид се преживява, по- важна е душевността 8-)

Sladuranka :)
09-04-2008, 22:14
от едната крайност:не ми харесва наконтено мамино синче фукащо се с многото си кинти,с коя са бил е*ал,колко са натряскал,с колко са целувал или пък някой си Дон Жуан.

другата крайност:аиде да не казвам чак пък дебел..туи зависи от характера..амааа някой си пуснал дълга коса без да я поддържа кат хорта-НЕ!или да мине покрай мен и на 5 метра да му усещам потта :x БЛЯК!хигиената е мн важна ако искаш да я впечатлиш!Не позволявай да се излагаш!Аааа или пък който го познавам съм ги виждала-носи едни и същи дрехи с днииии наред или пък си има негова си мн странна мода и начин на обличане..или пък да носи кецове и да му миришат краката по зле от на пор(нямам нищо против кецовете..и аз нося ама не ми миришат краката :) )..Бъди в крак с модата ии си направи някоя готина но не и прекалено откачена прическа.облечи някоя фешън ризка с готини дънчици(тури там ако искаш и един ланец-ама така се дава малко гъзе..нз)не се изхвърляй в приказките много защото се усеща.Бъди си себе си ии най-важното е да си спокоен и да си се отпуснал..без място за притеснения.щом е искала да излезе с тебе значи не трябва да се правиш на какъвто не си а да бъдеш този който тя е харесала. :P Упсех!Надявам се че и аз помогнах :) :-P

QuiCk_ChiCk
09-04-2008, 22:45
vs kazano do tuk e vqrno i za men,no naskoro se sblyskvam i s bebe6tinata na tiq mom4eta,daje ne mom4eta maje na po 20 god i pove4e se darjat kato petoklasnici...tva drazni :|
mrazq i kogato vinagi priqtelite se predi gajeto...toi vinagi predpo4ita de zapiva nqkade s priqteli otkolkoto da e s teb,ili e s teb edva sled kato qko se e nacepil nqkade... :x

SaMiRkA
09-04-2008, 22:46
Надут, лицемер, двуличник, богаташ който парадира с парите си (имай си пари но ходи по земята все пак), човек който се води с много приятели а в същото време само използва. Против алкохола и цигарите нямам нищо стига да е умерено

Wrathchild
09-04-2008, 23:01
Мразя нечистоплътни и неподдържани хора. И под неподдържани нямам предвид да не е наплескан с 2 тона гел и да не е епилиран навсякъде. Мразя хора, дето са пуснали една такава дрипава косица (като ще имаш дълга коса, еми поддържай я бе, мамка му, има шампоани, ако не ти е хубава косата - балсами, маски...), брада оформена и приличаща на... ами всъщност на нищо не приличаща. И да ми е от тия, дето се пускат на всичко, що е с дупка, дори куче със забрадка. Но пък и мразя хора, които не си знаят цената и които една забележка да им направиш, ще кажат 'оф ми да, извинявай, аз такова тъп съм, за нищо не ставам, зле съм...'. И тия, дето ми се контят повече време от мен.

gabi_94
09-04-2008, 23:03
dosta neshta biha me otvratili naprimer:
da pu6i i da pie
da e s visoko samo4uvstvie
da se origva i pardi :D
da e mnogo ligav
da e super bogat paradirash s pari
da pokazva nadmoshtie nad po-slabite
da laje
da e licemer i dvuli4nik
da e jenkar
da psuva vseki i vsi4ko
da se stremi kam bogatstvo
da e prekaleno sueten i da se pravi na gazar
da se darji grubo s men
da e tvarde tap i smotan
da ne se kape redovno i da voni na por

kolkoto do haraktera mai e tova, za vanshnost nqma da govorq

P.P. sorry 4e pi6a s angl. bukvi ama klaviaturata se precaka

partychild
09-04-2008, 23:07
високо самочувствие,наглост,арога нтност,алкохол,цигари,нарк тици, нечистоплатност, да лъжат ... и т.н

ValzZi
09-05-2008, 03:51
Ами обикновено ме отвръщава това от което ми се гади! :D
ами ако мирише..лошо...ако има малки мустачки...ако е пълничък..ако е много нахакан...ако е грубиян....ако има тъпо чувство за хумор и ако говори предимно за себе си и своите проблеми.! :razz: :grin: :-) намерете ми моля ви г-н Перфектееееен :grin: :grin:

Dqvolitata
09-05-2008, 05:25
ayyyy ako nqkoe mom4e doide s neopravena kosa i mi zagovori za kompiotarni igri takav 6yt 6te my zabi 4e mesec s kamila nomoi se prebere . ili pak nqkoi golqm eba4 da iska samy sex

kotenceto_bonbon
09-05-2008, 07:26
ni6y 8)

cHooOpiHka___
09-05-2008, 07:34
mraza ...maZni... (puke)

malka_diva4ka
09-05-2008, 10:23
Всички са на това мнение-че момичетат мразят момчетата,който са надути и говорат само за себе си...просто повечето момичета не ги харесват...Иначе на външен вид-не обичам потни и пълни[нищо лично].. 8-) 8-) :razz:

renesanZ
09-05-2008, 12:56
Отвращават ме такива,които се държат като 5-годишни хлапета и не знаят какво искат...

fenkatakrisi952
09-05-2008, 13:13
Хубава темичка :D
най-ме дразни и отвращава,когато момчето се мисли за"егати пича съм като си копувам приятелите и момичетата".Другото си зависи от човека :) 8)

megasexy
09-05-2008, 17:27
Ако не е "отворен" няма и да го погледнете... И като имаме в предвид че повечето момичета чакат момчето да я заговори. 8)

Bubbly
09-05-2008, 17:30
-липсата на хигиена
-липсата на уважение
-нечестните хора
-пияниците
-наркоманите
-грубияните
-ограничените в мисленето си
-надувките
-богаташчетата
-много от спортистчетата
-прекалено мускулистите
-глезльовците
-мамините синчета
-тези без самочуствие
-тези с прекалено самочуствие
-безмозъчните
-прекалено патриархално настроените
-завистливите
-злобните
-липсата на чуство за хумор и самоирония
-много дебелите
-тези с девствените мустаци
-лицемерните
-двуличнитте
-тези, на които парите са им единствената цел в живота
ме отвращават. Има още качества и типажи хора, които не харесвам, но мисля, че ще стане прекалено досадно. :D

miss_asi
09-05-2008, 17:34
Много мразя момчетата да се правят на такива каквито не са!Не харесвам надути и нагли.Иначе всяко момиче не харесва момче което не се грижи за хигиената си.

ValzZi
09-05-2008, 18:36
да се правят на голямото добро утро,да са нахални и нетактични и да миришат на пот,ей т'ва най ме дразни

само така :grin:

HardlyAwakened
09-05-2008, 18:42
Страхотни мнения дами :) Благодаря за информацията, лично на мен ми е много от полза, така няма да ми е вечно чудно "Какво ли си мисли?" :)

LizZz
09-05-2008, 18:56
Ебахти.. Значи всички мацки трябва да си падат по мен, ама нещо ги няма..
Само едно кофти нещо има в мен и това са пъпките..
И може би тва, че в момента пускам дълга коса и приличам на гъба в главата..
Хах..

WondeR TeddY
09-05-2008, 19:26
Хах мен лично ме отблъскват момчета с неподдържани нокти... :D ааа мн ми са противни или да вонят на пот. 8-) А за характера тея дето се правят на големи ебачи,надуфките или тези без чувство за хумор 8)

emigranta
09-05-2008, 19:29
Доста глупости чета тук...
Да не е гъзар-ама няма да си харесаш
някой обикновен тип,ами
ще предпочетеш някой готино облечен,
с пинизи,сичко(като мен).
И с тея клишета като почнете...
естественността..бла-бла...дрън дрън!
Ако не е "отворен" няма и да го погледнете...

Много интересен коментар :-o

elsy
09-05-2008, 19:31
Колкото и да е банално - външноста едва ли би ме отвратила толкова, колкото самото поведение...

sexy_eJlz
09-05-2008, 19:52
Да, рева кат откачена за един. Да, искам да обичам и да съм обичана, но ... Не, не мисля, че на тази възраст (говоря за себе си (15 год.)) може да се мисли трезво за любов. Макар че на повечето момичета и момчета (не говоря за всички!!) търсят някой/я за по-дълго време (повече от 1 месец), не смятам, че трябва да се обвързваме толкова сериозно. Все още сме малки! Живота е пред нас. Има ли смисъл да задълбочаваш нещата, след като тепърва ти предстои да срещаш нови хора? Ноо не казвам, гаджетата да се сменят всеки ден. Просто, като тръгнеш с някой, да не влагаш толкова много чувства. :)

Това "дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче " е доста относително. Ако си по-зрял, именно такъв човек ше търсиш. :) Ноо при тийн-овете не е така. Всеки гледа на първо място външният вид. Таа нали първо това виждаме - външният вид. :) Но пък от друга страна, кой ли би искал да се хване с някоя отрепка, макар и за един ден? :?

Какво ми е противно в едно момче? Хмм да видим ...
- косми по тялото, корем, наглост, арогантност, наркотици, лицемерие ...
Лъжливите копелета направо ме отвращават! :?
- липса на хигиена, неуважение, злобните, ии нетактичните!

Ей за това се сещам за момента. :)

Inaaaaaaaa
09-05-2008, 20:49
Ако има някви криви или жълти зъби... леле,това е отвратително.

Vichko0o
09-05-2008, 21:26
Не че нещо ама вие половината тука дето изредихте "недостатъците" които не харесвате, все си мисля че 90% от тях покриват точно ВАШИЯ живот .... А имаше хора които просто изброяваха кофти качества и повечето не знаеха дори какво значат хауаху продължавайте така аз ще седя и ще умирам от смях :grin: :grin:

WALKMAN
09-05-2008, 21:37
Не че нещо ама вие половината тука дето изредихте "недостатъците" които не харесвате, все си мисля че 90% от тях покриват точно ВАШИЯ живот .... А имаше хора които просто изброяваха кофти качества и повечето не знаеха дори какво значат хауаху продължавайте така аз ще седя и ще умирам от смях :grin: :grin:
:razz: :razz: +1 :lol: :lol: :lol: може би с конкурс да си ги избират бре :lol: :lol: просто няма перфектен човек...аз лично гледам вътрешното на първо място...допадне ли ми то,вс е oki :-P :-P

Vichko0o
09-05-2008, 21:46
Ама не бе то има девойки дето са написали толкова много недостатъци че ми е чудно някога дали са имали приятел ? Те искат едва ли не перфектния !!! Ама момичета взимайте това което МОЖЕТЕ ДА ДАДЕТЕ БЕ !!!!! Защото както вие не ги харесвате тея неща така и момчетата не ги харесват у вас ;)

unknown_lady93
09-05-2008, 22:21
primerno men me draznat tiq nadutite mom4eta s "luskaviq" stil (fe6an4etata) .. xaresvam kogato mom4eto se durji estestveno :)

Vichko0o
09-05-2008, 22:25
Ми аз съм естествен с достатъчно пари да преживявам красив умен с изключително добри обноски и обичам да обичам мил съм красноречив изящен !!! Ама съм девствен ;( Вземете ме за гадже беееее ;( Все хубави неща имам а никоя мацка не ме иска ;(А да и не съм фешън некъв такъв .....

(S) AINT
09-05-2008, 23:11
mrazq ligliovci :-o

Escarina
09-05-2008, 23:20
Надявам се срещата ти да мине добре и безкрайните теми, че сме злобни кучки да изчезнат. Най-много се отвращавам от ниско интелигентни хора. Адски гадно е да седнеш на маса с някой и разговора да се върти около пълни глупости, по простата причина, че човека отсреща има сериозна липса на каквато и да е обща култура. Също ме отблъскват и слабохарактерните момчета/мъже. А що се отнася до външния вид - не за първи път казвам, не лицето/тялото и т.н. имат значение. Важното е излъчването. И да кажеш какво е станало с мацката.

pepita87
09-06-2008, 07:38
Da pretendira,4e e ne6to pove4e ot tova,koeto e!Da luje.Da pliue,da se urigva... :lol:

zVeZdIcHkA89
09-06-2008, 08:14
Отвръщавам се ако някое момче пърди с подмишница :lol:

Gothique♫
09-06-2008, 08:47
Голям нос и крив на сичкото отгоре ужас...сключени вежди като 'чайка' също ме отвръщава,да няма косми по тялото също е ужасно ебати мъжа...
или да е адски простак и да говори само някви пълни гадорий и ми става лошо от тях,лоша хигиена също има и такива индивиди..абе още моа да изброявам ама... :?

anichkaaaa
09-06-2008, 08:54
ооо мене много неща ме отвращават :D начии ..
миризмата на пот и парфюм в едно
ооогроооомното самочувствие
лош дъх (блях)
стила на обличане понякога е ооотвратителен
да плюе по улиците .. това го мразяяя ...
може и още да има ... но не се сещам :D :-D

dirtyyy
09-06-2008, 09:03
Кфо ви отвращава дългата коса..ако е подържана защо не
а по въпроса
мразя кухите гъзари и такива пиядета дето на 13 са дърво още в 8
също и мразя някой да мирише :?

.. DeViL mAy CrY ..
09-06-2008, 09:53
мрая да ми мирище на пот да се оригва по улиците да се държи просташки и да се мисли за голямата работа,не харесвам да е много дебел или много слаб.или косата да му е мазна.Има много неща но това са главните

pandelka
09-06-2008, 10:31
Отвръщава ме нечистотата и простото отношение на някои момчета.

vamp
09-06-2008, 16:54
Надявам се срещата ти да мине добре и безкрайните теми, че сме злобни кучки да изчезнат. Най-много се отвращавам от ниско интелигентни хора. Адски гадно е да седнеш на маса с някой и разговора да се върти около пълни глупости, по простата причина, че човека отсреща има сериозна липса на каквато и да е обща култура. Също ме отблъскват и слабохарактерните момчета/мъже. А що се отнася до външния вид - не за първи път казвам, не лицето/тялото и т.н. имат значение. Важното е излъчването. И да кажеш какво е станало с мацката.

Момичето е хубаво,интелигентно,с леко ниско самочувствие обаче,но това не е лошо тъй като е земна,поне на 1-во впечатление.Хареса ме,каза,че съм готин и че сигурно много момичета ме харесват,аз си замълчах,говорихме си много за какви ли не неща,за живота като цяло.Уж имаме еднаква филосфия,спестих и голяма доза от простотията си.Не съм плюл по улиците(нали казахте,че е много противно,а го имам тоя навик...),не съм псувал,усмихвах се повечето време защото ми беше приятно с нея.
Много хубаво момиче,печено,сериозна е и много мила,ще видим дали може да се получи нещо между нас следващите пъти когато излизаме.

Тази тема дотук ми е много полезно,не съм предполагал,че момичетата мразят контетата и някои други неща.
Благодаря много на всички за полезните отговори :)