View Full Version : Разпитвайте ме (Slobbery)
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
Chacho
приятелите ми искам да ме запомнят като усмихнат, добър човек
за останалите-не ми пука
с някакви жертвоприношения хахах
означават..ми нищо не означават..кефя се на някои ''модерни'' в момента неща, ама нито пазарувам според модата, нито си сменявам гардероба всяка есен/лято/зима и т.н.
ох, нито едничка
лягам за лицеви, правя половин и падам хахах :
Aleksandra
мента със спрайт-да, мента в мохито-също, но ментови бонбони-не
така че-горе-долу :Д
патенце
котка-нямам
куче-пак нямам
може би немска овчарка, ама да си я гледам отдалече
щото ме е страх от животни
зайче
обичам мусака
и зелена салата с оцет
и тирамису
и пилешки пържоли в марината
и сладолед
и сандвичи с кашкавал
и крем-супа от гъби в едно заведение
и домати с босилек и моцарела , а може и да не е моцарела, може да е фета сирене
абе аз съм чревоугодник, що ме питате за храна, всичко обичам
затова съм слонЧЕ
а на стола след мене ще е грейнджърката ми, кебапчета и кешовица-на нея давайте
и обича шоколад, да вметна :-)
зайче
Kavichki
08-16-2012, 16:55
Ред e на Granger, тя обеща...
Окей,сядам, като сменят заглавието съм аз, дотогава си задавайте въпросите към Блъди,ако има такива.
http://ask.fm/yvette11
пускам си аска ,шото ми е ного тъпо понякога и да ме питате нещо евентуално хахахах
pathetic
ае сменете го и слагайте мойто котенце да й задават неудобни въпроси :*
Ми квото стане, аз утре от 7 сутринта до обяд сигурно съм на кормуване,после ще съм в на разположение д аме разпитвате ,ако искате :lol:
https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQlYkKGwkO9XkRl4YQ-IpOcdLa68ALMdbWbqYn4ETTObc4wG_t4MA
Auris
http://media.tumblr.com/tumblr_lul5tgNSkC1r2pkpn.gif
ае да им дам тон
откъде си?
на колко си?
къде учиш?
имаш ли pet?какъВ?
обичаш ли животните?
гледаш ли някой сериал?
последният филм,който изгледа беше..?
какво мислиш за висшето образование у нас?
какво готвиш най-добре?
разбираш ли от градинарство и имаш ли цветя?
апартамент/вила/къща с басейн/къща без басейн-в какво живееш?
какъв парфюм използваш?
Много ти беше скучно,нали :lol:
ае да им дам тон
откъде си? Сопот Сити :D
на колко си? Утре ставам на 18/18.08/
къде учиш? Гимназията в града ми
имаш ли pet?какъВ?Нямам,но искам куче,котка,заек :D Квото дойде
обичаш ли животните? Обожавам животните, искам да си имам домашно животинче,но това явно ще почака,докато се изнеса в отделно жилище от това на нашите :D
гледаш ли някой сериал? Гледам няколко - Анатомията на Грей,Престъпни намерения,CSI Ню Йорк, HIMYM ,Тhe big bang theory ... мда
последният филм,който изгледа беше..? Blade
какво мислиш за висшето образование у нас? Мисля,че има много какво да се желае като цяло от образователната ни система.Смятам ,че има потенциал при нас. Има добри висши учебни заведения , но като цяло има доста да гоним Европейските университети/колежи.
какво готвиш най-добре?Палачинки,кексове,ку абийки(като цяло десертите най-добре ми се получават) мусака,пълнени чушки...и най-елементарнички други ястийца,колкото да не умра от глад. :D
разбираш ли от градинарство и имаш ли цветя? Не, не обичам градинарството,не обичам и скасийни китки,не знам простооо...не ми идва отвътре да се занимавам с тея неща.
апартамент/вила/къща с басейн/къща без басейн-в какво живееш? В Имението на Плейбой :lol: Живея в апартамент
какъв парфюм използваш? По принцип не ползвам женски парфюми напоследък,но да кажем incandessence ... иначе най-редовно съм с Full Speed-a на баща ми ...последно му изпръсках Bulgari-то,ама така и така аз му го купих...докопах се до него и край :D
що се пръскаш с мъжки парфюми?
аз ако се пръскам, после няма да го усещам като ми миришИ и няма да ти е готино? ти що го правиш?
ае да ми направиш КУРабийки и да ми ги сервираш с портокалов сок? навита ли си?
ползваш ли крем за крака? а за ръце? а за лице?
що не спиш?
как ти върви курса?
как се чувстваш относно утре?
искаш ли черешов бонбон за смучене?
що се пръскаш с мъжки парфюми? Щото обичам да мириша на мъж,защото обичам по-силните аромати,а са и по-трайни
аз ако се пръскам, после няма да го усещам като ми миришИ и няма да ти е готино? ти що го правиш? обЯсних ти веке
ае да ми направиш КУРабийки и да ми ги сервираш с портокалов сок? навита ли си? За теб винаги
ползваш ли крем за крака? а за ръце? а за лице? Ползвам само мляко за лице на Билка
що не спиш? не мога да спя от известно време , нерви,ала бала, безсънието е налице
как ти върви курса? Засега добре!
как се чувстваш относно утре? Ми нормално,надявам се да не се панирам и да не изпотрепя хората ,дано съм свежичка,щото ,както не мога да спя...бля
искаш ли черешов бонбон за смучене? НЕ
:D
chushkopek
08-16-2012, 23:55
Що гледаш толкова лошо на всички снимки? Заядлива ли си ИРЛ? Какво те дразни у хората? Имаш ли приятел? Ако допуснем, че няма истина и законите на вселената не важат, в какво би вярвала?
говорех за РД-то, пати :*
чуши, надявам се не си се объркал че въпросите вече са към granger
щото тя не гледа ного лошо на снимки и деа знам :/
Сметни колко ми пука щом даже и не мога да зацепя :lol:
ден като ден, не обичам рождения си ден. не го и мразя,просто...нищо специално
chushkopek
08-17-2012, 00:18
чуши, надявам се не си се объркал че въпросите вече са към granger
щото тя не гледа ного лошо на снимки и деа знам :/
Знам, знам, че са към нея.
Апф много бойно гледа, нз. :Д
Kavichki
08-17-2012, 05:55
Здравей, Джинджър...
1. Позитивен човек ли си?
2. Харесва ли ти живота и начинът по който живееш?
3. Кои думи изричаш най-трудно?
4. Пушиш ли?
5. Вярно ли е, че си брояла два пъти до безкрай?!?!?
6. като какъв тип човек се определяш?
7. Може ли да ти задам последния въпрос малко по-късно?
Каква музика харесваш?
Любим певец/певица/група?
Хоби?
Любима книга?
Що гледаш толкова лошо на всички снимки? Заядлива ли си ИРЛ? Какво те дразни у хората? Имаш ли приятел? Ако допуснем, че няма истина и законите на вселената не важат, в какво би вярвала?
Не гледам лошо,просто рядко излизам хубаво на снимки :D на живо съм по-хубава ,а и излизам мега дебилно като се усмихна за снимка,изкуствено ми е. Не съм конфликтна и заядлива,но ако бъда провoкирана-тогава имам кофти склонноста да се обяснявам...рядко отвръщам хапливо и заядливо. Ако го правя,то е с причина. Какво ме дразни ли - простотията,глупостта, двуличието и надменното поведение,което няма и грам покритие. Имам. Ако допуснем,че няма истина, значи няма и лъжа,следователно няма нужда да подлагам нищо на съмнение,или бих подлагала всичко на съмнение-или,или - на всичко или на нищо.
Здравей, Джинджър... Койо?
1. Позитивен човек ли си? Мисля ,че съм,да.
2. Харесва ли ти живота и начинът по който живееш? Донякъде да, има какво да се желае,но с времето мисля,че ще ми се получат нещата.Не бих казала ,че съм недоволна
3. Кои думи изричаш най-трудно? "обичам те" , "прости ми" - дано не ми се налага да ги казвам,само да си представя ситуация,в която казвам "прости ми" ми е трудна,защото това ще значи,че съм направила нещо ...не хубаво :/ Трудно изказвам чувствата си като цяло,не съм от хората,които говорят без наистина да чувстват нещата.Пестя си думите,но когато моментът настъпи мога спокойно да ги изрека.
4. Пушиш ли? Не
5. Вярно ли е, че си брояла два пъти до безкрай?!?!? Не, продължавам да броя
6. като какъв тип човек се определяш? Позитивен, усмихнат,добър приятел,на когото може да се разчита,на моменти интровертен,обичащ тишината,малко повече отколкото дивите и шумни места.
7. Може ли да ти задам последния въпрос малко по-късно? Задавай ми (неудобни) въпроси ,когато си искаш :D
...
Каква музика харесваш? Всякаква,зависи от настроението и компанията ,музикално прасе съм
Любим певец/певица/група? Ха,труден въпрос...любим - Sting,за групааа не знам,харесвам доста групи и изпълнители...
Хоби?Обичам фотографията, за съжаление не ми остава много време покрай курсовете,но след тях ще отделя повечко. Обичам да играя волейбол , баскетбол и футбол , също така и обичам да гледам тези спортове. Огромен футболен фен съм. Обичам риболова,обичам да ходя за риба с баща ми,обичам да танцувам/8 години народни танци и няколко години модертни/ ...обожавам.
Любима книга?"Граф Монте Кристо","Мълчанието на агнетата"
:)
DeviL_AsS
08-17-2012, 14:00
От колко време сте заедно с приятеля ти?
На колко години го направи за 1ви път?
С колко човека си спала?
Обичаш ли да гледаш филми?Любим филм?
От колко време сте заедно с приятеля ти? Сложен въпрос,но да кажем ,че е достатъчно дълго, за да знам,че той е моят човек :smt007
На колко години го направи за 1ви път? Почти 17
С колко човека си спала? Спала...спала съм с много хора :D Секс съм правила с малко.
Обичаш ли да гледаш филми?Любим филм?Мда,може да се каже,почивам си ,когато гледам филм. Въпреки,че има и такива,които много ме натоварват. Любими филми - Списъкът на Шиндлер, Изкуплението Шоушенк, Зеленият Път, Вчера,Кръстникът,Леон...мог да продължавам ,но да кажем ,че това е моят топ.
...
complicated_
08-17-2012, 14:26
искам и аз на столаа .. ;дд
Kavichki
08-17-2012, 14:54
Джинджър, Check this out сега...
1. Приятелят ти ревнували те?
2. Имаш ли някакви хобита?
3. Обичаш ли природата?
4. Какво те прави щастлива?
5. Лесно наранима ли си?
6. Извратена ли си?
Джинджър, Check this out сега.. Да ,кълвачи
1. Приятелят ти ревнували те? Ммм,не мисля.Няма повод за такова нешо
2. Имаш ли някакви хобита? Както вече казах по-нагоре - фотография, спортове,риболов,танци-манци
3. Обичаш ли природата? Обичам я, да. Живея близо до планината и често си правя разходки...обичам миризмата на гората точно след като е валяло
4. Какво те прави щастлива? Да виждам хората,които обичам щастливи.Много малки неща могат да ме направят щастлива. Мила дума от близък,някакъв малък жест,усмивка на някое детенце,Шоколадът също ме прави щастлива.
5. Лесно наранима ли си? Мога да бъда наранена само от хора,които ценя и обичам,ако някой от тях волно или не ме нарани,то това ще бъде доста лесно,да. Иначе не се обиждам или наранявам от мнението на хора,които не ме познават. За мен значение имат моите си хора
6. Извратена ли си? Не бих казала .
Какво цениш най-много в хората?
Какво мразиш в хората?
Какво може да те разочарова най-много?
Има ли нещо, което би променила в себе си?
FuckedUp
08-17-2012, 16:58
Какво мислиш за хората, които гледат на самоубийството като изход от определена ситуация?
Би ли ни разказала как се запознахте със сегашния ти приятел?
Родителите ли са причината за състоянието на сегашното поколение?
Какво би те разплакало?
Какво искаш да работиш?
Феминистка ли си?
Какво разваля хората?
Пиеш ли газирано?
Минавало ли ти е през ума да се подстрижеш и да си с къса коса?
Толко :/
Какво цениш най-много в хората? Ммм,ценя индивидуалността, това човек да бъде такъв,какъвто е без да се слага на всички според ситуацията. Ценя честността,дори и когато на мен не ми е удобна.Ценя целеустремеността,мотивац ята и амбицията в някои хора-качества,които все още възпитавам в себе си.
Какво мразиш в хората? Глупостта,лицемерието,надм енното поведение,слабохарактерно тта
Какво може да те разочарова най-много? Предателство,да бъда излъгана от близък човек,но най-много мога да се разочаровам от себе си, от собствения си провал,от това ,че аз не съм се справила сис ситуацията
Има ли нещо, което би променила в себе си? Има,определено искам да съм малко по-упорита,малко по-уверена, не толкова импулсивна и припряна на моменти :D но част от тези качества си имат и своя чар
.
Al3ksandra
08-17-2012, 17:44
Какво предпочиташ сметанов сладолед или плодова мелба със сладолед?
ledenakrasota
08-17-2012, 17:51
Какви са ти недостатъците?
Харесваш ли катерицата от "Ледена епоха"?
Любим актьор/актриса.
Какво би променила, ако беше премиер за едни ден? :)
Какво мислиш за хората, които гледат на самоубийството като изход от определена ситуация? Ще се опитам да съм обективна и да погледна от няколко страни въпроса.Някои ще кажат,че най-лесното на този свят е да се откажеш, да спреш да се бориш и да сложиш краят,но и това не е така,за да си стигнал до такава степен,че да си изгубил надежда,трябва да си много емоционално изтощен,натоварен и преуморен от всичко.Много лесно е да съдиш , без да се поставиш наистина на мястото на даден човек. На чужд гръб и 100 тояги са малко, а ние българите сме големи съдници по принцип. Днес чух за 36 годишен бща,който се е самоубил ,заради мизерията ,в която е живеел с жена си и 3те им деца. Съжалявам такива хора. Явно е изгубил всякаква надежда,щом се е отказал от живота,при все ,че има и 3 деца, за които да се грижи. Много хора биха го осъдили."Как може?,той е баща"? Еми явно му е дошло до гуша. Аз не искам и не мога да си представя в какво състояние на духа трябва да си, за да стигнеш до самоубийство. Но не искам да съдя, за мен самоубийството,смъртта не е изход.Винаги повличаш нещо след себе си,винаги.
Би ли ни разказала как се запознахте със сегашния ти приятел? Интернет, фейсбук ,скайп-майп и така :D
Родителите ли са причината за състоянието на сегашното поколение? Да. Поне до голяма степен -да. мисля ,че причините са комплексни,но всичко започва вътре в семейството , на повечето човечета им липсват първите 7 години, та какво да говорим за по-сериозно възпитание. Но и това е тръгнало отдалеч. Времената се променят, политически ,икономически, това оказва голямо влияние,дори и да искам няма как да сравня един дребосък,възпитан през 70те да кажем и един дребосък възпитаван в днешно време. Прекалено голямапропосат има между поколенията.Поне според мен
Какво би те разплакало? По принцип ,да си кажа, се стискам и гледам да не ревункам,но и малки неща могат да ме разплачат,някоя изключително тъжна сцена във филм, но това е моментно ,hah, мога да се разплача,ако разбера ,че близък мой човек ме е излъгал или редал по някакъв начин,може да ме разплачелипсата на някого до мен в определен момент,може да ме разплаче скандал ... мда. Понякога не мога да сдържам чувствата си,а и не смятам,че винаги трябва да го правя.Но мога да се разплача и заради нещо хубаво, заради малките ми сладки братовчедки,които не съм виждала от 100 години, заради някаква спортна победа на някои от любимите ми отбори :lol: ей такива нещица
Какво искаш да работиш? не съм сигурна все още, знам че мога да работя и зад бюро,мога и да се движа напред назад, засега не съм се насочила към нещо определено,първо да вляза да уча,пък после ще му мислим.
Феминистка ли си? Не, дори ми е смешно ,когато някоя се определи за такава,но разни хора...
Какво разваля хората? Алчността,непрестанната надпревара и " Целта оправдава средствата", в един момент се самозаравяме по пътя нагоре към стълбичката. От жалки плебеи се превръщаме в богати патриции и забравяме откъде сме тръгнали. Така е,пази Боже сляпо да прогледа.
Пиеш ли газирано? МНОГО :lol:
Минавало ли ти е през ума да се подстрижеш и да си с къса коса?Да,но тъй като е много гъста ,обемна и бухнала няма как да стане,защото ще изглеждам като ритана зелка (повече от сега,да :lol:)
Толко :/
.
Какво предпочиташ сметанов сладолед или плодова мелба със сладолед?
Плодова мелба
Какви са ти недостатъците? Много съм прибързана,припряна,поняко га говоря без да съм преценила ситуацията,понякога ми липсва увереност,дори и да знам,че мога да направя дадено нещо,което ми играе лоша шега
Харесваш ли катерицата от "Ледена епоха"? Обожавам го Скрат,даже ми беше на Аватара за известно време
Любим актьор/актриса. Мерил Стрийп, Натали Портман, Сандра Бълок, Никол Кидман, Анджелина Джоли,Ан Хатауей,Колин ърт,Ръсел Кроу, АЛ ПАЧИНО,СЪР АНТЪНИ ХОПКИНС,ГАРИ ОЛДМАН
Какво би променила, ако беше премиер за едни ден? За един ден едва ли бих могла да променя нещо ,по-скоро бих насрочила незабавни избори за нови оправници и бих свикала референдум по много въпроси..
Каква е твоята мечта?
Най-добрият ти приятел/ка момче или момиче е ?
Обичаш ли да рискуваш?
Какъв е най-хубавият ти сън?
Какъв е най-лошият ти кошмар?
Какъв е най-лошият подарък, който си получавала?
Най-унизително преживяване?
Първа целувка?(възраст)
Свириш ли на някакъв инструмент?
Любим цвят?
FuckedUp
08-17-2012, 18:23
Имала ли си несподелена любов?
Имаш/ла ли си комплекси?
Съжаляваш ли за нещо?
Срамежлива ли си?
На колко е приятелят ти?
Родителите ти консервативни ли са?
Каква е твоята мечта? Един ден да съм за пример на много млади хора,доста просто на думи,но трудно за осъществяване. Да имам човек до себе си,семейство,работа ,деца. Не искам да се изхвърлям с някакви грандиознипланове,защото и това,което казах дотук е достатъчно трудно постижимо
Най-добрият ти приятел/ка момче или момиче е ? Момиче е.
Обичаш ли да рискуваш?Не мога да рисувам,затова искрено се възхищавам на хора,които имат такъв талант
Какъв е най-хубавият ти сън? Все още не съм го сънувала
Какъв е най-лошият ти кошмар? Че губя някого,когото обичам .
Не, не, въпроса беше обичаш ли да рисКуваш, а не рисуваш. :)
Какъв е най-лошият подарък, който си получавала? Не съм получавала лош подарък,не смятам,че има такова нещо като лош подарък,какъвто и да е,приемам го с усмивка
Най-унизително преживяване?Засега не съм имала такова :lol: ама да не предизвиквам съдбата
Първа целувка?(възраст)Пфш 16 :lol: ако говорим за истинска целувка де .[/b]
Свириш ли на някакъв инструмент? Не,не мога
Любим цвят? Червено
Имала ли си несподелена любов?Не
Имаш/ла ли си комплекси? Имам, да,относно външността ми,като всеки млад човек си имам мои си комплексчета,по-кофти е,че имам някои,които биха ми създали проблем занапред,които нямат нищо общо с външността ми, а това каква съм като човек ,какво мога и какво не.
Съжаляваш ли за нещо? Не мисля.
Срамежлива ли си? Бях,но не е полезно,затова се научих да не съм толкова срамежлива , да съм по-отворена и е далеч по-хубаво
На колко е приятелят ти? На достатъчно
Родителите ти консервативни ли са? В някои отношения са,но и те се променят покрай мен,така че бих казала,че не сатолкова големи консерви.
Не, не, въпроса беше обичаш ли да рисКуваш, а не рисуваш. :)
Оо,извинявам се,още спя :lol:
Да си призная понякога ме е шубе,но се убедих,че без риск ,няма печели. Не обичам д ами се налага да рискувам,но щом ми се наложи го правя.
Играла ли си на Истина или предизвикатество?
Правила ли си купони с преспиване у вас?
Ходила ли си на такива?
Кой е най-важният човек за теб?
От къде черпиш вдъхновение?
Играла ли си на Истина или предизвикатество?Да,като по-малка
Правила ли си купони с преспиване у вас?Ами да...хубави спомени имам...и не толкова от пране на килими по никое време :lol:
Ходила ли си на такива?аха
Кой е най-важният човек за теб?майка ми
От къде черпиш вдъхновение? от успелите хора, от хората около мен,които обичам,те ме вдъхновяват, те ме зареждат..
боядисваш ли си косата?
обичаш ли да слушаш музика?
какво значи ника ти? 8-)
кой мислиш да слагаш на стола? 8-)
какво мислиш за връзките, в които между момчето и момичето има 10-12 години разлика (да речем, че момчето ще е по-голямо, а възрастовата група ще е 15-25(27)?
или пък 14-24? (тука не искам съвет, просто искам да видя какво мислиш по този въпрос)
боядисваш ли си косата? Не
обичаш ли да слушаш музика? естествено
какво значи ника ти? 8-) няма голямо значение,просто ми хареса звученето,пък и обичам Хари Потър
кой мислиш да слагаш на стола? 8-) ще преценя,някой който ще има какво да каже
какво мислиш за връзките, в които между момчето и момичето има 10-12 години разлика (да речем, че момчето ще е по-голямо, а възрастовата група ще е 15-25(27)?или пък 14-24? много зависи от хората в тази връзка , има хляб и в тях,но нещата са строго индивидуални.Не мисля ,че 14-24 е добра идея...ако вече е маааалко по-голяма 17-18 + да кажем може да се позволи такова нещо,няма лошо. Тва също не е гаранция ще се получи...или че пък няма да се получи. Хора много и различни.
(тука не искам съвет, просто искам да видя какво мислиш по този въпрос)
.
коя е любимата ти песен?
гримираш ли се?
ако да колко често?
ако не защо?
ти лично дразниш ли се на фейковете (или иначе казано онези, които от време на време пускат тъпи теми/мнения в секс, които очевадно не са реални) 8-) ?
с риск да изляза идиотка и теб ще попитам - какво е мнението ти за мен ? 8-) (просто ми е интересно)
Долу-горе колко пъти си била влюбена?
Най-важният за теб предмет?
Любим цвят?
Любима храна?
Можеш ли да опишеш себе си само с 3 думи?Ако да, кои ще бъдат те?
Празнуваш ли Хелоуин?
Ако да, какво е любимото ти нещо в него и защо? Ако не, защо?
Била ли си някога на маскарад? Ако да, като какво си била маскирана? Ако не, какъв би бил костюмът ти?
На кой приказен герои се оприличаваш?
Историята на кой филм/книга би искала да преживееш?
FuckedUp
08-17-2012, 19:23
Мании имаш ли?
Псуваш ли?
Изпитвала ли си омраза?
Размера има ли значение?
коя е любимата ти песен? Richrd Marx - Hazard
гримираш ли се? Понякога да
ако да колко често? Зависи,ако излизам през деня слагам малко грим,вечерта ако излизам -също,но излизам и честичко без грим,както дойде.
ти лично дразниш ли се на фейковете (или иначе казано онези, които от време на време пускат тъпи теми/мнения в секс, които очевадно не са реални) 8-) ? емиии, не ,ама обичам да ги разобличавам
с риск да изляза идиотка и теб ще попитам - какво е мнението ти за мен ? 8-) (просто ми е интересно)Ми,какво да ми е мнението,малка си,още много неща ще ти минат пред очите, много ще се промениш,дори и без да усетиш...има потенциал в теб,не си глупава,по-скоро малко наивна,избягвам да си вадя изводи за хората по писаниците им,но от това,което виждам не си глупава,по-скоро все още някои неща не ги разбираш,което според възрастта ти е нормално.
.
Долу-горе колко пъти си била влюбена? Един
Най-важният за теб предмет? Не съм вещоман,нямам толкова важни предмети
Любим цвят? червено
Любима храна? Мусака,пълнени чушки, пица,паста,пържени картофки,картофено пюре,щоколааааад
Можеш ли да опишеш себе си само с 3 думи?Ако да, кои ще бъдат те? Позитивна,приятел,обичащa
Празнуваш ли Хелоуин? случвало се е ,но не го приемам като празник ,ако има нещо организирано –ок,иначе не ми е сред важните датички в календара
Ако да, какво е любимото ти нещо в него и защо? Ако не, защо? Просто ден…повод за забавление може да се измисли винаги,но е нещо различно,няма против
Била ли си някога на маскарад? Ако да, като какво си била маскирана? Ако не, какъв би бил костюмът ти? била съм вещица,ама от онея…готЯните :lol:
На кой приказен герои се оприличаваш? На нито един,за съжаление…а може би не. В приказките всичко е розово,в живота не е така
Историята на кой филм/книга би искала да преживееш?Искам да е като някой скучен,романтичен филм за двама души ,които са щастливи заедно , с децата си и живота,който водят…нямам точно определен такъв
Мании имаш ли? Не
Псуваш ли? рядко
Изпитвала ли си омраза? Прекалено силно чувство-не,не съм
Размера има ли значение? има
Любима игра?
Първо напиване? (възраст)
Имаш ли предразсъдъци?
Ако можеше, какво би променила в начина си на живот/стила си/визията си/семейството си/теб?
Любима игра?Жоминка :D Стражари и апаши,Гама, тва са игрите на детството ми, не очаквайте да кажа някоя видео игра като малките ретарди :D
Първо напиване? (възраст)Не мога да кажа,че съм се напивала...бях си прекрасно, можех да ходя, да говоря , да пиша грамотно ...да кажем,че просто на следващия ден главата ми беше "камбаните на Ал.Невски на Великден".16г...
Имаш ли предразсъдъци?Имам,но се опитвам да ги превъзмогвам.Да не съдя за книгата по корицата.
Ако можеше, какво би променила в начина си на живот/стила си/визията си/семейството си/теб? Повтарям се, искам да съм по-уверена,малко по-уравновесена, да бъде малко повече над нещата, семейството ми- да ми има малко повече доверие,а в стила и визията ...тва са неща,които могат да се променят с едно щракване на пръстите,не са толкова важни
.
FuckedUp
08-17-2012, 20:22
Била ли си използвана/предадена?
Вярваща ли си? Защо?
Любов от "пръв поглед" съществува ли?
Искам и аз на стола, само да кажа. :Д
Furious?
08-17-2012, 20:33
Знаеш ли , че си един от малкото потребители , които ми направи впечатление ?
Имаш ли роднинска ( или сексуална ? ) връзка с Мария от Пловдив , която миналата година завърши Руската?Много си приличате.
Кой те снима така на снимки , че си достойна за моя ник ?
Ако отидеш на самотен остров за дълго време , което ще е първото нещо , което ще вземеш ?
ПЛанове за вечерта имаш ли ?
Била ли си използвана/предадена? Предавана-да,превъзмогнах го продължих напред
Вярваща ли си? Защо? Имам си някаква моя философия за нещата,но да кажем,че не съм атеист
Любов от "пръв поглед" съществува ли? привличане-да,за любов -не знам
.
След мен на Стола мисля да е Valdesbg
Знаеш ли , че си един от малкото потребители , които ми направи впечатление ?не,не знаех
Имаш ли роднинска ( или сексуална ? ) връзка с Мария от Пловдив , която миналата година завърши Руската?Много си приличате. хахах ,не,не знам за кого ми говориш :d
Кой те снима така на снимки , че си достойна за моя ник ? :lol: с най-добрата ми приятелка,сама, в компания
Ако отидеш на самотен остров за дълго време , което ще е първото нещо , което ще вземеш ? първото...ммм...а де...да кажем одеало
ПЛанове за вечерта имаш ли ? Мисля да си будувам ,както винаги, да видя как станата ми във фб става якия шитсторм,с пожелание за happy birthday and fuck,да ям сладолед и да се кефя на живота.
Секса, секса, бе? Как си в секса?
Честно кажи.. кое ти куца в моментат и по принцип?
Кога за пръв път видя курац?
Ще се ебнем ли, ако се видим някога?
Косми по задните части? Това е сериозен въпрос, защото ми се е случвало доста пъти..
Не, бе бъзгам се, ако искаш отговаряй. 8-) И все пак съм ти навит нали знаеш?
Кажи сега, бе, кажи? Бачкаш ли? Учиш ли? К'во правиш? Парички от вашите или сама си ги дърпаш?
Алкохол?
Шмъркотици?
Цигари?
Казваш в секса си добра, а?
8-)
Секса, секса, бе? Как си в секса? Страхотна съм
Честно кажи.. кое ти куца в моментат и по принцип? Куца ми левия глезен ;/
Кога за пръв път видя курац? хаха на 7...порно маниак съм
Ще се ебнем ли, ако се видим някога? истествину
Косми по задните части? Това е сериозен въпрос, защото ми се е случвало доста пъти.. НЕ!!!
Не, бе бъзгам се, ако искаш отговаряй. 8-) И все пак съм ти навит нали знаеш? мии,не не знам :lol:
Кажи сега, бе, кажи? Бачкаш ли? Учиш ли? К'во правиш? Парички от вашите или сама си ги дърпаш? Уча, ма мисля и да почна да бачкам. Сега карам шЕфьорски КУРсове , та да видим. Парите от наще предимно...няма рал'та за ме,отбиха околовръсното :lol:
Алкохол? случва се ,ама рядко
Шмъркотици? Не
Цигари? Рядко,ако ми скимне,ей така от щуротия
Казваш в секса си добра, а? нямам оплаквания
8-)
хаха
О, ама ти не пиеш? Заеби.. загубих интерес.
8-)
Furious?
08-17-2012, 21:13
честит рожден ден значи =) супер да си прекараш
кисело или сладко ?
с вазелин или без
честит рожден ден значи =) супер да си прекараш
Благодаряяя
кисело или сладко ?
СЛАДКО!
с вазелин или без
Без:lol: .
какви презервативи ползваш най-често?
колко течности пиеш дневно?
обичаш ли ядки?а шоколад?а уиски?
поздрави ни с песен, шото ние те поздравяваме с http://vbox7.com/play:af4b978a :*
месиш ли баници?питки?миленки?
правиш ли торти?
покажи нещо сготвено от теб
обичаш ли бебенца?а когато реват?а когато са наакани и миришат?
обичаш ли ментов чай?
какво мислиш за философията като цяло?
какво е любовта?
какво е времето?
какво е секса с любов?а секса без любов?а секса за пари?
какви презервативи ползваш най-често? миии ,нямам претенции
колко течности пиеш дневно? Доста :lol:
обичаш ли ядки?а шоколад?а уиски? ШОКОЛААААД , ядки също обичам, Уикси...само ако е с много лед
поздрави ни с песен, шото ние те поздравяваме с http://vbox7.com/play:af4b978a :* заповядай (http://vbox7.com/play:8466f265bf)
месиш ли баници?питки?миленки?мда, даже имам снимки,като намеря,ще ти покажа :D
правиш ли торти?правя
покажи нещо сготвено от теб Аре и към горния въпрос (https://fbcdn-photos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/528529_413926678619727_2022101998_a.jpg)
обичаш ли бебенца?а когато реват?а когато са наакани и миришат? Всякога ги обичам,обичам да ги гушкам,мачкам,да се грижа за малките сладурковци ,обичам дребосъци.Пък като са наакани ще ги измием и изчистим,и пак ще са сладурести...
обичаш ли ментов чай? не,предпочитам мента...чисто :D
какво мислиш за философията като цяло? дълбоки води
какво е любовта? химия,страст,живот.Любовта ни движи.
какво е времето? Граница...между ограниченото ни съществуване и вечността
какво е секса с любов?а секса без любов?а секса за пари?
секс+любов= най-,най-прекрасното нещо ,hah, сексът без любов...удовлетворяване на плътските желания, нагона,няма лошо...даже никак :D сексът за пари- не мога да дам компетентно мнение,но във всеки случай, във всяка една връзка има нещо такова.Всеки си плаща по един или друг начин :D
.
PullMeCloser
08-17-2012, 23:44
- Ако можеш да върнеш времето назад, какво би повторила/ къде би се върнала? Какво би променила? Има ли неща, за които съжаляваш?
- Кое от домашните ти задължения мразиш? :Д Обичаш ли да миеш чинии, да пускаш прахосмукачка?
- Какъв алкохол обичаш да пиеш?
- Кой ти е любимият шоколад?
- Имаш ли някакви предразсъдъци?
- Кое ти е любимото женско/ мъжко име?
- Ако можеш да върнеш времето назад, какво би повторила/ къде би се върнала? Какво би променила? Има ли неща, за които съжаляваш? ако можех да върна времето назад ,,,мм не знам,може би бих забързала едни събитийца,коит така или инае скоро ще се случат :lol: ,но не съжалявам за нищо
- Кое от домашните ти задължения мразиш? :Д Обичаш ли да миеш чинии, да пускаш прахосмукачка? не мразя нищо,просто най-не обичам да суша съдове...бля.Иначе миенето,прахосмукирането и тн не са проблем.
- Какъв алкохол обичаш да пиеш? Бира, мента,лекички коктейли
- Кой ти е любимият шоколад? Милка Цял лешник,Линдор 70 какао и един с ментa
- Имаш ли някакви предразсъдъци? Да, както вече казах,но се старая да не се водя по тях и да съм над нещата
- Кое ти е любимото женско/ мъжко име? Симеон,Борис,Калоян, Александър,За жена Александра, Елена,Белослава.
.
Повече боксерки ли носиш или повече прашки? Пъпчето ти 'вдлъбнато' ли е или по-скоро по-изпъкнало? Като се целуваш с език, какво точно правиш - въртиш си езичето в устата на партньора, чакаш той да се заиграе с твойто или просто си разтваряш устните и каквото стане?
Колко си висока?
Колко тежиш?
Какво предпочиташ - суша или вода, море или планина?
Повече боксерки ли носиш или повече прашки? Пъпчето ти 'вдлъбнато' ли е или по-скоро по-изпъкнало? Като се целуваш с език, какво точно правиш - въртиш си езичето в устата на партньора, чакаш той да се заиграе с твойто или просто си разтваряш устните и каквото стане?
Изрязани бикини илипрашки.
Вдлъбнато е :D
Според момента и настроението, обичам аз да се заигравам с с неговия език , обичам и той с моя...траляля.Както дойде.
Колко си висока?
Колко тежиш?
Какво предпочиташ - суша или вода, море или планина?
171см
46 :(
Ха,ами вода предполагам :D и тъй като живея близо до Планината,бих казала,че искам повече море,но не е така,обожавам планината 1 идея повече,отколкото морето!
Защо си си сложила тази профилна снимка?
Обичаш ли плюшени играчки?
Кой ти е любимият сезон?
Къде се запозна със сегашното си гадже?
Защо си си сложила тази профилна снимка? Защото харесвам актьора
Обичаш ли плюшени играчки?Ми,обичам
Кой ти е любимият сезон? Пролетно-лясто-есенно-зимния, обичам по нещо във всеки сезон
Къде се запозна със сегашното си гадже? ИнтернетЯ
.
Какво прави днес ?
Какво мислиш за числото 23 ?
Какъв е смисълът на живота ?
С колко завърши учебната година ?
Какво очакваш от бъдещето ?
Ако можеш да си избираш, кое би предпочела : да си адски красива, но глуповата, или страшно интелигентна, но с невзрачна визия ?
Възможно ли е да имаш приятелски отношения с човек, който е абсолютно прям с теб и те познава напълно ?
Какво е поведението ти спрямо хора, които знаеш, че не те харесват.
Живееш или съществуваш ?
Заигравките с изказа и/или правописа на дадена дума правят ли човека, извършващ въпросните действия, по-готин ?
Kaena Smith
08-18-2012, 16:09
Кой е любимият ти футболен отбор?
Следеше ли представянето на националния ни отбор по волейбол на Олимпийските игри тази година ?
Модерните или народните танци,предпочиташ ?
Харесваш ли творчеството на Стивън Кинг ?
Била ли си в Карлово ?
Харесваш ли града,в който живееш ?Представяш ли си се в него и след 10 години ?
Коя държава би искала да посетиш ?
Би ли поискала прошка от някого,за да не го загубиш,макар да съзнаваш,че не си сгрешила с нищо ?
Кой е любимият ти български филм ?
Какво прави днес ? Мързелувах, ядох,почивах си,чистих,примах честитки ,готвих
Какво мислиш за числото 23 ? Хубаво число :lol:
Какъв е смисълът на живота ? Като разбера ще ти кажа, все още не съм натрупала достатъчно житейски опит ,за да говоря ,каквото и да било. А и не смятам,че има универсален отговор. За всекиго е различно предполагам
С колко завърши учебната година ? 6.00 nerdy
Какво очакваш от бъдещето ?Очаквам само от себе си. Очаквам да се развивам и да се превърна в човек,когото искам да бъда.[/b]
Ако можеш да си избираш, кое би предпочела : да си адски красива, но глуповата, или страшно интелигентна, но с невзрачна визия ? и в двете неща има известно предимство, не знам,по-лесно би било да съм красила и глупава,доста по-лесно. Защо-защото доста от нещата ,които се случват биха останали неразбрани, както казват- блажени са невежите.НО тъй като съм умна и красива няма нужда да избирам*ИЗФУК* :lol: Скромна съм,де
Възможно ли е да имаш приятелски отношения с човек, който е абсолютно прям с теб и те познава напълно ? Имам,не е никак лесно да чуваш абсолютно чуждо мнение,щото не винаги те устройва,но е някакъв по-добър коректив и доста освежаващ поглед на нещата
Какво е поведението ти спрямо хора, които знаеш, че не те харесват. Старая се да не им бъркам в джигеря като ги дразня,просто поддържам нормални отношения,без да създавам конфликти и без да се мазня,и да се опитвам да се харесвам
Живееш или съществуваш ? Доскоро съществувах,сега започвам да живея и горя
Заигравките с изказа и/или правописа на дадена дума правят ли човека, извършващ въпросните действия, по-готин ? По-готин ,не. Аз го правя,когато нещо ме дразни и ми бърка някъде си
.
Кой е любимият ти футболен отбор? ЦСКА,Байерн Мюнхен
Следеше ли представянето на националния ни отбор по волейбол на Олимпийските игри тази година ? Да ,разбира се. Изключително горда съм от представянето им
Модерните или народните танци,предпочиташ ? Народните малко повече
Харесваш ли творчеството на Стивън Кинг ? Определено, харесвам го много,както и жанровете,в които твори
Била ли си в Карлово ? Е не ,бе, живея на 5 км , всеки ден почти съм там :lol:
Харесваш ли града,в който живееш ?Представяш ли си се в него и след 10 години ? Харесвам го,но определено не се виждам да живея тук
Коя държава би искала да посетиш ? Една ли е...искам в Хърватия, РЮА, ОАЕ, както и всички от Скандинавието
Би ли поискала прошка от някого,за да не го загубиш,макар да съзнаваш,че не си сгрешила с нищо ? Да,бих.Понякога е по-добре да преглътнеш егото си в името на нещо по-стойностно
Кой е любимият ти български филм ? "Вчера", "Тримата от запас"
.
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 16:43
Ще цитирам същите,които зададох на @adoreher от раздел Секс,че ме мързи да мисля нови... :)
1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование?
2.Какво научи за твоите годинки досега за живота?Какво още би искала да научиш?
3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата?
4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци?
5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това?
6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега?
7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс?
8.А кои те дразнят и защо?
9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне?
10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои?
11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек?
12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема :)
Ще цитирам същите,които зададох на @adoreher от раздел Секс,че ме мързи да мисля нови... :)
1.Какви са целите и стремежите ти в живота?Какво мислиш да правиш след като завършиш Средно образование? Карам стъпка по стъпка. Първо искам да вляза в Университет , да уча МИО/Право, да стана толкова добра,че да се реализирам,но най -вече да трупам нови знания,които да са ми полезни. Искам да бъда човек,който да бъде за пример на другите
2.Какво научи за твоите годинки досега за живота?Какво още би искала да научиш? Какво съм научила, научила съм ,че приятелите са нещо рядко срещано и не трябва да се предават. Не трябва да допускаш прекалено много хора близо до себе си,защото ще си изпатиш. Че от семейството няма по-ценно!
3.Мислиш ли се за пълноценен човек-за себе си,за околните,дори и за държавата? Ще кажа така - имам какво да дам на света! А себе си да науча на много неща
4.Какво одобряваш и какво заклеймяваш у хората като качества/недостатъци?Много субективен въпрос, за мен качествен човек не може да е някой лентяй,търтей,който чака всичко на готово. Качествени хора има много,колкото и нерелано да звучи,просто е нужно всеки до покаже потенциала си. Некачествените хора за сметка на това не са чак толкова много,но пък от тях нищо никога не би излязло. Човек ,чийто единствена цел е да наранява, да злобее и да не прави нищо за себе си дори,само придявява претенции към другите не може да бъде наречен качествен
5.Съдиш ли хората за това,че са различни и не отговарят на твоите стереотипи?Контактуваш ли с такива хора и мислиш ли,че има полза от това?[b] Ще се потретя, избягвам да съдя за хората по странични фактори и впечатления. Не съдя само по външен вид, обичам да опозная човека. Трябва да си направя правилна сметка...но не става отведнъж.Ако не харесвам държанието на човек спрямо мен.Ако не одобрявам отношението му към околните и като цяло начина му на живот няма да контактувам с него. Всеки си има интереси,ако моите не се преплитат с тези на въпросния човек, не виждам как бихме могли да сме в едни среди
6.Коя е най-голямата глупост,която си правила досега? не съм правила май...като не броим детските щуротии
7.С кои потребители от форума би се срещнала фейс ту фейс?А с кои би правила секс?BloodyF,Chacho,DarkTemplar,DisappointedDr eamer,Valdesbg,Nomnomnom,Pullmecloser и други също...секс ...не мисля,че има такъв. Секс искам да правя само с мъжо :lol:
8.А кои те дразнят и защо?Дразнят ме непремерените и глупави коментари,независимо от кой са написани ,дори и да е сред френд групата ми
9.Какви момчета харесваш-и като визия,и като характер?Мислиш ли,че можеш да бъдеш цял живот с един човек,без да ти омръзне?Мисля,че мога да съм с 1 цял живот, разнообразието е ключът към дългата връзка, нямам точно определен типаж,харесвам независими и уравновесени мъже,такива ,които знаят кво искат и как да си го получат .
10.Цигари,алкохол,наркотици, опиати?На ти ли си с някои от тях?С кои? пробвала съм от всичко,пия но не много често,пушила съм от келешлък,пафкала съм треволяк,но не съм weed girl :D пуша рядко, ако ми скимне ей така някоя друга цигаретка
11.Коя е най-благородната постъпка,която си правила досега?Помагала ли си безвъзмездно на някой напълно непознат?Ако да,как се почувства,това направи ли те по-добър човек? Помагам и съм помагала много пъти и именно безвъзмездната помощ е истинска помощ. Какво значи да помагаш срещу облаги? Това не е помощ, а себеугодничество.Чувствам се човек, чувствам се пълноценна, чувствам че давам нещо на някого,който има нужда. Радва ме и да виждам това в другите хора
12.И като за последно: Тази година на изпита в Пловдивския университет ми се падна да пиша есе на тема "Големият смисъл е в малките неща".Обобщи с няколко изречения мнението си по тази тема :) Големият смисъл е в малките неща,така е , все пак всичко голямо е съставено от миниатюрни прашинки,които сами по себе си значат много.Щастието е като къща,гради се тухла по тухла. .
.
Glamour92
08-18-2012, 17:09
Искаш ли един ден да бъдеш добър role-model за младежта?
А сега такъв ли си?
Изобщо каква е ролята на един role-model според теб ?
Ти самата имаш ли си пример за подражание?Ако не сега,като по-малка?
Защо точно той/тя?
Искаш ли един ден да бъдеш добър role-model за младежта? Да,искам
А сега такъв ли си? Старая се, имам проблясъци
Изобщо каква е ролята на един role-model според теб Не смяам,че има точно определена роля,по-скоро искам да се чувствам добре от тва,което правя и ,колкото и себично да звучи,искам да има кой да го оценява , да има на кой да служа за пример,с това че съм успяла?
Ти самата имаш ли си пример за подражание?Ако не сега,като по-малка? Имам ,да
Защо точно той/тя? Именно тя ,защото е тръгнала от улицата, без родители, без пукната пара,но се е справила с трудностите и сега е изключително влиятелна жена.Не е сред хора, за които пишат по вестниците,именно затова толкова я харесвам и малко хора знаят историята ѝ..
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 17:46
Благодарим за отговорите:)
.
j k rowling ли?
едит:
спомена "успяла", какво е за теб "успех"?
//освен публично признание, наличие на власт и пари, това вече го разбрахме;
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 18:05
А тук как се сяда на стола,че и аз съм навита?Този който разпитват ли определя следващия?Ако е така,@granger имай ме предвид,моля :D
j k rowling ли?
Хаха,отчасти
едит:
спомена "успяла", какво е за теб "успех"?
//освен публично признание, наличие на власт и пари, това вече го разбрахме;
Успех, не винаги означава власт и пари. Успехът е вътрешното задоволяване и удовлетворение от това,което правя. За мен най-важното е аз да съм доволна от това,което правя,защото иначе няма да има смисъл от него.
Ще видя,кой да сложа, Влади е зает и сигурно няма да сяда. Ще реша,утре ще сложа някого.
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 18:11
Успех, не винаги означава власт и пари. Успехът е вътрешното задоволяване и удовлетворение от това,което правя. За мен най-важното е аз да съм доволна от това,което правя,защото иначе няма да има смисъл от него.
Ще видя,кой да сложа, Влади е зает и сигурно няма да сяда. Ще реша,утре ще сложа някого.
Добрем :)
Да задам едно въпросче все пак,че да не е спам :D
Искаш ли да имаш семейство с брак и деца?Причини и мотивация за решението ти?
все още звучи твърде абстрактно и отнесено, но има време;
успех! *boop!*:Д
Да, така звучи,но все още съм оптимистично настроена към света :lol:
А относно въпроса на русокоската - да,искам естествено. Не държа на подписа, държа на човека до мен, да е с мен, да имаме семейство. Да имаме дечица,за които да се грижим, да дадем нещо на света заедно.
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 18:28
Да, така звучи,но все още съм оптимистично настроена към света :lol:
А относно въпроса на русокоската - да,искам естествено. Не държа на подписа, държа на човека до мен, да е с мен, да имаме семейство. Да имаме дечица,за които да се грижим, да дадем нещо на света заедно.
Ех,трогна ми душицата с тези думи,значи.Браво за разбиранията. :)
Glamour92
08-18-2012, 18:44
Става ли за role-model Георги Илиев?
Защо според теб има толкова много върли фейсбук фенове?
Как щеше да изглежда светът ако неодушевените предмети бяха господари,а всички живинки-роби?
А ако имахме прозрачни черепни кутии,през които мисълта ни да бъде видима за всички околни?
Ако съществуваше пълно равенство? При последния вариант-смяташ ли,че един такъв свят би бил справедлив или по-скоро уродлив?
И последно:
Пренеси се мислено в древните времена-да речем,в Античността.
Владетел си на многобройно,диво и щастливо варварско племе,населяващо прекрасни,обширни,апетитни за чуждите набези земи.
Успяваш да държиш другите племена настрана,но как би опазила владенията си от Римската империя? Ще си отбраняваш териториите ожесточено или по-скоро ще действаш дипломатично..? Каква ще бъде стратегията ти?
Става ли за role-model Георги Илиев?
Защо според теб има толкова много върли фейсбук фенове?
Защото да имаш кинти и власт, да си якия мафиозно е нещо,което пропагандират по американските бози,нещо ,което младите смятат за нещо велико.Властта,попаднала в неподходящите ръце е нещо опасно и грешно
Как щеше да изглежда светът ако неодушевените предмети бяха господари,а всички живинки-роби? нямам идея,може би щеше да е едно доста по-подредено и добро място
А ако имахме прозрачни черепни кутии,през които мисълта ни да бъде видима за всички околни? Щяхме да знаем колко са умни всъщност блондинките :lol: шегувам се. Щеше да е доста интересно,но може би ,би било неприятно,защото щеше да си като отворена книга за останалите,а винаги е хубаво да запазваш нещичко за самия себе си
Ако съществуваше пълно равенство? При последния вариант-смяташ ли,че един такъв свят би бил справедлив или по-скоро уродлив? Света,при такива условия, не би могъл да съществува,поне според моите виждания
И последно:
Пренеси се мислено в древните времена-да речем,в Античността.
Владетел си на многобройно,диво и щастливо варварско племе,населяващо прекрасни,обширни,апетитни за чуждите набези земи.
Успяваш да държиш другите племена настрана,но как би опазила владенията си от Римската империя? Ще си отбраняваш териториите ожесточено или по-скоро ще действаш дипломатично..? Каква ще бъде стратегията ти? Имайки предив огромната площ на империята по-скоро бих станала съюзник. Бих плащала известен данък и част от войската си бих дала "под наем" срещу условието те да ми пазят гърба...оттам нататък бих си измислила някакъв план за бъдеще,как бих могла да отслабя централната власт, да привлека повече последователи и след време наследниците ми да завоюват всичко. Но на думи е лесно...:lol: .
Glamour92
08-18-2012, 19:28
А сега ти си императорът-ще приемеш ли офертата на варварския цар?
Всъщност какъв владетел би била ти? Каква ще бъде политиката ти?
А мислиш ли,че историята би те запомнила с добро ..?
На коя шахматна фигура би се оприличила? Защо?
От белите или от черните ще си?
И като стана дума-расист ли си? 8-)
А сега ти си императорът-ще приемеш ли офертата на варварския цар? От тази гледна точка пък,бих го изолирала в някое крайно място на империята и бих му поверила малка пехота,за да ми пази границите, по случайност в някоя битка после ще им натреса цялата си военна мощ и ще си присвоя квото имат :lol:
Всъщност какъв владетел би била ти? Каква ще бъде политиката ти? Имайки предвид импулсивността ми,не би било добре да съм ,какъвто и да била владетел, по-скоро желая да съм като Клавдий,добър администратор и владетел,със славни победи,но с една разлика, да не се доверявам на алчните хора покрай мен.
А мислиш ли,че историята би те запомнила с добро ..? Историята помни победителите и лудите,но ги помни , дали с добро или с лошо.
На коя шахматна фигура би се оприличила? Защо?Пешка,независимо от всичко,те крепят играта
От белите или от черните ще си? няма само бяло и черно, ще бъда сива с розови нотки
И като стана дума-расист ли си? 8-) Старая се да не съм,но понякога не ми се получава за съжаление.
.
Blab!
http://images2.fanpop.com/image/photos/12800000/Kaworu-Smiling-english-version-nagisa-kaworu-12831678-300-240.jpg?1345325444309
Furious?
08-18-2012, 19:50
ква е тортата - сметанова или шоколадова ?
камерно ли ще празнуваш или с много познати ?
кой кого хейтва във форума ?
азис или андрея ?
Сметаново-карамелова :D
С познати,като си се приберат по родния край:lol:
Хора,които нямат друга работа,предполагам?Избиваш си собствената несигурност върху друг,който дори и не познаваш.
Нито един от двамата.
nymphadora
08-18-2012, 21:14
Аз само да кажа,че имаш хубава коса и сега от подписа ти се подсетих,че не съм гледала Свръхестествено от суупер много време..:(
nymphadora
08-18-2012, 21:18
А сетих се въпросчета,които сигурно се повтарят:
Помня,че си имаше якакво момченце,защо скъсахте?
Липсва ли ти?
Правиш ли секс сега,като си необвързана?
А сетих се въпросчета,които сигурно се повтарят:
Помня,че си имаше якакво момченце,защо скъсахте?ъммм,бившия ми,ами държеше се супер детиснки и глупаво...
Липсва ли ти?Не,лисва ми сегашното ми момченце
Правиш ли секс сега,като си необвързана? не съм необвързана со...
иии благодаря :D
nymphadora
08-19-2012, 08:24
значи нищо не съм разбрала :D
а от колко време си с новото момченце?и кои зодии сте и двамата? :D
Ами пак казвам,то е малко сложна история,не е малко...аз съм лъв,той овен :D якичко.
Благодаря много за въпросите, беше забавно да ви отговарям.
След мен на столчето ще сложа NomNomNom :)
Айде ще започна аз.
На колко си?
Откъде си?
Обвързана ли си в момента?
Учиш ли?Кво?
Работиш ли? Кво?
ledenakrasota
08-19-2012, 16:12
ЕфФф, вълнуваш ли се за първата ти студентска година?
Какви са очакванията ти от университета и обучението ти в него?
Любим цвят?
Девиз. :)
NomNomNom
08-19-2012, 16:13
granger
На колко си?18
Откъде си?Самоков, живея в СФ
Обвързана ли си в момента?Неее ! :Д
Учиш ли?Кво? Приеха ме Компютърни науки в СУ
Работиш ли? Кво? NOC engineer и също така преподавам в едни курсове по мрежи
SisiStrange
08-19-2012, 16:13
Йеее, NomNomNom!!! :):) *дива радост*
Какво искаш да представлява студентския живот за теб?
Какво работиш сега? Някъде видях, че си на 2 работи. Не ти ли идва малко нанагорно?
Какво умееш да готвиш най-добре? А с кое се проваляш редовно? Имаш ли и ти проклятието на първата палачинка? (т.е първата винаги мяза на подметка).
Считаш ли се за красива? Коя част от себе си обожаваш и коя би променила? И защо? А смяташ ли, че красивите хора постигат всичко по-лесно?
Вярваш ли в Бог, Сатана... или в нещо друго?
Искаш ли да имаш деца и какво ще направиш, за да ги възпиташ така, че да се гордееш с тях?
*Сега видях, че са те питали какво работиш. Нищо, давай направо втората част от въпроса. XD
NomNomNom
08-19-2012, 16:17
ЕфФф, вълнуваш ли се за първата ти студентска година?
Какви са очакванията ти от университета и обучението ти в него?
Любим цвят?
Девиз. :)
1.Не се вълнувам толкова, Вени, да речем, че не се интересувам много от това :Д Като цяло 5г. живях на общежитие, ама това не ми пречи да се кефя максимално да идващите студентски неща :Д И в учебен, и в купонен план.
2.Очаквания за обучението нямам. Това, дето го работя, си го уча отделно. А бакалавъра ми трябва като диплома. Съответно, очаквам да понауча разни скриптови езици, защото ще ми помогнат. Очаквам да видя зор с математиката :Д Абе, очаквам да е едно леко безсмислено, но забавно за преодоляване изпитание, както беше гимназията :Д
3.Любим цвят? Синьо-зелено, кралско синьо, малиново розово.
4.Девиз. - Конкретен нямам, но нещо от рода на - Нищо няма значение, ние сме някакви животинки, всичко, дето правим, е рефлекс, но това не пречи да си изкарваме добре, като под добре визирам и положителните, и негативните емоции.
NomNomNom
08-19-2012, 16:28
Авввв !
Йеее, NomNomNom!!! :):) *дива радост*
Какво искаш да представлява студентския живот за теб? Да има с кого да пия, и да правя дебилни неща, когато тотално ми писне от всичко. Съответно, да си избутам сертификатите, бакалавъра, магистър, и т.н., и да продължа да работя, и да си реализирам и другите проекти, и някакви такива мешани неща.
Какво работиш сега? Някъде видях, че си на 2 работи. Не ти ли идва малко нанагорно? Едната е г/д през месец, като мога да избирам дали да е всяка вечер по 3 часа, или всеки уикенд по 6 часа всеки ден. И да, когато ходех на едното място всеки делничен ден, а на другото - всеки уикенд, от 9:00 - бях се скапала, защото цял месец нямах почивка, а аз обичам да лягам късно и това ми играе лоша шега. Но пък си струва изцяло, защото и на двете места научавам нещо ново всеки ден. Сега се надявам, като съм на 12 часови смени + другата работа, дето са курсовете - когато си направя график + лекциите - да сработи схемата.
Идеята е, че двете ми работи + сертификатите са ми много по-важни от бакалавъра, така е в ИТ-то.
Какво умееш да готвиш най-добре? А с кое се проваляш редовно? Имаш ли и ти проклятието на първата палачинка? (т.е първата винаги мяза на подметка). Хаха, не съм голяма готвачка, обаче ми се получава, като ми дойде музата. Примерно, сега направих много хубава ягодово-шоколадова торта. Палачинките - нямам го проклятието, ако не друго - в обръщането им съм цар :Д А иначе, провалям се в сложните манджи, като цяло не правя нищо сложно :Д
Считаш ли се за красива? Коя част от себе си обожаваш и коя би променила? И защо? А смяташ ли, че красивите хора постигат всичко по-лесно? Не съм красавица, но имам никак нелоши черти, особено, когато съм слаба.
И да, когато човек знае, че изглежда добре, на база стереотипите, се чувства по-добре, има повече самочувствие, а самоувереността вдъхва доверие на другите хора към теб.
И не само красивите хора - красивите, възпитаните и уверените. Хората обичат да наемат такива хора.
Но от друга страна, да те наемат на работа не е баш успех.
Успех е сам да подкараш бизнес, а там не се изисква чак такава красота, общо взето красотата компенсира с много добра идея и обратното.
И искам само да кажа, че за някои позиции просто не взимат пълни и не толкова красиви хора, защото се изисква комуникация с клиенти, а там работата се гради на едни много повърхностни ценности.
Вярваш ли в Бог, Сатана... или в нещо друго? Не, евентуално в прераждания или паралелни измерения, но вече не ги мисля тези неща.
Искаш ли да имаш деца и какво ще направиш, за да ги възпиташ така, че да се гордееш с тях?Не съм сигурна доколко искам, но ако имам, ще дам всичко от себе си да са много добре образовани, общо взето ще искам да ги направя гениални, разбиращи дълбоко човешката психология. И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено. Не искам децата ми да умират, по-добре да не ги създавам изобщо.:Д
*Сега видях, че са те питали какво работиш. Нищо, давай направо втората част от въпроса. XD
Имаш ли някакви предразсъдъци?
Коя е любимата ти книга/любим автор?
Имаш ли някакви фобии?
Смяташ ли,че ние българите сме толерантни?
NomNomNom
08-19-2012, 17:01
Имаш ли някакви предразсъдъци? Сигурно имам, осъзнатите гледам да ги махам, неосъзнатите явно все още не ги виждам :Д
Коя е любимата ти книга/любим автор?Не чета художествена литература
Имаш ли някакви фобии?Да, от тъмно //понякога , знам, че е ирационално + хора, които не са ми близки, да ми ровят в гардероб, чанта, етц.
Смяташ ли,че ние българите сме толерантни?Като цял народопсихологията ни не е толерантна към различните, защото е изградена на базата на традиции, а традициите осъждат (индиректно) това да си различен.
1 символ !
FuckedUp
08-19-2012, 17:04
Разкажи малко за компютърните науки, че ми е чудно какво представляват.
Трудно ли те приеха?
Гледам, че и преди си била на стола - линк (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/477804-%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D 0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B5-%28iwwo_-%29?highlight=%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89+%D1%8 1%D1%82%D0%BE%D0%BB)
NomNomNom
08-19-2012, 17:10
Разкажи малко за компютърните науки, че ми е чудно какво представляват.
Трудно ли те приеха?
Гледам, че и преди си била на стола - линк (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/477804-%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D 0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B5-%28iwwo_-%29?highlight=%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89+%D1%8 1%D1%82%D0%BE%D0%BB)
Дааа, била съм и преди, ама сякаш много неща се промениха от тогава.
Иначе, приеха ме от първо класиране, влязох с оценка от състезание.
Ще се учат - математика - алгебра, анализ, геометрия, дискретна, алгоритми, програмиране - каквото ти душа иска, компютърни архитектури и вече избираемите - сам си ги подбираш в зависимост от това, какво ти е интересно точно и в какво искаш да дълбаеш.
Аз си се кефя на мрежи/комуникации, след това - операционни системи. Да разработвам софтуер, различен от мрежови ( на ниско ниво ) , засега не ме съблазнява, въпреки многото повече пари там.
ShtrudeL
08-19-2012, 17:30
awww ^__ <3
Аз ще си задам обичайните въпроси:
На какво последно се усмихна?
С колко пръста пишеш на клавиатурата?
Ревнива ли си?
Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб?
Бързо адаптивна ли си?
Кога за последно плака и защо?
Как се успокояваш?
Силен човек ли си?
А смяташ ли се за добра?
Кой е най-близкия ти човек?
Колко истински приятели имаш?
Можеш ли да бъдеш дете?
Какъв секс обичаш? ^^
Разкажи нещо за секса от психологическа гледна точка, какво е туЙ нещо?
Псуваш ли?
Можеш ли да говориш с всякакви хора?
на колко години си ?
кой мислиш да слагаш след тебе на стола ? 8-)
харесваш ли се ?
искаш ли да се промениш по някакъв начин ?
ако да, какво по-точно искаш да си промениш ?
кое е любимото ти място в София ?
кой е любимият ти цвят ?
SisiStrange
08-19-2012, 17:41
Любим спорт?
На какви момчета би обърнала внимание? Грубо описание на качествени характеристики.
Какво те накара да си харесаш КН за специалност след НПМГ? Кое те привлече?
Кой е най-непоносимият ти страх?
Любимо цвете?
Ако къщата ти се запали, какво би изнесла от нея, ако имаш право само на 1 предмет без живи същества?
NomNomNom
08-19-2012, 17:48
awww ^__ <3
Аз ще си задам обичайните въпроси:
На какво последно се усмихна? Преди минутка, на едни клиенти :Д
С колко пръста пишеш на клавиатурата? Всички без малките.
Ревнива ли си?Зависи за какво, ако смятам, че съм добра във/за нещо, не съм ревнива
Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб?Напасвам се, обаче пред близките съм пълноправно говедо понякога, та се налага и от двете страни работа.
Бързо адаптивна ли си? При това много, свикнала съм на постоянни промени
Кога за последно плака и защо? Онзи ден, татуираха ме 4 часа, в един момент спрях да агресирам и се разплаках за 1 минута :Д
Как се успокояваш? Говоря с някого, по възможност човек, който харесвам. Но в повечето случаи съм сама, и заради това си намислям персонаж и си говоря мислено с него, т.е. изливам си душата мисловно. Малко е психарско, обаче ми помага. И слушам музика
Силен човек ли си?Старая се. Много.
А смяташ ли се за добра?Към по-неравнопоставените и животните - да . Към останалите - също, но не толкова крайно. С близките ми съм говедо, което е гадно от моя страна, но се опитвам да го променя.
Кой е най-близкия ти човек? Съквартирантките ми - едната ми е братовчедка, като сестри сме, крещим си, бием се, обичаме се. Майка ми също ми е близка. Имам и други близки приятели, общо взето сме все асоциални хора, които свободно могат да говорят за рак, смърт, секс, и да се шегуват с всичко, колкото и да е неприятно. Съответно, с хората, с които съм имала връзка, в която е имало секс, съм се стараела да достигна това ниво на близост, и ми се получаваше. Но не е полезно, защото с близките ми си говорим за много нихилистични неща, общо взето сме такива, и имаме нужда от половинки, които си вярват в някакви неща и им се живее, за да се заблуждаваме покрай тях и ние :Д
Колко истински приятели имаш? Оказва се, че 4. Общо взето имам дълбока емоционална връзка с всеки от тях.
Можеш ли да бъдеш дете?О, да , като пазарувам със семейството, само яхам количката и се лигавя. Като цяло съм дете, когато не съм на работа. Приятно е да се лигавиш по дебилен. А и имам една детска наивност, много неприятна.
Какъв секс обичаш? ^^ Всякакъв, по-скоро леко буен и дълбоко емоционален.
Разкажи нещо за секса от психологическа гледна точка, какво е туЙ нещо? Ами, това е, когато си разровил човечето до теб, и знаеш кое защо харесва, на какво от деството, или от друго се дължи, от какво го е страх и какво иска. Това е и също така, когато едно неориентирано за желанията си момиче си легне с непознат, и очаква той да й даде любов, но той просто се изберсва с нея.
Псуваш ли? Мамка му, по дяволите, майната му.
Можеш ли да говориш с всякакви хора?Да, въпреки че изпитвам затруднение с хора,които говорят МНОГО бавно.
буквии
NomNomNom
08-19-2012, 17:50
на колко години си ? 18
кой мислиш да слагаш след тебе на стола ? 8-) ооо, никаква идея още :Д
харесваш ли се ? да, само искам да съм по-умна и по-слаба :Д
искаш ли да се промениш по някакъв начин ?^^
ако да, какво по-точно искаш да си промениш ?^^
кое е любимото ти място в София ? Цялата София, има си един градски чар - и на вечерните улици, и на магазините, и на бързите храни :Д Абе, всичко има чар. Навсякъде.
кой е любимият ти цвят ? нюанси на синьо-зелено-сиво, и някои на червено-тъмнорозово
буквиии
NomNomNom
08-19-2012, 17:56
Любим спорт? Плуване, танци-манци (народни), тичане в парка, абе все спортове :Д Бтв и кик-бокс
На какви момчета би обърнала внимание? Грубо описание на качествени характеристики. Да прилича на мен по светоглед. Да е свободомислещ. Да е умен и интелигентен. Да не е много много дебел. Ако отговаря на първите три, ще ме привлече, защото ще има и другите неща, които вървят като миникачества.
Какво те накара да си харесаш КН за специалност след НПМГ? Кое те привлече? Софийския ме привлече, защото там вече кисна от 2г. близо. Там си имам среда. Иначе, КН е най-близо до мрежите, въпреки, че пак е твърде общо. Другите са много математика и програмиране, а Информационни системи - не познавам хора от там. Телекомуникации в ТУ ми е най-близко, обаче исках в СУ
Кой е най-непоносимият ти страх? Тъмно, и разбира се - физическа болка, този не е ирационален, рационален е като цяло. И смърт, и т.н.
Любимо цвете? хаха, всякакви харесвам, предпочитам плодове и зеленчуци обаче
Ако къщата ти се запали, какво би изнесла от нея, ако имаш право само на 1 предмет без живи същества? компа или телефона :Д
Авв
FuckedUp
08-19-2012, 18:19
Казваш, че искаш да бъдеш по-слаба и по-умна? За телосложението няма да коментирам, ама ми е интересно какво имаш предвид под "по-умна". Дай малко по-подробно.
Затворена ли си в себе си?
Материалистка ли си?
Нещо против дебелите хора ли имаш :lol: ?
Как си прекарваш свободното време?
"Дааа, била съм и преди, ама сякаш много неща се промениха от тогава." - по-специфична можеш ли да бъдеш, или по-точно какво мислиш, че се е променило?
Защо се регистрира във форума?
Разкажи ни някоя забавна история от детството ти, ако се сещаш.
Furious?
08-19-2012, 18:57
кво е чувството да си беден ? затова ли учиш , смятайки , че ще избягаш от мизерията , наложена ти от родителите ?
що си ти на стола , а не влади
NomNomNom
08-19-2012, 19:07
Казваш, че искаш да бъдеш по-слаба и по-умна? За телосложението няма да коментирам, ама ми е интересно какво имаш предвид под "по-умна". Дай малко по-подробно. За килограмите беше иронично, иначе искам да умея да мисля по-бързо, да запомням по-бързо, за изчислявам по-глеми суми на ум, да държа на по-голямо натоварване.
Затворена ли си в себе си? Обратното :Д
Материалистка ли си? Много субективно понятие, на фона на околните - средно.
Нещо против дебелите хора ли имаш :lol: ? Не, аз самата имам проблеми с повечко килограми понякога, просто стереотипите са против дебелото. И обичам да го изтъквам, защото не го харесвам, защото лично ме засяга, но не ми се шири тази тема, скучна е.
Как си прекарваш свободното време? Спя, слушам музика, пея, прибирам се у нас да се радвам на семейството и котките, излизам
"Дааа, била съм и преди, ама сякаш много неща се промениха от тогава." - по-специфична можеш ли да бъдеш, или по-точно какво мислиш, че се е променило? Животът ми. Развих се, за мен е положително, но това пак е много субективно.
Защо се регистрира във форума? Бях на 13, беше ми интересно :Д
Разкажи ни някоя забавна история от детството ти, ако се сещаш.
Освен, че майка ми тъкмо й направили операция на устата, и аз, на няколко месеца, съм й удари глава и е отишла отново да я шия, защото била тъкмо след операцията - друго засега не се сещам, ама ще споделя :Д
аввв
NomNomNom
08-19-2012, 19:13
кво е чувството да си беден ? затова ли учиш , смятайки , че ще избягаш от мизерията , наложена ти от родителите ?
що си ти на стола , а не влади
1. Ами, преди години имаше някаква криза, ама с майка управител на комплекс + преводач, и с баща с миньорска пенсия, никак не се оплаквам.
Като цяло, започнах да се занимавам с преподавателска дейност преди 2г., защото ми доставя удоволствие. Отделно, че ми плащат доста на час за това. Започнах да работя в последствие, защото имам много нужда от практически опит. Трябва ми, за да виждам реално как се случват нещата в областта ми. Не става само с четене. Когато студентите правят упражнения + казусите в работата, и аз трябва да измислям решение - просто, това е ултимейт ученето на нещата.
А като цяло, не наблягам на ученето -но и искам да имам академично развитие, подкрепено с професионален опит, за да съм полезна на студентите.
Не работя от мизерия, работя, защото искам да съм добра в това, което правя.
Ако ми беше за пари, щях да се занимавам с програмиране.
В това отношение, в идните месеци ще се реализира един мой проект, ако всичко мине успешно - специално ще се похваля :Д
Общо взето, това са ми текущите цели, и въпреки, че постоянно приказвам за нещата в професионален план, винаги повече обръщам внимание на тези в личен план :Д И това ме е спъвало професионално.
Иначе, ноу айдия защо не е Влади :Д
Номи, намери време да правим музика този семестър.
и понеже въртя Бони вече 24 часа - http://www.youtube.com/watch?v=_GGUC6Kh8rs пз;
На 2рия въпрос аз ще ти отговоря. Влади е за няколко дни на Пирин, така че няма как да отговаря.
Въпроси:
Кой ти е любимия филм?
А актьор и актриса?
Какво смяташ за бракът ?
Имаш ли фетиши?
Кефиш ме, само да си кажа де :lol:
Furious?
08-19-2012, 19:16
имаш ли добри приятелчета компютърни мишки , които разбират от много неща и имат "специфични умения"
куче или котка ?
защо си избрала този аватар ?
ти ли беше мадамата със скъсани прашки ? ако да , кво стана с тях ?
хубавка ли се имаш , сравнена със звездите във форума ?
NomNomNom
08-19-2012, 19:17
Номи, намери време да правим музика този семестър.
и понеже въртя Бони вече 24 часа - http://www.youtube.com/watch?v=_GGUC6Kh8rs пз;
Ааааа, за музика винаги има време !!! Мерси за музиката :>
NomNomNom
08-19-2012, 19:20
На 2рия въпрос аз ще ти отговоря. Влади е за няколко дни на Пирин, така че няма как да отговаря.
Въпроси:
Кой ти е любимия филм? Имам доста май, по-известни са - Меланхолия, Американски прелести, Красив ум, Източни обещания, Порейки вълните - фен съм на европейско, северняшко кино, и британски драми :Д
А актьор и актриса? Александър Скасгард
Какво смяташ за бракът ? Нямам мнение, като цяло трябва човекът до мен да е много специфичен, за да имаме успешен брак.
Имаш ли фетиши? Пфу, ами май към нежност между еднополови.
Кефиш ме, само да си кажа де :lol:
И ти мен Плами, туй взаимно ще да е :*
:-) млясвам те :D
Европейско кино значи..
Препоръка : Гледай zwartboek/the black book, ако си го гледала кво мислиш за него?!
На какво те научиха предишните ти връзки?
NomNomNom
08-19-2012, 19:26
имаш ли добри приятелчета компютърни мишки , които разбират от много неща и имат "специфични умения" Имам колеги, добри приятели, на 30+ , които ги бива, ама не са от тип мишки, аутгоинг са.
куче или котка ? всички ги обичам, имам много котки и куче
защо си избрала този аватар ? Донесе ми естетическа наслада хармонията между веждите, носа, и цигарата, както и цветовата гама. И ме мързи да го сменя, най-вече.
ти ли беше мадамата със скъсани прашки ? ако да , кво стана с тях ? Ами, на 16 имах един такъв случай, ако става дума - спънах се в тях и си ги скъсах :Д
хубавка ли се имаш , сравнена със звездите във форума ? Нямам стереотипна хубост, имам някакви по-особени черти
Няма да се правя на потайна, ще си сложа снимки.
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250891_398473016856561_1932601423_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319840_2988034460656_1264179402_n.jpg
В момента съм с 8кг по-лека, едната снимка е от преди 2 месеца, другата от преди 6.
Скорошни, като направя, ще постна.
NomNomNom
08-19-2012, 19:28
:-) млясвам те :D
Европейско кино значи..
Препоръка : Гледай zwartboek/the black book, ако си го гледала кво мислиш за него?!
На какво те научиха предишните ти връзки?
Ще го гледам !
Иначе, - Да не влагам толкова енергия, когато виждам, че няма как да стане по-добре.
Да внимавам пред кого се отпускам, защото може да ми бъде както любим, така и враг.
Общо взето, че хората не се раздават, съответно и аз трябва да бъда по-нераздаваща се, иначе се изхабявам емоционално.
от какво имаш нужда точно в този момент?
Ако нямаш друг избор и трябва да напуснеш България, къде би отишла и защо?
anonymous708973
08-20-2012, 06:35
Номноооом :) Как си, душице? С какво се занимаваш лятото?
Обвързана си, нали? От колко време сте заедно? На почивка бяхте ли?
Карате ли се? За какво? Кой обикновено търси начин да се сдобрите, тоест, прави крачки към сдобряването?
Какво е кучето? Кой го разхожда? Лигаво ли е?
NomNomNom
08-20-2012, 09:01
от какво имаш нужда точно в този момент?
Ако нямаш друг избор и трябва да напуснеш България, къде би отишла и защо?
1. От човек, към когото да си средоточа добрите любовни чувства, нещо не мога да се влюбя напоследък.
2. Родителите ми се опитаха да ме наитиснат да отида да уча навън, всъщност така започнах с мрежите, защото ми трябваха сертификати, за да съм по-конкурентно способна. Съучениците ми са в Кеймбридж, Единбург, предполагам, че и мен ме чакаше сходен път по онова време, даже си взех и ielts - 7.5.
Иначе, аз бих отишла у Швеция или Холандия, защото там са по оупън майндед, а технологиите са им на високо ниво също.
NomNomNom
08-20-2012, 09:09
Номноооом :) Как си, душице? С какво се занимаваш лятото?
Обвързана си, нали? От колко време сте заедно? На почивка бяхте ли?
Карате ли се? За какво? Кой обикновено търси начин да се сдобрите, тоест, прави крачки към сдобряването?
Какво е кучето? Кой го разхожда? Лигаво ли е?
Ооооой !!!
1. Работя това лято, иначе от другата седмица напускам, ще съм лектор на ученически лагер до 15.09 и след това започвам на ново място работа, като джуниър нетуърк администратор.
2.Необвързана съм от 2 месеца вече. Иначе, на почивка не съм ходила, не ми се ходи, работи ми се и ми се седи вкъщи, в Самоков, като имам свободни дни , то у нас е като райска градина, и коткииии ! :Д
3.Карахме се. За професионални неща, в една сфера бяхме. И той се опитваше да се наложи. И всекидневието натежа. И такива неща.
Той прави крачка, всъщност, той ми се заканваше, че аз ще го търся и ще му се моля да се съберем :Д:Д:Д - моли ми се 3 пъти, пробвахме и не стана. И пак се държа като гъз, между другото, в един момент стана много агресивен без причина, след това се извиняваше за гадните скандали, но това не променя нищо, вече не ща да се сещам за него.
И хубави, и лоши моменти си имахме, и двамата сме хора - не е само той виновен, и аз съм голяма съчма, безотговорна такава, правя си каквото ми скимне ( не излизах с хора навън, не съм изневерявала и не съм давала поводи за съмнение, в други аспекти си правех, каквото реша), и не слушам много много какво ми се говори, а това го дразнеше много.
Кучето е мелез, между каракачанка и коли, дано не забравя после да пусна снимки. Не го разхождаме, пускаме го и то си обикаля вечер по улиците, иначе понякога, през деня, го взимам с мен, но рядко, защото рядко излизам в Самоков.
Той си мисли, че е човек, качва се в колата с нас и се чуди защо го гоним, като се съберем семейството - бута на вратата, или директно я отваря и идва, да не изпусне :Д И котките са така,
anonymous708973
08-20-2012, 10:24
Язък, готини изглеждахте заедно. Карай де, да се надяваме, че всяко зло е за добро.
Излизаш ли с компания или предпочиташ отделни приятели? Къде ходите, какво правите?
Как си празнува рождения ден?
Какъв сладолед обичаш?
Какъв е най-готиният подарък, който си получила? Защо е толкова специален?
Сантиментална ли си? Пазиш ли си снимки, картички за рожден ден, опаковки от подаръци (?!), смс-и и т.н.?
Ходиш ли по магазините? Обичаш ли?
И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено.
WORD!
Защо искаш приятеля ти да е дебел? :Д
Смяташ ли се за мъдра?
Твоя дефиниция за
снобизма?
цинизма?
наивността/наивитетът?
Липсва ли ти бившия?
Колко време бяхте заедно?
Какво може да те отврати у един мъж?
А по-общо?
Какви хора те отблъскват /генерално/?
Кое поведение спрямо приятел е недопустимо и непростимо?
Кой може да ти бъде приятел?
Може ли една любов да е безусловна и трябва ли?
Самоунищожителна ли си?
А какво мислиш за тези хора?
Имаш ли някакъв фетиш или пък част от тялото на мъж, която много много много те привлича?
Имаш ли tumblr : D
Мнение за tumblr?
Залиташ ли по някакви философии, учения и т.н. и ако да, какви?
Извадих и аз рандъм въпросите...
Много ми харесват дотук отговорите ти! You seem nice. Преди си мислех, че си зла, но явно само се правиш : ) Супер ме грабнаха някои твои отговори. Желая ти успех и бърза и стремителна реализация, понеже виждам, че за това мечтаеш.
SisiStrange
08-20-2012, 11:12
Вярваш ли в сродни души?
Какво обичаш да правиш най-много, когато си сама и нямаш работа за вършене?
Какво насекомо/змия/въобще противно на народа животно би си гледала?
Колекционирала ли си някога нещо? Какво?
Мнение за сегашното правителство?
Когато отслабваш как го постигаш? С някаква определена диета или просто с ограничаване на по-вредните неща и повечко спорт?
Има ли нещо определено, което ти действа като муза и те надъхва да действаш?
NomNomNom
08-20-2012, 15:49
Язък, готини изглеждахте заедно. Карай де, да се надяваме, че всяко зло е за добро.
Готини си бяхме, ама такъв е животът .. :>
Излизаш ли с компания или предпочиташ отделни приятели? Къде ходите, какво правите? Рядко излизам, иначе и двата варианта, обичам и със близките дружки, и с нови хора- пейка парти, или у нас, или в квартирата, или в заведение - различно
Как си празнува рождения ден?У приятеля ми, със съученици, малко алкохол и легнахме към 3 :Д
Какъв сладолед обичаш?ШОКОЛАДОВ
Какъв е най-готиният подарък, който си получила? Защо е толкова специален?Лаптоп, от майка ми - беше ми силно необходим за работа и забавление :Д Иначе, преходник rs232 към USB - нямах си, а нямах и ком порт.
Сантиментална ли си? Пазиш ли си снимки, картички за рожден ден, опаковки от подаръци (?!), смс-и и т.н.?Не, че пазя, просто не обичам да хвърлям/да се разделям, даже и собствените боклуци не си хвърлям в повечето време :Д
Ходиш ли по магазините? Обичаш ли? Няма да си кривя душата, обичам.
Аввв!
NomNomNom
08-20-2012, 16:00
WORD!
Защо искаш приятеля ти да е дебел? :Д НЕ ИСКАМ да е дебел. :Д Искам да не е много дебел, но ако е дебел, може да отслабне защото е полезно да имаш здравословна фигура :Д
Смяташ ли се за мъдра? Ако се поставя в някакви граници, на база на връстници и даже, на база на майка ми - да. Предполагам, че съм средно мъдра.
Твоя дефиниция за
снобизма?Излишно, ирационално натрапване или превъзнасяне на някакви модерни неща.
цинизма? Несъгласие и критикуване на чуждата/масовата ценностна система
наивността/наивитетът? Да вярваш на всичко казано и видяно.
Липсва ли ти бившия? Вече не.
Колко време бяхте заедно?Година и няколко месеца
Какво може да те отврати у един мъж?Капризите му
А по-общо?Вечно недоволните мъже/хора
Какви хора те отблъскват /генерално/?Вечно недоволни и такива, на които все някой им е виновен.
Кое поведение спрямо приятел е недопустимо и непростимо?Да правиш целенасочено неща, за да му е гадно.
Кой може да ти бъде приятел?Всеки, който ме приема, без да се налага да крия нещо.
Може ли една любов да е безусловна и трябва ли?Може, но не е хубаво за този, който я дава, защото е възможно да бъде нараняван. Макар, че ако е безусловна, трябва да обича другия, независимо дали той го тормози или кръшка. Абе, любов е общо, върви с много други неща и не мога да гледам такива въпроси едностранно.
Самоунищожителна ли си?Мога да съм, но за момента се крепя добре.
А какво мислиш за тези хора?Нямат смисъл в живота, и ги разбирам. Като нищо не ти се вижда логично, не ти се живее. Макар, че на мен ми се живее. И ми е много хубаво.
Имаш ли някакъв фетиш или пък част от тялото на мъж, която много много много те привлича?Рамене + ръце
Имаш ли tumblr : D
Мнение за tumblr? Нямам !
Залиташ ли по някакви философии, учения и т.н. и ако да, какви? не залитам, просто си чета от време на време, но нищо конкретно
Извадих и аз рандъм въпросите...
Много ми харесват дотук отговорите ти! You seem nice. Преди си мислех, че си зла, но явно само се правиш : ) Супер ме грабнаха някои твои отговори. Желая ти успех и бърза и стремителна реализация, понеже виждам, че за това мечтаеш.
Хее, радвам се, че вече не ме мислиш за зла, аз все се кефя, като те засека по темите :Д
Иначе, че се държа излишно гадно по темите, това си е чист факт.
NomNomNom
08-20-2012, 16:05
Вярваш ли в сродни души? Мисля, че хора могат да си паснат много, но за някаква предопределеност - не.
Какво обичаш да правиш най-много, когато си сама и нямаш работа за вършене? Да слушам музика и да си мечтая. Всъщност, това правя във времето, в което съм си сама и никой не ме закача.
Какво насекомо/змия/въобще противно на народа животно би си гледала? Ооо, всякакви влечуги.
Колекционирала ли си някога нещо? Какво? Не, нямам постоянство. Опитвах се да колекционирам информация в главата си, за едни стандарти (мрежарски) , обаче не съм ги ползвала от 2 месеца и съм ги забравила половината.
Мнение за сегашното правителство? Не се интересувам от политика = не мога да дам адекватно мнение. Като цяло в момента усещам, че се случва нещо много грешно, от страна на концепцията за всеобщо добро развитие - и нагласата на хората, и последните правителства, всичко фейли.
Когато отслабваш как го постигаш? С някаква определена диета или просто с ограничаване на по-вредните неща и повечко спорт? По-малко храна, повече спорт и движение като цяло
Има ли нещо определено, което ти действа като муза и те надъхва да действаш? Музикииии ! Музика, бг народна, или нещо на Мерилин Менсън, стига да му придам някаква емоционалност, но не ме надъхват да десйтвам, а просто да стоя и да се усмихвам, едновременно с това да се считам малка прашинка от вселената, незначителна, абе едно такова сладко отчаяние.
Ааааав
anonymous708973
08-20-2012, 18:23
Как започна цялото нещо с ИТ-то? На колко беше, сама ли учи, трудно ли беше, имаше ли ред сълзи, ред сополи?
Разказвааай!
Жените хора ли сме?
:lol:
NomNomNom
08-20-2012, 19:31
Как започна цялото нещо с ИТ-то? На колко беше, сама ли учи, трудно ли беше, имаше ли ред сълзи, ред сополи?
Разказвааай!
Ааааа, историята е много детинска , рандом, не знам. Имала съм си винаги 3 влечения, още от малка - музика, комуникация с хора (психология) и технологии.
В началото беше в примитивните им форми, или, за технологиите - във втори клас показвах на околията как да боравят с телефоните и телевизорите си :Д После, в 5ти клас, ми взеха комп - процесор пентиум, 133мхз :Д И вървеше XP :Д:Д !И тогава ровех по регистри даже, всеки ден, по дивайс мениджъра, по биоса, защото нямах нет и ми беше скучно. И в един момент се оказа, че тези неща, дето съм ги намирала там - имали смисъл. В 7-8 клас диагностицирах елементарни хардуерни и софтуерни проблеми, преисталирах и намирах драйвъри, и тъй като в Самоков и Долна баня, в околиите ми и семесйтвото ми, и съседите - нямаше кой друг да го прави - аз съм се занимавала с компите.
В 8ми клас ме приеха математика и информатика в нпмг. Започнах да живея в София.
Имахме информатика 4 часа седмично ( 8ми клас). Винаги съм се справяла безпроблемно с материала, защото ми беше интересно, но не съм задълбавала, защото си имаше хора, които са го учили и преди , в прогимназията, и бяха състезатели на национално ниво, и някак нямах стимул, защото бях далеч от тях. Но..
Но много харесвах преподавателя ми. С точно 10г. по-възрастен от мен. Тази тръпка си я имам и до ден днешен.
Та, в 8ми клас той каза, че ще води допълнителни курсове по мрежи ( сиско ) . Записах се без да мисля :Д
Изкарах първата част, ама тотално нищо не разбирах тогава.
2г. не правих нищо кой знае какво, до 10ти клас.
В 10ти клас имах амбиции да уча в англия, и записах пак първа част. Изкарах я.
В 11ти клас записах втора. Обаче не в училище, ами в СУ. И там питах как се става инструктор. Те казаха - ами харесваме си някого, обучаваме го, ако има желание и така. Казах им, че имам желание и те явно имаха нужда от нови кадри.
Съответно, по време на курса се справях добре, а и хората ВИНАГИ ме мислят за сериозна, някак им вдъхвам доверие, не знам как се случва, но винаги ми е помагало.
Та, питаха една моя учителка, която е асистент в СУ, дали се справям по информатика, и какви наблюдения има в/у мен - тя ме похвалила и така станах лектор, в 11ти клас, на студенти, към външната академия на фми (су).
Започна много да ми харесва да се занимавам с мрежи и знаех, че ако отида в друга държава, няма да имам възможност да направя много за малко време, и че ще отнеме и време, и че няма да мога да наблягам на мрежите, ами на университета ( има си мрежарски сертификати, които е желателно да си караш ).
Бтв, в 11ти клас си хванах едно гадже, дето се разделихме преди два месеца, заради него също май си останах тук. Заради това, че много ми се правеше секс с него и не можех да ставам сутрин рано - порпуснах целия втори срок в училище и останах на изпити за оформяне на оценка + на поправителен по география :Д Взех го с 6 де.
Иначе, през месец водя някакъв курс, от 11ти клас насам.
В 12ти клас - пак не стъпих на училище, не ходих на уроци, не съм чела произведения, нищо.
Обаче..
Започнах да се готвя за националното по мрежи. И станах трета :Д И ми признаха оценка 5.50 за софийския :Д Даже малко ме даваха по тв7 :Д
На матурите по бел и англ, без да чета и грам :Д:Д имам 5.51 и 5.70, съответно съм възхитена от себе си, завърших училище с 5.71 :Д
Та, бях решила веднага да си намеря работа, защото в технологиите трябва да работиш, за да си добър. Това ми е приоритет. Около матурите ходих на интервю и тест за работа, и ме взеха на работа, това се случи от 28 май тази година.
Network operations center engineer, или общо взето съпорт. Много трудно ми беше в началото , защото съм момиче и не съм вършила много технически неща, пък и стоях от 9 до 9 , и изнемогвах. Пускане на кабели, измерване на оптики, конфигурации, сървъри, абе не са сложни нещата, ама аз ги пипах за първи път. Много ми е кеф със стажантите - те са 3-4, и обичам да им обяснявам разни неща, и да работя с тях.
Обаче за 2-3 мсеца ми писна общ съпоррт, исках си нетуъркинг.
Пуснах документи за NOC , обаче в близуу. Викнаха ме на тест . За час и половина изписах 8 страници голям формат, върху тест с отворени въпроси. Изписах 8 страници. По мрежарски неща. Чертах си схемички. Беше покъртително, защото трите момчета, които правеха тест с мен - завършили студенти, само се шашкаха и ме питаха някакви неща, и им помагах, и накрая си тръгнаха 30 минути преди края, без особено много надежда.
Викнаха ме на второ интервю, държах се дебилно.
И ми звъннаха, да ми кажат, че са ме харесали. И даже, ми предложиха за junior network administrator, което е това, което исках да работя. //оказа се, че мой колега от фирмата ми също ходил, обаче не го викнали на интервю след теста.
И , нали, трябваше да кажа, че напускам, в сегашаната ми работа, а хич не ми се искаше :/ Привързах се към ситуацията просто. И казах, миналата седмица, на шефа. Казах му, че не съм доволна от себе си, как се справям. Очаквах да ме пуснат да си ходя, без да ме искат, все пак съм 18г. момиче, без много опит, а и с шефа бях говорила само на интервюто, никога повече след това, и бях панирана малко.
Каза ми да помисля до понеделник, защото нямал наблюдения да не се справям.
При което днес ме повика и ми принтира отчета на лидера на екипа ни - подчерта ми, че имам два пъти повече решени казуса ( така да се каже) , като брой, от другите. И оценката ми беше от най-високите. И каза, че има друга причина, и беше безкрайно мил, ама не му казах, че е заради друга работа.
И си казах - ох, всичко е наред, не привличам внимание, всичко ще е наред.
Обаче - шефа ме извика пак, да ме пита дали няма да ходя в една фирма, и аз му казах не за нея, и му казах къде отивам , и като какво. Той се подсмихна нещо, предполагам, защото на близуу е лоша славата, съответно мислех, че няма да вземе на сериозно желанието ми да се занимавам с по-мрежарска длъжност.
При което - отново ме извика, да ми каже, че държи да ме задържи на работа, и да си кажа какво искам да работя и каква заплата искам. 30 минути сигурно отдели, за да ми обясни, че имам ценно качество.
В крайна сметка, след 3 месечно пребиваване, ще се местя при админите и ще се обучавам при тях, нетуърк админ ще да се водя.
Та,. сега - срам, не срам, трябва да пиша на близу, че трябва да се откажа, въпреки, че им потвърдих вече.
Иначе, не очаквах на някой да му дреме за мен, камо ли да ме питат какво искам за да остана :/ В сми, много се зарадвах, че съм полезна.
Като цяло, покрай това инструкторство (лекциите), си имам и стабилни познати в средите, но никога не съм искала да разчитам на това. Приятели(колеги) са ми предлагали препоръчат, но съм отказвала. Харесва ми да бъда оценявана за това което правя, а не заради някакви други неща.
Та, в последните 3 месеца, за отрицателно време, набрах някаква сила, дано не се изгуби в настоящето.
Ще съм лектор на ученически лагер 15 дни през септември, което много ме радва, че ме поканиха от училище, да даскалувам на зайците <3
Междувременно, станах трета и на състезанието за инструктори по сиско мрежи :Д
Та, това са нещата, както мога да ви ги обясня с малко думи. Няма смисъл да ви обяснявам точно какво работя, какво правя и т.н. , ако на някого му е интересно това, мога на лс да кажа, за да не наспамвам.
Иначе, в работата ми, за 3 месеца, много научих от практическа гледна точка, и ми е било винаги много приятно, когато си свърша работата качествено.
Общо взето, щом един колега/мрежар/доцент , с който пием бира след работа, ме хвали , че съм успяла да израстна много последните месеци, може да се каже, че съм щастлива от тази гледна точка.
Пък и цялата рода ми се радват, някакво яко е.
Аввв, голям съм спам, ама това е , което се сетих.
Важното е , че всичко започна с това, че харесвах учителя ми, и мислех, че като стана инструктор по мрежи, ще ми обърне внимание, и бтв веднъж ми написа във фб, след състезанието по мрежи, че се гордее, че ми е преподавал !! :Д:Д
И после казвате, че любовта , платоническата, е безполезна и непродуктивна.
NomNomNom
08-20-2012, 19:33
Жените хора ли сме?
:lol:
Не, гадни животни сме, Плам, опасни сме, трудно умираме, няма спасение от нас :Д
Съгласна!
Имаш ли книжка?
Ако имаш - трудно ли я взе,ако не- искаш ли ? :lol:
Какво мислиш за София като град?
Има ли потенциал в младото поколение?
Какво мислиш за т.нар. "биячи на пенсионери"?
Ехеееееееееее... това беше стена от текст, която ми беше интересно да прочета.
Възхищавам ти се, rly!!!
Ти си една риба, овладяла прилива.. :Р А и правиш нещо, което обичаш, та явно затова си толкова добра.. Респект, много голям при това!
А сега въпрос:
Има ли дума/думи на английски, която ти звучи по-добре, отколкото на български?
AngelAntichrist
08-20-2012, 20:34
Кога ще ходим да събираме мъртви бебета от гробищата?
Искаш ли да си разменяме котки и да си представяме, че са Ю-Ги-Йо карти или покемони?
Ако моите котки и твоите котки се оженят ще станем ли братя?
Какво мислиш за глобал?
Редно ли е да се започва льобувен живот преди 90 годишна възраст?
Какво мислиш за Бог (не, не мачока - другият, от небето)? Виждате ли се често?
С либьоф, анонимният ти сталкър, който довечера ще те навести, докато спиш (както всяка друга вечер).
NomNomNom
08-20-2012, 20:42
Съгласна!
Имаш ли книжка?Нямам
Ако имаш - трудно ли я взе,ако не- искаш ли ? :lol: Не ми се занимава да ходя на курсове, като ми потрябва кола, ще ходя чак тогава, ама май догодина ще си освободя някакво време:Д
Какво мислиш за София като град? Град, като град. Има повечето неща, дето ти трябват, освен семейство, градинка в къщата и такива неща :Д
Има ли потенциал в младото поколение? Да, ако спрат родителите да им ходят по задниците, защото дребните ми се виждат твърде обгрижвани, не ги оставят на спокойствие да си чупят главата.
Какво мислиш за т.нар. "биячи на пенсионери"? Не са ми симпатични, и бтв, нямам насочена агресия , самоагресирам принципно, но върху тях бих изкарала някой бяс, на майтап бих ги набила :Д
Всъщност, защитавам възрастните хора и животните, защото ги чувствам по-беззащитни от мен, и се сещаш, че тази постъпка, тези побоища, ми въздействат така, че да изпитвам негативни емоции.
АВВВВ!
NomNomNom
08-20-2012, 20:54
Ехеееееееееее... това беше стена от текст, която ми беше интересно да прочета.
Възхищавам ти се, rly!!! Не ми се възхищавай, цялата тази стена, и всичко това, което ми е случва, е за да замаскира, че в емоционален план, семеен и всичко останало, е една огромна бъркотия. Виждала съм те, че си имаш някакви твърди приципи и си ги отстояваш. При мен такова нещо няма и това ми пречи, защото понякога не знам къде изобщо има граници, които трябва да се поставят и става едно объркано.
Ти си една риба, овладяла прилива.. :Р А и правиш нещо, което обичаш, та явно затова си толкова добра.. Респект, много голям при това! По-скоро съм гаден скорпион, който не го свърта да седи на едно място и да прави това, дето се изисква от него, а си прави някакви други измислени неща. А, в момента не съм и малко толкова добра, колкото ми се иска да стана, но чета по въпроса ! :Д
А сега въпрос:
Има ли дума/думи на английски, която ти звучи по-добре, отколкото на български? Авв, много, понякога. И знам защо се случва - като слушам песни на английски език, някои думи звучат много хубаво и после изпитвам желание да ги употребявам, някакво несъзнателно е почти, но съм усетила такава тенденция.
авввв
NomNomNom
08-20-2012, 20:58
Кога ще ходим да събираме мъртви бебета от гробищата? Няма да ги събираме, ще ги носим там :Д
Искаш ли да си разменяме котки и да си представяме, че са Ю-Ги-Йо карти или покемони? Да, обаче не всички, защото към някои съм ирационално привързана.
Ако моите котки и твоите котки се оженят ще станем ли братя? Не, ще станем някакви пенсионерки и ще умрем с бебетата :/
Какво мислиш за глобал? Сънувам как му слагам gbic (=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3c/1000BASE-SX-GBIC.jpg]) отзад
Редно ли е да се започва льобувен живот преди 90 годишна възраст? Не, защото преди 90г. възраст тялото ти не е изцяло готово да се наслади на тези истински удоволствия, които са за големите
Какво мислиш за Бог (не, не мачока - другият, от небето)? Виждате ли се често? Да, вчера, докато си бях сама в стаята ( о, какво съвпадение), си спретнахме някакво парти
С либьоф, анонимният ти сталкър, който довечера ще те навести, докато спиш (както всяка друга вечер).
Аввв :*
chushkopek
08-20-2012, 21:09
Вярваш ли в Бог, Сатана... или в нещо друго? Не, евентуално в прераждания или паралелни измерения, но вече не ги мисля тези неща.
Защо?
И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено.
Това......е най-хубаво казаното нещо което съм чел от доста време. А съм чел доста неща.
Отговори ми, обаче, защо толкова пъти си противоречиш и си все толкова убедителна?
Казваш това, а в същото време твърдиш, че като нищо не ти се вижда логично, не ти се живее? Кое от 2-те всъщност е истината според теб? Ако е това, то тогава всички идиоти да са мъртви....а определено са в повече, може и аз да не съм те разбрал, за което искрено се извинявам.
Не си наивна казваш.....а искаш да си по-умна? Защо целта ти е самоубийство? Смяташ ли, че си готова да разбереш света? А това ли искаш? Не те ли влече повече наивното щастие на повечето хора? Колко време бяхте с приятеля ти заедно? Защо сте се събрали след като сте се разделили? Накой каже ли край, ТРЯБВА да значи край, а съдейки по постовете ти си достатъчно умна да го разбереш и без да ти го кажа. Не смяташ ли, че сте можели да избегнете проблемите и => раздялата? Ако да, защо не го направи? Защо това което каза за теб е наивност? За мен наивност е да допускаш нещо за факт без каквото и да е доказателство. По моята представа наивна ли си? Ако да, как подяволите живееш знаейки това? Не те ли гложди отвътре? Ако ли не.....тогава как знаем какво е така и какво не? Знаем ли всъщност кое е реалност и кое не? Не сме ли всички наивни тогава? Ако да, какво всъщност е наивност тогава? Има ли смисъл в това? Знаеш, че мога да те питам какво е смисъл тогава, нали? Ако търсиш логика във всичко....не смяташ ли, че един ден ще достигнеш емоционалния си предел? Тогава хората или се самоубиват, или стават наивни, или намират нещо за което да живеят. Кое ще избереш ти ако стигнеш до там? "That that is is that that is not is not is that it it is" какво ти казах? Без гугъл ако може. Знаеш ли двоичен код? (чисто любопитвство тук) Какво ще убие хората като вид? Дали няма да е точно това любопитство? Дефинирай ми логика. Какво мислиш за религиозните хора?
аз защо мислех че си риби, не знам.
бтв мойта луна е в скорпио, което май не е съвсем добре, но няма да правим темата астроложка в момента :д
кога е нужно да спрем?
довърши:
да си човек - това ....
ccdesigns
08-21-2012, 00:40
Мислиш ли се за хубава?
NambyPamby
08-21-2012, 05:21
НомНомНом, изключително удоволствие е човек да ти чете постовете. :]
И си типичен Скорпион - една такава ентусиазирана, емоционална, по детски открита.
Какъв ти е асцедентът, по дяволите?
В тоя ред на мисли - интересуваш ли се от астрология? Задълбочено, повърхностно, някак?
В коя от връзките ти досега ти е било най-хубаво/удволетворено/щастливо? Каква зодия беше той? :д
Освен бира кво друго пиеш?
Смяташ ли, че жената има няква определена бройка, която трябва да натрупа преди да сключи брак и да народи деца?
Въобще нужно ли е бракът да бъде последван от създаването на потомство?
Останала съм с впечатление още отпреди, че си оптимист, не падаш по гръб и като цяло не преживяваш провалите. И все пак, имаш ли някакви спадове в настроението, периодично неудволетворение, че не си свършила нещо, както/когато трябва?
paradosou
08-21-2012, 07:52
Мислиш ли, че разбираш хората? Над средния стандарт, да речем?
Ако мислите ти имаха цвят, какъвто и да е, то кой щеше да преобладава?
Интересна ли ти е символиката на цветовете? Ами символиката по принцип?
Мислиш ли, че владееш изкуството да говориш?
За теб кое е най-привлекателно в противоположния пол? А най-отблъскващо?
Вицове можеш ли да разказваш?
Ако можеш да 'орисаш' новородено, какво ще му пожелаеш?
Обичаш ли да изпипваш нещата, или по-скоро в повечето случаи го караш небрежарско?
Да губиш можеш ли?
anonymous708973
08-21-2012, 08:04
Диво възхитена съм от написаното. Определено си ми някакъв role model.
Най-много ме впечатлява това, че успоредно с цялата история с мрежите и успехите ти там не си изоставала и в училище. Аз така не мога. Уча само за едно нещо (примерно, сертификат по английски), останалото време го пилея, не уча за училище. (Никаква идея как завърших с една петица, ама карай.)
Как си с английския?
Мисля, че повече хора трябва да ти прочетат отговора за това как си започнала всичко с мрежите. Явно не е невъзможно да имаш това, което искаш, да си намериш работа още като ученичка и да се справяш с всичко.
Браво :)
Опиши ми мечтания си дом?
NomNomNom
08-21-2012, 10:22
Защо?
Чисто и просто - нямам желание и съм свикнала да живея така. Харесва ми да живея с този светоглед, кара ме да се чувствам спокойна. Ако вярвах в Бог, Сатана, щях да си поставям граници в поведение, мисли и т.н. , защото тези вярвания често вървят с подобен тип ограничения.
Иначе, като малка бях християнка, ходех на църква, пеех и в нещо като църковен хора ( пеехме предимно народни песни де), молех се, и бях готова изцяло да се отдам на това, ако щеш, да отида в манастир.
Но, в един момент, в 7-8ми клас, се ядосах :Д защото нямаше доказателства за Бог, които да ми се виждат адекватни и започнах да живея, и да се чувствам като атеист. Да речем, че в ранните години, до средата на гимназията, съм имала семейни проблеми, в емоционален план, което също допринася за циничното ми държание понякога, липсата на вяра и други такива неща.
Това......е най-хубаво казаното нещо което съм чел от доста време. А съм чел доста неща.
Отговори ми, обаче, защо толкова пъти си противоречиш и си все толкова убедителна?
Казваш това, а в същото време твърдиш, че като нищо не ти се вижда логично, не ти се живее? Кое от 2-те всъщност е истината според теб?
Истината е, че каквото и да се случва всеки ден, във всяко едно отношение - никога не мога лесно да направя избор, или да взема страна. Защото, ако има две тези, няма да мога да избера нито едната, защото и двете имат и положително, и отрицателно, съответно всичко отива до там, че трябва да направиш компромис с едното, а аз не знам с какво да направя компромис в общия случай. Знам и двете до какво довеждат, но не мога да избера - кое е по-добро, кое е по-лошо.. Защото такива скали просто нямам, въпреки, че все още си имам остатъци от преди и си говоря за добро, лошо, правилно, неправилно. Но живея с нагласата, че такива понякотия няма. И идва въпросът какво има - но не мога да дам отговор, и заради това просто си живуркам, гледам да не правя вредни за мен и за околните неща, но това си е чисто отбиване на номера.
Ако е това, то тогава всички идиоти да са мъртви....а определено са в повече, може и аз да не съм те разбрал, за което искрено се извинявам.
Добре, може би трябва да си напиша светогледа, ако успея изобщо да се концетрирам добре.
1. За мен - раждаме се живони, характерите и самосъзнанието ни са същото, като рефлексите ни - да затваряме очи при кихане, само че са придобити, не вродени.
2. Съответно, няма " Аз " , има вселената, любов = комбинация на някое от следните - привързаност, нужда, сексуално желание, при стокхоумски синдром - страх, болка, отчаяние, надежда.
Та, живеейки с тази нагласа - до скоро ми беше трудно, но в един момент спрях да мисля изобщо за такива неща, оставих се да чувствам това, което ми е внушено, на кратко - просто се мятам по течението, радвам се на всичко.
Не си наивна казваш.....а искаш да си по-умна? Защо целта ти е самоубийство? Смяташ ли, че си готова да разбереш света? А това ли искаш? Не съм готова май, ако бях готова, щях да го разбирам. Иначе, вече не знам дали го искам, пробудиха се инстинктите ми за самосъхранение, и ако продължда да дълбая в такива неща, и те няма да ми помогнат.
Да речем, че веднъж изпаднах в нещо като транс, в който не разбирах какво е време и пространство, не можех да си ги представя какво означават. Обаче, в цялата тази празнина, когато не знаех коя съм, как се казвам, и едно празно нещо в главата ми имаше - се зароди въпроса - как може да сме толкова зле, да живеем всеки ден така, както живеем, без да знаем отговора - дали има, или няма Бог. Бях изумена, нещо като бахти прозрението ми дойде, а в този момент нито знаех как се казвам, нито нищо :Д
Не те ли влече повече наивното щастие на повечето хора?
Не, моето щастие, след толкова депресия и отчаяние ми е по-сладко. Наивното щастие, което преди го имах, не беше толкова хубаво.
Колко време бяхте с приятеля ти заедно?
Година + месеци, но съм имала други две по-дълги връзки.
Защо сте се събрали след като сте се разделили? Накой каже ли край, ТРЯБВА да значи край, а съдейки по постовете ти си достатъчно умна да го разбереш и без да ти го кажа. Не смяташ ли, че сте можели да избегнете проблемите и => раздялата?
Не исках да избегнем проблемите, исках да се разделим. Емоционалността ми, светогледа ми, животът ми се промени много за времето, в което бяхме заедно, и в един момент всички проблеми се кореняха в това, че нямахме желание да сме заедно. Всъщност, малко преди това, аз му предложих да се ориентираме да живеем заедно, като съквартиранти, защото си нямам друго другарче, а не ми се живее сама. Той започна да се оправдава, че семейството му щяло да погледне лошо на това ( той е на 22), че не искал да оставя майка си сама, и на мен ми стана ясно. Все тая ми беше, просто бях съгласна да живеем заедно, да си градим нещо, ама той нещо не го прие добре, при което след това аз не виждах повече смисъл да сме заедно, въпреки, че бях с идеята да сме заедно без смисъл, просто да минава времето, на който принцип съм по принцип.
Ако да, защо не го направи?
Нямах желание, като цяло не искам да се обвързвам толкова сериозно вече. Мога да съм много добра съпруга според мен, мога да подкрепям безусловно, да давам много. Обаче, по -скоро аз имам нужда от добър съпруг. Имам твърде много енергия и сила, и това не се изразява в някакво буйстване, спорове и т.н. Просто, когато си знам нещо, то се приема, че е така, до някакви крайни обективни доказателства. Нещо, което на някой емоционално му се е появило, не може да ме люшне.
Защо това което каза за теб е наивност? За мен наивност е да допускаш нещо за факт без каквото и да е доказателство. По моята представа наивна ли си? Ако да, как подяволите живееш знаейки това? Не те ли гложди отвътре? Ако ли не.....тогава как знаем какво е така и какво не?
Вече не ми дреме, защото размислите за това ме водят да се убия, тъй, че просто съм свикнала.
Знаем ли всъщност кое е реалност и кое не? Не сме ли всички наивни тогава? Ако да, какво всъщност е наивност тогава? Има ли смисъл в това? Знаеш, че мога да те питам какво е смисъл тогава, нали? Ако търсиш логика във всичко....не смяташ ли, че един ден ще достигнеш емоционалния си предел? Тогава хората или се самоубиват, или стават наивни, или намират нещо за което да живеят. Кое ще избереш ти ако стигнеш до там?
Просто не ми дреме вече, действам така, както ми идва от вътре - по висши или по нисши инстинкти.
"That that is is that that is not is not is that it it is" какво ти казах?
По-скоро звучи като въпрос, погледнато в крайната му част "is that it"
Без гугъл ако може. Даже няма да проверявам какво е, нека да остане малко загадка за идните ми дни.
Знаеш ли двоичен код? (чисто любопитвство тук) Да :Д Ако говориш за кода на Грей (огледален), и разни други кодове при предаване на информация , иначе на курсовете си имам цели лекции на тема "двоични" сметки.
Какво ще убие хората като вид?
Вече ни убива. Други хора. А може да има някой трол- човек, който просто иска да убие всички хора.
Дали няма да е точно това любопитство? Дефинирай ми логика. Какво мислиш за религиозните хора?
Логиката, като математическо понятие - откриване на взаимовръзки между събития, след обективни доказателства за връзките, разбира се. Религиозните хора - не ги мисля, живеят си. Зависи от степен на религиозност, и вид на религията. Мога да си комуникирам много успешно с тях, но не мога да им споделям някои неща, ако имат някакви граници поставени, в следствие на религията.
аавввва
аааааавв
NomNomNom
08-21-2012, 10:25
аз защо мислех че си риби, не знам.
бтв мойта луна е в скорпио, което май не е съвсем добре, но няма да правим темата астроложка в момента :д
Спомням си, преди циклех астроложките теми и си казвала там, и общо взето скорпионо свързаните съм ви запомнила :Д
кога е нужно да спрем? Не винаги е нужно да спираме, когато искаме , тогава спираме сякаш.
довърши:
да си човек - това .... означава да ти внушават, че си личност,самоизградила се, уникална, но не се знае, къде е истината, и прекарваш цял живот, водейки борби срещу най-различни неща, но не и срещу най важното, защото просто не знаеш какво е то.
Аввв!
NomNomNom
08-21-2012, 10:26
Мислиш ли се за хубава?
Мисля се за чаровна.
NomNomNom
08-21-2012, 10:39
НомНомНом, изключително удоволствие е човек да ти чете постовете. :]
Надявам се да не звучат объркани, защото ги пиша съвсем без да ги чета после.
И си типичен Скорпион - една такава ентусиазирана, емоционална, по детски открита.
Какъв ти е асцедентът, по дяволите?
Рак, и май луна във водолей, нямам идея, ама имам и някакви други планети у скорпион. Ба
В тоя ред на мисли - интересуваш ли се от астрология? Задълбочено, повърхностно, някак?
Повърхностно, преди време. Като цяло смятам, че е нещо много забавно, защото въпреки липсата на логика, ти съзадава един много красив свят с различни хора. Ако трябва да съм честна, не смятам, че такива неща могат с точност да се опрделят, но въпреки това е приятно. Много неща нямат смисъл - огромна част от всекидневната ни комуникация, но пък доставя удоволствие. Когато слушам музика, пак ми доставя подобно удоволствие, както, когато съм чела някакви неща, свързани с астрологията. Намирам го за ирационално, но разпускащо.
В коя от връзките ти досега ти е било най-хубаво/удволетворено/щастливо? Каква зодия беше той? :д
С рак :Д Последната. Макар, че предишната, със скорпион - също. Със скорпиона бяхме съученици, много близки сме си, семейството ми си го приема като наше дете, и често ходим на походи заедно, с моето семейство и другите ми хора
Освен бира кво друго пиеш?Не пия много бира бтв. Алкохолно - вино, ликьори, водка, уиски, каквото се сипва, но не съм фен на твърдите напитки.
Смяташ ли, че жената има няква определена бройка, която трябва да натрупа преди да сключи брак и да народи деца?
Не, смятам, че трябва да види обаче всички, дето е искала (ако иска да има хубав, продължителен брак), защото може някакви неизживяни неща да избият на късни години.
Въобще нужно ли е бракът да бъде последван от създаването на потомство? Не, има всякакви по-рядки вариации- стават бизнес партньори, или следват религия на въздържание.
Останала съм с впечатление още отпреди, че си оптимист, не падаш по гръб и като цяло не преживяваш провалите. И все пак, имаш ли някакви спадове в настроението, периодично неудволетворение, че не си свършила нещо, както/когато трябва?Спадовете в настроението ми се дължат на това, че имам остатъчно някакви реакции на съвестта, когато направя нещо, което осъзнавам, че наранява някого, дори и той да ме е нападал, за да го направя.
А иначе, имам много много редки моменти на агресия, в които заливам някого с вода.
За провалите - до сега не съм гледала на нищо като провал. Не ги приемам негативно някак. Въпреки, че не обичам да не ми се получава (като всеки друг човек). Да речем, че провали имам в личен план по-скоро.
Хораа, благодаря ви за прекрасните въпроси, много ми е приятно на стола, карате ме да се сещам за някакви неща, които бях забравила ! :Д
Най-готините хора имат емоционални проблеми *онази одобрителна иконка, която кима*
Такаааа... Я нещо по-ведро, не mindfuck въпроси:
Каква музика слушаш?
Най-готиния концерт, на който си била? /или събитие, каквото и да е/
Какви филми харесваш и съответно гледаш?
Дай едно заглавие на впечатлил те филм?
Всички знаем, че има хора, които са осмивани и им викат "артЪ". Какво влиза за теб в това понятие? : D
А в понятието кифла?
Какво за теб е духовно ограничен човек?
Висша форма на простотия е да ....
Колко котки имаш, каква порода са /ако има породисти/, какъв им е характера, ииии да, задавам въпроси тип лексикон от 4ти клас, но все тая! :D
NomNomNom
08-21-2012, 10:52
Мислиш ли, че разбираш хората? Над средния стандарт, да речем? Да, защото съм толерантна към криминални проявления, и като цяло към всичко, заради онази ми идея, че всичко е все тая. Просто, обичам да разбирам хората. Ако не разбирам някого, давам всичко от себе си, за да го разбера и да не изпитвам негативни чувства към него.
Ако мислите ти имаха цвят, какъвто и да е, то кой щеше да преобладава? Синьо, тъмно лилаво, сиво, червено, някакви такива цветове, харесвам ги
Интересна ли ти е символиката на цветовете? Ами символиката по принцип? Да, вкарват красиви илюзии.
Мислиш ли, че владееш изкуството да говориш? Да ти кажа, не мога да кажа това, тъй като все пак другите хора ме слушат и трябва да бъде оценена от тях, но получавам положителна оценка предимно. Във всекидневието си имам проблем, че говоря бързо, и рязко сменям теми.
За теб кое е най-привлекателно в противоположния пол? А най-отблъскващо? Привлекателно - тиха увереност, подкрепени със знания в някаква конкретна област. Отблъскващо - капризи, мрънкане.
Вицове можеш ли да разказваш? Не мога да разказвам, обаче съм много самоиронична и съответно ирознизирам и другите, което ги забавлява. Като цяло, въпреки, че не мога да разказвам вицове, обичам да забавлявам :Д
Ако можеш да 'орисаш' новородено, какво ще му пожелаеш? Нищо, ще му се усмихна и ще го оставя само да се развива. Като му пожелая едно, ще му липсва друго. Не искам да предопределям някакви такива неща.
Обичаш ли да изпипваш нещата, или по-скоро в повечето случаи го караш небрежарско? В повечето социални аспекти, съм небрежна, но гледам, като върша работа, да я върша максимално.
Да губиш можеш ли? Хаха, да, признавам си винаги. Става дума за басове, спорове и т.н. Но не обичам да се състезавам. При загуба - трудно си прощавам.
Аввв
NomNomNom
08-21-2012, 10:58
Диво възхитена съм от написаното. Определено си ми някакъв role model.
Моля те, не ставай отчаяно-щастлива депресарка, така си си чудесна, мъжо ти после ще ми се сърди :Д.
Най-много ме впечатлява това, че успоредно с цялата история с мрежите и успехите ти там не си изоставала и в училище. Аз така не мога. Уча само за едно нещо (примерно, сертификат по английски), останалото време го пилея, не уча за училище. (Никаква идея как завърших с една петица, ама карай.)
Да ти кажа, изоставах на фона на съучениците, които са пълни отличници, обаче го жертвах.
Как си с английския?
Ами, имам сертификат иелтс 7.5, с прости думи - гледам филми без субтитри, общувам свободно със шотландци :Д //с чужденци си приказвам всяка седмица като цяло + всички мрежарски книги + курсове са на английски , но не мога да водя някакви политически разговори на високо ниво, т.е. лексиката ми не е на някакво много високо ниво. Понякога правя грешки при правопис. Граматиката - гледам да говоря граматически правилно, но голяма част от нея, която не ползвам, съм забравила.
А ти учеше немски май в езикова, нещо такова съм чела?
NomNomNom
08-21-2012, 11:04
Мисля, че повече хора трябва да ти прочетат отговора за това как си започнала всичко с мрежите. Явно не е невъзможно да имаш това, което искаш, да си намериш работа още като ученичка и да се справяш с всичко.
Браво :)
Опиши ми мечтания си дом?
Мерси, лейди !
Иначе - къща на два етажа, в някой краен квартал, или извън града.
Да е с дървени обшивки на места, на други - бяла.
1ви етаж - цялото е хол, кухня, камина, дърво, дърво, мебели в класически стил, с орнаменти, покривчици с ръчна бродерия.
Втори етаж - стълбите до него са вътрешни и хола е с висок таван, колкото на втори етаж, а втори етаж има стаи, чиито врати са на нещо като вътрешна тераса, виждаща се от първи етаж.
Да има 2 спални, или 3, ако реша да викам хора, или да правя парт-парти.
И, да има много котки. Ще си прибирам и обезпаразитявам.
И други изоставени животни, трябва да имам и голям двор.
kalpazanka
08-21-2012, 11:07
Номномче, направо изненадваш :D Пораснала, улегнала :D Направо те чета във възторг :D
Щедра ли си?
Склонна ли си да се включиш в дарителски акции /било за болни деца или за приюта за животни в Богров/?
Какво е отношението ти към парите?
NomNomNom
08-21-2012, 11:15
Най-готините хора имат емоционални проблеми *онази одобрителна иконка, която кима*
Абе, готино е като не са ти вкъщи. Трудно се живее, когато сте много такива на едно място.
Такаааа... Я нещо по-ведро, не mindfuck въпроси: Аааа мерсии ! :Д :*
Каква музика слушаш?
цък (http://www.youtube.com/watch?v=iQe9qsLm0ms)
цък (http://www.youtube.com/watch?v=V0RbKtVw7NM)
Двата типа музика, които слушам, са горе долу с такова звучене, ка
Най-готиния концерт, на който си била? /или събитие, каквото и да е/3-4 години пеех във вокална група с народно пеене - всички фестивали, на които сме ходили. Страхотно е, пеете-многогласно, танцувате... В автобуса на прибиране пеехме .. страхотно беше.
Какви филми харесваш и съответно гледаш?Европейски, някакви депресирани, или със странен сюжет, примерно последно гледах два на тема инцест. Едното беше между сестри, другото между майка и син. Първото беше много добре направено.
Дай едно заглавие на впечатлил те филм?american beauty, Breaking the waves
Всички знаем, че има хора, които са осмивани и им викат "артЪ". Какво влиза за теб в това понятие? : D Ааа , рандом разноцветни хора, и аз се кефя, даже бих казала, че съм малко арт. Иначе - включват във визията си неща, които са били преди векове модерни, или години, или много различни цветове и орнаменти. Абе, всеки си е арт по своему :Д
А в понятието кифла? То е ясно какво визират под кифла, била съм такава в 8ми клас, преди още да го имаше, ама бях яка поп/рок кифла по-скоро. Не ми пречат и двата типа хора - арта и кифлите, не срещам често такива индивиди.
Какво за теб е духовно ограничен човек? Да не допускаш до себе си друго, различно от твоето.
Висша форма на простотия е да .... следваш всичко, абсолютно всичко, без мъничко да се замислиш защо и какво.
Колко котки имаш, каква порода са /ако има породисти/, какъв им е характера, ииии да, задавам въпроси тип лексикон от 4ти клас, но все тая! :D
Имам една породиста ангорка, другите са й деца, те са външно-вътрешни, ходят където си искат цяло, и се чукат със съседските, и са много разнобразни. Иначе, умници са - отварят си вратите, и са досадни, защото искат непременно да ги гушкаш, иначе страдат и те преследват като кучета.
Ав!
Мерси, лейди !
Иначе - къща на два етажа, в някой краен квартал, или извън града.
Да е с дървени обшивки на места, на други - бяла.
1ви етаж - цялото е хол, кухня, камина, дърво, дърво, мебели в класически стил, с орнаменти, покривчици с ръчна бродерия.
Втори етаж - стълбите до него са вътрешни и хола е с висок таван, колкото на втори етаж, а втори етаж има стаи, чиито врати са на нещо като вътрешна тераса, виждаща се от първи етаж.
Да има 2 спални, или 3, ако реша да викам хора, или да правя парт-парти.
И, да има много котки. Ще си прибирам и обезпаразитявам.
И други изоставени животни, трябва да имам и голям двор.
ИСКАШ ЛИ ДА ЖИВЕЕМ ЗАЕДНО?!
Описа МОЯТА къща, с МОЯ ДВОР и с МОИТЕ КОТЕТА!
:-)
NomNomNom
08-21-2012, 11:25
Номномче, направо изненадваш :D Пораснала, улегнала :D Направо те чета във възторг :D
Ааа, тука за 5-6 месеца така ми се разказа играта, че вече нямам желание да се заяждам дори на майтап :Д
Щедра ли си? Да, общо взето си давам всичко.
Склонна ли си да се включиш в дарителски акции /било за болни деца или за приюта за животни в Богров/? Да
Какво е отношението ти към парите?
Да ти кажа, всеки път като ме питат за пари - колко искам, като заплата - мрънкам под носа, защото хем на мен не ми трябват много, хем колегите ми се карат, че се оценявам много ниско, та тази тема не я обичам.
Явно парите показват статут.
Което мен не ме касае. Пари трябват за лекарства. Пари трябват за храна. Пари трябват за това.
Останалото вече е излишно. А е много тъпо, защото хората се влиаят от това колко пари взимаш.
Примерно, случвало ми се е да ме гледат странно заради това, че ходя с едни стари нокии, или като цяло да се чудят, защо не си купувам някакви други неща и не ходя на почивка.
Истината е, че просто нямам желание за такива неща. Другата е истина е, че вероятно доходите ми в някои от месеците наскачат сумарните доходи на домакинството, в което въпросния човек живее.
Общо взето, не съм фен на цялата работа с парите, а в информационните технологии почти всичко е само пари.
Но се опитвам се абстрахирам от този аспкет, и просто да живея, както ми идва отвътре.
авввв
NomNomNom
08-21-2012, 11:26
ААААА супер яко!!!!
Нанасям се веднага, само ми дай ~ 10г. да си го заслужа това, все още не се чувствам стигнала до там ! :D
За колко котета става въпрос ?
loveca777
08-21-2012, 11:33
не ми я отнемай ! Тя е живее при мен! :D
ААААА супер яко!!!!
Нанасям се веднага, само ми дай ~ 10г. да си го заслужа това, все още не се чувствам стигнала до там ! :D
За колко котета става въпрос ?
Не, имах предвид, че и аз искам да живея в точно такава къща, с котета, с двор за животинчета. ще ги осиновявам, ще съм приемен дом... само да имам пари да я построя :)
NomNomNom
08-21-2012, 16:18
Ааа, и аз това си мечтая, да си ги прибирам вкъщи !
Харесваш ли си името,щото аз много ти го харесвам,ама да попитам :D
Ако можеше да си смениш името/и имаш такова желание/ как би се нарекла?
Играеш ли ,играла ли си някакви компютърни игри?
Любима игра от детството?
Какво мислиш за казуса в Сирия?
NomNomNom
08-21-2012, 21:56
Харесваш ли си името,щото аз много ти го харесвам,ама да попитам :D Харесвам си го, както си харесвам всяка хубава и нехубава част в тялото, някак си е мое, което е достатъчно условие да го харесвам :Д
Ако можеше да си смениш името/и имаш такова желание/ как би се нарекла?Не искам да го сменям, иначе харесвам името Карина
Играеш ли ,играла ли си някакви компютърни игри?Циклех много цс по едно време :Д
Любима игра от детството?Стражари и апаши, а от по-скорошното си детство - истината или се осмеляваш + никога не съм :Д
Какво мислиш за казуса в Сирия? Мисля, че скоро ще прерастне в някаква война, въпреки, че не чета по темата, така ми се струва.
Аввв ! Кажете, когато трябва да слагам друг на стола !
anonymous708973
08-21-2012, 21:58
Слагаш друг, когато ти прецениш.
Как си кръщаваш котките? :)
Наречи следващата Худини заради мен, толкова би ме кефило да имам котка, която се казва Худини... нищо че не харесвам котки.
Аввв ! Кажете, когато трябва да слагам друг на стола !
Писна ли ти да отговаряш? 8-)
Пушеше, нали? Какви цигари и по колко?
Козченце? Шмъркотици?
NomNomNom
08-22-2012, 09:18
Слагаш друг, когато ти прецениш.
Как си кръщаваш котките? :)
Наречи следващата Худини заради мен, толкова би ме кефило да имам котка, която се казва Худини... нищо че не харесвам котки.
Нямаш проблем, ще кръстя едното женско така, и ще ти пращам снимки после ! :Д
Иначе, рандом - пепа, пена, кац, катя, мура, квазимодо, тоше, шоше :Д
Иначе, задавате ми някакви супер удобните въпроси, очаквах да ме нищите за любов и секс, сега се чувствам някакво неловко, че само спамя за това колко е яко да учиш и да работиш :Д
За връзки и пози не е интересно, когато има толкова друго за четене.
NomNomNom
08-22-2012, 09:20
Писна ли ти да отговаряш? 8-)
Пушеше, нали? Какви цигари и по колко?
Козченце? Шмъркотици?
Авв, никога не съм била пушач, ама пуша от 1 месец напоследък, даже с майка ми си паля.
Пуша рандом, понеже пуша по малко, по 2-3 цигари на ден, си купувам някакви гъзарски :Д Блек девил, собрание, иначе лъки страйк с мента са яки, щото имат топчета :Д
Коз - случва се 2-3 пъти месечно ( средно).
Шмъркотици - не, пробвала съм гъби обаче.
NomNomNom
08-22-2012, 09:22
За връзки и пози не е интересно, когато има толкова друго за четене.
Хаха, бтв, май вече мина времето, когато на стола те нищеха какво ти харесва, и защо си спал с толкова, и как, и кога, вече се начетохме на такива неща.
Човече, секса е секс и не е гот да разпитваш някой подробно, защото г/д при всеки е едно и също. Да не казвам, че си е едно и също навсякъде. Разликата е в някоя и друга тъпа поза. По другите въпроси всеки е различен и е доста по-забавно да се чете.
Какви са тези гъби? Разкажи подробно, че такова не съм вземал.
loveca777
08-22-2012, 09:43
Слагай ме на горещия стол любов номомом :D
Violenza
08-22-2012, 09:45
Не съм чела другите въпроси, така че не знам дали някой няма да се повтори.
Състрадателна ли си?
Иронията и самоиронията вървят ли ръка за ръка?
Злопаметна ли си?
Какво би те обидило наистина много?
Вярно ли е, че всеки заслужава втори шанс?
NomNomNom
08-22-2012, 09:46
Човече, секса е секс и не е гот да разпитваш някой подробно, защото г/д при всеки е едно и също. Да не казвам, че си е едно и също навсякъде. Разликата е в някоя и друга тъпа поза. По другите въпроси всеки е различен и е доста по-забавно да се чете.
Какви са тези гъби? Разкажи подробно, че такова не съм вземал.
Ахахаха !
Ами, такива с псилоцибин.
Сега ще си копи-пейстна едно мнение от всичко тийн на куп, което писах там :Д
"Съвсем наскоро, и получих нещо като Алцхаймер, паметта ми се рефрешваше през 30 секунди, повтаряла съм едно и също и съм циклила зверски, по едно време не знаех какво е време и какво е пространство, не си знаех и името, но правех яки заключения за господ и преражданията И си спомням почти всички, въпреки, че тогава нищо не знаех.
Леле, ама аз бях забравила, че съм яла гъби, и не можех да асимилирам защо цикля, и не спирах да цикля, защото не можех да си спомня, че съм яла гъби.
На сутринта, неспала, отидох на училище и ми написаха 9 шестици по информатика, защото решиха, че съм твърде яка за да ме изпитват и някакво целият ден беше дафуя :Д
Едит: Не можех да повярвам как можем да сме толкова прости и да живеем всеки ден без да знаем дали има господ, или не, какво следва след смъртта и т.н.
Бях сравнително по-адекватна в този моменти и виждах раждането, житейският път и смъртта беше нещо голямо светещо в златисто безкрайно помощение //примерно.
А алцхаймера ми символизираше ада, както сизиф е циклил с камъка, така аз циклех, и не можех да спра.
Общо взето съм приказвала това:
Нямам никаква представа какво се случва
Лошо ми е, какво се случва
- На гъби си , фефе.
Ааа, на гъби съм, какво означава това, кога съм ги яла?
И искаш да ми кажеш, че сега съм ти говорила, ама не си спомням?
Аз съм друсана, ахаххахахаха :Д:Д
Моля те, помогни ми, искам да спре.
....
Мек, нямам никаква представа какво се случва.
Да не съм на гъби?
Ама аз наистина съм на гъби, ахахаха, друсана съм.
Ама аз досега съм ти говорила, май цикля.
Помогни ми, искам да спре.
....
Мек, нямам никаква представа какво се случва.
Имам някакво странно чувство, че цикля.
...
Та, приятеля ми спокойно ми е отговарял в течение на 2 часа, след което си спомням как ме хранеше, че иска да спи, защото утре има важни упражнения, при което аз умирах от ужас, защото пак си губех паметта, а по едно време имаше комунистически строй в главата ми, някакви бездушни хора, та общо взето беше дафуя.
Бях се обезводнила зверски на сутринта, чак очите ме боляха, усещах солта в тях :Д
Като се прибрах, казах на майка ми какво съм правила и майка ми беше в абсолютен шаш :Д
И вече кажа ли " нямам никаква представа ", "нямам никаква представа какво се случва", и се започва великата гавра :Д"
NomNomNom
08-22-2012, 09:50
Не съм чела другите въпроси, така че не знам дали някой няма да се повтори.
Състрадателна ли си?Да
Иронията и самоиронията вървят ли ръка за ръка?Често, но не винаги
Злопаметна ли си?Не, но има някои неща, които наистина трудно се забравят. Но рядко си го връщам.
Какво би те обидило наистина много?Да не ме взимат на сериозно, макар, че съм свикнала вече
Вярно ли е, че всеки заслужава втори шанс?Да, гледам да давам, докато не се научат. Но зависи за какво става въпрос де, като видя, че няма надежда, спирам да давам.
Ловецооооо ! Как си бре :Д
loveca777
08-22-2012, 09:55
eйй най-накрая ми обърна вниманиее ;d
ем бива, а ти как си, много те измъчват с питане нещо тук .. ;p
chushkopek
08-22-2012, 10:25
Mindfuck-ващите въпроси са единствените интересни.
Не искаш да разсъждаваш в такава насока значи? Дълбоко в себе си да не би да те е страх какво може да откриеш? Любопитството не е ли по-силно от това което те спира? Какво ти е мнението за БДСМ? Защо някои хора харесват толкова тежки форми на БДСМ? Защо правим секс за удоволствие? (не че ще ми отговориш) Най-ужасното нещо което ти се е случило и ЗАЩО е точно това е най-ужасното? Защо пушиш? Идеята да ДАВАШ пари за самоубийство с какво може да те влече?
Айде стига толкова от мен, че още ми се спи.
NomNomNom
08-22-2012, 15:07
Mindfuck-ващите въпроси са единствените интересни.
Не искаш да разсъждаваш в такава насока значи? Дълбоко в себе си да не би да те е страх какво може да откриеш?
Не ме е страх, аз съм човек, който с лека ръка би си посегнал и би се убил, просто от интерес. Просто в момента има неща, които ме удовлетворяват физически повече, от подобен тип разсъждения, върху които ми се градеше съществуването доскоро.
Любопитството не е ли по-силно от това което те спира?Стигнала съм до там, че вече не ми е итнересно. Какво ти е мнението за БДСМ? Защо някои хора харесват толкова тежки форми на БДСМ?Психически травми, по-нестандартно развитие са имали от психологическа гледна точка Защо правим секс за удоволствие? (не че ще ми отговориш)Защото ми/ни носи удоволствие, и психическо, и физическо.Най-ужасното нещо което ти се е случило и ЗАЩО е точно това е най-ужасното?Баща ми ни заплашваше, че ще се самоубие, ще запали къщата, посягаше ни. Беше препил + медикаменти, на нова година, работехме тримата заеднос майка ми, и на него му дойде повече. Не ни разпознаваше. Той като цяло е със суицидна нагласа, но не му стиска. У нас като цяло не сме уравновесени психически
Защо пушиш? Идеята да ДАВАШ пари за самоубийство с какво може да те влече? Лол, не съм пушач, иначе, от чисто естетическа гледна точка + навик, да гълташ дим, яко е. Явно не ти е направило впечатление, че не държа на живота толкова. Не ти е направило впечатление, че много добре знам кого бих убила, ако трябва да избирам - мен, майка ми или баща ми. Много добре знам, че ако умра, семейството ми ще се самоубият, а някои ще умрат и от болест. Знам кои хора в семесйтвото трябва да са живи, за да останат и другите живи. Знам какво погребение искат цялото семейство, разпитала съм ги подробно, защото част от тях не искат по християнска традиция. У нас се говори свободно за секс, за смърт говоря аз и другите депресират :Д Гадна съм, шегувам се с хората болни от рак. Общо взето съм емоционално осакатена, имам някакви остатъци от това, което бях като малка, но в голяма част от времето си действам машинално.
Иначе, имам много човешко останало, но то присъства, защото ако го няма - изобщо няма да мога да функционирам нормално.
Иначе, да правиш "добро", да си състрадателен - за мен това са еднакво егоистични прояви с това да убиваш хора. Така, че въпросите ти не са майндфъкващи.
Окей съм с некрофилията и педофилията. Да, знам, че са социално приети като нещо лошо, но знам какви хора го изпитват това, знам и защо, и тук изпитвам съчувствие. Изпитвам съчувствие към хората, които са ме тормозили - и психически, и физически.
Просто живеенето сега ми доставя удоволствие.
Айде стига толкова от мен, че още ми се спи.
аввв
chushkopek
08-22-2012, 19:57
аввв
Не съм казал, че тези са mindfuck-ващи, а че попринцип те са най-интересни.
" Гадна съм, шегувам се с хората болни от рак. Общо взето съм емоционално осакатена, имам някакви остатъци от това, което бях като малка, но в голяма част от времето си действам машинално.
Иначе, имам много човешко останало, но то присъства, защото ако го няма - изобщо няма да мога да функционирам нормално." тук много си приличаме, само дето сякаш си по-мила от мен с хората или греша?
Защо живота ти не е толкова важен? Алтернативата е далеч по-скучна и безинтересна! На какво се градят успешните дългогодишни връзки, я дай подробно как протича една такава връзка и кое защо става според теб. Защо точно ревнуваме?
Един морален въпрос над който помислих днес: Количка ще блъсне 5 човека, но ако ти натиснеш бутон, тя ще промени пътя си и ще блъсне само един човек. Кое е морално-правилното в случая?
Още един такъв въпрос: Количка ще блъсне 5 човека, ако ти бутнеш нещо тежко пред нея от моста на който се намираш, тя ще спре в него, случайно пред теб седящ на ръба има един дебелак. Ще го бутнеш ли, за да спасиш другите 5? (естествено допускаме, че за теб няма да има последствия, че си обила някого.)
NomNomNom
08-23-2012, 19:12
Не съм казал, че тези са mindfuck-ващи, а че попринцип те са най-интересни.
" Гадна съм, шегувам се с хората болни от рак. Общо взето съм емоционално осакатена, имам някакви остатъци от това, което бях като малка, но в голяма част от времето си действам машинално.
Иначе, имам много човешко останало, но то присъства, защото ако го няма - изобщо няма да мога да функционирам нормално." тук много си приличаме, само дето сякаш си по-мила от мен с хората или греша?Всъщност, съм дори безкрайно мила, освен с близките ми, с тях се държа средно.
Защо живота ти не е толкова важен? Алтернативата е далеч по-скучна и безинтересна! На какво се градят успешните дългогодишни връзки, я дай подробно как протича една такава връзка и кое защо става според теб. Защо точно ревнуваме?
Протичат нормално - докато си писнем, тогава приключвам връзката. Общо взето нито правя планове, нито нищо, така се случват нещата.
Иначе, ревността си е чисто и просто инстинкт. Пазиш си своето, ако смяташ, че не си способен да го накараш само да стои до теб.
Един морален въпрос над който помислих днес: Количка ще блъсне 5 човека, но ако ти натиснеш бутон, тя ще промени пътя си и ще блъсне само един човек. Кое е морално-правилното в случая?
Още един такъв въпрос: Количка ще блъсне 5 човека, ако ти бутнеш нещо тежко пред нея от моста на който се намираш, тя ще спре в него, случайно пред теб седящ на ръба има един дебелак. Ще го бутнеш ли, за да спасиш другите 5? (естествено допускаме, че за теб няма да има последствия, че си обила някого.)Нищо няма да направя и в двата случая. Не винаги 1 живот е по-маловажен от други 4, както и обратното, но тъй като нямам нещо, на което да се базирам кое е по-добро, и кое не, просто го оставям да се случва. Ако ми кажеш - целта на играта е да спасиш повече хора - разбира се, че ще отговоря по един начин. Но след като няма цел и вярно решение на задачата, няма да правя нищо, което пак е избор.
Искам да сложа Amoremio на стола, сега ще я питам на ЛС.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 19:13
СЕИР!
DisappointedDreamer
08-23-2012, 19:19
о, ще я разчекнат...
You bet!
NomNomNom
08-23-2012, 19:43
Amore-Mio* потвърди.
о, ще я разчекнат...
Не се прави, че не отиваш за пуканки :D
DisappointedDreamer
08-23-2012, 19:47
Към АмореМио
Защо повтаряш думите на другите потребители?
Силна ли си по литература в училище?
Четеш ли книги? Любим автор? Смяташ ли че книгите спомагат за правописа и мирогледа ни, както и за възприятията ни над нещата в живота?
Защо се обиждаш когато ти кажат нещо наистина вярно? Защо налиташ, обиждайки въпросния човечец?
Критика приемаш ли? И понеже предусещам отговора ти, какво означава за теб градивна критика?
Мислиш ли че ще си заедно с гаджето ти форевър? Какво го прави специален? Ти специална ли си? Смятам ли че всеки е уникален? Има ли заменими хора?
Това е за сега.
Не се прави, че не отиваш за пуканки :D
е...
http://4.bp.blogspot.com/_jWNhyMUpjSE/SmjJ-dWQblI/AAAAAAAAELA/JxlZOznSHYA/s400/kitty.jpg
Bring it on!
На колко си години?
С колко си спала?
Какво мислиш за изневярата?
Отколко време си заедно с приятеля си?
Как прекарвате времето си заедно?
chushkopek
08-23-2012, 20:01
Като ти се стовари реалността на главата и разбие наивните ти представи какво правиш? Случвало ли ти се е? Мислиш ли, че ще се случи? Защо не приемаш критика? За колко пари би "продала" гаджето? Него или семейството? От кога сте заедно? За какво се карате? Правиш ли си планове за общото ви бъдеще? Би ли изневерила? Що се зъбиш като ти кажат истината?
NomNomNom
08-23-2012, 20:04
Какви въпроси предпочиташ - в професионален план, в личен план или в семеен план? //за да знам какво да те питам после.
SisiStrange
08-23-2012, 20:04
1. Кое в приятелят ти го прави толкова специален? Не защо го харесваш, а защо си сигурна на 100%, че ТОЙ е МЪЖЪТ с главните букви. Други връзки имала ли си преди, че да си направиш сравнението? Някога правила ли си секс с друго момче, за да знаеш, че той е най-добрият в това отношение?
2. Кои потребители тук те изнервят, а кои са ти симпатични? Защо? Кое те накара да се регистрираш?
3. Смяташ ли, че през компютъра може да се помогне на хора, изпаднали в нужда?
4. Чувстваш ли се по-различна от другите по някакъв начин? Какъв?
anonymous708973
08-23-2012, 20:05
С какво това момиче си е навлякло яростта ви?
Имала ли си друг никнейм?
На колко си, откъде си, къде и какво учиш?
На колко години беше, че и аз да знам какво да питам?
Ако имаше 2 последни минути с близките си хора, какво би им казала, освен че ги обичаш?
Ако трябваше да убиеш невинен човек, за да спасиш детето си, какво би избрала?
Защо любовта е смисъл на живота за някои хора?
Защо не бива да правим това, което не искаме някой да направи на нас? Нужно ли е да бъдем състрадателни и наистина ли щеше да е лошо, ако не сме?
Смяташ ли, че някои хора са добри, само защото ги е страх да бъдат лоши?
Какво те прави различна?
Можеш ли да назовеш някоя абстрактна идея, която ти е била трудно да схванеш, но си успяла?
Можеш ли да направиш 40 клякания? Ако не си се пробвала, опитай и ми кажи.
Кой език не знаеш, но би искала да владееш?
Някоя известна личност, която те мотивира?
Представи си, че имаш някого пред себе си. Задачата ти е да го напсуваш възможно най-мръсно с поне 10 думи.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 20:08
С какво това момиче си е навлякло яростта ви?
Чак ярост не. Ама погледни и коментарите и ще видиш. Смешно е. ^^
На колко години беше, че и аз да знам какво да питам?
96 e.
96 e.
Их, как ме караш да смятам на 2 чаши вино... 16?
Що си мислех, че е по-малка...
Кой е АмореМио?
това е тазседмичния казус :)
ако е нещо свежо да ме инвайтнете в тая чат стая!
навъртай се, ще видим накъде духа вятъра
sweetycherry33
08-23-2012, 20:17
о, ще я разчекнат...
мхм
DisappointedDreamer
08-23-2012, 20:18
Их, как ме караш да смятам на 2 чаши вино... 16?
Що си мислех, че е по-малка...
Нда, 16.
Мой набор. Тц.
Какво търсиш в едно момче? А в един мъж?
Какво те влече в училище? С какво се занимаваш в свободното си време?
Опиши себе си. Като каква се възприемаш? Кои са ти добрите черти? А кои лошите? Признаваш ли грешките си? Мълчиш ли си или си директен човек?
Има ли какво да кажеш или в повечето случаи си безпристрастен свидетел на случващото се около теб? Назови някои добри и лоши епитети с които са те наричали. Защо са ги използвали?
Какви са ти отношенията с родителите? Братя и сестри имаш ли?
С какво смяташ да се занимаваш в бъдеще? Защо? Пари ли търсиш или просто искаш да си щастлива? Предусещам, че ще кажеш че парите не те интересуват (клише), затова ще попитам не можеш ли да имаш и двете? Към какво се стремиш? Какво желаеш? Какво искаш да постигнеш?
Ном-ке, тя наистина ли се съгласи? Да не ни праща за зелен хайвер?
sweetycherry33
08-23-2012, 20:21
ако е нещо свежо да ме инвайтнете в тая чат стая!
ще бъде.
sweetycherry33
08-23-2012, 20:23
Ном-ке, тя наистина ли се съгласи? Да не ни праща за зелен хайвер?
и аз се опасявам
SisiStrange
08-23-2012, 20:28
След нея може ли да съм аз? Идната седмица ме чака невероятна мъка по математика и ще кисна в нас повечето време и без друго.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 20:32
^знаех си че ще поискаш :Д
Ох, тъкмо ми се насълзиха очичките от кеф че аморемио ще сяда, то пък взе че нищо не стана...
SisiStrange
08-23-2012, 20:36
^знаех си че ще поискаш :Д
Ох, тъкмо ми се насълзиха очичките от кеф че аморемио ще сяда, то пък взе че нищо не стана...
Щом е дала съгласие, сигурно ще дойде, споко. :D Има време да излееш 1001 забатачващи въпроса. 8-)
Да, тия дни съм редовно във форума, че след тази година се видях в почивка и си мислех: "Сега малко да имам време и ще свърша един тон неща." пък се разплух и само се излежавам. :D
sweetycherry33
08-23-2012, 20:37
хора ... гледам я че е онлайн ... може или да не пише нарочноо, или сега да мисли отговори :D
sweetycherry33
08-23-2012, 20:38
вие така като говорите тя ще вземе да не дойде нарочно че да ви издразни и разочарова... не искам да давам идеи на никого ...
SisiStrange
08-23-2012, 20:39
То май те дава онлайн около час след като си бил във форума.
ПП. Ако не аз, може ли Violenza да седне? 8-) (като малко дете съм, ама ми е ужасно интересна като личност).
сядайте бре, щом ви се отговаря :)
и стига да има кой да пита
DisappointedDreamer
08-23-2012, 20:40
I feel ya 8-) аз пък почнах най-трудните години от живота ми, и като завърша живот и здраве 2014 и ако имам добър (разбирай, отличен) успех, ще бъда най-щастливия човек на света 8-)
Слагайте Сисито, Лейдито, Виоленза (макар че ме съмнява да седне), чачко, чушкопека. Искам нЕкой готЕн.
sweetycherry33
08-23-2012, 20:41
и на мен ми е интересно за Violenza, ама повече ми е интересно май за аморката ......
пф, дано да отговори.
И аз имам кво да питам Violenza.
PS: Дайте малко време на AmoreMio, може утре да влезе.
SisiStrange
08-23-2012, 20:47
I feel ya 8-) аз пък почнах най-трудните години от живота ми, и като завърша живот и здраве 2014 и ако имам добър (разбирай, отличен) успех, ще бъда най-щастливия човек на света 8-)
Слагайте Сисито, Лейдито, Виоленза (макар че ме съмнява да седне), чачко, чушкопека. Искам нЕкой готЕн.
Дам. 10 месеца се стягаш като вълк зимата и никаква почивка, намалено спане, мнооого учене и работа, и след това си като оная разпльоканата мечка "след сесия", която се въртеше във фейсбук по едно време. Нещо не я намирам.
Да, даже май предпочитам да разпитвам Violenza, стига да се навие. Тя като цяло рядко споделя за себе си, а ми звучи като интересно момиче.
Да почакаме още малко Аморе-Мио. Аз нямам намерение да я ям. Мисля да науча нещо повече за нея. Понякога първото впечатление лъже, особено тук.
sweetycherry33
08-23-2012, 20:50
Да почакаме още малко Аморе-Мио. Аз нямам намерение да я ям. Мисля да науча нещо повече за нея. Понякога първото впечатление лъже, особено тук.
Да, понякога лъже наистина.Но този път май не лъже...
SisiStrange
08-23-2012, 20:54
Или пък сме се фороНирали толкова, че забравяме, че в 12 часа хората спят. 8-)
sweetycherry33
08-23-2012, 20:56
Ахахаха :Д
Тя може и да не знае,че сте я избрали или каквото там правите ... :D
NomNomNom
08-23-2012, 21:45
Violenza - питайте я дали иска и да сяда, аморемио сега ми е писала, че се отказва всъщност, въпреки, че първо потвърди.
FuckedUp
08-23-2012, 23:01
Violenza - питайте я дали иска и да сяда, аморемио сега ми е писала, че се отказва всъщност, въпреки, че първо потвърди.
Насрала се е.
Violenza
08-23-2012, 23:10
Не, не искам да сядам на стола. :) Пратих ЛСта на някои от темата. Ако някой иска да ме пита нещо - на лични винаги отговарям. ;)
едит: на Сиси и Чачо съм писала, обаче не съм сигурна дали са ги получили, че май нетът ми не е много наред.
WesSneijder
08-23-2012, 23:25
Aко няма навити и разбира се имате някакъв интерес, аз съм навит. :)
DisappointedDreamer
08-24-2012, 04:49
Насрала се е.
Хаххаахаахххахахаххахха
Определено.
sweetycherry33
08-24-2012, 06:54
Като е видяла кво пишем е отказала нарочно да ни издразни... :Д
Като е видяла кво пишем е отказала нарочно да ни издразни... :Д
а може просто на момичето да не му се занимава да отговаря на някой, който я напада
каквото и да е, решението си е нейно
sweetycherry33
08-24-2012, 07:14
мхм :)
SisiStrange
08-24-2012, 07:33
Тогава Сиси на стола :)
И после ще ви сложа Чачо, ако го черпите баница да ви се навие. 8-)
Violenza, получих го. Писах ти. :)
Давай тогава набързо една биография ;)
Години, град, образование, стремежи?
DisappointedDreamer
08-24-2012, 07:38
'Що не съм те виждала в Младост?
Какви други интереси имаш освен тези свързани с биологията?
Как се запали по Стивън Кинг? Защо изобщо той ти харесва? Много хора казват че е простак и книгите му са психарски. Съгласна ли си? Как би го определила?
П.П. На даскало съм, малко бизи, по-късничко ще адне въпросчета.
paradosou
08-24-2012, 07:53
Чачо е пич, ама е отговарял /не че пак няма да е интересно де/. Blab и NambyPamby са готини, ама изобщо не съм убедена, че биха се навили; на xoxi и shmatarok също се радвам. :)
SisiStrange
08-24-2012, 08:02
Давай тогава набързо една биография ;)
Години, град, образование, стремежи?
1. 19.
2. София.
3. Първо Химия в НПМГ, а после Молекулярна биология в СУ.
4. Професионални или като цяло стремежи? Професионално си мечтая за криминологията да съм веществен изследовател, но най-вероятно ще остана в университета и ще продължа като лектор по биохимия. Поне се надявам. Като цяло са адски много.
'Що не съм те виждала в Младост? Ходила си в Младост? :П Сигурно, защото не си надничала около зелените, напечени площи, където се разглеждат бръмбазъци
Какви други интереси имаш освен тези свързани с биологията? Обичам фотографията, рисуването, писането, четенето, искам хубаво да се науча да въртя пой, спортуването и различни видове упражнения, колекционирам красиви камъчета, психологията чисто любителски, обичам понякога да си седя някъде и да оглеждам какво правят хората и как се държат, когато мислят, че никой не ги наблюдава.
Как се запали по Стивън Кинг? Защо изобщо той ти харесва? Много хора казват че е простак и книгите му са психарски. Съгласна ли си? Как би го определила? Така може да каже само човек, който не го е чел или е попаднал на някоя от по-странните му книги (примерно "Долорес"). От една страна той е напълно различен от всеки друг автор, начинът му на писане те мята веднага в друг свят (подобно на Тери Пратчет, друг мой любимец). Освен това, Стивън Кинг просто познава хората. До някаква почти извратена степен. Не знам друг автор с толкова убийствено реални герои. Струва ти се, че лесно могат да излязат от страниците и да идат да си живеят някъде в Мейн. Умее да те напрегне, да те стресне, да те разсмее, зарадва. Не обича да пише разлигавени класики, а нещата му са точно това, което искаш да си представиш. Не лигавите съвременни секси вампирчета. Харесва ми, че не знаеш от самото начало какво ще стане. Не е от типа автори, които ти обещават щастлив край.
О, фенка на Пратчет.
Любима негова книга/герой?
anonymous708973
08-24-2012, 08:14
Много рандъм въпроси ще са, да знаеш :д
Какво правиш сутрин, когато се събудиш?
Сериали гледаш ли?
Любимо прегрешение (кулинарно де)?
Внимаваш ли какво ядеш?
Колко често спортуваш?
За какво сте се карали с Радослав?
SisiStrange
08-24-2012, 08:18
О, фенка на Пратчет.
Любима негова книга/герой?
Леле, ако трябва да изреждам. 8-) Всичките ги обичам с малки изключения. Започнах от вещиците, после минах на стражите, смърт и магьосниците. През всеки период с различни любими. По време на вещиците много си падах по Леля Ог и този нейн темперамент. Много ме радват Грибо и Агнес. Ако трябва да си избера любима книжка с тях - "Захапи за врата". Но не е като да не ми коства усилие.
При стражите обожавам Ваймс, Ангуа и кучето Гаспод. Ха, това куче има най-забавните коментари в повечето книжки. :D Възхищавам се на Ветинари. Понякога ми се ще да беше наш управляващ. Любима от тях... може би "Петият слон"... Но пак е труден избор.
Обожавам Сюзан Сто-Хелит, дори мислех по едно време да си направя косата като нейната, но мама ме спря. XD "Дядо Прас", следван от "Жътварят" и "Морт".
Всичко, което има Ринсуинд и багажа в него ми е любимо. XD Още обожавам "Малки богове", "Крадец на време", "Истината", "Подвижни образи" и вероятно още много.