View Full Version : Помогнете ми двоумя се...
Не знам...
04-14-2006, 16:24
Имам сериозна приятелка от 4 години обаче....тя напоследък отбягва да прави секс със мен а аз наистина не издържам без секс дълго време...проблема е че не сме правили секс от 2 месеца почти и аз се чудя какво да правя.
Направо не издържам вече много бих искал да съм с нея но тя все не е в настроение или нещо подобно...
Какво бихте ме посъветвали - да правя ли секс със някоя друга или да изчакам още докато тя не се накани да правим секс ? Знам че не се дължи на мен никога не съм я оставял неудовлетворена и никога не съм правил секса набързо само за мен...за мен е по важно гаджето ми да свърши отколкото аз....само че напоследък все повече се заглеждам по жените и....
Моля ви се дайте ми съвет какво да правя....
Composure
04-14-2006, 16:34
намери някоя нейна приятелка те момичетата си споделят такива работи и я попитай туй онуй :)
Ми вие за 4 години не се ли сте опознали ? Не си ли говорите,споделяте..Седнет и поговорете какво толкова ? :wink:
Ми вие за 4 години не се ли сте опознали ? Не си ли говорите,споделяте..Седнет и поговорете какво толкова ? :wink:
Правили сме го...идеята е че тя ми казжа "Не съм в настроение моля те разбери ме не ме юркай за секс точно сега изнервена съм..."
Аз какво да направя тогава ? да я изнасиля ли ? :smt018
Dr. Kazimbutt
04-14-2006, 17:33
Правили сме го...идеята е че тя ми казжа "Не съм в настроение моля те разбери ме не ме юркай за секс точно сега изнервена съм..."
Аз какво да направя тогава ? да я изнасиля ли ? :smt018
Не - да си намериш друга.
djindji_f
04-14-2006, 17:46
moje to4no kogato ti q kara6 da pravite sex da ne e v nastroenie. moje da i ima ne6to. sedni i i kaji vsi4ko tova v o4ite, pogovori s neq. vse pak hodite ot 4 god. mislq 4e za tova vreme trqbva da si q opoznal dosta dobre ne misli6 li? s moq priqtel hodim ot po4ti 2 god. i moga da mu kaja absoljutno vsi4ko i toi vinagi moje da razbere kakvo mi e.
*BlackRhythm*
04-14-2006, 18:03
Абе вие сте много интерестни!
Щом са 4 години заедно се обичат бе,мамка му!
Какво веднага-намери си друга ,много сте зле значи...
Имам сериозна приятелка от 4 години обаче....тя напоследък отбягва да прави секс със мен а аз наистина не издържам без секс дълго време...проблема е че не сме правили секс от 2 месеца почти и аз се чудя какво да правя.
Направо не издържам вече много бих искал да съм с нея но тя все не е в настроение или нещо подобно...
Какво бихте ме посъветвали - да правя ли секс със някоя друга или да изчакам още докато тя не се накани да правим секс ? Знам че не се дължи на мен никога не съм я оставял неудовлетворена и никога не съм правил секса набързо само за мен...за мен е по важно гаджето ми да свърши отколкото аз....само че напоследък все повече се заглеждам по жените и....
Моля ви се дайте ми съвет какво да правя....
на колко си години ?..
Според мен за ч години трябва да сте достатъчно близки та да си говорите по такива теми!Аз с моя приятел съм от половин година а си говорим и то много открито на тази тема!А и щом вече се заглеждаш по други жени в смисал това е нормално да се заглеждаш,но това означава,че вече си омръзвате което също си е напълно нормално за тийнеиджърската възраст даже е мн (е нз на колко години си де)Но любовта не е вечна..тя постепенно се превръща просто в привъразност и си мислиш само че обичаш даден човек...затова си започнал да се заглеждаш по др жени вероятно (това е мое мнение де)
А за тези 4 години, не си я опознал за да разбереш дали няма някакъв проблем заради който да казва, че не е в настроение. И толкова ли не можеш да седнеш и да поговориш с нея, ама не в стил ще правим ли секс сега, а наистина да обсъдите положението.
Последното, което ще ти кажа е да си намериш друга. Ако държиш на нея, последното което ще мислиш е да спиш с друга. Ама явно не държиш достатъчно на нея. И явно въпреки тези 4 години имате и друг проблем заради който тя не иска да прави секс. След като 2 месеца не е в настроение и ти не можеш да разбереш какво има, значи не я обичаш достатъчно момичете и не държиш осожено на връзката си за да решите проблема, ами сядаш във форума и питаш подобен гнусен въпрос. Май за теб всичко е само заради секса! Честно казано съжалявам мъже като теб! Моля не се обиждай.
Успех и дано с приятелката ти се оправите.
hmm mi sednete pogovorete.. naistina mai ima nqkakav problem popitai q i nai ve4e badi mil s neq... a za druga-mi ako go jelae6 i ne obi4a6 dostata4no priqtelkata si parvo skasai s neq i pravi kakvoto si poiskash ... uspeh :wink:
thirteen
04-14-2006, 22:02
mi moje da ima nqkav problem momicheto i da i e trudno da ti kaje..ne e ostavqi naprotiv obratnoto.. moje malko da e smotash da si priznae kvo stava.. i tva e chak pak da si nameri nova...gluposti.. izliza che si4ko e samo za sexa.. a chetiri godini ne mislq che e samo za sex.. ti nai dobre si e poznavash .. nakarai q da izplue kamacheto #-o
PleasureSeeker
04-19-2006, 21:03
според мен трябва да и дадеш време...защото за тия 4 год... си се привързал и си я обикнал..и ако те хване в изневяра и се разделите...ще ти е тежко [-(
favor_91
04-20-2006, 08:56
ami prosto 4aka6 ... i 4aka6 nakraq 6te i kaje6 4e ne izdurja6 i tq ako te obi4a (mislq 4e sled 4 god stava duma za obi4 ) 6te ti pusne
gangbang
04-20-2006, 08:57
4 год. сте заедно, от 2 мес. не прайте секс. Ми да си не е хванала друг?
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-20-2006, 10:19
ми момичетата не са като момчетата постоянно да имат жалание за секс остави я малко на мира не и говори за секс бий си чикии и изчакай докато
и дойде желанието . :-)
П.С. в никакъв случай не и изневерявай щот ще е най-глупавото нещо което ще напрайш #-o :wink:
Night_Knight
04-20-2006, 11:40
ми момичетата не са като момчетата постоянно да имат жалание за секс остави я малко на мира не и говори за секс бий си чикии и изчакай докато
П.С. в никакъв случай не и изневерявай щот ще е най-глупавото нещо което ще напрайш #-o :wink:
1. и момчетата няма постоянно желание за секс :P
2. и по втората точка не съм много съгласен, ама хайде да не давам акъл, че ...много неморални съвети :mrgreen:
manniakk
04-20-2006, 13:14
Сигурен ли си че не си е намерила друг. не може за 2 месеца да не и се прави секс. Направи се на Шерлок Холмс и я издебни каде ходи след като се разделите. Виж и телефона за подозрителни телефони и смс... Или я питай директно дали си заслужава да я чакаш да и дойде настроение
KRaLiCa_na_OrGaZmA
04-20-2006, 14:15
1. и момчетата няма постоянно желание за секс :P
2. и по втората точка не съм много съгласен, ама хайде да не давам акъл, че ...много неморални съвети :mrgreen:
е да обаче имат значително по-голямо желание . но това си е мое мнение де :)
`Death`Whore`
04-20-2006, 14:16
1. Нея възбуждаш вече.
2. Не те обича, а се е влюбила в друг.
3. Има лични проблеми - някой е починал, има венерическа болест, кара се с родителите си...но би трябвало да ти ги сподели.
Danielle
04-20-2006, 14:55
Абе вие сте много интерестни!
Щом са 4 години заедно се обичат бе,мамка му!
Какво веднага-намери си друга ,много сте зле значи...