View Full Version : Къде да го правим?!
С приятелката ми имаме едно тийнергжърско проблемче... нема къде да се е*ем... в смисъл в тях и в нас се има някой дето да ни бърка работата :/ Тва по купони само не е работа... Вие как се справяте с този проблем?
Sad_eyes_f
01-12-2006, 15:11
Ами...фанатазирай бе човек...например помоли някой по-голям приятел да ти даде ключовете за колата/апартамента си...
Абе сега зимата е кофти, за лятото по мога да измисля нещо...
Ами...фанатазирай бе човек...например помоли някой по-голям приятел да ти даде ключовете за колата/апартамента си...
Абе сега зимата е кофти, за лятото по мога да измисля нещо...
Хех... лятото колко съм фантазирал... :)
Ама ся зимата нещо суша настана напрао... :\
А пък за приятеля... няма кой да помоля :cry: :cry: :cry:
ееее не се отчайвай:) Инструктирай баба си да излезе малко на разходка с предтекст, че трябва да учиш за изпит по английски :P Има невероятен ефект и спокойствието е 6+ (личен опит). 8) А пак за нещо по-бързо и шантаво - пробвай във WC-то на някое заведение, ама гледай преди това някой да не е вършил "голямата" работа, че.... Аромата е гарантиран, а романтиката напълно липсва :evil:
Друг вариант - някое хотелче,сабираш паричките от закуски и там :P Ох, какви простотии ражда болния ми мозък... Други идеи май нямам :(
miloto_girl_4e
01-12-2006, 15:40
секс в някой уютен вход ... като клошарите :D :D
друго не се сещам :wink:
Добре де какво се притесняваш и да има и да няма някой в къщи.Ти правиш секс едва ли някой би влязъл в стаята нарочно. :roll:
За мен не е проблем да кажа "С приятелката си съм - не ме безпокойте" . Само някой трябва да държи баба ми настрана, че често забравя 8) . С приятелката ми имахме същия проблем. Аз намерих двама приятели, дето си дадоха апартаментите за случая, ама тя се дърпаше, но както и да е, проблема не беше в това. Един комшия тропаше по прозорците да проси ключове на коли. Гледам от балкона един Фиат (май) се клати, викам си "ОООООК :) " . Инак ако има желание и страст като се стигне до късане на дрехите тогава ще видиш как ще се намери решение.
Тва за кенефа и кафенето съм си го мисли, ама кво правим дрехите? и как точно го правим? аз прав, тя в мени? о.О
Тва за кенефа и кафенето съм си го мисли, ама кво правим дрехите? и как точно го правим? аз прав, тя в мени? о.О
Mi az li da kaja? NAmerete frend da vi gi pazi! :P
PAK i malko naivni4ki mi se struvate! Mai vi e rano za sex, sled kato dori neznaette kade da go napraite? Da ne ste na po 12-13? :P :shock:
Ice_Queen
01-12-2006, 20:00
Такааааааа защо за бога освен КОЛА , КЕНЕФ ии..какво беше там,някой не предложи - ХОТЕЛ?? Ако имаш възможност наеми някоя стая. Акоо не ( тва за купоните наистина е тъпо бтв ),та заключете се у вас или у тях в стаята или изпъди бабата (както беше писал някой по горе),лелята,майката (под някакъв претекст) и т.н. ииии действаи!!!!
v asansiora na tvoq ili neiniq vhod,4uvala sum 4e e vulnuva6to.a moje i v mazeto ili na tavana...xix:)
ако си от Варна клозетите на Клуб Планет са идеални.. също аз съм го прайл в мазата.. в хотел само на екскурзия мисла миналата година.. яко е ама е много притеснително щото постоянно требе да си нащрек.. иначе пари за хотел да еба жена никога няма да дам !..
6matkata
01-12-2006, 22:23
ami tei kato ne wi poznawam sredat w koeto jiweete ne moga da wi pomogna no...wse nqkoga q rodielite 6te otidat na gosti ili ne6to tkowa...paki obislqli ste warianta sled nqkoi kupon w smisla kogato godtite si zaminat ili..prosto sa martwo piqni...pak i ne wqrwam da nqma6 nqkoi priqtel koiot 6te ti pomogne dawaiki ti klu4owete za apartamenta si:)
uspeh!!!
Това с асансьора е добра идея стига да не изпадаш в паника при затворени пространства и тесни и т.н.... Аз лично никога не ползвам асансьор, дори когато съм си в Ямбол, а живеем на 15-я етаж...
Не ли ти се намира нещо като гараж, ама не като мазе ми.. отделно на примерно някжи метри и такива неща :P Направи сделка с някой братовчед/ка - с подкуп няма да имаш проблем :D
Дай 50 лв и да я преслушам и може у нас.
А да ако е грозна 100лв ама и без преслушване!
Klizmata
01-13-2006, 08:36
Abe pi4 imam edin vupros tova 4e ti nqma kude da se ebe6 s priqtelkata si nie kak mojem da ti pomognem da ne iska6 da ti kaja elate da se ebete v nas...Mejdo drugoto tova e dobra ideq tamun 6e q ebna i az a i posle nqma da ima nujda da hodq nikude.Mnogo si hitur obu4ni se kum nqkoi ot tvoite priqteli i im predloji ako ti namerat mqsto i te da q 6ibat ne fludvai foruma s glupavi vuprosi koito ne sa za forum izob6to.
thEClown
01-13-2006, 08:47
Много ясно знам един мост под който ще ви хареса само трябва да гледате да не се убоцкате някъде.
Единственото нещо което трябва да направите е да намерите начин как да се справите с притеснението и да не ви пука.Иначе го правим навсякъде.
Ако ви трябва терен аз давам 0295735** за последните 2 цифри можеш да ме питаш на Л.С. :D