View Full Version : Размер на пениса
Здравейте на 14г съм и кура ми е по-малък от нормалното. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ и само играех може ли да е от облъчването? или и аз не знам :П :oops: Моля ви помогнете
Made_of_Pain
06-08-2009, 18:57
Значииии
Завръзваш едно въженце за чучончето ( нали е малък, какво се цупиш за речника ми сега?)
Та... завръзваш така на другия край на въженцето - три тухли четворки.
Качваш се на 5я етаж на стълбите на блока, отваряш единя от прозорците и мяташ тухлите! Все ще се разтегли!!
Все пак си вземи и едни балони с хелий, да си държиш в едата ръчичка, за да сме сигурни, че после ще ни пишеш за резултата.
А иначе - да, от рс-то е :(
И понеже до сега не е порастнал, сега вече започва и да се смалява, нали знаеш :(
Pepincetyy
06-08-2009, 19:05
Да от рс-то.
:( :( :(
Многооо лошо :?
e на 14 съм, смисал той не расте ли до 16г?поне така знам + някви викат 4е сок от кассис тряя се пие ама е гадно и не пия ( санта - 10)
Made_of_Pain
06-08-2009, 19:11
Пий свинска мас със зехтин.
Seriously.
Сигурен ли си 4е помага? Сериозно те питам щото зву4и гадно? И има ли смисъл сега да не цъкам на компа? това 6е помогне ли или няя смисъл да спирам
Pepincetyy
06-08-2009, 19:25
Има един рингтон от който ти расте оная работа, свали си го, слушай го и ще видиш как за 1 седмица ще ти е 16см. :lol:
карай пък ти, к'во като е 10 см
ама си прост, растял до 16 години, ха ха ха, сок от касис, свинска мас, компа му пречел
евала, радвам се, че има такива като теб
Ilikeliljon
06-08-2009, 20:31
Не слушай ебавките. От компа нищо няма да ти стане. Пениса расте най-интензивно в годините на пубертета, тоест поне до 18 години, а като цяло момчетата растат до 21 поради по-късното започване на пубертета при тях. Съответно поне до 21 години трябва да расте всичко в теб. :) :)
JenataNaShefa
06-08-2009, 20:39
Не слушай ебавките. От компа нищо няма да ти стане. Пениса расте най-интензивно в годините на пубертета, тоест поне до 18 години, а като цяло момчетата растат до 21 поради по-късното започване на пубертета при тях. Съответно поне до 21 години трябва да расте всичко в теб. :) :)
Съгласна съм с теб :)
Пък и какво толкова се тръшкате още от малки, ами тези дето вече няма да им расте и им е толкова какво да кажат :?
Made_of_Pain
06-08-2009, 20:50
Наистина ще ти помогне!
Гадно е, за това можеш да си сложиш карамфил вътре, понеже мирише хубаво и това ще ти помогне до някъде.
Ако пиеш сутрин и вечер от това, няма проблеми с рс-то и до седмица ще има резултат.
got2Bthe1
06-08-2009, 20:58
Не знам дали ше ти порасне ако спреш да играеш на ПЦто ама ако искаш да ти влзе в употреба по добре спри ...
И аз седа много време ама нямам тоя проблем . Мисля че не е от ПЦ :-o
LetTheMusicTalks
06-08-2009, 22:35
Сока от касис пречиства токсините ама пречиства и желязото така че внимавай аз веднъж бях пил много сок и 2 дена ми беше лошо :)
tpafghan
06-08-2009, 22:49
Тапаци, нали това е идеята на сайта - да помагаш на децата с проблем. Вие като сте много големи и ги разбирате що сте маниаци и по цял ден киснете в тоя сайт. Нормално е на 13-16 да не знае какво му расте и до кога. А за момчето - Има начини единия се казва Джелк мисля ,другия е с една помпа ама незнам дали ще ти я дадат в секс шопа. Мисля ,че това са. От джелк наистина се говори ,че ставало(Не го казвам от личен опит щот не съм пробвал)
turkishJerkOff
06-08-2009, 23:18
Не моем ти помогнем тука хората около мене им требе само да си редуцират пенисите, но сега като се замисля знам май един начин, който ще ти помогне. Купуваш си два пакета джоджан и ги разтръкваш у пильока след тва го преварваш у пилешки бульон и трее дигнеш некоя санта май.
На 14 да ти е 10см-Jebem ти малкиО п и ш о к
Extremescream
06-09-2009, 06:40
Тапаци, нали това е идеята на сайта - да помагаш на децата с проблем. Вие като сте много големи и ги разбирате що сте маниаци и по цял ден киснете в тоя сайт. Нормално е на 13-16 да не знае какво му расте и до кога. А за момчето - Има начини единия се казва Джелк мисля ,другия е с една помпа ама незнам дали ще ти я дадат в секс шопа. Мисля ,че това са. От джелк наистина се говори ,че ставало(Не го казвам от личен опит щот не съм пробвал)
Момче на 14 да ползва помпа за углемяване на пениса.....Знаеш ли колко нелепо звучи това?
Същото ще стане и ако кажем 14 годишно момиче да си сложи силикон. :?
Както казаха по горе растежа при мъжете продължава по дълго отколкото при жените... при всеки е различно .. при някой растежа спира на 19-20 при други 23-25 и все пак не се притеснявай ще порасне .. а и да ти кажа издръжливоста и опита са по важни от размера ;)
PlamenMEN
06-09-2009, 07:37
Размерът няма значение, важно е колко те бива. Имаш още близо 10 години да растеш, спокойно...
Благодаря на всички за успокоението! Приятен ден!
noproblembitch
06-09-2009, 12:52
e на 14 съм, смисал той не расте ли до 16г?поне така знам + някви викат 4е сок от кассис тряя се пие ама е гадно и не пия ( санта - 10)
И аз миналата година бях заблуден, ама не чак толкова!! Спри да играеш на ПЦ-то, вземи тренирай малко и бий по-често чикии(не повече от 3 пъти на ден :lol: ) И знай, че за 14-годишен 10 см е г/д нормално! Като се притесняваш няма да се подобрят нещата! И не ги слушай да пиеш касис и глупости!
П.С. Най-голямо влияние в/у размера на пениса оказват гените!
Абе спокойно вее има време.. :)
за 14 как ще е нормално 10 санта бе ти наред ли си е :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :D :grin: :grin: :lol: :lol: :D :D пък и попринцип то е и от гена ...
http://www.youtube.com/watch?v=Ko-u0vxS4EE
Глей ся ... щом си на 14 имаш още поне 4 години да ти расте ... с по сантиметър - 2 на година и си готов ;) няма страшно мъжки :)
Глей ся ... щом си на 14 имаш още поне 4 години да ти расте ... с по сантиметър - 2 на година и си готов ;) няма страшно мъжки :)
П.С. Към маста с зехтин и карамфил можеш да сложиш и малко пача лой с чубрица ;)
Chukachi
06-27-2009, 00:19
spokoino malak :D. България заема непристижното 17-о място по дължина и обиколка на пениса (14,09 см/11,69 см) от 25-те европейски държави, взели участие в проучването.
Публикацията във вестник Билд разкрива, че най-големи патки имат французите (средна дължина 15,48 см и обиколка 13,63 см), а най-малки са пишките на гърците, с големина 12,18 см/10,19 см Е от тово трябва да ти стане ясно ,че доста от мъжете лъжат за размера си.Знам и още една любопитна подробност само на 0,4% в Европа им надвишават 16см. След една проста аритметика ако сметнем че в българия има 3 милиона пениса и само 1/200 част са по-големи от 16см , значи 15 000 са така наречените надарени
u3BaH3eMeH
06-27-2009, 10:41
не е важен размера на магическата пръчица, а самата магийка в нея ! :)
ridebmxx2
07-02-2009, 00:28
az razcukvam kato nenormalen i ni6to mi nqma na Penisa i az sam na 14 i mi e 15
не иска да порасне и в двата варианта :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
RadoOoOo
07-04-2009, 07:42
Ами брат и аз стоя много пред компа и засега нямам проблеми 8)
gilotinator
07-04-2009, 15:17
Хора,не се ебавате с човека.Пича видял пенисите на нъкви негови приятели и тръгнал да се сравнява.Аз съм чувал,че жените били задоволявани от 7-сантиметров,а останалото е изгазица,дето се вика.Тъй че пича да е спокоен и ако покаже наи-доброто от себе си,няма място за провал :D
VforVendeta
07-04-2009, 15:49
Здравейте на 14г съм и "мъжкия полов орган" ми е по-малък от нормалното. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ и само играех може ли да е от облъчването? или и аз не знам :П :oops: Моля ви помогнете
Научната статистика показва че средният размер за мъжки полов орган е 45,3см до 67,2см. Ако твоят полов орган е в тези граници, няма да имаш проблеми при осъществяването на полов контакт с индивид от противопложния пол. В противен случай половият ти орган е безполезен и трябва да бъде отстранен чрез оперативна намеса, тази операция спасява животи. Не е рядко срещано жени да загубят живота си вследствие на възникнал бурен смях в последствие гледката на недоразвити мъжки гениталии.
Надявам се съм ви бил полезен, лек ден :)
:Д смешка и като им покажеш конската наденица и ще им е яко нали освен ако техните органи не са с резмера на кладенец отвор и дълбочина не виждам причина да искаш голем ПЕРЕЛИК + това бик дикс по бавно се пълнят с кръв от колкото нормални дикс
QkoGrozen
07-04-2009, 22:17
spokoino malak :D. България заема непристижното 17-о място по дължина и обиколка на пениса (14,09 см/11,69 см) от 25-те европейски държави, взели участие в проучването.
Публикацията във вестник Билд разкрива, че най-големи патки имат французите (средна дължина 15,48 см и обиколка 13,63 см), а най-малки са пишките на гърците, с големина 12,18 см/10,19 см Е от тово трябва да ти стане ясно ,че доста от мъжете лъжат за размера си.Знам и още една любопитна подробност само на 0,4% в Европа им надвишават 16см. След една проста аритметика ако сметнем че в българия има 3 милиона пениса и само 1/200 част са по-големи от 16см , значи 15 000 са така наречените надарени
Замалко да повярвам...Нали осъзнаваш , че са мерили на некви случайници патките ??? Така че от некви случайници неможе да се определя размера на цялата държава.. лол
Е как ш ти е 10 санта на 14 години :( :( .....
Gosho123
07-09-2009, 22:16
Аз също стоя много и сам на 14 но ми е 18см така че не е от компа :-o
Абе вие освен да си мерите пишките всеки ден, друга работа нямате ли си ? :razz:
Абе вие освен да си мерите пишките всеки ден, друга работа нямате ли си ? :razz:
Не
agerginov
07-11-2009, 12:07
Ами според мен трябва да маструбираш по-често и всичко ще се оправи.
аз съм почти на 16 и ми е 18.7 см а стоя много пред компа. спокс има време не се отчайвай.а бтв на момичетата им тябват само 6 см за оргазъм така че.. :grin:
monincetyyy
07-11-2009, 12:38
аз съм почти на 16 и ми е 18.7 см а стоя много пред компа. спокс има време не се отчайвай.а бтв на момичетата им тябват само 6 см за оргазъм така че.. :grin:
Да бе вие сички сте взели линийките и ся изказвайте се. 6 см... някой др път...
defiance
07-11-2009, 13:49
На мене ми е интересно само... колко е нормалното !? :shock: незнаех че има критерии...
golqmumnik
07-11-2009, 14:53
На мене ми е интеерсно само... колко е нормалното !? :shock: незнаех че има критерии...
Ако си под 12 см имаш два избора-чикии цял живот,щото никоя няма да те погледне,или събираш пари за някоя реалистична секс-кукла :(
lifelesscorpse
07-11-2009, 20:54
Стига вече с тия размери бе,хора!Засега по-добре си гледай училището и тва е.Като дойде времето ,в което момиче да се доближи до органЪТ ти,тогава ще му мислиш...
FunnkyCrew
07-11-2009, 22:34
е че момчето може да е бил в ситуацията на секс и да се е оплашило момичето не се бои манияк моя е 19-20см и пред компа и пред не стига ми да задоволя и воя ще порастне 8) 8)
DesTin3d
07-12-2009, 01:23
shhh aman ot kompleksari ... ma vse pak ... pone ima i tapi hora da ni zabavlqvat :D:D:D ....
ba4e nai me razbi s PC-to ti :D:D:D hahahahahahahahahahahaha :D:D:D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
spox i az sam 24/7 pred pc-to no ne se oplakvam ot malka pi6ka .. a sam kaji re4i na tvoite godini (15)
i ne ... ne raste do 16 godini :D:D ima da raste o6te nogo spox ... pone 14 santa .. dai boje da gi stignesh (dai boje poe4e :D ) pa i do 14 ako ne stignesh ... togaa re6enieto 6e e ili da stanesh ama ADSKI tehni4en s ezika :D ili da se napraish na azis i da kihnesh malko mangizi za silikon4e :D :razz: :razz: :razz: :razz:
(nqmam kirelica na kompa ... sorry za latineca)
KokoDjambo
07-12-2009, 06:36
Здравейте на 14г съм и "мъжкия полов орган" ми е по-малък от нормалното. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ и само играех може ли да е от облъчването? или и аз не знам :П :oops: Моля ви помогнете
Как така си ги мислите тея теми...По-малко от нормалното за 14 годишен.Ай кай ся кое е нормалното размерче за 14 години...?!!
Абе щом си над 10 санта немаш проблем бе, кво си се спекал като мида на маса 8-)
FromAutumToAshes
07-12-2009, 11:32
Поредната лишена от смисъл и абслолютно идиотска тема... То да му писне на човек да чете глупости. Първите няколко пъти е забавно дори интересно, но вече(поне на мен) взема да омръзва.
По темата - изобщо минавало ли ти е през кухата (с извинение, но щом пишеш такива тъпотий значи не съм много далеч от истината) глава, че тепърва "достойнството" ти ще започва да расте? Мислете малко бе мама му стара, Господ за това ви ги е дал тия глави...
Оооо,колко съм изненадан-поредния малоумник станал жертва на синдрома "Малка ми е пишката"...
Има просто решение:
Зимаш си едно е такова нещо -> :booooomb: ; налапваш го и палиш фитилчето. И така ще сториш едно голямо добро на света!
LedenooMomiche
07-12-2009, 13:52
Божее,какви теми има :D Мерси,че ме забавлявате поне :razz:
boyski33
07-15-2009, 16:09
От маструбирането не расте!!! Това е доказано :)
П.С. 18.7 На това му се вика точност :razz:
Neznachitelen
07-15-2009, 19:13
От маструбирането не расте!!! Това е доказано :)
П.С. 18.7 На това му се вика точност :razz:
Хахаха от чикий няма да ти порасне пишката успокой се 8)
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=how+to+enlarge
http://www.how-to-enlarge.info/howto.php
на 14 сам и ми е по малак от твоя ама сам 148 смятай колко бавно ще порасна когато растеш ти расте и той такаче той ще порасне бързо от 1 път
За стандартни размери на пениса са приети – преди пубертета от 6 до 8 см в ерекция, а след половото развитие – от 12 до 17 см по дължина в ерекция и от 5 до 10 см в нееректирало състояние
от WIKIPEDIA
вижте какво пише уе какво се притесняваме и аз сам в този проблем малък ми е несе хавля ама сам сигорен че когато изляза пред момичето ще го направя със воля така , че да може да се възбуди тя самата на МАКС
250mlgratis
07-16-2009, 23:23
:? :? Кво става с децата ни ? На 14 години дори не се сещах за какво служи тоя израстък ..
На 19 съм и ми е 16 .. Не мога да се оплача честно напълно са ми достатчни. Всичко зависи от психиката ти то че ще ти расте още ще ти расте (дано..) Просто не се сдухвай за глупости и игнорирай повечето "хора" в тази тема .. Всичко зависи от опита и до колко качествено можеш да възбудиш и задоволиш една жена.. То и 50 да ти е закво ти е ако незнаеш как да процедираш .. Стягаш си гъза и няма да мислиш за тва той ще порасне най-вероятно..
Доста четох в този форум и стигам до извода , че просто повечето му потребители изобщо си нямат представа какво говорят и просто крият некви комплекси незнам..
fashionvladi
07-17-2009, 00:29
15 sm ma
|||||||
na 14 sam ma pak nqma koi da sviri :lol: :razz: :razz: :razz:
FunkyBoy
07-17-2009, 00:30
Изчетох коментарите, мн весели :D :D
Относно пича: Пишка имаш ли - имаш. Радвай и са и не му мисли много. ша порасне :P :)
:? :? Кво става с децата ни ? На 14 години дори не се сещах за какво служи тоя израстък ..
На 19 съм и ми е 16 .. Не мога да се оплача честно напълно са ми достатчни. Всичко зависи от психиката ти то че ще ти расте още ще ти расте (дано..) Просто не се сдухвай за глупости и игнорирай повечето "хора" в тази тема .. Всичко зависи от опита и до колко качествено можеш да възбудиш и задоволиш една жена.. То и 50 да ти е закво ти е ако незнаеш как да процедираш .. Стягаш си гъза и няма да мислиш за тва той ще порасне най-вероятно..
Доста четох в този форум и стигам до извода , че просто повечето му потребители изобщо си нямат представа какво говорят и просто крият некви комплекси незнам..
Напълно съм съгласен!И аз съм на 14 и няма смисъл сега да го искам да стане 18 см!Всичко идва с времето си.
BePoHuKa
07-17-2009, 00:35
Изчетох коментарите, мн весели :D :D
Относно пича: Пишка имаш ли - имаш. Радвай и са и не му мисли много. ша порасне :P :) :razz: :razz: :razz: +1
bebeto_mjei
07-19-2009, 10:35
Здравейте на 14г съм и "мъжкия полов орган" ми е по-малък от нормалното. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ и само играех може ли да е от облъчването? или и аз не знам :П :oops: Моля ви помогнетеима още доста време да расте :) ... пък и ако си ти е малък няма начин да го направиш по голям (като неброим пластиката) същото е както при жените... едната е с голам балкон,друга въобще го няма.. и така :-D :oops:
Macallan
07-19-2009, 10:52
рецептата е такава:
Всеки ден от 13:00 до 13:10 опъваш пишока колкото можеш повече ама без да го надървяш. В 13:09 го поливаш с кафе да може кофеина да попие и пишока ти да има енергия. След това вкарваш 2 анаболни хапчета в пикочния канал и го оставяш да расте. Успех!
А на 14 за какво ти е пишка 20 санта??? :shock: :shock: :razz: :razz: Абее вие малките имате сериозен проблем ... честно ... :lol: Седи грей се не е от компа ... а просто си още малък ... има да растеее растеее ... :lol: споко .. :grin: :grin: :D
едва ли да се наливаш със сокове ще помогне, ще расте някаде до 18 - 20 г
яж яйца с лук - в Плейбой пишеше, че помага
Seriously. :oops: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :-) 8) 8)
Seriously. :oops: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :-) 8) 8)
:shock:
Стига вече с тия размери бе!
Моята пишка като е по-голяма от нормално (около 18 см. в ненадървено състояние) кво да кажа,а?
golqmumnik
07-22-2009, 19:53
Стига вече с тия размери бе!
Моята пишка като е по-голяма от нормално (около 18 см. в ненадървено състояние) кво да кажа,а?Пробвай да ебеш магарица :razz:
len4eto91
07-22-2009, 19:59
abe mom4e...: nameri si enda priqtelka deto ti pravi hybavi svirki i 6te stane po golqm :D poemai pove4e kalcii.. i 6te vidi6 razlikata v malkiq 4o4oko skoro vreme.. a do kolkoto vuprosa za godiniote do koga raste pi6kata ... do 25g
abe mom4e...: nameri si enda priqtelka deto ti pravi hybavi svirki i 6te stane po golqm :D poemai pove4e kalcii.. i 6te vidi6 razlikata v malkiq 4o4oko skoro vreme.. a do kolkoto vuprosa za godiniote do koga raste pi6kata ... do 25g
За твоя информация си имам приятелка и тя си ме харесва с този размер. Ако ти не си виждала такива размери, проблема си е твой. Пишката не вярвам да ми порасте повече от това.
Значииии
Завръзваш едно въженце за чучончето ( нали е малък, какво се цупиш за речника ми сега?)
Качваш се на 5я етаж на стълбите на блока, отваряш единя от прозорците и мяташ тухлите! Все ще се разтегли!!
Все пак си вземи и едни балони с хелий, да си държиш в едата ръчичка, за да сме сигурни, че после ще ни пишеш за резултата.
__________________________________________________ __________
8-) иначе да може и с това но пробвай с помпа но непрекаляваи че да не се пръсне пишлето :razz:
beliqsmok
07-22-2009, 20:19
За твоя информация си имам приятелка и тя си ме харесва с този размер. Ако ти не си виждала такива размери, проблема си е твой. Пишката не вярвам да ми порасте повече от това.
Е тя имаше предвид за темата ..
Иначе и аз да се изкажа .. всеки индивид от мъжки пол си има своя 'пишка' и мн рядко може да се намери 2ма мъже с еднакви 'пишки'.. 'ПИШКИТЕ' са различни по форма, размери, па ако щеш и цвят. Иначе мн мн трудно ше успееш да си удължиш 'ПИШКАТА' със некви сокчета .. Не се депресирай, ще порасне. И последно .. радвай се че поне имаш 'ПИШКА' ! ТОВА ТЕ ПРАВИ МЪЖ ! :grin:
по темата някои жени се задоволяват с пръст предполагам, че пишката ти може много повече от тънък женски пръст :lol:
Колко повече,колкото да ги погъделичка? :razz:
strikerwal
07-23-2009, 04:27
а ве мом4е DUREX имат спреи за уголемяване на 4лена....... ( нема да се притеснява6 на 1 приятел му е толко малак 4е като маа 4екии не го хва6та с рька а раката му се движи нагоре-надолу се 1 свири на китара )
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ( да не говориме е 4е 200 кила напрао си е каца бидон тои не ходи тои се тьркаля :) ) :razz: :razz: :razz:
Таа от каде да почна зависи от мацкатаа попринцип с 12 см са достатъчни..ноо тфа че кат им бутнеш 17 и го поемат целия си е друг въпрос а колкото до големината факт е че жените се възбуждат и овлажняват повече като гледат огромна патка ама не се заблуждаваи че кат пиеш химия некфи бабени бози шти порасне маат чикии до полуда и ега има ефект ;) :D
а ве мом4е DUREX имат спреи за уголемяване на 4лена....... ( нема да се притеснява6 на 1 приятел му е толко малак 4е като маа 4екии не го хва6та с рька а раката му се движи нагоре-надолу се 1 свири на китара )
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ( да не говориме е 4е 200 кила напрао си е каца бидон тои не ходи тои се тьркаля :) ) :razz: :razz: :razz:
аа ти да не го спионираш вее баси чикиджийте :D
отде зн, че е малък да не си го мерил с на др
Споделям от личен опит!
Взимате едно въже и го връзвате около кръста след това го закачете на GOLF 3, като го оставяте на скорост а през това времи ваш приятел/ка ви забива 3 броя 5" пирони върху мъжкото достойнство ( ако не са три сте ЗАГАЗИЛИ!). След това викате пак приятелчето и казвате да запали колата.
Резултата е неоспорим!
TranceMusic
07-29-2009, 22:47
Значииии
__________________________________________________ __________
8-) иначе да може и с това но пробвай с помпа но непрекаляваи че да не се пръсне пишлето :razz:
:razz: :razz: :razz:
И от къде знаеш критерия колко трябва да ти е голям на 14 години и тн ае моля ти се...
psdsquared
07-30-2009, 08:32
"35 сантиметра лесно стават 35 инча" ;)
sme6ko123
07-30-2009, 09:03
"35 сантиметра лесно стават 35 инча" ;)
Инч не означава че е смачкан, ако това си мислиш.
banancho
07-30-2009, 09:38
+1 8)
TheDuchess
07-31-2009, 19:50
Малък, крив, но работлив! Тва е важното.
Xrisenceto
07-31-2009, 21:24
Здравейте/здравей/на 14г съм/браво ;-)/ и "мъжкия полов орган"/иначе си културен/ ми е по-малък от нормалното/а според теб колко е нормалното?/. Искам да попитам по какъв нач1н мога да го уголемя натурално/ :lol: / така да се каже. Аз до 6кл бях манияк на тема ПЦ/нормално явление/ и само играех/значи си играч ;)/ може ли да е от облъчването?/определено е от това ;-) / или и аз не знам/това е пределно ясно/ :П :oops: Моля ви помогнете/как да ти помогна бе пич да ти дърпам чурчито да порасне ли?/
Ти луд ли си бе, в този сайт по-малък от 20-21 няма да срещнеш. :D
Ти луд ли си бе, в този сайт по-малък от 20-21 няма да срещнеш. :D
А това са глупости на търкалета! Аз познавам поне 8 човека с огромни паци (защото в студентските години на групов секс сме си ги виждали), познавам и няколко момичета, които са били с много момчета, та са доста наясно. Аз самия имам достатъчно голям... и какво зсега... от тия 15 000 поне 30 човека са от Бургас ли?
Seriously.
:shock: :shock: :shock:
8992LIGHTER
08-01-2009, 11:03
Seriously.
:shock: :shock: :shock:
понеже е тъпо лапе кфото му кажат ...той вярно ще го направи само и само да му порасне микроскопичния :-|
:shock: Брат, ама надървен ли е толко..? Аз нз нямам такива проблеми а съм колкото теб на възраст. :o
strikerwal
Razz Razz Razz Razz Razz ( да не говориме е 4е 200 кила напрао си е каца бидон тои не ходи тои се тьркаля Smile ) Razz Razz Razz
Относно момчето което написа туи , ти от каде знаеш това за приятеля ти ? :razz: :razz: :razz:
А относно размера аз съм на 17 100кила (се пак тренирам борба и си стоя в категорията :D :D :D ) и моя си е 18санта и 14санта обиколка и си смятам че си е добре :)
dimoland
08-06-2009, 20:57
пич ти гледаш ли порно или само игри цъкаш :D:D аз лъскам от 3-ти 4-ти клас и си държа формата 12 г 15 см ама тфоя нз що е толкова малък тряя ти лъскане и да не играеш толкова мн а и порно да гедаш и да си играиш с малкия :D
Бъди спокоен не е важен размера
Mar71n4y
08-06-2009, 22:08
колко много се объркват хората като гледат порно със чичковци приличащи на културисти и вадещи 15" (inches) :D :D :D
на 14 сам и ми е по малак от твоя ама сам 148 смятай колко бавно ще порасна когато растеш ти расте и той такаче той ще порасне бързо от 1 път
аз пък сам на 12 и ми е 9-10 см надървен
Без коментар за такива теми :)
Стига сте писали глупости за мазила онанизъм и всякакви там цярове.
Колкото е на бащати горе долу толкова ще е и твоя. Това не е абсолютно вярно поскоро 50/50. Размерът е генетично заложен. Разните там упражнения и така нататък са бабини девитини. От десет години се занимавам с "малкият шеф", но ми е толкова дълъг, колкото ми беше и на 15 години.
А тия 14-15 годишни с 18-20санта да се ориентират пари да вадят с тях или дорде са малки да си правят свирки сами, вместо да висят пред компа...
Като ги слушам такива умирам от смях и се оглеждам къде е скритата камера на порно филма в който живеят.
Който разправя че му е 20 а не го вади за "доказателство" само си дрънка. и пишките се мерят от върха на главата до окосмената част над члена от горната част а не от към топките....
От десет години се занимавам с "малкият шеф", но ми е толкова дълъг, колкото ми беше и на 15 години.
Пишколог?
вържи го за теглича на колата и после си го увиваи около врата ше ти викат триокия :D :D
Хм.. Я съм чувал, че завързваш едно въже на пениса, биеш си една доза морфин за болката, завързваш го за терасата и скачаш, се шса разтегне до долу!
Действа като бънджи!
13thwednesday
08-08-2009, 23:27
Ае пич.. докато стигнеш до момента, в който се намериш с момиче в едно легло, тогава вече ще си готов и ще имаш нужното средство да првиш секс.. Сега и да мрънкаш колко ти е малак и т.н. едва ли ще си намериш момиче, което да спи с теб поради простия факт какви тъпотии пише. Ай.. :|
Rebirthing
08-08-2009, 23:49
Абе споко бе, за къде бързаш :? ?
3м чиста шведска стомана веднъж прободе ли не зараства!
Аве... кво ти пука.Използвай го по предназначение апък няква ако ти каже,че ти е малак земи един вибратор и и го наври в гъзЪ :?
hamilcar
08-09-2009, 06:10
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=270298
Ето ви прекрасна тема за прословутия размер.