.

Виктория Бекъм: Не се мисля за красива

Ето какво призна тя

Ивета Иванова
Виктория Бекъм: Не се мисля за красива
Снимка: bgnes

Виктория Бекъм не се смята за красива.

 

45-годишната модна дизайнерка и певица каза, че дълги години се е притеснявала за своя външен вид, но най-накрая е решила да приеме своите недостатъци. И все пак не мислила, че ще дойде време, в което ще започне да смята себе си за красива жена.

 

"Дали мисля себе си за красива? Не, абсолютно не. Но правя най-доброто от това, което имам. Виждам моите недостатъци и дефекти и се усмихвам: това съм аз и няма да опитвам да променям себе си. Отне ми много, много време да осъзная това", коментира съпругата на Дейвид Бекъм за февруарското издание на британския "Harper's Bazaar".

 

Виктория има 4 деца - Бруклин на 20 г., Роемо на 17 г., Круз на 14 г. и Харпър на 8 г. Тя разкри, че всяка вечер вечеря със семейството си вкъщи.

 

"Голяма късметлийка съм, че имам професия, която не чувствам като работа. Това е моята страст. Затова обичам да ходя на работа... Ставам рано за тренировки, но винаги един от нас с Дейвид води децата на училище и и двамата се опитваме да сме вкъщи за вечеря. Много сме стриктни по отношение на това, когато сме в Лондон. В 18 ч. сме заедно, хапваме вечеря и си говорим за това какво се е случило през деня", обясни дизайнерката.

 

Виктория Бекъм разкри тайната на щастливия брак


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...