View Full Version : Гейове/лезбийки - за или против?
SEXtreme
02-22-2006, 17:23
Ето едно въпросче - за или против сте за хомосексуалните? ОБОСНОВЕТЕ СЕ!
ПС: УМОЛЯВАМ ви да няма отговори от рода на "против щот са мръсни педали" и т.н. - темата е сериозна и очаквам сериозни отговори :P :mrgreen:
[dataworm]
02-22-2006, 17:26
Не съм против тези хора като цяло, но съм против браковете и правото да осиновяват деца.
malchoto_f
02-22-2006, 17:47
6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: [-X [-X [-X
против щот са мръсни педали..
пояснение
02-22-2006, 18:08
Доказано е че мъжете се раждат с объркани хромозоми.При раждането си те са обратни.Не е нещо от детството им или т.н. Пък лесбийките нямат обяснение...
Аз съм за-->от гейовете стават страхотно добри приятели на нас момичетата поради простата причина,че я няма женската злоба и клюкаренето,нито пък опасността както в рекламата на Sprait :arrow: "Най-добрия ти приятел те желае.." :P А против лезбийките нямам абсолютно нищо против.Даже любимата ми дискотека в града е на хомосексуалните-страшно шоу си правят тези сладури 8) :mrgreen:
RoyTheReaper
02-22-2006, 18:09
vqrno e 4e tova koeto pravqt ne e normalno ot gledna to4ka na biologiqta. i sam saglasen 4e e izvra6tenie. no tezi hora ne biva da se represirat, za6toto:
1. kolkoto i da se opitvat, ne mogat da stanat normalni
2. ne pre4at na nikoi, osven na tupi selqci s moral ot 18ti vek ili na kompleksari i strahlivci
3. ve4noto pravo na li4en izbor
za brakove otnovo nqmam protiv, za6toto ne pre4at na nikoi. ama ne biva da osinovqvat deca, za6toto ne mogat da osigurqt na edno dete normalen jivot. prirodata e opredelila deteto da se otglejda ot muj i jena; taka e ustroena psihologiqta mu. kolkoto i silna da e svobodata na duha, tq ne moje da preodolee nqkoi granici.
white_chik
02-22-2006, 18:11
po princip vseki si ima pravo na izbor,no si mislq 4e o6te dulgo vreme kato vidq homeseksualna dvoika na ulicata nqma da moga da go priema.
malchoto_f
02-22-2006, 18:19
da dooto4nq- i az nqmam ni6to protiv horata!! imam protiv samata ideq!!
По-добре е да ги оставим да правят каквото искат, аз не сам нито за нито против... и те са хора и те имат право на избор !!!
Само малките деца правят глупоста да кажат "за" или "против" [-X
SmiLe_BaBy{P}
02-22-2006, 18:28
Аз нямам конкретна позиция.Лично не приемам тези връзки :-k Но свободна държава сме...всеки живее по своите си правила :roll:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-22-2006, 18:39
ПС: УМОЛЯВАМ ви да няма отговори от рода на "против щот са мръсни педали" и т.н. - темата е сериозна и очаквам сериозни отговори :P :mrgreen:
mi men mi e se edno dali shte gi ima ili ne nqmam nishto protiv tqh . :-)
kak "za" be?!?!?!? :shock:
RoyTheReaper
02-22-2006, 18:59
kak "za" be?!?!?!? :shock:
interesen vapros mejdu drugoto :?
Нищо против хората нямам. Те са част от обществото и ние трябва да ги уважаме каквито са.
sa sajalenie .. mn ne sam ZA tova da ima geiove i lezbiiki :P no sme svobodna durjava za da reshava seki sam za sebe si ..!! Az li4no ne se kefa na JEni... normalna sam si vse oshte ;P no nishto ne moga da sudq razli4nite i az na tqh sigurno sam im stranna che ne haresvam tezi ot moia pol..!!!
sh3_1s_7h3_0n3
02-22-2006, 20:29
az spec nqmam nishto protiv homosexualistite. v kraina smetka te ne sa vinovni 4e imat po-silno privli4ane kym syshtiq pol. samo 4e ne mi haresvat takiva koito prekaleno mn se ligavqt i paradirat s obratnite si naklonnosti :-& :-k ..nz nqkak protivno mi e tova. ina4e da se obi4at :smt007
Nqmam ni6to protiv! Svobodna durjava, svobodi hora i interesi! ponqkoga me 6a6kat, ne otri4am no su6tevremenno i mnogo me radvat :)))) :D
ae neznam ve hora ne ma kefqt tez geitacite.mnogo ma iznervqt
opredeleno sum ZA. Vse pak e raznoobrazie , vse pak e sex.
Педеругите заедно с турците и мангалите, проблема е че няма достатъчно дълга стена на която да ги разстрелят сичките.
ima be kitaiskata stena bi se izqwila kato domakinn na taq strelba :lol:
Педеругите заедно с турците и мангалите, проблема е че няма достатъчно дълга стена на която да ги разстрелят сичките.
Представи си свят пълен с обратни хора, вече се размножаваме чрез машини :shock: .... сички са цветнокожи... червени, лилави и тн... а ти си бял БЕ БЯЛ отсякаде ! ... представи си го... и в същото време си хетеро сексуален... и ся си представи целия свят да те мрази :evil: как ще се чувстваш ?
Да те мразят само заради цвета на кожата ти и за предпочетанията ти :smt008 8-[ ...
Е.. всички тия неща които ги изброи "Педеруги" "Цигани" "Турци" ... и те са хора.. и те са човешки същества... дори да бяха животни те пак имат право на свободен живот и избор !
Ти СИ НИКОЙ за да кажеш какво трябва да правят и още по малко НЕМОЖЕШ ДА ГИ СЪДИШ !
НИКОЙ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СЪДИ НИКОЙ ! :-&
"ЗА" или "ПРОТИВ" - какво го обсъждаме все едно за едно кило боб или за едно кило картофи? :shock: Какв са тези простотии??? На вас какво ви бърка кой с кого си ляга??? Те са си хора като всички останали...това какво правят с интимния си живот си е личен избор... Живеем в общество което позволява личния избор нали? Какво сте ми се насъбрали тука дай ся да видим за или против..като кокошкари!! И какво ще направите - нищо.... тъпо е разбирате ли..тъпо е..всеки е индивидуален..всеки можде да бъде каквото си иска...стига с действията си да не засяга личната свобода и пространство на останалите...а тези хора не го правят нали? Тогава си затваряте устенцата, спирате да задръствате форума и започавате да гледате собствения си живот!!
sexy_macka
02-23-2006, 08:24
{malchoto}f
Пуснато на: 22.02.11 Заглавие:
6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie
DA, i as sm na tova mnenie ! Protiv =;
Devilsplaymate
02-23-2006, 08:28
Нямам нищо против ! Всеки си избира как да живее
sexy_macka виж какво не те знам колко си "СЕКСИ" ама като ти гледам и тебе те тресе треската на "курвентиите"... що не се ](*,)
ПИТАМ ТЕ КАКВО ТЕ БЪРКАТ ТЕЗИ ХОРИЦА? Била против..и какво...? оффф....какво се занимавам...
sexy_macka
02-23-2006, 08:36
gia_bs Пуснато на: 23.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka виж какво не те знам колко си "СЕКСИ" ама като ти гледам и тебе те тресе треската на "курвентиите"... що не се
ПИТАМ ТЕ КАКВО ТЕ БЪРКАТ ТЕЗИ ХОРИЦА? Била против..и какво...? оффф....какво се занимавам...
ei po-leko s obidite ! Vse si mislq,che vseki ima mnenie ! NApishi sfoeto i mulchi,ne obijdai ! Moeto mnenie e che tiq pochti me otfrushtavat,ne kato hora,a prosto tehnite "nerazbiraemi polove" Rodili sa te momiche,znachi si si momiche i shte budesh s momche..Rodili sa te momche....s momiche shte budesh !
I vse pak NE ME INTERESUVAT !
I otnovo ti kazvam NE OBIJDAI !!!
P.S. A do tova kolko sm "sexy" emi tfa nqma znachenie pone imam malko mozuche i ne obijdam vseki shoto mnenieto mu ne e kato moeto !!!
ne glasuvah v anketata moje bi za6toto nqma podhodq6ti otgovori. az s1m momi4e, v 4ieto obkr1jenie ima 90% geiove ot tiq deto imat pi6ki v ga6tite si. ot li4ni nabludeniq smeq da tv1rdq 4e obratnite m1je sa nai-zabavnite hora na toq svqt, i sa rodeni za scenata i 6oubiznesa. te sa hora koito obi4at scenata, i obi4at da se pokazvat. te sa tanciori, pevci, artisti i t.n. i tova umeqt da pravqt nai-dobre. ottam se zarodi modata-AZ S1M PEDAL!!! tiinovete iskat da prili4at na svoite idoli ot ekrana na tv-to, i vsi4ki zamqzaha na pedal4eta. a vs16tnost te izob6to ne sa tolkova mnogo kolkoto izglejdat. prosto se pokazvat pove4e.
i otg na v1pr- da, obi4am pedalite, za6toto obi4am ka4estveniq ballet i veselite 6ouprogrami!
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka виж какво не те знам колко си "СЕКСИ" ама като ти гледам и тебе те тресе треската на "курвентиите"... що не се
ei po-leko s obidite ! Vse si mislq,che vseki ima mnenie ! NApishi sfoeto i mulchi,ne obijdai ! Moeto mnenie e che tiq pochti me otfrushtavat,ne kato hora,a prosto tehnite "nerazbiraemi polove" Rodili sa te momiche,znachi si si momiche i shte budesh s momche..Rodili sa te momche....s momiche shte budesh !
P.S. A do tova kolko sm "sexy" emi tfa nqma znachenie pone imam malko mozuche i ne obijdam vseki shoto mnenieto mu ne e kato moeto !!!
Ми ти си бахти комплексарката :-({|=
Тя не те убиди... ама ти... ти си простичка :)
От кое селце си ?
sexy_macka
02-23-2006, 08:43
Гост Пуснато на: 23.02.2 Заглавие:
sexy_macka написа:
Цитат:
Ми ти си бахти комплексарката
Тя не те убиди... ама ти... ти си простичка
От кое селце си ?
no comment ! NE mis e zanimava s takiva KATO VAS !!!
sorry,ama si se zaqjdaite samI !
От кое селце си ?
шшш тиху.не всички в Монтана са прости като нея
IdontGiveaFuck
02-23-2006, 08:46
ei po-leko s obidite ! Vse si mislq,che vseki ima mnenie ! NApishi sfoeto i mulchi,ne obijdai ! Moeto mnenie e che tiq pochti me otfrushtavat,ne kato hora,a prosto tehnite "nerazbiraemi polove"
Аз не мисля,че gia_bis каза нещо от което да се засегнеш http://i.data.bg/forum/images/smiles/icon_bduh.gif
И каква е тази глупост :
" Rodili sa te momiche,znachi si si momiche i shte budesh s momche..Rodili sa te momche....s momiche shte budesh !
Би ли ми обяснила какво аджеба ме задължава да съм с момче,а?Ако искам да съм с момиче нищо няма да ме спре.Коя си ти за да казваш такова нещо ?
И какви като нас ?По-умни ?Мдам..когато изказваш мнение трябва да се обосновеш !
ОФФТОПИК
Вижте нека това не се превръща в поредната тема за спор.. и то безсмислен..явно аз не съм се изразила правилно... и затова продължих на ЛС обясних и че исках да кажа че самия ник "секси мацка" е убида за всяко самоуважаващо се момиче.... но
ei ti ako ne si sexy...tfoi problem
Ako zavijdash pak tfoi problem ! NE MOI !!! QSNU ???
i kuf ti e problema na teb za nick-a mi ?? Ili prosto tfoq kato e "skapan" i na dr trqbva da e takucf !
Are mahai se ne mi se zanimava s ..>! това беше отговора който получих...за пореден път си казвам в Б-я липсва елементарно образование... и се чудя има ли смисал да влизам още тука...
С това преключвам темата..извинявам се за бъркотията!
апф, gia спокойно бе момиче:)
такива ги има навсякъде секси мацета
бонбончета сладки диви и красиви
и кфи ли още не. а като погледнеш
ф лицето кат сгазена от валяк
няма смисъл да спираш да влизаш:)
SweetBunny
02-23-2006, 09:02
Malko Offtopic: ae taq sexy_macka i mene mn me drazni, puk i ne vi li e qsno, 4e vsi4ki momi4eta s podoben nick sa nqkfi kompleksarki, 4e to ne e zaduljitelno, 4e kato se pi6e taka i ve4e e "macka" ili "sexy"...i nedei da durji6 ton na gia_bs, za6toto sum vijdala snimkite i na dvete vi :mrgreen: i OPREDELENO tq e mnooogo po-krasiva ot teb, sexy_macka :smt004
Kolkoto do temata, az li4no predpo4itam lezbiikite pred geoivete...No nqmam ni6to protiv homosexualistite kato cqlo. 6tom na tqh taka im e dobre, 6tom tova iskat - okey, kude e problema, takiva sa im predpo4itaniqta 8-[ i nai-vajnoto e, 4e tozi na4in na jivot im haresva, a za kfo trqbva da mrazim homosexualistite...nito ni pre4at, nito ni6to :-)
California
02-23-2006, 10:05
апф, gia спокойно бе момиче:)
такива ги има навсякъде секси мацета
бонбончета сладки диви и красиви
и кфи ли още не. а като погледнеш
ф лицето кат сгазена от валяк
няма смисъл да спираш да влизаш:)
Пропусна "котенца", "барбита", "ангелчета", "страстни тигрици", "писенца"...
А по темата, честно казано не ми се иска да повтарям някои от предните постове, но за мен всеки си е господар на живота и има право на личен избор.
da dooto4nq- i az nqmam ni6to protiv horata!! imam protiv samata ideq!!
8)
между другото какви са тези глупости "секи избира как да живее"
тези хора да не са избрали да са хомосексуалисти ?!
боже..нямам думи !
SEXtreme
02-23-2006, 13:55
Аз до колкото знам хомосексуалността може да бъде предизвикана и от проблем с майката по време на бременността - стрес и т.н. А иначе...много ми е интересно, защо всички момчета пишат, че са против само гейовете?! Темата е за хомосексуалните по принцип. Вие викате, че сте против, ама като лъскате пред две "сиамки" надали сте много против!!
Аз съм "ЗА" не за друго, а просто защото никой няма право да съди другия заради вкусовете му! Това отчайващо много ми напомня на приказката "Тоя слуша чалга, значи е тъпак" или "Тоя слуша метъл, значи е изрод" демек "тоя е обратен, значи е урод и няма нужда да го опознвам за да разбера!" [-X [-X [-X [-X
Не бива така - и те са хора и те дишат и имат чувства.
i_az_bqh_tam_f
02-23-2006, 13:58
Всеки има свободата да си ляга и да става с който си иска!
А иначе...много ми е интересно, защо всички момчета пишат, че са против само гейовете?! Темата е за хомосексуалните по принцип. Вие викате, че сте против, ама като лъскате пред две "сиамки" надали сте много против!!
Аз съм "ЗА" не за друго, а просто защото никой няма право да съди другия заради вкусовете му!
в момента ти съдиш тези който са "против" гейовете и "за" лесбийките ..
SEXtreme
02-23-2006, 14:05
А иначе...много ми е интересно, защо всички момчета пишат, че са против само гейовете?! Темата е за хомосексуалните по принцип. Вие викате, че сте против, ама като лъскате пред две "сиамки" надали сте много против!!
Аз съм "ЗА" не за друго, а просто защото никой няма право да съди другия заради вкусовете му!
в момента ти съдиш тези който са "против" гейовете и "за" лесбийките ..
Говоря принципно - това за анти-гейовете само го подчертах щото сега изчетох сички мнения и много ми се набиха на очи... :mrgreen:
ne sym za no ne sum i protiv smqtam che vseki ima pravo an izbor na mene lichno te s nishto ne mi prechat tai che... :)
предлагам, да се дигнем на оръжие и да ги избием до крак...освен лесбийките :smt005
SEXtreme
02-23-2006, 14:31
предлагам, да се дигнем на оръжие и да ги избием до крак...освен лесбийките :smt005
Вътрешно се превивам от смях, а външно се чудя, дали монитора е достатъчно здрав....
Dr. Kazimbutt
02-23-2006, 14:55
Против педалите съм. Ако продължават да се множат с това темпо, много скоро ще изчезнем. Освен това е извратено. Против лесбийките нямам нищо, защото да видиш две жени да се целуват и т.н. е красиво.
California
02-23-2006, 15:39
Протива педалите съм. Ако продължават да се множат с това темпо, много скоро ще изчезнем. Освен това е извратено. Против лесбийките нямам нищо, защото да видиш две жени да се целуват и т.н. е красиво.
И какво красиво видя?
Може би това, че ви стават пишките като ги зяпате...
педалите да мрат
keep walking :twisted:
nesravnima
02-23-2006, 16:06
Нямям нищо против такива хора (дори комуникирам с такива), но гласувах против, защото определено не съм за. Може да ме наречете консервативна, но смятам, че уравнението трябва да е мъж + жена, а не жена + жена или мъж + мъж. :wink:
{malchoto}f
6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie
DA, i as sm na tova mnenie ! Protiv =;
Ебаси хората сте...чесно.....момичето исказа мнение и вие са за тва че е против дайте да я пребиете....нали секи си има мнение бе хора кво сички и се нафърлиха.???Примерно и аз казвам че съм против и кво??тва си е мое мнение секи си има право на мнение и тва е мойто както и нейното и си е нейното!никой няма право да я спира да си искаже мнението защото се пак тая тема е за тва да си кажем мнението и тя точно тва е направила!Тва че на някои не им изнася че то е против не значчи че сички тряаа да са съгласни :evil:
sexy_macka
02-23-2006, 18:38
Гост Пуснато на: 24.02.12 Заглавие:
sexy_macka написа:
Цитат:
{malchoto}f
DA, i as sm na tova mnenie ! Protiv
Ебаси хората сте...чесно.....момичето исказа мнение и вие са за тва че е против дайте да я пребиете....нали секи си има мнение бе хора кво сички и се нафърлиха.???Примерно и аз казвам че съм против и кво??тва си е мое мнение секи си има право на мнение и тва е мойто както и нейното и си е нейното!никой няма право да я спира да си искаже мнението защото се пак тая тема е за тва да си кажем мнението и тя точно тва е направила!Тва че на някои не им изнася че то е против не значчи че сички тряаа да са съгласни
Blagodarq mnogo vse pak,che ima nqkoi deto da ne mi se nahvurlq che sm iskazala mnenie i che nick-a mi ne e alex_montana ami e sexy_macka
Blagodarq ! :cry:
California
02-23-2006, 19:24
Протива педалите съм. Ако продължават да се множат с това темпо, много скоро ще изчезнем. Освен това е извратено. Против лесбийките нямам нищо, защото да видиш две жени да се целуват и т.н. е красиво.
И какво красиво видя?
ехее ти мноо бързо загряваш фе,остана да човека да гласува за тфа,дето като го види му се повръща а не за тфа дето го види му става...
Ми да прав си, но това че ви стават пишките като гледате лесбийки не означава, че е красиво две жени да си лигавят... да не казвам кое :smt017
Dr. Kazimbutt
02-23-2006, 19:30
И какво красиво видя?
ехее ти мноо бързо загряваш фе,остана да човека да гласува за тфа,дето като го види му се повръща а не за тфа дето го види му става...
Ми да прав си, но това че ви стават пишките като гледате лесбийки не означава, че е красиво две жени да си лигавят... да не казвам кое :smt017
Тебе може да не те кефи, но мене ме.
^Kiss_of_the_Sun^f
02-23-2006, 20:32
Аз съм за-->от гейовете стават страхотно добри приятели на нас момичетата поради простата причина,че я няма женската злоба и клюкаренето,нито пък опасността както в рекламата на Sprait :arrow: "Най-добрия ти приятел те желае.." :P А против лезбийките нямам абсолютно нищо против.Даже любимата ми дискотека в града е на хомосексуалните-страшно шоу си правят тези сладури 8) :mrgreen:
Az sum ZA! :-D
Представи си свят пълен с обратни хора, вече се размножаваме чрез машини :shock: .... сички са цветнокожи... червени, лилави и тн... а ти си бял БЕ БЯЛ отсякаде ! ... представи си го... и в същото време си хетеро сексуален... и ся си представи целия свят да те мрази :evil: как ще се чувстваш ?
Да те мразят само заради цвета на кожата ти и за предпочетанията ти :smt008 8-[ ...
Е.. всички тия неща които ги изброи "Педеруги" "Цигани" "Турци" ... и те са хора.. и те са човешки същества... дори да бяха животни те пак имат право на свободен живот и избор !
Ти СИ НИКОЙ за да кажеш какво трябва да правят и още по малко НЕМОЖЕШ ДА ГИ СЪДИШ !
НИКОЙ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА СЪДИ НИКОЙ ! :-&
И червените и лилавите при турците и педесрасите =D> !!!
remember_the_name
02-23-2006, 21:53
emi...li4no men ako pitate...geiovete sa mi dosta gnusni i zatova sam protiv no puk nqmam ni6to protiv lisbiikite dori sa mi nqkakvi super sladki :)
[dataworm]
02-23-2006, 22:03
Чудя се... Тук много хора са гласували "против". Какаво и да означава това. :-k Но всъщност никой не се обосновава достатъчно защо? Познавате ли изобщо хора, които да са ориентирани така или и вие незнаете защо ги мразите? Според мен е глупаво човек да се води от общото мнение.
California
02-23-2006, 22:21
]Чудя се... Тук много хора са гласували "против". Какаво и да означава това. :-k Но всъщност никой не се обосновава достатъчно защо? Познавате ли изобщо хора, които да са ориентирани така или и вие незнаете защо ги мразите? Според мен е глупаво човек да се води от общото мнение.
Ами... виж аз по принцип не съм против, защото тва си е техния живот, обаче за мен хомосексуализна не е нормално нещо...защо? Ами защото погледнато от чисто анатомична гледна точка мъжете и жените са така устроени физически, че да имат сексуални контакти с противоположния пол...
Ако не беше така всички щяхме да сме хермафродити...
zeleni_o4i
02-24-2006, 10:41
nishto protiv nqmam takiva hora, dori si mislq che v nqkoi otnoshteniq sa po-zreli ot ostanalite hora, poneje ejednevno se borqt sreshto diskreminaciqta i obshtestvenoto mnenie za sebe si.
The DooM
02-24-2006, 12:30
az sam protiv samo za geiovete 6toto lisbiikite me vuzbujdat i ne samo men.
teenkopele
02-24-2006, 13:07
Всеки има право на избор какво да... :mrgreen: !
Въпреки всичко, гейовете ме дразнят малко...нз защо?!? :evil: :o
Death^Forever
02-24-2006, 13:14
Със сигурност не съм против. Някои казват, че гейовете и лесбийките не са нормални...От тази гледна точка и ние не сме нормални за тях и може би сме им гнусни...Това е глупаво...
Както казаха преди мен - всеки има право на избор, нека си се обичат хората, какво толкова...
Мен ме дразнят само такива, които се правят на интересни само, за да привлекат вниманието върху себе си...
Иначе няма нищо лошо в това да обичаш, независимо кого и как...
Sunny_stz
02-24-2006, 13:49
Nito sum ,,za'' ,nito ,,protiv''!Tova si e pravo na li4en izbor,vseki re6ava sam kakvo 6te pravi s jivota si,neka budat 6tastlivi!!!!
оххх ама сте ми образовани...
1 лезбииките също са "гей"
2 гей означава- весел, правете сметка...
предпочитам хора, които могат да мислят за приятели...
тези хора знаят какво е книга и каква е разликата между ирония и сарказъм...
а мачо чалгарите са тъпи копелета...
вие си дружете с каквито отговарят на интелектуалния ви багаж...
по- добре гей, отколкото задръстен, тъп чалгар...
Е вече разби всички съмнения относно наклона ти. :smt005
nqma ni6to lo6o da si homo! kakvo tolkova e stanalo! bili li ste s 4ovek ot va6iq pol? ako ne ste po do dobre opitaite! 6te vi haresa garanciq!
Аз нямам конкретна позиция.Лично не приемам тези връзки :-k Но свободна държава сме...всеки живее по своите си правила :roll:
Suglasna sam s tova =)
SaMo_DiVa
02-24-2006, 21:26
nqmam ni6to protiv obratnite,te sa6to sa hora :wink: ,az li4no imam takiva poznati i sa mnogo to4ni.No sam protiv osinovqvaneto na deca ot homoseksualni dvoiki =;
блабла
офффффффффффффффффф даже ме е срам че споря с такъф баламурник като тее,виж кфо ми каза,после аз кфо ти отговорих,после ти пък кфо отговори и най-накрая се хфърли отнякъде
Вучо искаш ли да си говориме за теятър и изкувство и после аз да те ебъ и после ти да ми лапаш? :mrgreen:
mejdu drugoto ne ste pravi za tova 4e ot gledna to4ka na biologiqta da si gei ili lesbiika e nedopustimo - ima 6impazeta koito se ebat myjko s mujko, sled dve minuti mujko s jensko i tn
naskoro daje bqha otkrili biseksualna muha :)
a ku4etata redovni si lijat kopulacionnite organi edno na drugo
az li4no se otvra6tavam ot misylta za tova koeto
geiovete vyr6at, no sym toleranten, za6toto geiove i lesbiiki ima ot dosta vreme - v rim e bilo 4esto sre6tano qvlenie, v drevna gyrciq da ne govorim, a nqkoi u4eni smqtat 4e e imalo homoseksualni brakove predi homo sapiens sapiens
taka 4e ne6tata ne sa tolkova nenormalni i spored men cqlata tazi nenavist kum homoseksualistite proizliza ot propovqdvaniqta na cyrkvata prez vekovete, a ne za6toto nqkoi e "mrysen pedal".
SEXtreme
02-25-2006, 11:15
Абе, тука сте се събрали едни ъкълиииииииииииии!! хаха..."гейовете ме дразнят, ама лезбийките не, щото ме възбуждат" - още едно доказателство, че момчетата мислят само с долната си глава! хаха...глупаци!
Huan_Pablo
02-25-2006, 13:09
AZ SAM ZA LESBIIKITE MNOGO QSNO :p I SAM ZA DA IZGORIME VSICHKI GEIOVE...KOI E S MEN ? SHE ZAPOCHNEM OT EDIN UCHITEL PO FIZIKA V PETRICH S MEN LI STEEE ?
Вортекс,
1)ако си момиче - евала
2)ако си момче - педал гнусен,ходи да те пердашат меките,нямам кфо повече ти кажа[/quote]
momi4e sum! i mersi!
1 лезбииките също са "гей"
предпочитам хора, които могат да мислят за приятели...
тези хора знаят какво е книга и каква е разликата между ирония и сарказъм...
а мачо чалгарите са тъпи копелета...
вие си дружете с каквито отговарят на интелектуалния ви багаж...
по- добре гей, отколкото задръстен, тъп чалгар...
a we i ti ne si tolkova obrazovan taka 4e ne se naduvai
gay zna4i osven vesel i PEDAL (nqmam predvid 4ast ot velosiped), to4no kakto ezik ozna4ava sistema ot opredeleni zwukowe sys smisleno zna4enie i muskul v ostata (takiva dumi se nari4at omonimi)
a i ne slu4aino sa kazali 4e s kakyvto se sybira6 takyv stva6 - taka 4e obrzaovani priqteliu (poneje gi razbira6 tiq raboti edva li ima nujda da ti kazvam 4e tova e sarkazym) moje o6te ot sega da otide6 da ti nqpravqt klizma ta posle na priqtel4etata ti da ne im e gadno
ina4e po princip sym toleranten kym obratnite, ni6to 4e gi smqtam za otvratitelni
cannabinoid
02-26-2006, 17:33
На тез педераси ще им сера в носа!!!!!!!!! Много ги мразя.. Особено някоя вечер като си пусна XXL аз съм надъхан за нещо като ебане.. а тез педали си въртят гейските пишки там.. #-o
rosskata
02-26-2006, 22:11
](*,) ](*,) Може ли да ви задам и аз няколко въпроса... :evil:
Вие за или против късокраките хора сте?
За или против червенокосите?
За или против хората с дълги мигли?
За ли против хората които вярват в призраци?
За или против любоуелите на котки???
Не ставайте смешни моля ви... Самия въпрос е поставен некоректно. Аз пък съм против чернокосите... [-X
Да мрът. \:D/
RoyTheReaper
02-27-2006, 12:24
GAY, upotrebqvano v smisal na pedal, e abreviatura i ozna4ava Good As You; koeto e dosta vqrno mejdu drugoto :|
GAY, upotrebqvano v smisal na pedal, e abreviatura i ozna4ava Good As You; koeto e dosta vqrno mejdu drugoto :|
eto edin koito znae kvo govori
mi az sam za tqh,vupreki 4e e mnogo gnusno da vidi6 geiove kak se celuvat,ne iskam da obidq nikoi
favor_91
02-27-2006, 19:50
PROTIV PROTIV PROTIV !!! :!: :!: :!: :evil:
favor_91
03-01-2006, 08:21
PROTIV !
chestra_f
03-01-2006, 17:36
nqmam ni6to protiv tqh prosto vseki ima pravo na izbor vse pak
_M1rkA6t0_k0tI_
03-01-2006, 17:47
Няа нищо лошо в това да има гейове и лезбийки макар понасям лезбийките даже си прознаам че и аз съм се целувала с наи добрата си аверка в това няма нищо лошо но гейовете малко поече се лигавят някои а аз не обичам лигави хора но и те се хора и те имат право на избор жсеки според вкуса си :P
Mislq , 4e e vseob6to mnenie i po4ti vsi4ki mom4eta haresvat lesbiikite , makar4e sum momi4e i mene me kefqt ... A za pedalite - abe ne6to ne mi haresvat ama vseki si izbira kakuv da e , kato im haresva 6to da ne sa pedali!?
Mislq , 4e e vseob6to mnenie i po4ti vsi4ki mom4eta haresvat lesbiikite , makar4e sum momi4e i mene me kefqt ... A za pedalite - abe ne6to ne mi haresvat ama vseki si izbira kakuv da e , kato im haresva 6to da ne sa pedali!?
:smt066 :smt068 :smt068 :smt068 :smt068 :smt066 :smt066 :smt064 :smt064 :smt064 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 :smt065 :smt065 :smt063 :smt063 :smt063 :smt063 :smt063 :smt097 :smt096 :smt098
tove e za vsi4ki mazni kurviiiiiiiiiiii
Хората са родени мъже и жени за да се харесват противоположните полове. Всички в България взеха да си мислят че като го оправят отзад е баси и газа ама ставате точно като Васко педераста. Ама като ви кефи да сте различни давайте никои не може да ви спре, но да знаете че има много по-приятни начини да сте различни, приятни, готини и харесвани. А не секи комплексиран от това че не може да си намери момиче и си намира момче..... и все пак за всеки влак си има пътници....
УСПЕХ Ви ПоЖелаВам ](*,) ](*,) ](*,) Аман от педали
addictedtou
03-02-2006, 14:48
Ami az nqmam nishto protiv homosexualistite..nito mi prechat nito nishto.. moga da kaja che ima mnogo tochni hora.. edin ot nai dobrite mi priqteli e gei.. i e mnogo gotin naisitna.. otr nego ne sm chula edna losha duma za nqkoga.. i te sa hora i te imat syrce..kvo tolkoa che obichat ot syshtiq pol
Ani_girl
03-03-2006, 06:43
vseki ima sobstveno menie i pravo na pravo na izbor .
MoRsKa_nimfa
03-03-2006, 12:42
против съм да,защото застрашават човечеството,ако станат повече от нормалните какво ще правим а?откъде ще идват децата...света загива заради тях
^Nikita_^
03-03-2006, 19:37
Mi za sam.V momenta jiveeme v takova vreme 4e vseki ima pravo da pravi kakvoto si iska!Kakvo lo6o ima v tova da haresva6 nqkoi ot sa6tiq pol?TVa e super normalno spored mene. :-) :P :oops:
Juicy_Lucy
03-03-2006, 19:59
vypros za horata,koito sa protiv:kakvo vi pre4i,4e nqkoi haresva 4ovek ot sy6tiq pol??ponqkoga ne zavisi ot tqh i kolkoto i da iskat ne mogat da se prebprqt s tova.pyk i naistina vse pak jiveem v 21-vi vek i 4ove4estvoto bi trqbvalo da e dostaty4no razkreposteno,za da prieme i dvoiki ot edin i sy6t pol.az li4no sym za =)vseki e svoboden da pravi kakvoto iska i da e s 4oveka,s koito se 4uvstva nai-dobre i nai-spokoino :)
RoyTheReaper
03-05-2006, 18:57
против съм да,защото застрашават човечеството,ако станат повече от нормалните какво ще правим а?откъде ще идват децата...света загива заради тях
:lol: ne se bezpokoi, nqma opastnost skoro tova da se slu4i
ето според речник какво е:
gay [gei] а 1. весел, радостен, игрив; 2. разпуснат; отдаден на светски удоволствия; а ~ woman лека жена; 3. безцеремонен, високомерен; 4 ярък, пъстър, бляскав, блестящ; великолепно/празнично облечен/украсен; 5 разг. хомосексуален
tozi re4nik li e edinstveniq dostoveren izto4nik za teb; za6to ne se porovi6 malko pove4e? za da go kazvam, zna4i sam go pro4el otnqkade. :|
_4erEn_saTen_
03-06-2006, 09:26
za geiovete i lezbiikte sam i s dvete race ee verno e 4e geiove malko po stranno no lezbiiki ve4e svikvame da gledame navsqkade pak i nqa ni6tu lo6o v tav daje e adski priqtno momi4e da e s momi4e vse o6te ne sam pravila sex s mom4e no s momi4e...tva e dr vupros ve4e :oops:
vibora85
03-06-2006, 10:00
ами въобще нищо против нямам хорицата
ZA!!!Kvo losho ima v tva? #-o Losho e moje bi spored nqkoi selqni i typi ograni4eni hora.... :smt019
celufan4o
03-06-2006, 17:39
Всеки има право да бъде такъв какъвто иска!Ли4но аз против лезбийките нямам ни6то против :mrgreen:
akademika
03-06-2006, 17:42
анкета:
Ако маика ти или баща ти имаше хомосексуални наклонности - щеше ли да четеш анкетата?
*да 0%
*не 100%
Heebie Jeebies
05-03-2006, 16:06
awe hora, tezi koito sa protiv homoseksualistite sa pylni kompleksari i zadrystenqci! edin chovek ne se opredelq po seksualnite mu predpochitaniq, a po tova kakyv e kato chovek! vse edno da sydish za choveka po tova koeto pie ili qde! e typo e! aide osyznaite se che sme v 21 vek i sprete s tiq predrazsydaci! vse pak tova e vypros na CHUVSTVA a ne na nqkvi si seksualni izvrashteniq! e...vse pak e normalno, tozi, koito ne go e izpital da ne go razbira! ama vse pak...!!!!!! :smt009
Аз сам против педали лизбиики мангали наркомани и сякви такива отрепки само марсат даржавата трябва да се ИЗТРЕПЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!http://collapse.data.bg/Kamahlitude%20Smilies/qright2.gif
Communist
05-03-2006, 16:25
Аз сам против педали лизбиики мангали наркомани и сякви такива отрепки само марсат даржавата трябва да се ИЗТРЕПЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!http://collapse.data.bg/Kamahlitude%20Smilies/qright2.gif
Напълно съм съгласен другарю. =D> А сега моето мнение:
Естествено че съм ПРОТИВ, по времето на социализма нямаше такива извращения, как няма да съм комунист след като се извъдиха всякакви гнусотии в милата ни република - хомосексуализъм, наркомани, педофили, аналносексолюбци и т.н. [-(
lady_of_the_flowers
05-03-2006, 16:48
(: protiv ne sam
nevigdam zashto, pak i me privli4at hm
vav svoboda giveem nali :lol: btv koito go misli dalboko se zablugdava primer predi ahil mrazili la sa go ili vazpeli, a btv za nego ne moga da kaga 4e nqma nikakvi platski vrazki s mage spored tvorbata :lol:
^KaSiDi^
05-03-2006, 17:07
az nqmam absolutno nishto protiv tqh,vse pak jiveem v demokratichna dyrjava i vseki ima svoeto sobstveno pravo na izbor :P
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
RoyTheReaper
05-03-2006, 17:30
az nqmam absolutno nishto protiv tqh,vse pak jiveem v demokratichna dyrjava i vseki ima svoeto sobstveno pravo na izbor :P
Както обикновено момичетата се застапват кам педалите
Ама един вапрос като останат само педали кои ще ви е тапкач а??????
naistina li si misli6 4e 6te ostanat samo pedali?
ЦЕНЗУРА!!!
RoyTheReaper
05-03-2006, 17:57
zna4i tvardi6 4e ima tendenciq vse pove4e maje da stavat pedali? az ne mislq taka. prosto predi sa se krieli, a sega ne.
osven tova, kakvoto i da si govorim, heteroseksualnite vinagi 6te si dominirame - tova e normalnoto povedenie, zakodirano v instinktite ni za prodaljavane na vida.
^KaSiDi^
05-03-2006, 18:02
zna4i tvardi6 4e ima tendenciq vse pove4e maje da stavat pedali? az ne mislq taka. prosto predi sa se krieli, a sega ne.
osven tova, kakvoto i da si govorim, heteroseksualnite vinagi 6te si dominirame - tova e normalnoto povedenie, zakodirano v instinktite ni za prodaljavane na vida.
axam \:D/ \:D/ \:D/
ЦЕНЗУРА!!!
Night_Knight
05-03-2006, 18:29
Защо да съм против хомосексуалистите? Не ми пречат.
Познавал съм достатъчно хомосексуалисти. Да ви кажа честно - средностатистически май са доста по-свежи типове. :mrgreen:
Night_Knight
05-03-2006, 18:30
Ами като ти гледам акъла, определено няма да си ти. :lol:
Ilianka_14
05-04-2006, 00:31
az sum za, kato im haresva da pravat kvoto iskat!
niama izvrateni neshta, stiga da se haresvat ot sichki deto gi pravat i ne gi pravat nasila
Ilianka_14
05-04-2006, 00:32
Ами като ти гледам акъла, определено няма да си ти. :lol:
Taka e, opredeleno bih predpochela da me lije lesbiika, otkolkoto da opra do tapkach kato toa seliak
ЦЕНЗУРА!!!
Night_Knight
05-04-2006, 07:10
Да ги избием шибаните боклуци
Що ли не съм учуден. :smt005
gangbang
05-04-2006, 07:28
Повече гейове, по-малко конкуренция :D [/i]
hamilcar
05-04-2006, 11:12
Колкото повече гейове толкова по-добре за мен.Остават повече свободни момичета :).Както казах нямам нищо против само да не ме закачат.
Всеки си има праваа и гей и лесбика да си имаш си права и всеки трябва да се отнася с тебе както с убикновен човек.
Ако убиеш един гей или лесбика по закона те садят за убиство на Човек а не за убиство на Лесбика или Гей.
Всички сме равни пред прага на Рай , но Qvkata е направо за Ада :)
Несме ние които да съдим такива хора теси решават какви да бъдат и как да изглеждат те са отделни личности.[/quote]
ЦЕНЗУРА!!!
abe Qvka ti nqmash li si dryga rabota osven da se zaqjdash kakto napisah v edna dryga tema pishi na LC da te yredim s neshto shtoto mai sam ne mojesh ...
A kolkoto do temata sym za geiovete i lezbiikite vseki ima pravo da izbira kakyv da byde i s koi da se e*e...:))) ama qvkata mai si e nqkoi zagorql gei da go...:P
RoyTheReaper
05-04-2006, 13:09
A kolkoto do temata sym za geiovete i lezbiikite vseki ima pravo da izbira kakyv da byde i s koi da se e*e...:))) ama qvkata mai si e nqkoi zagorql gei da go...:P
mda... tolkova qrostno im se protivopostavq... dali ne se opitva da prikrie ne6to :lol:
ЦЕНЗУРА!!!
SEXtreme
05-04-2006, 13:17
mda... tolkova qrostno im se protivopostavq... dali ne se opitva da prikrie ne6to :lol:
ОФФФФ тва пак е толкова изтъркано и от4аяно дето ко казвате че просто нямам кво да кажа...
Просто мраза си4ки които не са нормални геиове лезбиики мангали наркомани цигани и разни малцинства дето само марсат даржавата ни!!!!!!!!!
Е такиа кат ТЕБ мърсат държавата ни!
ЦЕНЗУРА!!!
FairyNymph
05-04-2006, 14:25
ЧАЛГАТА Е СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ!!!!!!
А аз сам патриот !!!!чакай малко нещо не схванах-какво общо има това,че си патриот с темата За или Против хомосексуалните?! :shock:
А по темата:нямам нищо против тях , но не ми е приятно когато видя мъж с мъж...Жена с жена -ок няма проблем , даже е секси 8) ...обаче мъже...ууу....ужас :-& =;
sladkoto_neli
06-02-2006, 15:06
живеем в свободна страна и всеки има право на избор с кого и каде какво да прави.аз лично не съм против тези хора можеби защото не познавам много такива.но в крайна сметка живота си е техен и да си гоправят квото сметнат за добре.щом са решили че така им е по добре нема проблем на мене не ми пречат.
alex_7777
06-02-2006, 15:13
vqrno e 4e tova koeto pravqt ne e normalno ot gledna to4ka na biologiqta. i sam saglasen 4e e izvra6tenie. no tezi hora ne biva da se represirat, za6toto:
2. ne pre4at na nikoi, osven na tupi selqci s moral ot 18ti vek ili na kompleksari i strahlivci
za brakove otnovo nqmam protiv, za6toto ne pre4at na nikoi. ama ne biva da osinovqvat deca, za6toto ne mogat da osigurqt na edno dete normalen jivot. prirodata e opredelila deteto da se otglejda ot muj i jena; taka e ustroena psihologiqta mu. kolkoto i silna da e svobodata na duha, tq ne moje da preodolee nqkoi granici.
suglasna O:)
fasta4eto
06-02-2006, 15:18
trqbva6e da ima i neutralen otgovor za6toto na men ne mi pre4at nesam protiv no nesam i za
Аве не може двама мъже да осиновят дете-като те питат коя е майка ти какво ще кажеш?Не съм против гейовете,но обичам лезбийките 8)
Miii az li4no nqam ni6to protiv ama taka kakto e tragnala skoro celiq svqt 6te se "obarne" naopaki.. I v edin moment kato se ogledame 6te vijdame samo celuva6ti se geiove i lezbiiki...
favor_91
06-02-2006, 23:56
Против разбирасе :-s [-( =;
Az puk ne sum protiv, vseki si ima svoite strannosti ,daje i az malko klonq kum bi , makar , 4e vse o6te ne sum go pravila s momi4e ,no smqtam da go napravq i da vidq kakvo e , moje puk da mi haresa pove4e otkolkoto s muj
SeXyTo_f
06-03-2006, 09:16
ми не съм против...всеки има право на избор да избере какъв иска да бъде...
Nqmam protiv.Te taka sa si izbrali nali vse o6te imame individualno pravo za sobstven izbor?A interesno mi e za6to mom4etata se kefqt na lezbiiki a momi4etata na geiove ne? :smt017
SeXyTo_f
06-03-2006, 09:28
защото те са гнусни...ама прекалено гнусни...
snooppy_f
06-03-2006, 09:40
Защо няма като възможен отговор "Неутрален" :|
bYmYSeLf
06-03-2006, 09:53
Против гейовете -
- За лизбийките :twisted: .
Гейовете са нещо което мисля че трябва да се заличи от земята.
Да умрат 1-во циганите...
2-ро гейовете..
3-то турците......
4-то еврейте...
5-то негрите...
Против гейовете -
- За лизбийките :twisted: .
Гейовете са нещо което мисля че трябва да се заличи от земята.
Да умрат 1-во циганите...
2-ро гейовете..
3-то турците......
4-то еврейте...
5-то негрите...
Много оригинално да си расист или фашист.. [-X
sladka_metalka
06-03-2006, 10:46
az sam ZA geyovete i lezbiikite.....za6toto te samite ne sa vinovni 4e sa takiva ama i men nqkak me kefqt geyovete mn nqkvi....sladki sa mi i smeq da go priznaq...a sega 6te bada sigorno mn kritikuva ama tva si e moeto mnenie
`Death`Whore`
06-03-2006, 10:48
Гей и лесбийка са едно и също нещо. Обаче мъжете са за лесбийките, защото мислят, че след като една жена лиже друга, това е лесбийство. Лесбийството е вътре в жената.
И не съм против, защото сред маймуните има доста такива изпълнение. А и съм виждала мъжко куче, което налита на мъжко куче. От което следва, че не е противоестествено.
Колкото повече гейове толкова по-добре за мен.Остават повече свободни момичета :).Както казах нямам нищо против само да не ме закачат.
Danielle
06-03-2006, 11:29
нямам нищо против тия хора...
mmmm za lizbiikite sum ZA :)
ama da gledam kak 2-ma sa porqt v zadnicite... :smt018
`Death`Whore`
06-03-2006, 11:39
mmmm za lizbiikite sum ZA :)
ama da gledam kak 2-ma sa porqt v zadnicite... :smt018
Никой не кара никого да гледа секс между хомосексуалисти.
>-{}ILIaNa`GiRL{}<-
06-03-2006, 11:47
Нямам нищо против,всеки с природата си,но изпитвам някой път отвращение :-k
macka123
06-03-2006, 13:03
"]Не съм против тези хора като цяло, но съм против браковете и правото да осиновяват деца.
neka se jenqt no tva za decata si e to4no taka
6te im razvalqt psihikata spored men
nikoi da ne se ubijda no si e taka
CSKA.LucifeR
06-03-2006, 14:24
Никой не кара никого да гледа секс между хомосексуалисти. [/quote]
OMG !!! ne mi e nujno da gleam dvama "homoseksoalisti" , a samo da si predstaq 4e sushtestvuvat za da se otvratq ... NA SAPUN!!! [-(
`Death`Whore`
06-03-2006, 14:26
1. Имаш ли такова мнение за лесбийките?
2. Аналният секс е също толкова гнусен, но май никой не осъжда мъж, който иска да го прави.
CSKA.LucifeR
06-03-2006, 14:44
e za lizbiikite v interes na iztinata nqam takoa mnenie :oops:
a za analniq sex - analen , vaginalen , oralen ...spored men sex e edin - takuf kakufto bi se haresal i na dvata partniora....
P.S.
bih pravil analen sex ...no ne me obsujdai (:
`Death`Whore`
06-03-2006, 14:47
лесбийките са хомосексуалисти, но мъжете се надървят при мисълта за две жени, които правят секс.
Мъжът просто умира от страх да не го помислят за педерас, това е. Затова не показва емоции, затова мрази педерасите. Защото ако каже, че няма нищо против педерасите, другите мъже веднага ще го обявят за педерас - "Истинският мъж мрази педалите!"
CSKA.LucifeR
06-03-2006, 15:03
лесбийките са хомосексуалисти, но мъжете се надървят при мисълта за две жени, които правят секс.
Мъжът просто умира от страх да не го помислят за педерас, това е. Затова не показва емоции, затова мрази педерасите. Защото ако каже, че няма нищо против педерасите, другите мъже веднага ще го обявят за педерас - "Истинският мъж мрази педалите!"
ne smqtam a i ne moga da kaja ot imeto na si4ki maje 4e ne si prava oba4e spored mene ne si .. ne pri si4ki e taka dori i da zashtitq 1 homosekciolist nadali si4kite mi priqteli sha kajat 4e sum obraten ...
-= nadqam se :oops: =-
`Death`Whore`
06-03-2006, 15:33
Не говорех за всички мъже, говорех за нещо, което е по-скоро в мъжката природа. И не е казано, че те ще го направят, важното е човек какво мисли, че ще кажат другите.
az sum 3A ama ne za geiovete a za lezbiike mn sa sladki naprao umiram da go praa s 2 lizbiiki mojebi mi e kato me4ta tva ;)
`Death`Whore`
06-03-2006, 16:09
Ако са истински лесбийки, изобщо няма да им трябваш, душко, така че не се надявай.
против гейовете съм ама за лезбийките съм твърдо за :lol: :lol: :lol:
Тва не са хора, просто извънземни под прикритие!
Ретикулианците винаги са били еднополови, на това се дължи и тяхната ориентация тук на земята макар и да са добре прикрити засега в латексовите си костюми...
Izvun zemno si ti moga da ti kaja az....
az sum TVURDO ZA VSI4KI HOMOSEKSUALNI HORA za6toto sa po razbrani ot vsi4ki i mislqt po trezvo ot ostanalite!
Po 4uvstvitelni sa, moje6 da si prikazva6 normalno s tqh...
Ave izob6to za6to ste trugnali da gi OBSUJDATE????
:smt013 :smt011 :smt019 :smt012
Communist
06-03-2006, 19:31
Izvun zemno si ti moga da ti kaja az....
az sum TVURDO ZA VSI4KI HOMOSEKSUALNI HORA za6toto sa po razbrani ot vsi4ki i mislqt po trezvo ot ostanalite!
Po 4uvstvitelni sa, moje6 da si prikazva6 normalno s tqh...
Ave izob6to za6to ste trugnali da gi OBSUJDATE????
:smt013 :smt011 :smt019 :smt012
От това изказване ми става ясно какъв си ти.... :evil: :smt021 :smt074 :smt076 :smt093 :smt097 :smt013
Taka li i KAKUV SUM :smt017
vikito_666
06-03-2006, 19:46
]Не съм против тези хора като цяло, но съм против браковете и правото да осиновяват деца.
to4no taka, vse pak vseki si ima sobstveni interesi... :-s
Taka li i KAKUV SUM :smt017
Obraten
Ne naprotiv-ne sum obratei a i da bqh nqma6e da mi puka kakvo prikazvate! a i az nesum TESNOGRUD kato vas.. az sum suvremenen 4ovek a ne kato vsi4ki vas koito ste o6tev 60-te godini :smt014
Еми аз нямам нищо против все пак и те са хора само да не ми пречат!Говоря за гейовете а лизбийките нямам нищо против тях даже съм и подръжник но да не закачат приятелката ми!!!!:D
CSKA.LucifeR
06-06-2006, 02:42
OMG... stana boq ...
Pedalite na sapun - lizbiikite v legloto mi nezavisimo dali sa po edinichno ili v golemi kolichestva (:
P.S.
Nqkoi se beshe izcepil che bili mn chustvitelni ... OMG ...te sa prekaleno chustvitelni ... a ako e samo maska?! :smt066
A be kvit shte da sa - DAVAI GI NASAM :smt067
Pi4a_Bateto
06-06-2006, 18:40
ne sam gei ama e iko da gleda6 lizbiiki
Black_Witch
06-06-2006, 20:26
Според мен всеки има право да прави това което го влече.Наистина телата са създадени така че мъжа да е за жената,ама от край време и си има хора които ги привличат от същия пол.Особено в тези години на демокрация.Нека всеки си прави квото му е на сърце.Не ти ли се е случвало да искаш и правиш нещо забранено а заради някой който не те разбира да не можеш да го направиш?нека си бъдат заедно хорицата, само че да не прекаляват със секса щото си лепят много болести.Тоя секс за нищо го нямат.Това е тревожното а останалото е индивидуален избор.
SweetBunny
06-06-2006, 20:50
Za Lezbiikite :-D \:D/ :-D
az sam za!!! nqma ni6to lo6o v tva da si bi ili obraten :)
ох звуча вече като развалена грамофонна плоча ... ЛЕСБИЙКА СЕ ПИШЕ СЪС "С" И ТЕМАТА Е ОТ 2006 година ... ама защо ли си правя труда и без това скоро някой модератор ще я заключи #-o
CrazyWitch
04-01-2007, 20:47
За естествено.
Всеки има право на избор.
Не са ми приятно изказвание от сорта : "Ако видя нещо такова на улицата, ще ги убия с камъни"
Не ми се четат 13 страници или там колкото са!
Гласувам с две ръце за "ЗА", защото всеки човек е индивидуален и има право да прави каквото му е на душа. Това, че те са такива не пречи на никой. Можем само да ги подкрепим и да са щастливи както всички други.
Поставете се на тяхно място поне като казвате, че сте против! :evil:
HagpycaH
04-01-2007, 21:31
Относно лезбийките мога да кажа че ми е все тая но за гейовете те са пълна отврат.
Аз до колкото знам хомосексуалността може да бъде предизвикана и от проблем с майката по време на бременността - стрес и т.н. А иначе...много ми е интересно, защо всички момчета пишат, че са против само гейовете?! Темата е за хомосексуалните по принцип. Вие викате, че сте против, ама като лъскате пред две "сиамки" надали сте много против!!
Аз съм "ЗА" не за друго, а просто защото никой няма право да съди другия заради вкусовете му! Това отчайващо много ми напомня на приказката "Тоя слуша чалга, значи е тъпак" или "Тоя слуша метъл, значи е изрод" демек "тоя е обратен, значи е урод и няма нужда да го опознвам за да разбера!" [-X [-X [-X [-X
Не бива така - и те са хора и те дишат и имат чувства.
Еми и аз съм "За" не ми пречат , дори познавам един дето е гей но дори не му личи , но мразя някой педер да се лигави...иначе нямам против никои.. :wink:
emi...li4no men ako pitate...geiovete sa mi dosta gnusni i zatova sam protiv no puk nqmam ni6to protiv lisbiikite dori sa mi nqkakvi super sladki :)
Ограничен си пич , те сигорно пазят по добра хигиена от тебе , за да ги наричаш гнусни.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
ABSOLUTme
04-01-2007, 21:52
толкоз не ме боли кой кого лиже в извънработно време,че не можете да си представите :-D
По добре някои модепатоп да заключи темата , защото няма смисъл , те половината тука са някви ограничени пубери които има няма са на 13/14..дори 90% незнаят кво е сех или кво искат , а са правят на мъже...21век сме ве още ли не сте го разбрали това???
shmatka_s_patka
04-01-2007, 22:18
толкоз не ме боли кой кого лиже в извънработно време,че не можете да си представите :-D
+1 :smt023
glasuvah za "ZA"
vseki si izbira kakuv da e..no az li4no sum protiv..ujete i jenite sa suzdadeni za da sa zaedno a ne pootdelno(muj s muj ili jena s jena) vijda mi se nekfo izvrateno i nikoga ne bix praktikuvala..no ne gi i sudq..
само да ви кажа,че темата е УЛТРА-ТЪПАНАРСКА!!!!!
само малоумен може да обсъжда подобен проблем,който дори не е свързан с личния избор на индивида
lelelee vse edno az sam go pisala \:D/
absolutno podkrepqm mnenieto :wink:
и за,и не за пак ше ги има така че няма смисъл този въпрос ... :-k
пахахахахаха
мерси за по-горния цитат на темито,за да попадна на клишето,че "от гледна точка на биологията това е извращение"
Лейк-бодом,кажи ни,как се става гей според биологията и къде е мястото на хомосексуалността в природата?
Както и към коя наука принадлжеи катеогрията "извращение"?
:)
да отбележа,че одобрявам твоето разбиране на чуждата позиция
интересно е да се спомене, че в природата също се среща хомосексуализъм при някои животни...
а има изследвания, които водят до заключения, че когато сперматозоида оплоди яйцеклетката в началото плода е безполов и няколко седмици след развиването му зависи от хормоните, които се развиват в него, това какъв пол ще е бебето. Тук идва проблема, че понякога плода не получава двете си дози мъжки хормон, а получава една мъжки и една женски, което води до латентен хомосексуализъм, който се разкрива в пубертета...
maika mi mi e razkazvala,kak predi da se rodq v bloka deto sme jivqli imalo edno semeistvo s malko momchence na 3-4 godinki e bilo deteto,ta to postoqnno si igraelo s kukli i si slagalo razni fibichki po glavata a bashtata postoqnno si igrael s deteto na nqkvi "majki igri s majki igrachki,poneje mnogo se pritesnqval",obache to ne iskalo i pak hvashtalo kuklite(daje mai imashe nqkva takava reklama :wink: )......ta kakto i da e do den dnehsen momcheto si e gei,maika mi poneje si se vijdat s maikata na tva momcche,ta ot tam znam....
lips_of_anegel
04-02-2007, 10:46
6tom iska6 ne6to seriozno eto kakvo mislq- PROTIV sam, za6toto taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: [-X [-X [-X не съм съгласна много хора го смятат за извращение но не е така или смятат такива хора за болни [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X .аз самата ходя с моми4ета,тъй 4е съм напулно за това.все пак всеки си има право на избор,верно е 4е така сме създадени но всеки след това сам си се формира като 4овек със своите обеждения \:D/
човешкият вид отдавна няма нужда от вашите гени,не бъдете толкоа егоцентрично вярващи,че децата ви ще се броят за точка в архива на Господ
:D
\:D/
:smt005 :smt005 :smt005
IRRIDUCIBILI
04-02-2007, 11:17
PROTIV PEDALITE!!!! i ne mi obqsnqvaite 4e tva e bolest 6toto ne e !!!!!!!! si4kite gei4eta na kafevo!!!!!!!!!
погледни през един пост по-нагоре
slan4evo_momi4e
04-02-2007, 12:10
Прнципно нямам нищо проввти хомосексуалността, но напоследък тя почна да ме дразни. Твърде много се акцентира върху това, че някой бил обратен, че в един момент омръзва. Пък и влияе зле на обществото като цяло... Наскоро в едно заведение видях две момичета на по 13 - 14 години да се целуват. Ами честно казано ми стана неприятно. Какво разбират тези деца, че са решили, че са лезбийки и го демонстрират навсякъде. Мисля, че именно прекаления шум покрай хомосексуалността изкривява представите на малките деца и ги обърква тотално.
blackcat.eti
04-02-2007, 12:20
]Не съм против тези хора като цяло, но съм против браковете и правото да осиновяват деца.
nqmam ni6to protiv tova...........vseki sam izbira na4ina si na jivot.........no i az sym protiv da si osinovqvat deca........za braka aide ......ama za decata e mn mn po-seriozno
Не съм против. Аз самия принадлежа към "ненормалните", но това просто ме прави по-малко еднакъв с останалите, а не по-малко човек.
PROTIV PEDALITE!!!! i ne mi obqsnqvaite 4e tva e bolest 6toto ne e !!!!!!!! si4kite gei4eta na kafevo!!!!!!!!!
това показва единствено съмнение в собствената сексуалност, обикновените най-запалените противници на хомосексуализма са латентни гейове...
толерирането????
аз съм крайно нетолерантен към ограничени хора... като вас ;)
ok hubavo mn blagodarq na tezi koito sa za za6toto az sa6to sam odratna no ve4e ne vi li pisna da go postavqte pod vapros tva smisal tolkova mn se govori za tova 4e ve4e mi pisva ne moje li da ni ostavite na mira i da si gledate jivota :)
<black soul>
04-02-2007, 19:18
няма женска злоба и клюкарене??? правят си шоу??? в нашия квартал и в училище има общо към десетина! всичките правят общо повече скандали и говорят повече глупости от всички останали нормални момичета! при тях злобните приказки и говоренето зад гърба са много повече... :smt012 [-( и аз съм против хомосексуалистите! не заради всичките тъпотии които вършат и заради начина по който изглеждат, а заради извратеността и заради това, че хората са ПРЕДНАЗНАЧЕНИ за противоположния пол и всичко останало е ненормално и тъпо! иначе на мен не ми пречат.... :?
[Industrial_Fr3aK]
04-02-2007, 19:20
и двете не ги харесвам особено гейовете.. :smt018 :smt011
bqsna_teenagerka
04-02-2007, 19:23
ми нямам нищо против тях не ми пре4ат стига смао някоя лисбиика да не ми се нахвърли :-D !!!
little_doll
04-24-2007, 08:03
Ne sam protiv. Vseki ima pravo da obi4a tozi kogoto iska. Dali e normalno tva ve4e e drug v1pros O:) . Aman ot ograni4eni hora pffuuu nenormalno i gadno bilo :smt011 Ko ta plqska koi s kogo sa e*e kat ne ti e priqtno prosto ne gleday!!! :evil: Em az sam biseksualna i kwo ot tva golemo 4udo ve4e!!! Aide s1s zdrave tfa ot men :smt008
evil_lady_in_black
04-24-2007, 08:19
Аз не харесвам такива хора , но съм ЗА , защото всеки сам избира как да живее и с кой :-)
ЗА. Обратните са си пичове. Кой как иска. Това си е тяхно решение. Така искат :arrow: са такива. :-D
fulldelight
04-24-2007, 09:58
ЗА. Обратните са си пичове. Кой как иска. Това си е тяхно решение. Така искат :arrow: са такива. :-D
Не съм съвсем съгласен - те не го искат...те са си :lol: Нз..нямам против тях, стига да са далеч от мене - кат ги видя тея дет кършат китки и напраооооооо :smt013
Не съм съвсем съгласен - те не го искат...те са си :lol: Нз..нямам против тях, стига да са далеч от мене - кат ги видя тея дет кършат китки и напраооооооо :smt013
Лъжеш се, искат го. Но това е съвсем друга тема и няма да спорим сега по нея.
mostwanted
04-24-2007, 13:27
олио да ги попари всичките гейове
лезбийките да са живи и здрави
:-({|=
ShannonLarkin
04-24-2007, 13:41
що бе? мръсните шибани долни педерасчета са готини :lol: (макя ви педалска) само като ги видиш как стоят, пушат, говорят...кой би си помислил че ти се повръща?!?! ама виж ся...лезбийките са друго нещо :-D
Dancho_93
04-24-2007, 13:56
Доказано е че мъжете се раждат с объркани хромозоми.При раждането си те са обратни.Не е нещо от детството им или т.н. Пък лесбийките нямат обяснение...
Бахти тапизма.Аз като сам са родил обратен що сега не съм ве - или те хормоните ми са със свой собствен мозък.За х*я ми да - той има собствен мозък,ама хормоните НЕ!
По темата:Против!Тва не е нормално бе.Айде жените криво-ляво ДА,ама мъже,ако видя да се :smt008 зеам 1 Щилка и им режа главите.
Vse mi e taq... na men lichno ne mi prechat..
Смърт за депутата Кузов и инкриминиране на хомосексуализма поиска вчера в изявление пред медиите лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той заяви пред журналисти, че "смъртното наказание трябва да се върне за блудствени действия с деца и за садистични убийства". В интервю за столичен вестник Сидеров казва още, че ще внесе законопроект, с който да се инкриминира хомосексуализмът, "както беше преди 10 ноември
Treselle
04-09-2008, 20:12
ne mi pre4at, da mrazi6 obratnite e vse sa6toto kato tova da mrazi6 nqkoi koito slu6a razli4en stil muzika ili ne govori balgarski....
секи може да прави каквото си иска с живота си стига да е в границите на допустимото гея ми е гадно :? а към лесбииките нямам поглед.
ИМАМ ЛЕКА ЗАБЕЛЕЖКА:абе не се ли пише леСбиики със "С" се пак острова от който се създават така наречените лесбиики е остров ЛЕСБУС :smt023 :smt023
taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: [-X [-X [-X
Напротив, всичко е въпрос на психика! Нито един/на обратен/на не е виновен/на за наклонностите си. Все едно те да ни мразят, защото не сме като тях, независимо какви трябва да сме по природа. Нищо не губим, дори, като ги има!! Това ми прилича на онази реклама на птицекланница Добрич : ,,Ние не мразим вегетарианците, но те нас да!,, :razz: :razz:
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР, НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДЯТ ДРУГИТЕ, ЗАРАДИ НАКЛОННОСТИТЕ ИМ!
mn pedali se navurtat na okolo vuh vuh :D a za lezbiikite sam po - za
ama pedali .... mrazim pedali ....
_|_LolipOp_|_
04-10-2008, 15:14
PEDALI!!! PROTIV !!!!!!!
:smt097 :smt067 :smt068 :smt068 :smt068 :smt067 :smt068 :smt097 :smt098 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt070 :smt070 :smt070 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
MiSs_DioR_CheRiE
04-10-2008, 16:31
Ne sum protiv za6toto horata se rajdat s takiva geni i nikoi ne moje da go promeni .. ne e lesno da osuznae6 4e si razli4en 4e si homosexualen ... za6toto ti ne si vinoven za tova ... no sum protiv tova te da osinovqvat deca za6toto ne znae6 kak moje da se otrazi tova na psihikata na deteto ...
Virtuallll
04-10-2008, 19:44
Незнам с какво то4но хомосексуалните пре4ат на хората които са против тях незнам как с какво и за6то... на мен са ми безразли4ни и не знам за6то из между нас има такава злоба и от каде идва тя ... за6то трябва уж "нормалните хора" да обсъждат и обиждат хомосексуалните, тъи като с ни6то не са им невредили незнам... аз съм ЗА хомосексуалните тъи като всеки 4овек има право на собствено,индивидуално мнение и те са напълно нормални хора с малко по разли4ни наклонности и предпо4итания относно пола отколкото останалите хора и с ни6то не пре4ат на никого просто са малко по-екстравагантни... ;-) [-(
CragHack
04-11-2008, 14:21
Незнам с какво то4но хомосексуалните пре4ат на хората които са против тях незнам как с какво и за6то... на мен са ми безразли4ни и не знам за6то из между нас има такава злоба и от каде идва тя ... за6то трябва уж "нормалните хора" обсъждат и обиждат хомосексуалните, тъи като с ни6то не са им невредили незнам... аз съм ЗА хомосексуалните тъи като всеки 4овек има право на собствено,индивидуално мнение и те са напълно нормални хора с малко по разли4ни наклонности и предпо4итания относно пола отколкото останалите хора и с ни6то не пре4ат на никого просто са малко по екстравагантни... ;-) [-(
Правилно. Не се бъркам в личния живот на другите и не искам на мен да ми се бъркат. Всеки има място под слънцето, стига да не пречи на другите.
snowgirl
04-11-2008, 14:31
Аз съм ЗА! Момчетата гейове са много точни :)
Мхм!!! :x Според мен това е против природата на хората. Не че мразя тези хора, това е вапрос на личен избор и на психика, но не съм привърженик на този тип отношения. Честно казано е много кофти да видиш двама яки мажаги да се държат за рачичка и да правят простотии! Добре че се срещат по- рядко.
AutumnTears
04-11-2008, 16:08
taka e napraveno 4ove6koto tqlo, 4e edin maj da e s edna jena!!!!! vsi4ko ostanalo razli4no ot tova e izvra6tenie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: [-X [-X [-X
Напротив, всичко е въпрос на психика! Нито един/на обратен/на не е виновен/на за наклонностите си. Все едно те да ни мразят, защото не сме като тях, независимо какви трябва да сме по природа. Нищо не губим, дори, като ги има!! Това ми прилича на онази реклама на птицекланница Добрич : ,,Ние не мразим вегетарианците, но те нас да!,, :razz: :razz:
ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР, НО НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДЯТ ДРУГИТЕ, ЗАРАДИ НАКЛОННОСТИТЕ ИМ!
+1 no sum protiv travestitite koito se pravqt na prostitutki
+1 no sum protiv travestitite koito se pravqt na prostitutki
+1
Аз съм против простаци, селяни, расисти, тесногръди консерви, както и против 20% ДДС върху лекарствата. Но "ЗА" или "ПРОТИВ" хора, болни от хормоналнен дисбаланс (в 99,99% от случаите както вече веднъж писах някъде, хомосексуалистите се раждат такива, а не избират да са такива и умирам от смях като някои селяк напише:"нема ли жени, че избират с мъже да се чукат?")..... не мисля, че един нормален човек може да бъде за или против - тези хора на никой не пречат, не натрапват възгледите си, а и е много ограничено да преценяваш човек по това, с кой си ляга (има хомосексуалисти адвокати и хетеросексуални селски бекове), така че според мен един човек може да се прецени помилион други качества - комплексарско е да съдиш всеки различен от теб. Peace 8)
pepita87
04-15-2008, 09:37
+1
Nikoga ne sum imala protiv "obratnite"!Ejednevieto mi e izpulneno s takiva kadri,sutrin v avtobusa,sled tova po ulicite,v metroto,po diskotekite,dori naskoro hodihme s priqtelq mi na diskoteka"kaki pri kaki" :razz: :razz: :razz: V nachaloto mi beshe dosta stranno,kato gi gledah kak se mlqskat po avtobusite na prednata sedalka i se zaglejdah s nedoumenie po izsuleniete im do kolenete dunki,i izsko4ilite otdolu bokserki na cvetenca...No sega veche dori ne mi pravi vpechatlenie,tyk obshtestvoto gi priema,kato neshto normalno,normalni sa ednopolovite brakove i se deistvat,kato neshto suvsem normalno!V koi vek jiveem,be maika mu stara,trqbva da promenim konservativnoto si mislene,ne izostavaite ot tendenciite na modnata industriq! :D
Щтом се обичат и се чувстват добре заедно нямам нищта против тях :P
Forever_love_
04-15-2008, 12:31
за- защотот това си е тяхния избор и те си решават какви да бъдат
Az sam za lesbosite ,ama za geiovete NE !!!!!Proso samo ako si gi predstavq mi se drafa ot pedalite !!!!!!Pak lesbosite ne sa mi protivni :)
BrokenInnocence
04-15-2008, 13:58
Ще се изненадате, но за самите хомосексуалисти, тяхната сексуалност е много по- неутрален факт, отколкото за хетеросексуалните. Това за истинските де, не включваме позьори и лигли, които се опитват да бъдат "модерни".
Не съм чел 16 страници коментари, но ще кажа моето мнение. Първо - защо трябва да сме в двете крайности? За или против? Самия въпрос е поставен, така че да провокира крайни отговори. Аз лично не съм в нито една от двете крайности - дразнят ме такива представители, които искат да се набиват на очи с това, че са обратни, но пък познавам и си общувам напълно нормално с други гейове, които си се държат нормално, не чупят китки и да ахкат и такива. Просто харесват хора от техния пол и това е. Така че мога да кажа, че съм дотолкова за или против обратните, дотолкова доколкото не се опитват да го натрапват на околните - аз харесвам жени, но не се натрапвам с това на никого. И държа никой да не ми натрапва сексуалните си склонности, каквито и да са те.
Justinda.01
12-09-2012, 17:13
Blagodarq mnogo vse pak,che ima nqkoi deto da ne mi se nahvurlq che sm iskazala mnenie i che nick-a mi ne e alex_montana ami e sexy_macka
Blagodarq ! :cry:
Не плачи миличка,имам усещането,че си добро момиче,не обръщай внимание на комплексарите (hug)
Ето защо държавата деградира ... 65 % за ..браво, браво :)
WesSneijder
01-06-2013, 19:39
Максимално против педерасите. Това да си мъж и да искаш да те помпат в задника е отвратителна работа. Гнусни типове, не мога да ги трая, бахти противните създания.
За лезбийките нямам отношение, не ме интересуват, да се оправят. Дразнят ме тия които се държат като мъже една с друга или приличат, понеже пак ми бият на педали. :D :D
DarkTemplar
01-06-2013, 19:42
Проблемът обикновено се крие в човека/характера/манталитета, сексуалната ориентация е допълнителна екстра.
Много хора имат изключително погрешна представа за сексуалността! Тя не е избор, а нещо с което човек се ражда. Напълно ЗА съм, но не само за хомосексуалните жени и мъже. Както знаете, ако знаете и не живеете още в седемнадесети век, има много повече видове сексуалност от хомо и хетеро. :)
psychopath
01-20-2013, 23:09
Ето защо държавата деградира ... 65 % за ..браво, браво :)
Обожавам неаргументирани мнения на пишман-социолози. : )
Проблемите на "държавата" се коренят в манталитета на обществото и са доста по-сериозни от това, че има някакви си гейове. Противни са ми, гнусни са ми, но стига да няма излишна показност и публичност ми е все едно кой с кого се чука.
нямазначение
01-23-2013, 22:08
Против ! Тези изчадия, въобще не трябва да ги има, малко им беше боя в центъра на един град, няма да казвам кой, но ... пак продължават ;(
Horrificus
01-23-2013, 22:19
това е против природата ве, да ги няма тях, мангалите и всичката цветна паплач
на тази планета трябва да живеят само белите нормални хетеросексуални хора
нямазначение
01-30-2013, 22:54
Сългасен със Horrificus :)
broken_angel_17
01-31-2013, 07:54
За! :) Няма нищо лошо да обичаш/харесваш някой от твоя пол като повече от приятел. Също така не съм и против за браковете и осиновяването на деца!
Имам голямо уважение към тези хора, защото не ги е срам да бъдат себе си, не се крият, не ги интересува чуждото мнение, но има и такива глупави хора, които се влияят от чуждото мнение и е жалко за тях.
против, щот са мръсни педали
ronaldinio337
01-31-2013, 10:48
за лизбиики-
против геиове :)
BlackFlower
01-31-2013, 16:07
Нямам нищо против различните като цяло, но ми е неприятно отношенията им да се натрапват в лицето ми.
Някак си не ми е готино да гледам как двама мъже се целуват на някоя пейка(или 2 жени).
Тея отношения, според мен, трябва да си останат..вкъщи и сред компанията, но не и да са за обществото,
Човек, темата не е за тук. Трябва да намериш място с по-висок интелектуален праг.
Иначе не съм против, защото вярвам в личната свобода, отхвърлям обществените рамки, налагани върху съзнанието на хората и смятам за лицемерно да се издигат в култ равноправието и човешките права, а в същото време да се охвърля правото да ОБИЧАШ когото поискаш.
Ето защо говоря и за интелектуален праг - защото като чуят хомо, тук всички си мислят за е***не в г***. Само дето преди всичко останало е чувството, любовта и по-голямата част от хомосексуалните в света изпитват платонична любов, не стигат до секса, а за да поискат секса трябва да са влюбени, което означава да обичат също толкова искрено и силно някого, колкото всеки един от нас обича половинката си. Да, и те го могат и да - и те имат право на това.
Violenza
02-01-2013, 08:52
Ето защо говоря и за интелектуален праг - защото като чуят хомо, тук всички си мислят за е***не в г***. Само дето преди всичко останало е чувството, любовта и по-голямата част от хомосексуалните в света изпитват платонична любов, не стигат до секса, а за да поискат секса трябва да са влюбени, което означава да обичат също толкова искрено и силно някого, колкото всеки един от нас обича половинката си.
Буквален превод: хомотата изпитват супер възвишените чувства, хетеротата са простаци и пускат лесно.
Пълни глупости.
По темата не помня дали съм писала. Не ми пречат, стига да не си навират сексуалността в очите ми.
Буквален превод: хомотата изпитват супер възвишените чувства, хетеротата са простаци и пускат лесно.
Пълни глупости.
По темата не помня дали съм писала. Не ми пречат, стига да не си навират сексуалността в очите ми.
Не виждам за какво се впрягаш, коментарът ми е насочен към хората тип "смърт за пе****сите"
Това, което казвам е, че хомосексуалните са също като нас и имат същите чувства и същите права. Точно това съм написала и се повтарям, защото не приемам изкривяване на думите си. Възвишеността и простотията нямат нищо общо със сексуалността.
Violenza
02-01-2013, 11:20
Това, което казвам е, че хомосексуалните са също като нас и имат същите чувства и същите права. Точно това съм написала и се повтарям
Не ми се спори, но изобщо не си написала това.
Само дето преди всичко останало е чувството, любовта и по-голямата част от хомосексуалните в света изпитват платонична любов, не стигат до секса, а за да поискат секса трябва да са влюбени
Изкарваш ги като някакви мюсюлмански девственици, само дето тези се пазят за голямата любов. Ако стояха така нещата, нямаше да има толкова спинозни гейове.
Иначе с другото съм съгласна.
negrita6798
02-04-2013, 07:39
хахах ами аз пък се погнусявам когато виждам мъж и жена заедно колкото и да е нормално ми изглеждат смешни по някакъв начин,защото имам страшно много приятели момчета и знам как се ебават с приятелките си и какво говорят за тях :Д а те наивниците им вярват,защото само като видят чеп и се разтреперват :Д НО това е нормално :) аз съм обратна и както аз не им се смея по улицата така и мен не искам да ме гледат и да ми се смеят !
ANTIHUMAN
02-07-2013, 14:38
Kакто каза Mia ^.^ темата не е за тук и не е възможно да говориш по тази тема със хора, които не са интелигенти !