- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В кое училище девойките са най-ебливи?
Често обикалям по училищата в търсене на нови сексуални контакти с млади момичета.
Аз съм на 35 години, имам пари и спортна кола. Обиколих доста училища, но се интересувам от още свежа плът. За това нека тук синхронизираме в тази тема къде има най-ебливи млади момичета?
hahahahahhahaha,qvno ne si obikolil tolkova u4ili6ta 6tom pita6 po forumite![]()
в някое ТВУ...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В "френската" пробва ли?![]()
2т. системно
и испанската и немската. Много са добри но ми омръзнаха. Търся и от всички кътчета на България. Тук влизат доста ученици, които биха ме насочили за това пускам темата.Първоначално написано от Amayo
аве ей !! Всеки трябва да си знае годините и категорията ве назеш ли каква плът ше ти дам педофил спортна кола и кво голям гъзар ли си ве![]()
Намери си жена ве![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Първоначално написано от Герганчев
Хахах абе брато хах.... ще земеш да ми попаднеш на мойто момиче тогава ще хвърчи свежа плът верно и ламарина от количката !!!!
Hahu Hihi
Ти недей бара че не тряя се ебваш с PlayazПървоначално написано от Pezzzz
![]()
2т. системно
Макар че се съмнявам, че ще дойдеш към Свищов, мога да кажа, че ще ти се връзват (ако отговаряш на описането, което даде по-горе) от абсолютно всчки училища ученички, при това на възраст от 8 до 12 клас. Но най-хубавите определено са в икономическият техникум.![]()
Левски шампион але але!
Ebati temata
Eblivi momi4eta ima vav vsqko daskalo
PROBVAI v simeona v plovdiv do vhvp. tam ot kraivreme se e sabral kurvalqka na plovdiv ama konkurenziqta e golqma taka 4e ako si s nqkva Calibra NQMA da ima6 6ans. sled 4asove otvanka e kato avto okazion za sportni koli -pove4eto ot koito sa na suteniori koito si sabirat darjankite.
"Техникум по облекло"...![]()
Първоначално написано от д-р Грешков
Подкрепям колегата, само бих помолил уважаемия пациент да избягва всякакъв контакт с козичките на село, че и те пренасят опасни болести в днешно време.
Др. Иванов
mi to ne samo 4esus vsqko u6te ima eblivi momi4eta no i vuv vse klas ima po edna dve
30 COU v sofiq. po eblivi ot teq tam nqmaaaaaaaaaaaaaaa
аз съм 28 годишен и също с хубава кола и възможности.
правя същото като колегата и често връзват 15-17 годишни ученички.
НА МЕН СЪЩО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА ПОСОЧИТЕ ПОВЕЧЕ УЧИЛИЩА А НЕ ДА СЕ ЗЪБИТЕ КАТО АБОРГИЕНИ
Право вика човека.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Хахах ебливи момичета има във всяко едно у-ще..хх ебати простата тема,по форумите ли вече ги търсите?
Ааа за този 28 годишния гост-Ти си голям педофил бе,баси злетата...![]()
f@nt@zi@
а бе като спре пред даскало и покани в бавареца, друга песен ще запееш, даже и ще му посвиришПървоначално написано от f@nt@zi@
DAM...VERNO E TVA,V TVA DASKALO SA NAI-EBLIVI DA MU SE NE ZNAE.OSOVBENO TEQ PO-MALKITE-9-10KLAS SA EGATI RAZGONENITE.SAMO DA IM SPRETE S KOLATA PRED MANTINELATA NA DASKALOTO I 6TE VI NAKACAT.GADJETO MI E OTTAM I TO4NO TAKA SE ZAPOZNAXME.AZ OTIDOX DA SI TARSQ MACE I EDNA GRUPA MOMI4ETA KATO ME NAOBIKOLI....WOWПървоначално написано от Анонимко
![]()
VERNO SA EBLIVI...I KOLKOTO PO-MALKI TOLKO PO-DOBRE
![]()
Не съм те питала,нали?!Първоначално написано от Анонимко
Хахах ще му посвиря,пхахха то ако има на какво някой да му свири,няма да си търси к**ви по форумите..
![]()
![]()
f@nt@zi@
То най-много курвички има по форумитеПървоначално написано от f@nt@zi@
Не се знае. Понякога без да ги търсиш стават нещата. ВЕрвай ми, знам от опит...Първоначално написано от f@nt@zi@