View Full Version : 2 + среща + целувка + "само приятели"
lainagovna
04-07-2006, 01:44
Az si imam priqtelka.Iskam da vi pitam dali e verno,4e ako ne q celune6 na vtorata sre6ta,si ostavate "samo priqteli",a???
един гост написа това и ми се стори доста интересно.
Мне не е така аз лично мразя да се лигавя или поне избягвам когато мога секс вместо целуване си е оферта.
Krem4eto
04-07-2006, 10:49
Az si imam priqtelka.Iskam da vi pitam dali e verno,4e ako ne q celune6 na vtorata sre6ta,si ostavate "samo priqteli",a???
един гост написа това и ми се стори доста интересно.
Да мисля,че е вярно!Ако не и покажеш за какво се срещате(поне да я прегърнеш) тя ще си помисли,че искаш да се срещате като приятели!
penywise
04-07-2006, 10:50
Има разхождачи и ебачи...
ти си избери кой да бъдеш
Krem4eto
04-07-2006, 10:53
А ти?Какъв си?И какво имаш в предвид разхождачи?Само френдове ли?
Night_Knight
04-07-2006, 10:56
Грозно отношение... нищо, то кура е до време, както казаха вече :mrgreen:
Пък аз съм правил секс със съученичка 5 години след като завършихме :mrgreen:
така че никога не е късно да се "прескочи" приятелството :wink:
penywise
04-07-2006, 11:01
Няма значение какъв съм аз
teenkopele
04-07-2006, 11:42
Според мен не е вярно.
Зависи от хората. :wink:
mnogomili4kata-sf
04-07-2006, 11:47
Според мен не е вярно.
Зависи от хората. :wink:
Точно така
хах баси тапанара
има и други , форумни гъзари като тебе :D bo7
penywise
04-07-2006, 12:56
ее най-накрая някой се престраши да каже каквото мисли =D>
мога да си пиша каквото искам батка (мацка), а кой съм - ти никога няма да узнаеш
мишчица такава
Night_Knight
04-07-2006, 12:58
ее най-накрая някой се престраши да каже каквото мисли =D>
мога да си пиша каквото искам батка (мацка), а кой съм - ти никога няма да узнаеш
мишчица такава
хайде - и аз съм много отворен. даже скачам в самолета. щото съм гАзар.
га пристигне модератора, ше ви зачезнат сите гАзарски постове. и поколенията няма да разберат кой е мушица, кой мишок, и кой - форумен гАзар.
BTW: сметай, че НЕ можеш да казваш каквото си искаш, ако не е съобразено с правилата на форума, така че http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Fingers.gif
:wink:
piFka_LP
04-07-2006, 13:22
xaa
e zavisi kfo ste pravili na purvata sre6ta.......
do nqkude e vqrno 4e ako ne napravi6 ne6to na vtorata sre6ta
da se sblijite si ostavate samo
priqteli!
Глупости на търкалета..
Да, м-у 14 и 16 може и да важи.. :?
Вярват ли в това/практикуват ли го по-големи и зряли хора, значи.. са пораснали само на години.
lainagovna
04-07-2006, 19:58
ето защо до са съм имал "само приятелки"
ето защо до са съм имал "само приятелки"
Защото те не са вече зрели, трезво мислещи хора, или защото ти не си такъв?
lainagovna
04-08-2006, 21:28
:-D
Ами със сегашното ми гадже на втората среща вече се натискахме в тях на леглото :-D
Попринцип на втора среща трябва да действаш...поне да я целунеш. На първа може и нищо да не предприемеш,въпреки че не е лошо към края на срещата,ако сте прекарали горе-долу добре,да я гушнеш през кръста,докато я изпращаш или да се хванете за ръце,докато се разхождате.
Ако и на първа и на втора нищо не направиш,определено след това ще е по-трудно. Но много зависи и от самия теб и от партньорката ти. Нищо не пречи и на 3-та да я забиеш
Ох колко тъжно пак съм назаднала от новото поколение аз с моето гадже на десетата среща още само за ръка се държахме.......... Явно имам много да уча :) Кой ги измисля тези нови правила и защо не ги обнародва в Държавен вестник????????????
Labelle,то си е до човека. Няма правила за това нещо.
А и действително всяко следващо поколение е по-разюздано от предишните. Представи си тея малките,които са сега,след 4-5 години ще са още по-хард и от сегашното младо поколение. :-D
Krem4eto
04-09-2006, 11:20
Ох колко тъжно пак съм назаднала от новото поколение аз с моето гадже на десетата среща още само за ръка се държахме.......... Явно имам много да уча :) Кой ги измисля тези нови правила и защо не ги обнародва в Държавен вестник????????????
Споко,твоето гадже е било добро и не с лоши намерения!Радвай се!