.

Сестрата на Линдзи Лоън отрече слуховете за пластични операции (+снимки)

Сестрата на Линдзи Лоън отрече слуховете за пластични операции (+снимки)

По-малката сестра на скандалната холивудска актриса Линдзи Лоън – Али Лоън, отрече слуховете, появили се през лятото, че се е подложила на серия от пластични операции, променили изцяло външния й вид.

 

Още преди няколко месеца в медиите и интернет пространството се заговори за тоталната промяна на тийнейджърката. Само за една година тя отслабна драстично и като че ли изцяло промени чертите на лицето си – нещо, което е напълно невъзможно без помощта на пластичната хирургия.

 

Злите езици коментират, че Али Лоън е променила формата на носа и скулите си, както и че е успяла да се отърве от типичните за нея и сестра й лунички с помощта на най-новите технологии в козметиката. Видима промяна се забелязва и в плътността на устните на 17-годишната красавица, която обаче отрича да е слагала силикон в устните си или пък да се е подлагала на инжекции с ботокс.

 

През лятото Али Лоън подписа договор с известна модна агенция и оттогава постоянно попада в полезрението на медиите. В свое скорошно интервю тя най-накрая коментира слуховете, според които тоталната й промяна се дължи на серия от пластични операции, заявявайки, че в тях няма нищо вярно. 

 

„Тези твърдения са абсурдни, това са пълни глупости, в които няма нищо вярно. За да се подложа на подобни операции ми трябва подписа на майка ми. Мислите ли, че тя би ми позволила подобно нещо?”, коментира по-малката сестра Лоън.

 

Вижте сними на Али от преди и сега (ляво - през 2009 г., дясно - през септември 2011 г.):

 

  


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Anichkaxxwee
преди 12 години
0
0
!
Отговори
Не ми се показват снимките..
Josefinne
преди 12 години
0
0
!
Отговори
Е как да се направи адекватно сравнение като двете снимки не са в едно и също положение. Сигурно просто са я научили да се гримира. И да си е сложила, не разбирам какво от това - и без това явно в САЩ е нещо напълно нормално!
Verminaard
преди 12 години
0
0
!
Отговори
OH SWEET JESUS I CANT UNSEE
Meoww
преди 12 години
0
0
!
Отговори
просто е отслабнала в лицето...
Страница 1 от 1