View Full Version : подарък за първия месец
Здравейте, на 11 с моето момче правим един месец.. Много се чудих и незнам какво да му подаря, нещо свързано с нас двамата.. или незнам, дайте вашите предложения. Мерси предварително :)
П.С. аз съм на 16 а той на 17
DisappointedDreamer
09-01-2012, 14:06
Нищо не му подарявай. Това не ви е годишнина. След 5 дни може да се разделите. Тъпо е. Просто прекарайте деня заедно.
Teenhelp1
09-01-2012, 14:12
Няма смисъл да му подаряваш толкова рано.Не се знае кога ще се разделите вие сте още в началото.Поне на 6 месеца,което пак не е сигурно или година...
Anichkaxxwee
09-01-2012, 14:24
Нищо не му подарявай
druzilla
09-01-2012, 14:26
Нищо не му подарявай. Това не ви е годишнина. След 5 дни може да се разделите. Тъпо е. Просто прекарайте деня заедно.
И аз така мисля. :)
xXxPETYAxXx
09-01-2012, 16:06
Защо пък нищо да не му подарява? Щом момичето има желание, няма значение дали е 1 месец или 1 година.
С бившия ми като бях и аз така си казах - няма смисъл за първия месец да му подарявам каквото и да било. Ееее познайте колко тъпо се почувствах, че не съм му взела нищо, а той на мен ми направи подарък?!
Разбира се, има го момента, в който може да се получи така, че тя да му вземе нещо, а той на нея не.
Вземи му нещо, което не е скъпо, но би било ценен спомен. Даже не е задължително да му купуваш нещо - може и да му направиш сама подарък, ако имаш идеи. Може да не е материално.
Дори да е годишнина, пак има вероятност след 5 дни да се разделят. По тази логика нищо никога не трябва да се подарява на гадже, защото все някога може да се разделят...
Нищо не му подарявай. Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.
DisappointedDreamer
09-01-2012, 16:34
Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.
Ох. Не съм съгласна. Много лоша нагласа в една връзка. Пък било то и едномесечна.
Не съм съгласна. Много лоша нагласа в една връзка.
Просто различна гледна точка. :)
DisappointedDreamer
09-01-2012, 17:28
Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш. Накрая просто ще му кажеш не си Е СТРУВАЛО труда?
Ебати "различната гледна точка".
И после защо Ирти казва че жените са глупачки и не му трябват.
EternalDream
09-01-2012, 17:33
Наистина, просто го помоли да прекарате деня заедно. Присъствието ти трябва да е достатъчен подарък :)
fluffy_^
09-01-2012, 17:37
Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш. Накрая просто ще му кажеш не си Е СТРУВАЛО труда?
Ебати "различната гледна точка".
И после защо Ирти казва че жените са глупачки и не му трябват.
+
Наистина, просто го помоли да прекарате деня заедно. Присъствието ти трябва да е достатъчен подарък :)
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax...подарък няма що!:lol:
sexa_na_kompleksa
09-01-2012, 17:55
Зависи колко ви е сериозна връзката. Ако мислиш, че нещата не са сериозни, може и нищо да не му подариш. Ако чувстваш, че това е човекът за теб, както казаха по-горе, може да му направиш нещо сама, нещо малко. И една картичка стига.
П.С: Никога не съм правила подарък за първия месец. Дори и на съпруга ми, а тогава знаех, че нещата са сериозни. Ако държиш да го изненадаш с нещо, може да го направиш и по-натам, когато няма повод, така ще е още по-изненадан и щастлив. : )
Psyko Nuts
09-01-2012, 18:28
Подготви го за училище. За 15 септември, що тетрадки трябва да му купиш...
annamari
09-01-2012, 18:31
1 смс е достатъчно
Amore-Mio*
09-01-2012, 18:44
Не превръщай всеки един месец в повод да си купувате подаръци. Просто прекарайте деня си заедно, създайте си някакви моменти.
Аре стига се убивали ентусиазъм бе.
Като е решила, нека му подари. Супер романтично е самото й желание да го направи.
Моят на всеки месец ми правеше подарък/подаръче, понякога и без повод.
Имам чувството че от някаква криворазбрана зрялост сте толкова против подаряването за месеци. Това не е лигаво, а е супер романтично.
Разбира се, би било "тъпо" единствено ако момчето не приема насериозно връзката ви и ти увисваш като пълен тъпак заради идеята, че си направила нещо "странно", "лигаво" и "не на място" според неговите разбирания (и обществените, които рядко са шекспирови).
Дриймър, излизаш съвсем далеч от замислената ти съпротива. Първо, различните жени са с различни нагласи, а после хора с нагласа като на Хилъри_ едва ли ще се случи да казват на някого че го обичат и след това да си противоречат. Просто не е възможно, защото нагласата на Хилъри_ показва някакво минимално или никакво даване и само чакане отсреща да се получи. Никога не тръгват добре връзките, започнали с някакви предразсъдъци дали някой от двамата "ще се докаже". То с такава нагласа, който каквото и да прави, никога няма "да се докаже". Хилъри_, "просто различната ти гледна точка" показва някакво голямо разочарование от мъжете, но и надменност и очакване някой да ти прави евалата без да си помръдваш и ти усилието. Не може да не положиш никакви усилия в една зараждаща се връзка и да чакаш някой да ти щрака с пръсти и да ти прави хубаво, за да прецениш после ти дали да благоволиш да правиш подаръци, да си добра и т.н.
DisappointedDreamer
09-01-2012, 19:13
Хилъри_, "просто различната ти гледна точка" показва някакво голямо разочарование от мъжете, но и надменност и очакване някой да ти прави евалата без да си помръдваш и ти усилието. Не може да не положиш никакви усилия в една зараждаща се връзка и да чакаш някой да ти щрака с пръсти и да ти прави хубаво, за да прецениш после ти дали да благоволиш да правиш подаръци, да си добра и т.н.
Нда. Точно това исках и азе да кажа, ама нали съм патка.
Благодаря.
Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш.
.. за един месец не бих направила и половината от това. :lol:
Чудех се сега дали да се заям, но... по-добре не, Хилъри_. Може да прозвучи надуто, ама си ми ясна.
Пък и аз вярвам в щастливия край на нещата, в хората, които успяват да видят истинската ни същност и да разбият стените, които сме поставили пред нас. Ще има такъв и ще си промениш бързо мнението. Сигурно ще е от тоя тип, дето няма против да се "доказва", видял нещо специално в теб.
Казах го супер клиширано, но .. да де. :Д
DisappointedDreamer
09-01-2012, 20:27
Затова си и 20 годишна девственица по душа.
xXxPETYAxXx
09-01-2012, 20:35
Значи, ще ходиш заедно с едно момче, ще го целуваш, ще го чукаш и дори е възможно да му казваш, че го обичаш....
Предполагам, че ще го целуваш, но не би стигнала по-напред.
И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ти ще направиш някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото ти си му гадже?
А за секса - какво - имаш определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако си с някой толкова време и накрая когато правите секс, осъзнаваш, че не може да те задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
Сбъркали сте темата с "Разпитвайте ме".
Лични мнения за хората и въпросите си към тях, излагайте на седящите там. :)
xXxPETYAxXx
09-02-2012, 06:04
Ми като набивате вашите мнения на авторката на темата и се опитвате да я откажете да направи нещо, което е решила да направи, поне си опровергайте мнението пред нея. Не искам да разпитвам никой, искам да си изкажеш мнение, което е свързано с ТАЗИ тема(а не с някоя друга, нито пък лично с теб) и да си защитиш изказването, че няма смисъл да си "ПРАВИШ ТРУДА"
*Заменям навсякъде в по-горния коментар ТИ с ЕДНО МОМИЧЕ, за да не кажеш, че те питам за личния ти живот. Отговори хипотетично за общия случай като цяло.
И аз така мисля. :)
Много вярно! :)
Абе тя хилъри_ се прави на важна, не и обръщайте внимание.
Иначе по темата: Не е нужно за един месец да е някакъв голям и грандиозен подарък. Може да е дори нещо малко със сантиментална стойност, направено дори от теб ;)
SisiStrange
09-02-2012, 06:32
Абе тя хилъри_ се прави на важна, не и обръщайте внимание.
Иначе по темата: Не е нужно за един месец да е някакъв голям и грандиозен подарък. Може да е дори нещо малко със сантиментална стойност, направено дори от теб ;)
Или избери някое хубаво място, заведи го и си направете пикник. Все още е достатъчно топло. ;) Да ви е хубаво.
Ми като набивате вашите мнения на авторката на темата и се опитвате да я откажете да направи нещо, което е решила да направи, поне си опровергайте мнението пред нея.
Никой не се опитва да набива, отказва авторката.
Това е форум и всеки си изказва мнението, а авторът преценява, кое ще вземе на предвид.
.. да си защитиш изказването, че няма смисъл да си "ПРАВИШ ТРУДА"
Още в първия ми пост съм написала причината.
.....
xXxPETYAxXx
09-02-2012, 06:57
И все пак кога според теб може и всъщност ДАЛИ някога ЕДНО МОМИЧЕ ще направи някакъв жест, изненада на приятеля си? Или той трябва да е щастлив, защото МОМИЧЕТО му е гадже?
А за секса - какво - ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА определен период на "изчакване", да речем 2-3 месеца? И какво според теб се получава, ако ЕДНО МОМИЧЕ е с някой толкова време и накрая когато правят секс, осъзнае, че момчето не може да Я задоволи и не струва в леглото? А ако секса куца - връзката е обречена.
Иначе за обичането е рано и според мен, но който както го чувства.
Не че замени в този текст ТИ с ЕДНО МОМИЧЕ и отговори, но няма значение. Наблегнах на "...да си ПРАВИШ ТРУДА", ако не забеляза, а не на времето, което означава, че имах в предвид дали един жест е нещо, много трудно и изискващо много усилия, че чак да го категоризираш така... Мен ми е ясно, че 1 месец явно на повечето не им е достатъчен, за да направят нещо мило за половинката си, но пък чак да го казвате така, сякаш е нещо, което бихте направили на сила...
SisiStrange
09-02-2012, 07:54
^ Не и се връзвай, Петя. Сериозно. Това, което четеш за нейната личност, отговаря толкова, колкото това, че аз съм кокосово дърво и цвъркам мляко от време на време. Пък и няма какво да даваш съвети на човек в нейното положение. Наистина няма смисъл.
DisappointedDreamer
09-02-2012, 07:58
Сиси е права. Някои хора са изгубена кауза.
мерси на всички :) и аз си мислех за нещо малко но от сърце и все пак се чудя какво да е.. няма да е нещо голямо и скъпо но все пак искам да му покажа че имам чувства към него и че означава нещо за мен
xXxPETYAxXx
09-02-2012, 08:30
*Сега се сетих, че имаше едни ключодържатели за двойки от две полусърца, също и с влюбени момченце и момиченце
**Едно момче едва ли би се трогнало повече от това, да му сготвиш нещо - специално за него
Мерси петя може и това да му взема :) а да му сготвя няма как да стане защото ме покани в тях на 11 и щял да ми направи романтична вечеря хих :$ много е мил
Мисля че една прегръдка и целувка са достатъчни! От това по-хубав подарък за мен няма!!! Прекарайте деня заедно. Според мен, както и според други е рано за подаръци.
По всяко време има вероятност да се разделят, какво като ходят само от месец ?! Точно това е началото на 1 връзка-първият месец ! Аз лично бях подарила на моя приятел (вече и съпруг) Едно голямо сърчице, което казва "обичам те толкова много" ! Може да е изтъркано, но това за мен е най-сладко и най-подходящо като за 1ви месец.. все пак зависи от хората и предпочитанията ! При мен, той беше този, който беше без подарък, но няма никакво значение : ) Аз много обичам да избирам плюшки и такива неща. Също ми харесва идеята за чаши със ваши снимки, или обща или на неговата чаша да си ти и обратното, но както споменах за мен си има "периоди" за подаръци и този би бил подходящ или на половин или на една година : )
Купете си торта и я изяжте двамата. Каза, че той те е поканил у тях. Мини през магазина и си избери една хубава торта.
Не знам дали е защото съм си говедо или, защото изяждам каквото видя, но ако някой ми донесе торта за някаква "годишнина" направо ще го разцелувам. xD
Нищо не му подарявай. Един месец не е достатъчен, за да си правиш труда.
И ти си на 20 ? Олеле майко ....
По темата: не му купувай нищо, направи му нещо малко от сърце. Картичка, някакъв смс или прочие неща. Ако смяташ всеки месец да си подарявате нещо, до никъде няма да го докарате. Сериозни подаръци от 6 месеца натам.
Colouring
09-09-2012, 12:53
Купете си торта и я изяжте двамата. Каза, че той те е поканил у тях. Мини през магазина и си избери една хубава торта.
Не знам дали е защото съм си говедо или, защото изяждам каквото видя, но ако някой ми донесе торта за някаква "годишнина" направо ще го разцелувам. xD
Awwwwwwwwww <3 , да!!! :Д
А Л И С А
09-09-2012, 15:41
Можеш да му вземеш една прекрасна картичка и да му опишеш чувствата си.
Wednesday666
09-09-2012, 15:47
Значи повечето пъти съм съгласна с изказванията ти, ама точно това беше супер тъпо.
Ти да не живееш в 19 век? Искаш сватба, преди да направиш свирка или да пуснеш някого на " свещеното" си място ли? Е, не, нямам думи.
Колкото до темата - зависи от нагласата на всеки един отделен човек. Щом има желание - нека подари нещо. Авторке, нека да е нещо символично, но казващо достатъчно. Смисъл такъв, нека посланието от самия подарък да е, че искаш да прекараш още доста време с този човек. Макар и с малък подарък.