.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Георги Герганчев
    Guest

В кое училище девойките са най-ебливи?

Често обикалям по училищата в търсене на нови сексуални контакти с млади момичета.
    Аз съм на 35 години, имам пари и спортна кола. Обиколих доста училища, но се интересувам от още свежа плът. За това нека тук синхронизираме в тази тема къде има най-ебливи млади момичета?

Guest
    hahahahahhahaha,qvno ne si obikolil tolkova u4ili6ta 6tom pita6 po forumite

в някое ТВУ...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    В "френската" пробва ли?
    2т. системно

Герганчев
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    В "френската" пробва ли?
    и испанската и немската. Много са добри но ми омръзнаха. Търся и от всички кътчета на България. Тук влизат доста ученици, които биха ме насочили за това пускам темата.

Град
    На Луната :)
    аве ей !! Всеки трябва да си знае годините и категорията ве назеш ли каква плът ше ти дам педофил спортна кола и кво голям гъзар ли си ве
    Намери си жена ве
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от Герганчев
    В "френската" пробва ли?
    и испанската и немската. Много са добри но ми омръзнаха. Търся и от всички кътчета на България. Тук влизат доста ученици, които биха ме насочили за това пускам темата.

Хахах абе брато хах.... ще земеш да ми попаднеш на мойто момиче тогава ще хвърчи свежа плът верно и ламарина от количката !!!!
    Hahu Hihi

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Цитирай Първоначално написано от Герганчев
    В "френската" пробва ли?

Хахах абе брато хах.... ще земеш да ми попаднеш на мойто момиче тогава ще хвърчи свежа плът верно и ламарина от количката !!!!
    Ти недей бара че не тряя се ебваш с Playaz
    2т. системно

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Макар че се съмнявам, че ще дойдеш към Свищов, мога да кажа, че ще ти се връзват (ако отговаряш на описането, което даде по-горе) от абсолютно всчки училища ученички, при това на възраст от 8 до 12 клас. Но най-хубавите определено са в икономическият техникум.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    В спортното . Ебливи са . Може да ги клатиш по цял ден ,докато им станат плочки на п**ката.

Ebati temata
    Eblivi momi4eta ima vav vsqko daskalo

JOE*
    Guest
    PROBVAI v simeona v plovdiv do vhvp. tam ot kraivreme se e sabral kurvalqka na plovdiv ama konkurenziqta e golqma taka 4e ako si s nqkva Calibra NQMA da ima6 6ans. sled 4asove otvanka e kato avto okazion za sportni koli -pove4eto ot koito sa na suteniori koito si sabirat darjankite.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    "Техникум по облекло"...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Geo Milev Varna

Guest

Др. Иванов

Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Бай Георге, както ви казах и в клиниката онзи ден - "най-ебливи" (извинявам се за некултурния език) са тези във въображението ви - возите ги с въображаемата кола, правите го на въображаемата задна седалка... Лошо няма, само не опитвайте пак наистина, защото едва ви засихме миналия път, когато попаднахте на форумната стръвница - Лимонката_13... Както и да е, продължавайте в същия дух - стойте си вкъщи, ползвайте интернет и си пийте хапчетата редовно.

Подкрепям колегата, само бих помолил уважаемия пациент да избягва всякакъв контакт с козичките на село, че и те пренасят опасни болести в днешно време.

Др. Иванов

mi to ne samo 4esus vsqko u6te ima eblivi momi4eta no i vuv vse klas ima po edna dve

Guest
    30 COU v sofiq. po eblivi ot teq tam nqmaaaaaaaaaaaaaaa

Guest
    аз съм 28 годишен и също с хубава кола и възможности.

правя същото като колегата и често връзват 15-17 годишни ученички.

НА МЕН СЪЩО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА ПОСОЧИТЕ ПОВЕЧЕ УЧИЛИЩА А НЕ ДА СЕ ЗЪБИТЕ КАТО АБОРГИЕНИ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Право вика човека.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хахах ебливи момичета има във всяко едно у-ще..хх ебати простата тема,по форумите ли вече ги търсите?
    Ааа за този 28 годишния гост-Ти си голям педофил бе,баси злетата...
    f@nt@zi@

Guest
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Хахах ебливи момичета има във всяко едно у-ще..хх ебати простата тема,по форумите ли вече ги търсите?
    а бе като спре пред даскало и покани в бавареца, друга песен ще запееш, даже и ще му посвириш

Guest
    DAM...VERNO E TVA,V TVA DASKALO SA NAI-EBLIVI DA MU SE NE ZNAE.OSOVBENO TEQ PO-MALKITE-9-10KLAS SA EGATI RAZGONENITE.SAMO DA IM SPRETE S KOLATA PRED MANTINELATA NA DASKALOTO I 6TE VI NAKACAT.GADJETO MI E OTTAM I TO4NO TAKA SE ZAPOZNAXME.AZ OTIDOX DA SI TARSQ MACE I EDNA GRUPA MOMI4ETA KATO ME NAOBIKOLI....WOW VERNO SA EBLIVI...I KOLKOTO PO-MALKI TOLKO PO-DOBRE

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    а бе като спре пред даскало и покани в бавареца, друга песен ще запееш, даже и ще му посвириш
    Не съм те питала,нали?! Хахах ще му посвиря,пхахха то ако има на какво някой да му свири,няма да си търси к**ви по форумите..
    f@nt@zi@

Guest
    Не съм те питала,нали?! Хахах ще му посвиря,пхахха то ако има на какво някой да му свири,няма да си търси к**ви по форумите..
    То най-много курвички има по форумите

Не се знае. Понякога без да ги търсиш стават нещата. ВЕрвай ми, знам от опит...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си