View Full Version : Момичета какво ви отвращава в едно момче?
Една не толкова положителна тема :D
Интересува ме какво би направило дадено момче за вас отвратително?
Кои са нещата които биха ви попречили да го харесате/да тръгнете с такова момче.
Замислих се дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче или по-голям шанс има момче с отвратителен характер и готина външност?
Какво ви е противно момичета?Големи мускули,гъсти вежди,крив нос,косми по тялото,корем,пъпки?
А може би-високо самочувствие,липса на пари,наглост,арогантност?
Нещо друго?Алкохол,цигари,нарко ици
Интересно ми е да разбера кои момчета най не се харесват за да не бъда от тях :)
И аз като всички хора си имам своите недостатъци,а утре имам среща с момиче на което държа и искам да я впечатля(то засега съм успял,щом поиска да излезем) :-D
lenito_sf
09-04-2008, 14:21
mi tova da se pravi na golqma rabota da se darji nadmenno i tfa ako ima dalga kosa :-x 8) a kolkoto do cigarite alkoxola i narkoticite ne mi DREME kfo prai s jivota si :)
cHooOpiHka___
09-04-2008, 14:22
mi mraza naduti mom4eta...i takiva deto demonstrirat v1zmojnosti ... v1v v1n6niq vid ne haresvam debeli...i potni... a takiva deto se podd1rjat.. :) i uspeh na sre6tata utre... :)
Не харесвам самохвалковци,които само гледат как да се изтъкнат, също така лигльовци... като нямаш чувство за хумор нямаш и тва е трябва да се примириш, а не да се правиш на недорасъл олигофрен
:?
Иначе мн ми харесва да усетя хубав парфюм 8) после момчето ако ми е харесало навсякъде ми мирише на парфюма му 8-)
P.P И не ползвай заучени фрази тип " Това го чух вчера в един филм"
Мн успех ти пожелавам утре :)
soul1199
09-04-2008, 14:56
ne mi haresvat nagli i naduti mom4eta,abe budi estestven :wink: i kusmet na sre6ata :wink:
BlueFace
09-04-2008, 14:59
Много интересна тема. И на мене ми е интересно да разбера какво дразни момичетата :)
SunShinePearl
09-04-2008, 15:03
да се правят на голямото добро утро,да са нахални и нетактични и да миришат на пот,ей т'ва най ме дразни
Mbp3eJlaH
09-04-2008, 15:04
abe pi4
pita6 momi4eta na 13-14-15 godinki 8-)
ne se pravi na nqkoi liglio i tova e
punkrock
09-04-2008, 15:06
Еми мразя някое момче да ми разказва постоянно как се напил, с кого се напил, какво правили после, как повръщал, щот се напил с еди какво си :shock: После как обичал да си редува ракийка и масур...
Абе я стига, направо много се дразня така. Все едно ми се хвали и го има за едва ли не нещо супер важно и готино.
Същоо много мразя пъпките.
Иии разни скучни момчета. 8-)
П.П. Да и забравих!
Определено да не е дебел, нито прекалено слаб! 8-)
ioancheto
09-04-2008, 15:07
Мен също ме дразнят надути мамини красавци,които си мислят,че владеят света.. Също и аз не харесвам момчета с дълга коса,но не и подстригани като някои пансионец 8-) .. не ме интересува токова с какво очи е или нос..цвят на косата ... Да е подържан и да не е дебел....
Inaaaaaaaa
09-04-2008, 15:19
Мамини синчета ме дразнят...
а и да ми обясняват колко много пият и как са се ебали с не знам си кой
По отношение на характера : ненавиждам прекалено надутите момчета,които се хвалят с това колко пият , колко пушат и с колко мацета са ходили наведнъж.
По отношение на външността: хубаво е да се поддържа,може да не е мускулест, но да не е дебел и със шкембеее..., а за пъпките-повечето момчета в пубертета си ги имат, но на мен не ми е толкова гадно, ако не са прекалено много пъпките ( да не мяза на някои болен от шарка), не трябва да мирише на пот определено, защото това ме влудява......
а и наистина ако се напарфюмираш хубаво, ако тя те е харесала, задълго няма да се отърве от миризмата ти.... знам го от личен опит!!!
П.С. Искрено ти желая да мине добре срещата ти и един последен съвет: бъди себе си и максимално романтичен...... уверявам те, всяк0 момиче обожава романтичните момчета макар и да не и личи!!! :)
donkihot
09-04-2008, 15:26
не бих с ходила мом4е,което не знае как да се държи към моми4е...мисля,4е вси4ко друго бих преодоляла,но на4ина да говорене и държание...предпо4итам да е с уважение
ioancheto
09-04-2008, 15:28
аа да и забравих-не обичам и някои трикрилни гардероби натъпкани с химии,облечени в тесни черни потничета и с по 10 ланеца
slun4ice_90
09-04-2008, 15:30
Не ми харесват такива,които се правят на клоуни,за да им обърна внимание...Или като си вървят по улицата да започнат да се хвалят,че едни какво си им е на едки коя си,готина марка.Такива, хич нямат шанс с мен.Харесвам искрени,естесвени,поддържа ни и с чувсто за хумор.Не искам да е някъв малумен мусколест маняк...Нормален да е просто.И да не пие!! :-D Фалшивите хора ги забелязвам много бързо...
Да се прай на по велик от това което е!ами дам не харесвам мусколести момчета и тем подобни,но не и такива който не излизат от тях само и само защото не са се видели в огледалото ...себични ит.н момчета!Падам си по растмани и G ^_____^ !!
sasha_90
09-04-2008, 15:41
Много неща има...Би ме дразнило ако:
- е мамино синче;
- е пиянка;
- е женкар;
- не уважава мен и близките ми;
-ме дразни
има и други,но не ми се пиши повече.
sladur4etyYy
09-04-2008, 15:43
много ама много мразя някое мом4е да по4не да ми се фука, независимо за какво , направо ме побърква! ии не оби4ам ску4ни мом4ета, които не знаят кво да кажат и освен тва някои мом4ета има по на 15-16-17 с мозък на 12 годишни... егати :?
във външния вид не ми харесват някви такива педал4ета с бретон4ета настрни, дето им влизат в о4ите ,кльощави , с някви ланци дет се 1 6е се обесят на тях :D е, ест тряа се пак да има нещо, което да ме впе4атли във външния вид, тряа да е поддържан. най важното оба4е за мен е да ми е забавно с него и да можем да си говорим за мн неща
draznqt me takiva koito ne sa sebe si govorqt ne6ta koito ne mogat da napravqt ili sa mnogo naduti
Не харесвам самохвалковци,които само гледат как да се изтъкнат, също така лигльовци... като нямаш чувство за хумор нямаш и тва е трябва да се примириш, а не да се правиш на недорасъл олигофрен
:?
Иначе мн ми харесва да усетя хубав парфюм 8) после момчето ако ми е харесало навсякъде ми мирише на парфюма му 8-)
P.P И не ползвай заучени фрази тип " Това го чух вчера в един филм"
Мн успех ти пожелавам утре :)
:) :) :)
Позьорството, лицемерието, лигавщината, несериозността в едно момче! Мразя, когато не оценява това, което правя за Него! Отвращава ме също и ако момчето парадира пред мен с колата си или пък с парите си! Нещо, друго, която не харесвам е да има голямо самочувствие, което няма покритие и иска да е с мен само заради едното е**не, мразя също и момчетата Страхливци! А ако е за външен вид - не харесвам някакъв адски напомпани, разкарващи ми се с ланци, на които могат да се обесят или пак със силно оскубани вежди -бляк :? Обичам момчето да се поддържа да държи на външния си вид, само че има някои, които просто прекаляват, а да забравих и да спомена ония слабичиките, с бретони настрани или пък ония с изсулените гащи, ми извинявай ама какво е това, ми той ще се спъне в дънките си, басиии :?
Плетеница
09-04-2008, 16:27
Кои са нещата които биха ви попречили да го харесате/да тръгнете с такова момче.
Замислих се дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче или по-голям шанс има момче с отвратителен характер и готина външност?
Какво ви е противно момичета?Големи мускули,гъсти вежди,крив нос,косми по тялото,корем,пъпки?
Интересно ми е да разбера кои момчета най не се харесват за да не бъда от тях :)
И аз като всички хора си имам своите недостатъци,а утре имам среща с момиче на което държа и искам да я впечатля(то засега съм успял,щом поиска да излезем) :-D
Мии за външния вид нямам кой знае какви изисквания, смисъл не мога да кажа "Харесвам момчета с черна коса, зелени очи и черни дрехи" :lol: :lol: :lol:
Въпросът е да се поддържа,това е предосатъчно.Е разбира се, не мога да харесва всяко добре поддържано момче, трябва да има обаяние да ме привлича по някакъв начин.
Иначе цигарите не ме бъркат, а алкохола и наркотиците също, стига да не ходи всеки ден пиян или яко напушен.
А това което може да ме отблъсне най-много е характера - ако е някакъв супер надут, или няква превземка :shock: :lol: :lol: , ако се държи гадно и арогантно, или пък е злобен и само се заяжда. Ако се държи непочтително, или не му пука за нищо и никой, или ..... :lol: :lol: аз ще спра че усещам как някой в скоро време ще ме тресне :razz: :razz: :lol: :lol:
Не мислете че съм толкова взискателна де, тея отрицателни качества са дразнещи ако са на макс.
Иначе всичко си има граници
Абе само да си къпан и чист
и да се държиш пичовски
и оттам вече е тя(ако не те харесва,
значи нищо не можеш да направиш,
т.е. не си я отблъснал).
million_dollar_baby
09-04-2008, 17:06
Еми честно казано доста неща ме отвращават в момчетата.. :-& Много мразя някой да се прави на велик , а всъщност да е "утрепка" :D :shock: Също така мразя някой да се възползва от дадено момиче , а после да я зареже :-x А и мразя тези , който като са употребили дрога и се мислят за най - великите на света хаха.. Все едно незнам кокво са направили :shock: тцтцц..има и още много други неща , обаще няма да ми стигне мястото да напиша .. :lol:
Определено за външен вид ако говорим, това е да е прекалено слаб и да има лош дъх. Зна4и вси4ко останало е що-годе поносимо, но тези двете са ми абсолютно противни.
А ако е за характер - мразя такива, които се правят на нещо, което не са. Глупаво е, най-малкото след няколко срещи си проли4ава. Или да лъжат. :? Или да ти свалят звезди, когато всъщност просто искат да те из4укат. Така де, не съм глупава. Ясно ми е, 4е не може да се познаваме от седмица и ве4е да е влюбен. По-голям шанс има, ако направо дойде и ме попита дали искам да спя с него. Поне ще е 4естен.
ПП: Аз косми и корем4ета харесвам :oops: За мом4ета става въпрос де.
ImmortalForever
09-04-2008, 18:02
Вече съм отвратена от момче което:
1.ме информира каква химия пие
2.колко пъти на ден ходи на фитнес
3.Как се вдига щангa и по колко серии прави
4.как "душата ми страда- за 200 коня под капака"
5.мега стиснат и пестелив (и на чувства и на пари)
За туй have fun!
Да се прави на гъзар!Само за да впечетли момичето да се прави на нещо което не е !Естественноста е най-важна!
`SunFlower`
09-04-2008, 18:30
след като си поживях доста това лято мога да заявя какво ме отвращава в едно момче-постоянно несериозното и хипер вулгарно и ужасно поведение :x
Ivalinka
09-04-2008, 18:33
не ми харесва да се държи грубо с мен...колкото и да го харесвам,веднага ще се отвратя :?
Да се прави на гъзар!Само за да впечетли момичето да се прави на нещо което не е !Естественноста е най-важна!
Доста глупости чета тук...
Да не е гъзар-ама няма да си харесаш
някой обикновен тип,ами
ще предпочетеш някой готино облечен,
с пинизи,сичко(като мен).
И с тея клишета като почнете...
естественността..бла-бла...дрън дрън!
Ако не е "отворен" няма и да го погледнете...
hatercrew
09-04-2008, 18:39
пффф тва че не ме иска ... :lol:
пффф тва че не ме иска ... :lol: :lol: :lol: :lol:
не ми харесва да се държи грубо с мен...колкото и да го харесвам,веднага ще се отвратя :?
+1...Тва най го мразя...и да ме обижда нещо и да ми прави забележки за външния вид ,височина и тн :? Не ми харесва да пуши :-D ,да се прави на големия пич,да е женкар,да му е само за едното е*ане и така...
Нещото,което най ме отвращава в момчетата е,когато примерно вървите си на някъде и той се изплюе като първият селянини на улицата или демонстрира възможностите си да се оригва.Това просто ако го забележа бягам на далече.Не харесвам повърхности,такива с които темите на разговор мнооого бързо се изчерпват.И е много важно момчето да е поне на мойто интелектуално ниво.
punkrock
09-04-2008, 19:41
Забравих да спомена, че мразя също да ми обяснява нещо за телефона си, какъв му бил, как искал еди какъв си дето имал мн екстри, и да започне да ми се хвали, че си купил нов сега, който има страхотна камера ии..
Само колко се отегчавам като почната такаааааааааааааааааааа :-o
sladkata_lady13
09-04-2008, 19:43
MEn lichno me otvra6tava 4e 80% ot mom4etata mislqt s dolnata si glava :o :-x
На мен ми е най - противно това, да е някой кльощав и да е нечистоплътен. Това са нещата, които ще ме откажат дори да се запозная с това момче. Иначе ако ми се направи на оборотен пред приятелите си, ако ме ограничава, ако ми се дърви, ако се друса, ако ми крещи и ме злепоставя или дори ако си помисли само да ми посегне, значи не го бива.
cinderella_gugutka
09-04-2008, 20:11
еми аз не бих тръгнала с дебел,с мн 4ерни о4и,мн космат,мн мускулест,ппристрастен към наркотици,който е тъп,не ме разбира,не знае какво иска и как да го полу4и,не е искрен с мен...оф,мн са нещата,не мога вси4ко да изброя
дразнят ме
нагли момчета
потни
прекалено суетни и самовлюбени
големи "ебачи" и "пиячи"
прекалено тъпи
много надути
много повърхностни
скучни
Vichko0o
09-04-2008, 21:41
И такаааа аз съм пак тука и пак ще четете тъпи коментари хЪхЪхЪхЪ.... вамп само не разбрах защо точно ти пусна тази тема ? Като ти си един от "гъзарите" според това което си ми писал едно време ;) Точно ти си човекът със Z3-ката за която се хвалиш на всеки , ти си мангизлията, красавеца и т.н Както винаги бейбиту даде един много смислен отговор (не е ирония) ! Значи сте съгласни да не е надут скучен и бла бла бла но може да не се къпе повече от 1 път седмично да е некъв кльощо да го духа вятъра .... яку все готини хора си харесвате бе :D Неа значение тая тема не е за мене много ми е .... скучна? :D
mishmula
09-04-2008, 21:42
Не ми харесват невъзпитаните, глупаците и простаците.Иначе за външен вид според зависи
Dreadlock
09-04-2008, 21:46
Еми за външността - аз мн гледам зъбите и тва дали има прекалено мн пъпки :D Нз ма кат видя момче с некфи жълти, немити зъби и с 300 пъпки ми иде да драйфам :shock: .Ужас!Мда не тряаа да е дебел и потен,тряаа да се поддържа,няма само аз да се мъча във фитнеса я! 8-) А за характера - тряа да е възможно най-нежен,грижовен и добричък :-) .А ако е някъв смотан селянин (като един познат) , който заплаши приятелката си с бой, а тя просто изказа мнение по некъф въпрос - бягам на делече, шот такива шамандури мноу ги мраза... :o
rebel_kid
09-04-2008, 22:07
Отблъскват ме момчета :
- с прекалено високо самочувствие
- материалисти
- твърде суетни
- със селски манталитет
- самовлюбени
- готови да направят всичко, за да се направят на "интересни" пред приятелите си
Външния вид се преживява, по- важна е душевността 8-)
Sladuranka :)
09-04-2008, 22:14
от едната крайност:не ми харесва наконтено мамино синче фукащо се с многото си кинти,с коя са бил е*ал,колко са натряскал,с колко са целувал или пък някой си Дон Жуан.
другата крайност:аиде да не казвам чак пък дебел..туи зависи от характера..амааа някой си пуснал дълга коса без да я поддържа кат хорта-НЕ!или да мине покрай мен и на 5 метра да му усещам потта :x БЛЯК!хигиената е мн важна ако искаш да я впечатлиш!Не позволявай да се излагаш!Аааа или пък който го познавам съм ги виждала-носи едни и същи дрехи с днииии наред или пък си има негова си мн странна мода и начин на обличане..или пък да носи кецове и да му миришат краката по зле от на пор(нямам нищо против кецовете..и аз нося ама не ми миришат краката :) )..Бъди в крак с модата ии си направи някоя готина но не и прекалено откачена прическа.облечи някоя фешън ризка с готини дънчици(тури там ако искаш и един ланец-ама така се дава малко гъзе..нз)не се изхвърляй в приказките много защото се усеща.Бъди си себе си ии най-важното е да си спокоен и да си се отпуснал..без място за притеснения.щом е искала да излезе с тебе значи не трябва да се правиш на какъвто не си а да бъдеш този който тя е харесала. :P Упсех!Надявам се че и аз помогнах :) :-P
QuiCk_ChiCk
09-04-2008, 22:45
vs kazano do tuk e vqrno i za men,no naskoro se sblyskvam i s bebe6tinata na tiq mom4eta,daje ne mom4eta maje na po 20 god i pove4e se darjat kato petoklasnici...tva drazni :|
mrazq i kogato vinagi priqtelite se predi gajeto...toi vinagi predpo4ita de zapiva nqkade s priqteli otkolkoto da e s teb,ili e s teb edva sled kato qko se e nacepil nqkade... :x
Надут, лицемер, двуличник, богаташ който парадира с парите си (имай си пари но ходи по земята все пак), човек който се води с много приятели а в същото време само използва. Против алкохола и цигарите нямам нищо стига да е умерено
Wrathchild
09-04-2008, 23:01
Мразя нечистоплътни и неподдържани хора. И под неподдържани нямам предвид да не е наплескан с 2 тона гел и да не е епилиран навсякъде. Мразя хора, дето са пуснали една такава дрипава косица (като ще имаш дълга коса, еми поддържай я бе, мамка му, има шампоани, ако не ти е хубава косата - балсами, маски...), брада оформена и приличаща на... ами всъщност на нищо не приличаща. И да ми е от тия, дето се пускат на всичко, що е с дупка, дори куче със забрадка. Но пък и мразя хора, които не си знаят цената и които една забележка да им направиш, ще кажат 'оф ми да, извинявай, аз такова тъп съм, за нищо не ставам, зле съм...'. И тия, дето ми се контят повече време от мен.
dosta neshta biha me otvratili naprimer:
da pu6i i da pie
da e s visoko samo4uvstvie
da se origva i pardi :D
da e mnogo ligav
da e super bogat paradirash s pari
da pokazva nadmoshtie nad po-slabite
da laje
da e licemer i dvuli4nik
da e jenkar
da psuva vseki i vsi4ko
da se stremi kam bogatstvo
da e prekaleno sueten i da se pravi na gazar
da se darji grubo s men
da e tvarde tap i smotan
da ne se kape redovno i da voni na por
kolkoto do haraktera mai e tova, za vanshnost nqma da govorq
P.P. sorry 4e pi6a s angl. bukvi ama klaviaturata se precaka
partychild
09-04-2008, 23:07
високо самочувствие,наглост,арога нтност,алкохол,цигари,нарк тици, нечистоплатност, да лъжат ... и т.н
Ами обикновено ме отвръщава това от което ми се гади! :D
ами ако мирише..лошо...ако има малки мустачки...ако е пълничък..ако е много нахакан...ако е грубиян....ако има тъпо чувство за хумор и ако говори предимно за себе си и своите проблеми.! :razz: :grin: :-) намерете ми моля ви г-н Перфектееееен :grin: :grin:
Dqvolitata
09-05-2008, 05:25
ayyyy ako nqkoe mom4e doide s neopravena kosa i mi zagovori za kompiotarni igri takav 6yt 6te my zabi 4e mesec s kamila nomoi se prebere . ili pak nqkoi golqm eba4 da iska samy sex
kotenceto_bonbon
09-05-2008, 07:26
ni6y 8)
cHooOpiHka___
09-05-2008, 07:34
mraza ...maZni... (puke)
malka_diva4ka
09-05-2008, 10:23
Всички са на това мнение-че момичетат мразят момчетата,който са надути и говорат само за себе си...просто повечето момичета не ги харесват...Иначе на външен вид-не обичам потни и пълни[нищо лично].. 8-) 8-) :razz:
renesanZ
09-05-2008, 12:56
Отвращават ме такива,които се държат като 5-годишни хлапета и не знаят какво искат...
fenkatakrisi952
09-05-2008, 13:13
Хубава темичка :D
най-ме дразни и отвращава,когато момчето се мисли за"егати пича съм като си копувам приятелите и момичетата".Другото си зависи от човека :) 8)
megasexy
09-05-2008, 17:27
Ако не е "отворен" няма и да го погледнете... И като имаме в предвид че повечето момичета чакат момчето да я заговори. 8)
-липсата на хигиена
-липсата на уважение
-нечестните хора
-пияниците
-наркоманите
-грубияните
-ограничените в мисленето си
-надувките
-богаташчетата
-много от спортистчетата
-прекалено мускулистите
-глезльовците
-мамините синчета
-тези без самочуствие
-тези с прекалено самочуствие
-безмозъчните
-прекалено патриархално настроените
-завистливите
-злобните
-липсата на чуство за хумор и самоирония
-много дебелите
-тези с девствените мустаци
-лицемерните
-двуличнитте
-тези, на които парите са им единствената цел в живота
ме отвращават. Има още качества и типажи хора, които не харесвам, но мисля, че ще стане прекалено досадно. :D
miss_asi
09-05-2008, 17:34
Много мразя момчетата да се правят на такива каквито не са!Не харесвам надути и нагли.Иначе всяко момиче не харесва момче което не се грижи за хигиената си.
да се правят на голямото добро утро,да са нахални и нетактични и да миришат на пот,ей т'ва най ме дразни
само така :grin:
HardlyAwakened
09-05-2008, 18:42
Страхотни мнения дами :) Благодаря за информацията, лично на мен ми е много от полза, така няма да ми е вечно чудно "Какво ли си мисли?" :)
Ебахти.. Значи всички мацки трябва да си падат по мен, ама нещо ги няма..
Само едно кофти нещо има в мен и това са пъпките..
И може би тва, че в момента пускам дълга коса и приличам на гъба в главата..
Хах..
WondeR TeddY
09-05-2008, 19:26
Хах мен лично ме отблъскват момчета с неподдържани нокти... :D ааа мн ми са противни или да вонят на пот. 8-) А за характера тея дето се правят на големи ебачи,надуфките или тези без чувство за хумор 8)
emigranta
09-05-2008, 19:29
Доста глупости чета тук...
Да не е гъзар-ама няма да си харесаш
някой обикновен тип,ами
ще предпочетеш някой готино облечен,
с пинизи,сичко(като мен).
И с тея клишета като почнете...
естественността..бла-бла...дрън дрън!
Ако не е "отворен" няма и да го погледнете...
Много интересен коментар :-o
Колкото и да е банално - външноста едва ли би ме отвратила толкова, колкото самото поведение...
sexy_eJlz
09-05-2008, 19:52
Да, рева кат откачена за един. Да, искам да обичам и да съм обичана, но ... Не, не мисля, че на тази възраст (говоря за себе си (15 год.)) може да се мисли трезво за любов. Макар че на повечето момичета и момчета (не говоря за всички!!) търсят някой/я за по-дълго време (повече от 1 месец), не смятам, че трябва да се обвързваме толкова сериозно. Все още сме малки! Живота е пред нас. Има ли смисъл да задълбочаваш нещата, след като тепърва ти предстои да срещаш нови хора? Ноо не казвам, гаджетата да се сменят всеки ден. Просто, като тръгнеш с някой, да не влагаш толкова много чувства. :)
Това "дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче " е доста относително. Ако си по-зрял, именно такъв човек ше търсиш. :) Ноо при тийн-овете не е така. Всеки гледа на първо място външният вид. Таа нали първо това виждаме - външният вид. :) Но пък от друга страна, кой ли би искал да се хване с някоя отрепка, макар и за един ден? :?
Какво ми е противно в едно момче? Хмм да видим ...
- косми по тялото, корем, наглост, арогантност, наркотици, лицемерие ...
Лъжливите копелета направо ме отвращават! :?
- липса на хигиена, неуважение, злобните, ии нетактичните!
Ей за това се сещам за момента. :)
Inaaaaaaaa
09-05-2008, 20:49
Ако има някви криви или жълти зъби... леле,това е отвратително.
Vichko0o
09-05-2008, 21:26
Не че нещо ама вие половината тука дето изредихте "недостатъците" които не харесвате, все си мисля че 90% от тях покриват точно ВАШИЯ живот .... А имаше хора които просто изброяваха кофти качества и повечето не знаеха дори какво значат хауаху продължавайте така аз ще седя и ще умирам от смях :grin: :grin:
Не че нещо ама вие половината тука дето изредихте "недостатъците" които не харесвате, все си мисля че 90% от тях покриват точно ВАШИЯ живот .... А имаше хора които просто изброяваха кофти качества и повечето не знаеха дори какво значат хауаху продължавайте така аз ще седя и ще умирам от смях :grin: :grin:
:razz: :razz: +1 :lol: :lol: :lol: може би с конкурс да си ги избират бре :lol: :lol: просто няма перфектен човек...аз лично гледам вътрешното на първо място...допадне ли ми то,вс е oki :-P :-P
Vichko0o
09-05-2008, 21:46
Ама не бе то има девойки дето са написали толкова много недостатъци че ми е чудно някога дали са имали приятел ? Те искат едва ли не перфектния !!! Ама момичета взимайте това което МОЖЕТЕ ДА ДАДЕТЕ БЕ !!!!! Защото както вие не ги харесвате тея неща така и момчетата не ги харесват у вас ;)
unknown_lady93
09-05-2008, 22:21
primerno men me draznat tiq nadutite mom4eta s "luskaviq" stil (fe6an4etata) .. xaresvam kogato mom4eto se durji estestveno :)
Vichko0o
09-05-2008, 22:25
Ми аз съм естествен с достатъчно пари да преживявам красив умен с изключително добри обноски и обичам да обичам мил съм красноречив изящен !!! Ама съм девствен ;( Вземете ме за гадже беееее ;( Все хубави неща имам а никоя мацка не ме иска ;(А да и не съм фешън некъв такъв .....
(S) AINT
09-05-2008, 23:11
mrazq ligliovci :-o
Escarina
09-05-2008, 23:20
Надявам се срещата ти да мине добре и безкрайните теми, че сме злобни кучки да изчезнат. Най-много се отвращавам от ниско интелигентни хора. Адски гадно е да седнеш на маса с някой и разговора да се върти около пълни глупости, по простата причина, че човека отсреща има сериозна липса на каквато и да е обща култура. Също ме отблъскват и слабохарактерните момчета/мъже. А що се отнася до външния вид - не за първи път казвам, не лицето/тялото и т.н. имат значение. Важното е излъчването. И да кажеш какво е станало с мацката.
pepita87
09-06-2008, 07:38
Da pretendira,4e e ne6to pove4e ot tova,koeto e!Da luje.Da pliue,da se urigva... :lol:
zVeZdIcHkA89
09-06-2008, 08:14
Отвръщавам се ако някое момче пърди с подмишница :lol:
Gothique♫
09-06-2008, 08:47
Голям нос и крив на сичкото отгоре ужас...сключени вежди като 'чайка' също ме отвръщава,да няма косми по тялото също е ужасно ебати мъжа...
или да е адски простак и да говори само някви пълни гадорий и ми става лошо от тях,лоша хигиена също има и такива индивиди..абе още моа да изброявам ама... :?
anichkaaaa
09-06-2008, 08:54
ооо мене много неща ме отвращават :D начии ..
миризмата на пот и парфюм в едно
ооогроооомното самочувствие
лош дъх (блях)
стила на обличане понякога е ооотвратителен
да плюе по улиците .. това го мразяяя ...
може и още да има ... но не се сещам :D :-D
Кфо ви отвращава дългата коса..ако е подържана защо не
а по въпроса
мразя кухите гъзари и такива пиядета дето на 13 са дърво още в 8
също и мразя някой да мирише :?
.. DeViL mAy CrY ..
09-06-2008, 09:53
мрая да ми мирище на пот да се оригва по улиците да се държи просташки и да се мисли за голямата работа,не харесвам да е много дебел или много слаб.или косата да му е мазна.Има много неща но това са главните
pandelka
09-06-2008, 10:31
Отвръщава ме нечистотата и простото отношение на някои момчета.
Надявам се срещата ти да мине добре и безкрайните теми, че сме злобни кучки да изчезнат. Най-много се отвращавам от ниско интелигентни хора. Адски гадно е да седнеш на маса с някой и разговора да се върти около пълни глупости, по простата причина, че човека отсреща има сериозна липса на каквато и да е обща култура. Също ме отблъскват и слабохарактерните момчета/мъже. А що се отнася до външния вид - не за първи път казвам, не лицето/тялото и т.н. имат значение. Важното е излъчването. И да кажеш какво е станало с мацката.
Момичето е хубаво,интелигентно,с леко ниско самочувствие обаче,но това не е лошо тъй като е земна,поне на 1-во впечатление.Хареса ме,каза,че съм готин и че сигурно много момичета ме харесват,аз си замълчах,говорихме си много за какви ли не неща,за живота като цяло.Уж имаме еднаква филосфия,спестих и голяма доза от простотията си.Не съм плюл по улиците(нали казахте,че е много противно,а го имам тоя навик...),не съм псувал,усмихвах се повечето време защото ми беше приятно с нея.
Много хубаво момиче,печено,сериозна е и много мила,ще видим дали може да се получи нещо между нас следващите пъти когато излизаме.
Тази тема дотук ми е много полезно,не съм предполагал,че момичетата мразят контетата и някои други неща.
Благодаря много на всички за полезните отговори :)