View Full Version : какво е тва бе хора
нямампотребител
03-23-2006, 19:22
слу6ах две моми4ета в автобуса да си говорят и едната вика на другата ,,абе аз в4ера духах на един та тои какви сиренца има6е и как смарде6е,, и другата,, а и на мен ми се е слу4вало,, та маи вапроса ми е ясен какво са вапросните ,,сиренца,,
i'm so excited!
03-23-2006, 19:33
ми дааа нормАЛно е да ги имаш.
като не си се мил ..известно време :-D
може след като му е духала да я е черпил сиренце бе :lol:
е па тфа за сефте го чувам пич..
ro6li4ka
03-23-2006, 19:52
ama 4e gadnooo....6to ne se e mil toq 4ovek bliahh...i vse pka koe e tova momi4e deto e re6ilo da duha na nqkoi deto ne se e kypal ot mn vreme...bliah i vse pak e otvratitelno
Ice_Queen
03-23-2006, 21:09
ахахахахааххахха да ,може и някоя зараза също да я е почерпил :lol:
АХАХХАх леле да бе през пубертета не е лошо да си миете патките щото вземе да ви мухляса сиренцето =D> Пък след 18 нататък вече е друго такаче спокойно.
bulgarche
03-24-2006, 09:47
АХАХХАх леле да бе през пубертета не е лошо да си миете патките щото вземе да ви мухляса сиренцето =D> Пък след 18 нататък вече е друго такаче спокойно.
E to muhlqsaloto sirence ... pove4ko pari4ki be :)
ama 4e gadnooo....6to ne se e mil toq 4ovek bliahh...i vse pka koe e tova momi4e deto e re6ilo da duha na nqkoi deto ne se e kypal ot mn vreme...bliah i vse pak e otvratitelno
KOLKO MNOGO VREME BE MOITO MOMI4E? Mai i ti ne si mnogo v chas. A ti da ne bi da si mislish che ne pomirisvash?
ахахахахааххахха да ,може и някоя зараза също да я е почерпил :lol:
Brei brei...sq i ako mi kajesh s kakva zaraza shte q e "pocherpil"
Teen_guy
03-24-2006, 15:24
Става въпрос за така наречената "смегма"-ако момчето не се е къпало по пениса се отделя секрет и намирисва гадно.
kupondjiikata
03-24-2006, 16:06
ufffffff stana mi lo6o. :smt078 :smt012 basi,tva sigurno 6te e nqkoi ciganin.e taq dobre li e da duha na nqkoi si vmirisnik :lol: :evil:
Става въпрос за така наречената "смегма"-ако момчето не се е къпало по пениса се отделя секрет и намирисва гадно.
nai setne nqkoi koito znae kakvo govori! evalata
Не намирисва! Пенисът мирише точно така, както си мирише и с тези 'образувания', и без тях.
Плюс това зависи как се къпеш. За да 'махнеш' това, за непросветените дами ще кажа, че трябва бая да си 'ровичкаш' по атрибута. Ако просто се изкъпеш, без да забелваш и специално да се грижиш за това, то няма да се махне. Т.е., може да си най-чистоплътния човек и да се къпеш по два пъти на ден, ако не обръщаш специално внимание на това - пак ще си го има.
Ама някои ги мързи и 'си го оставят' - предимно хората, неводещи полов живот. То се образува от семеизхвърляне, както се досещате - еднакво и при мастурбация, и при сексуален контакт.
лично на мен това ми прилича на гъбички,за да има сиренца и да мирише
тоест нз как са при момчетата гъбичките,но при момичета е ужас/в момента имам и напраов се побърквам/,мирише точно на застояло сирене,отвратилно е и по 5 пъти на ден съм под душа,ама няма оттърване и има един като парченца сиренца/топченца или влакънца/
ако е същото и при момчетата може би е това,но нз как е издържала на тази миризма.....
Sunny_stz
03-24-2006, 23:08
blqqqqq :smt012 :-&
lainagovna
03-24-2006, 23:42
тва е горен краен слой на кожна тъкан която е умряла (затворена е там и няма как да диша и умира) и знаете как ви се белят стъпалата нали, само дето главичката като не се забелва и почиства тези сиренца си остават под кожичката. ако се оставят по продължително време сиренцето мухлясва и почва да намирисва кофти, мисля че може и гъбички да хване момчето ако не земе мерки. чистят се лесно даже и приятно бих казал просто момчето си забелва патката и на течаща вода примерно леко търкайки главичката ги маха те се махат лесно. като мине веднъж с пръстче момчето и обикновенно вече са измити тея сиренца. след като се махнат сиренцата едно сапунче се мята. главичката остава чиста и лъскава и резултата е че няма сиренца. по подробно немога да го обясня.
това е моето мнение но не забравяйте не съм лекар, тва не съм го чел и така предполагам и така си го обяснявам на себе си. ако греша предварително се извинявам
дрЕБОсъчко
Така си го обясняваме всички, лекар не е нужен :)
Ама много ме дразни тази дума 'сиренце'.. от къде ви дойде наум, сега 2 седмици няма да доближа до сирене.. :? :D
MIRENE OT DART HUI SIRENE ::: :::
LiLeNcEtOoO
03-25-2006, 09:04
mmmm mnogo gadno teq i trimata sa edni golqmi otvratgi napravo mi e jal za tqh :smt010