.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
  1. #1

    Искам да умра!

    Така...значи искам да започна с това че искам да умра или по-скоро да се самоубия...веднага ще кажете пълни глупости..бла бла бла...обаче ако сте на мое място и вие най-вероятно ще искате да умрете..първо да кажа че съм момче на 15 и съм много грозен,естествено това не е единствената причина,второ от 1 година обмислям самоубииството си и не се гордея с това но както и да е...скарах се с най-добрата ми приятелка с която сме заедно от 7 години!!! и всичко...пуф..свърши..имам други приятели на които обаче не смея да излея мъките си не защото им нямам доверие а защото ме е срам...просто откъдето и да ме погледнете ще видите само едно....отчаян съм отвсякъде никога не съм имал гадже не че много ми пука де но все пак.....момичетат не ме харесват.....изобщо нямам за какво да живея....случвало ми се е да вися с часове на прозореца и не изпитвам страх на няколко шпъти щях да скоча и сега се чудя защо не го направих...просто няма стимул за живот преди известно време се бях пооправил и ми се живееше......но вече е минало.... ревал съм и не съм спал по цели нощи и за какво...за нищо...за да осъзная че съм излизшен на този свят мястото ми не е тук......не мога да се изразявам добре,така че е твърде вероятно да не ме разберете затова може би и трябва да спра да пиша. Та мисълта ми беше някой знае как мога да се самоубия бързо и сигурно? Мислил съм си за рязане на вените но съм чувал че не е сигурно и че много боли....а вторият ми вариант който също бих опитал е скок от сграда но колко горе-долу трябва да е висока сградата? защото не искам да скоча и да се оттърва само със счупен крак или нещо такова....

    Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

  2. #2
    Момче недей така бре... Как ще няма за какво живееш предполагам имаш семейство което те обича.Няма от какво да те е срам да споделиш какво ти е на сърцето!!!И моля те по-полека със скачането от згради.Ако искаш да си поговрим да споделиш драсни едно ЛС да разменим Skype и да си поговрим.
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

  3. #3

    Регистриран на
    Mar 2007
    Град
    У нас Си (=
    Мнения
    1 931
    Я се стегни, бе момче!!! Живей! Живей на пук на всички тези, които те мразят! Живей на пук на тези, които те обиждат! ЖИВЕЙ НА ПУК НА ТОЗИ СВЯТ! Мислиш ли, че живота на всеки е перфектен? А всъщност мислиш ли, че има човек с такъв живот? Не, няма!
    Ако искаш да поговориш с някого бих ти дала скайпа си на драго сърце.

  4. #4
    От сега предупреждам, че мнения, подпомагащи и подкрепящи по какъвто и да било начин самонараняването, ще бъдат директно изтривани.

    А по темата - кой ти каза, че си "грозен"? Грозни хора НЯМА. Всеки е красив сам по себе си, за всеки влак има пътници. Съвсем скоро ще си намериш нови приятели, с които да можеш да споделяш и на които ще можеш да разчиташ. До тогава споделяй с родителите си, сигурна съм, че те ще ти помогнат, ще те разберат и утешат. Какво да ти кажа... сега навлизаш в пубертета явно. Не малко са тийнейджърите в положение като твоето, мислещи си, че няма смисъл да се живее. Но, хей, почакай малко, та ти си едва на 15, животът едва сега започва, хубавите неща тепърва престоят! За гаджета още ти е рано, за всичко си има време. Така че залягай над уроците, настрой мислите си по-оптимистично и се опитай да общуваш с хората, да се сближаваш с тях, да им се доверяваш, когато го заслужават.

    Разкарай тези неприятни мисли от главата си, карай го по-ведро, животът е красив и си струва да бъде изживян.

  5. #5
    oooo choveche spored men ti si mn otchaqn ot jivotta.. ako ne beshe pisal 4e do sega ne si imal gadje mojex da si pomislq che nqkoe momi4e te e zarqzalo i za tova iskash da se samoubiesh , no qvno ne e taka .. az mislq che samo emotata pravqt takifa glupavi raboti . shtoto izobshto ne gi haresvam i kato gi gledam kfi sa edni sduhani oblichat se kato idioti i idiotki .. shtom maika ti te e rodila znachi e predvidila b1deshte za teb , ima nujda ot sin kato teb .. ti iskash da umresh , a mislish li za bolkata koqto shte prichinish na maika si , na bashta si ili obshto vzeto na cqloto ti semeistvo i na vsi4kite ti priqteli kolkoto i da sa te ? Za men tova izobshto ne e dobra ideq..! ako iimash nqkakaf po seriozen problem otidi pri lekar , psihiat1r .. neznam no nachina ne e kato umresh ! zashtoto ako vsi4ki kato teb pravqt taka kakto ti iskash da napravish , to jivi xora na taz zemq nqma da ostanat be... Tui s venite e adski t1po ... p1rvo che boli ( ne s1m probvala no sam chuvala ) vtoro naistina ne e siurno dalishte umresh .. ako trqbva da sam iskrenna , ako sam na tfoeto mqsto i ne mi se jivee ( koeto ne mislq che nqkoga shte stane ) i bih iskala da se samoubiq , otivam na ulicata i kogato minava nqkoi golqm kamion , tir ili avtobus skacham sreshtu nego , ta neka me sgazi ! pone da znam che e po efikasno . !

    No v nikakaf sluchai nedei da posqgash na jivota si ..kolkoto i da si samoten ili kakto ti se opisvash tam..!
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

  6. #6
    Някой нагло ми изтри поста И пак ще кажа самоубийствот единствено ако е по Вазовия начин !!! На 80 год да умреш над 18 годиншна

    Lupus in fabula

    http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

  7. #7
    оооооо не никво самоубиване за теб.Ти представяш ли си ако всички пичове като теб се самоубиваха кво щеше да стане?Ми много щеше да е зле.Абе аре сега грозен.Ти откъде знаеш че си грозен?Хахахаха.Бе едно знам-ТИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ САМОУБИВАШ РАЗБРА ЛИ?НЕ ТРЯБВА.аре момче бб цунки и да не правиш там салто от 16 етаж или някви други глупости шот нали знаеш че сички си те бичкаме пък и не искаме тука тийнпроблем да остане с един абонат по малко.така че стягай се и живей!!!

  8. #8
    Аватара на vodolei4e_m
    Регистриран на
    Sep 2007
    Град
    Русе
    Мнения
    665
    преди една година имах подобен на теб проблем (адски мн неща ми се насъбраха и едва издържах от мъката и болката), не ми се живееше и както казваш нямаше за кво, бях на косъм от смъртта, обаче уви устисках някой и др месец, намерих си гадже, споделих с приятели които са плакали с мен и са ме подкрепяли и сичко мина и ся сам кажи речи доволен от живота и се радвам че не съм умрял (и се га бая ме тровят някои хора - баща ми най вече) НО ЖИВЕЯ НА ПУК НА ТЯХ ДА ИМ Е ГАДНО, АКО УМРА ЩЕ НАРАНЯ БЛИЗКИ И ОБЛЕГЧА ВРАГОВЕ - НИКОГА!

  9. #9
    Супер фен
    Регистриран на
    Oct 2006
    Мнения
    2 203
    брей, тука е на личн основа явно и се воюва против мойто хиляда и първо мнение - ама аз съм упорит и нема да се дам лесно, правя си го 1001-то мнение пък!

    та по темата - недей, няма смисъл - живота е много хубав

    и така ето 1001

  10. #10
    Голям фен
    Регистриран на
    May 2007
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мнения
    649
    Мога да споря с теб по въпроса "Да живея или не"
    Ако искаш мога да ти запълня времето,като те накарам да четеш лекция по въпроса "Живота е хубав,защото съм жив"
    Винаги има за какво да се живее,за семейството,за приятелите и за всичко което ще научиш през този живот

    Ще намериш сили дълбоко в себе си и ще продължиш да живее,защото смъртта не е решение на проблемите,а бягство от тях
    Ако искаш да спорим,насреща съм,ако не др ще си запълниш малко време и няма да мислиш за простотии

  11. #11
    Немога да разбера как осъзна че си грозен ?! Или някоя наконтена пу*ка те е опредлила така ?Няма да се водиш по мнеието на другите!!!И пак настоявам да разменим skype.
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

  12. #12
    Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Регистриран на
    Jun 2007
    Град
    Delije sever
    Мнения
    1 371
    Сигурно някоя смотла ти е разбила самочувствието и си мислиш, че си грозен. Може да прозвучи клиширано и немодерно, но външния вид няма значение. Аз също настоявам да си кажеш скайпа за да си поговорим, ще се опитам да ти помогна, ако не успея то поне ще знаеш, че има човек на когото да разчиташ
    Jebem te u usta, jebem te u oko

  13. #13
    Голям фен
    Регистриран на
    May 2007
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мнения
    649
    Ало господин Stranger_ щом ние намерихме толкова причини да си жив,а не те познаваме,значи тези които държат на теб ,ще намерят още мн

    Пак повтарям смъртта не е решение

  14. #14
    Супер фен
    Регистриран на
    Mar 2006
    Мнения
    1 955
    Скочи,но знаеш ли кой решава проблемите си така?!Хората със слаби характери...И ако сега се самоубиеш никога няма да видиш собствените си деца,усмивката им,прохождането...А не дай си боже да няма нищо след смъртта и какво???

  15. #15
    Вече се сдобрихмеее \/
    ох олекна ми до някаква степен..

    а всъщност никой не ми е казвал че съм грозен просто имам един голям комплекс и доста се притеснявам когато общувам а относно самочувствието никога не съм имал такова, защото не харесвам надутите хора но все пак ако си хубав е добре да имаш някфо самочувствие ;]

  16. #16
    Супер фен Аватара на thefreak
    Регистриран на
    Jul 2007
    Град
    Пловдив
    Мнения
    2 720
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    thefreak, не мисля, че е редно да се ебаваш, момчето не му е лесно, влез му в положението
    В моя защита искам да кажа, че само аз съм отговорил онтопик, вие флудите.
    - Всички авто-части на едно място!

  17. #17
    а така сдобрихте се...браво!според мен всичко е моментно.знаеш ли колко пъти съм си мислела е сега пък ще взема да скоча и дори си го предтсавям отивам до прозореца и...нищо.хахахаха.ми не съжелявам за нищо.В живота има и хубаво и лошо.Ама я кажи не е ли сто като си загубил надежда да ти дойде просветлението а?

  18. #18
    Голям фен
    Регистриран на
    May 2007
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мнения
    649
    Скарване с приятелка ли преля чашата,да знаеш че едно дълготрайно приятелство ,не се руши ей така
    Ако са истински,приятелите са завинаги

  19. #19
    Аватара на kael
    Регистриран на
    Sep 2007
    Град
    Търново.... Велико Търново
    Мнения
    1 293
    едно ше ти кажа- само страхливците се самоубиват

  20. #20
    Приятел , повярвай ми че знам как се чувтстваш по-добре от всеки друг . Съжалявам но не мога да ти дам съвети понеже съм в подобна ситуация като твоята но много по-сложна. Моля те прати ми снимка на maxminelli@abv.bg и тогава ще ти кажа някои неща."kael" ако това на снимката си ти ... ми е ясно защо казваш ,че самоубийците са страхливци.Само ще ти кажа ,че ти и всички които мислят така си нямат ни най-малка представа колко грешите.Не ви пожелавам да ви се случи нещо което ще промени това ви мислене ама изобщо даже.Отчаяния човек не е слаб а напротив ,в определени случай е много по силен от мнг други.Истински слабите хора са тези които могат да направят нещо но се предават.Да но за разлика от тях "отчаяния" колкото и да иска не може да промени нищо ,понеже нещо не му го позволява а не че не иска.Моля автора да ми прати снимка!
    Не съм бил единствен... вижте!!!

    Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

  21. #21
    Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Регистриран на
    Jul 2007
    Град
    Там
    Мнения
    3 192
    Цитирай Първоначално написано от kael
    едно ше ти кажа- само страхливците се самоубиват
    +1 !!!


    Животът е адът описан в Библията!

  22. #22
    Мега фен Аватара на koalka
    Регистриран на
    Jun 2006
    Мнения
    16 147
    Недей да мислиш и да вършиш глупости.От това никой не печели.Ти си само на 15, живота е пред теб, има кога да имаш връзки и има време да си намериш още приятели, които каза, че има.А родителите ти-те държат на теб, обичат те, помисли и за тях.

  23. #23
    Мега фен Аватара на bungle
    Регистриран на
    Aug 2006
    Град
    при чичо Страх
    Мнения
    4 247
    И аз по едно време исках да умра.
    Молех се да умра час по-скоро.
    Е, не умрях.
    Жива у здрава съм си, мразех хората, мразех себе си, мразех всичко.
    Сега съм различна. Ще пораснеш и ще разбереш.
    Ще започнеш да обичаш и ще видиш , че това, което си мислил, са детински истории.
    Горе главата. Животът не свършва с изчезването на един приятел.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

  24. #24
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Регистриран на
    Sep 2007
    Град
    София
    Мнения
    892

    Re: I waNNa dIe!

    Цитирай Първоначално написано от Stranger_
    Така...значи искам да започна с това че искам да умра или по-скоро да се самоубия...веднага ще кажете пълни глупости..бла бла бла...обаче ако сте на мое място и вие най-вероятно ще искате да умрете..първо да кажа че съм момче на 15 и съм много грозен,естествено това не е единствената причина,второ от 1 година обмислям самоубииството си и не се гордея с това но както и да е...скарах се с най-добрата ми приятелка с която сме заедно от 7 години!!! и всичко...пуф..свърши..имам други приятели на които обаче не смея да излея мъките си не защото им нямам доверие а защото ме е срам...просто откъдето и да ме погледнете ще видите само едно....отчаян съм отвсякъде никога не съм имал гадже не че много ми пука де но все пак.....момичетат не ме харесват.....изобщо нямам за какво да живея....случвало ми се е да вися с часове на прозореца и не изпитвам страх на няколко шпъти щях да скоча и сега се чудя защо не го направих...просто няма стимул за живот преди известно време се бях пооправил и ми се живееше......но вече е минало.... ревал съм и не съм спал по цели нощи и за какво...за нищо...за да осъзная че съм излизшен на този свят мястото ми не е тук......не мога да се изразявам добре,така че е твърде вероятно да не ме разберете затова може би и трябва да спра да пиша. Та мисълта ми беше някой знае как мога да се самоубия бързо и сигурно? Мислил съм си за рязане на вените но съм чувал че не е сигурно и че много боли....а вторият ми вариант който също бих опитал е скок от сграда но колко горе-долу трябва да е висока сградата? защото не искам да скоча и да се оттърва само със счупен крак или нещо такова....
    чуй ме сега няма да ти казвам да не се самоубиваш нито да се самоубиваш просто прочето редовете по доло и помисли над тях и ако после още искаш да се самоубиваш давай.
    И аз съм като тебе момче самоче на 16 и аз не съм красив даже да некажа че съм грозен но ти поне имаш приятели мене "приятелите" ми ме зарязаха забихами нож в гърбът и аз не съм имал никога гадже но това не е болка за умиране бях на косъм да направя най-голямта глупост в живота си опитах се да се самоубия на няколко пъти и все оцелявах и накрая разбрах че в целият този ш*бан свят трябва да надвия другите от жертва да стана хишник и така и направих и може да се каже че потръгна все още нямам гадже нито приятели но испитвам удоволствие да смачкам всички които преди са ме мачкали и унижавали но ако не искаш да живееш за това поне помисли за родителите ти помисли как ще се чувстваш ако се самоубиеш живеи поне заради най блиските си ако не заради себе си.Казахти прочети помисли и после ако още искаш да се самоубиеш няма да те разубеждавам
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

  25. #25

    Регистриран на
    Mar 2007
    Град
    У нас Си (=
    Мнения
    1 931
    Цитирай Първоначално написано от desperate
    "kael" ако това на снимката си ти ... ми е ясно защо казваш ,че самоубийците са страхливци.Само ще ти кажа ,че ти и всички които мислят така си нямат ни най-малка представа колко грешите.Не ви пожелавам да ви се случи нещо което ще промени това ви мислене ама изобщо даже.Отчаяния човек не е слаб а напротив ,в определени случай е много по силен от мнг други.Истински слабите хора са тези които могат да направят нещо но се предават.Да но за разлика от тях "отчаяния" колкото и да иска не може да промени нищо ,понеже нещо не му го позволява а не че не иска!
    Някой беше казал "Странно е, когато хората са достатъчно смели, за да се изправят пред смъртта и в същото време толкова слаби, за да преборят живота." Такава е и моята позиция. Много по-лесно е за отчаяните да се гмурнат в непознатия свят след смъртта, отколкото да се държат и да се борят..да се борят за това, което искат да бъдат!

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си