View Full Version : Тя и Той !?
Тя ми е най-добрата приятелка, Той най-добрия приятел, всеки ден съм с тях...
Те ходеха почти две години. Сега скъсаха, тя ми даде някакви надежди, но той често ходи у тях и се забавляват *18*. Koгато сме двамата с нея е различна, истинска е с мен. Говори ми само хубави неща, аз също не пропускам :) но те си продължават да се забавляват от време на време...
Чувствам се излишен макар, че когато споделя с нея не ми разрешава да я изоставя "Имала нужда от мен" . Знае за чувствата ми към нея. А аз незнам какво да правя!?
flying_girl
04-01-2006, 23:40
Teq zabavleniq sa qsni q zaebi
ycMuBkaTa
04-01-2006, 23:48
Тя явно няма сериозни намерения нито към теб, нито към него. Не си струва да страдаш за нея. По-добре си намери някое по-свясно и ориенирано момиче.
priti_kiti
04-01-2006, 23:53
Тя явно няма сериозни намерения нито към теб, нито към него. Не си струва да страдаш за нея. По-добре си намери някое по-свясно и ориенирано момиче. to4no!
CVETELLINA
04-02-2006, 10:05
и според мен момичето не знае какво иска,така че по-добре за теб е да я оставиш да си се оправя сама и да си решава,защото иначе само ще страдаш,а няма смисъл... :roll: :? айде Успех
:wink:
sexy_dizzy
04-02-2006, 10:32
Не мисля че тя е момичето за теб.
sometimes_
04-02-2006, 10:40
Тя явно няма сериозни намерения нито към теб, нито към него. Не си струва да страдаш за нея. По-добре си намери някое по-свясно и ориенирано момиче.
Absolutno sym syglasna !
Тамън... :wink:
С една дума - кажи и да ходи да се забавлява и да те остави намира, все пак дръж на достойнството си, не и падай в краката по този унизителен начин :wink:
ProstoAz
04-02-2006, 10:45
Щом знае за чувствата ти към нея и продължава от време на време да се "забавлява" с бившото и гадже, значи не изпитва кой знае какво към теб. Даже ме кара да си мисля, че тя все още обича него. Може би иска да го накара да ревнува от теб, но...е сбъркала начина. :-k
ThePainIsReaL
04-02-2006, 11:55
Не се оставяй да бъдеш кошче за душевни отпадъци .. то си личи , че е така (малко и от личен опит ти го казвам.. и аз съм постъпвала като нея) . Така че , докато е време се отказвай от мацето :!:
white_chik
04-02-2006, 12:02
ako si gotov da sviri6 vtora cigulka-produljavai vse taka.no vseki na tvoe mqsto bi q zaebal 6toto tq qvno ne e seriozna kum teb
ako si gotov da sviri6 vtora cigulka-produljavai vse taka.no vseki na tvoe mqsto bi q zaebal 6toto tq qvno ne e seriozna kum teb
/offtopic
аа, недей така, вторите цигулки са важен елемент в симфоничния оркестър, а да не говорим за камерния.. имат прекрасни контрапунктични теми, които е задължително да изпъкнат в някои случаи :D
Така че този мит, както и че виолистите са неуспели цигулари е разбит :D