View Full Version : ne mi se hodi na daskalo
ne mi se hodi .....
05-22-2006, 11:11
Hora ne mi se hodi na daskalo dneska smqtam da ida pri lekarkata da izprosq belejka ama se 4ydq kakvo da kaja 4e da me pysne ne sam hodil otdavna
pickpocket
05-22-2006, 11:31
кажи и че имаш колики!!!!!
ycMuBkaTa
05-22-2006, 11:42
Ако си момиче - дошло ти е днес и ужасно много те боли корема
Ако си момче - лошо ти е, боли те корем, глава
ПС. Сори ма не разбрах пола и затва давам 2 варианта.
Ne ne,ne i kazvai che te boli korema!!!Edin pat go napraih tos nomer i tq pochna da mi go natiska na razni mesta i me pita dali me boli dali ne.Na edno i sashto mqsto kazah i da i ne.Prati me da mi vzemat krav,za da vidi dali ne bilo apandisit.Sled tova me prati do intenzivnoto,za da pokaja kravnite probi i toi maniaka pak ma bara po korema i mi vika che sam imal grip!Smqtai pak na men mi nqashe nishto prosto iskah belejka:)
Sunny_stz
05-22-2006, 13:17
Ne ne,ne i kazvai che te boli korema!!!Edin pat go napraih tos nomer i tq pochna da mi go natiska na razni mesta i me pita dali me boli dali ne.Na edno i sashto mqsto kazah i da i ne.Prati me da mi vzemat krav,za da vidi dali ne bilo apandisit.Sled tova me prati do intenzivnoto,za da pokaja kravnite probi i toi maniaka pak ma bara po korema i mi vika che sam imal grip!Smqtai pak na men mi nqashe nishto prosto iskah belejka:)
хаха ми той много зле тоя зна4и :lol:
Тия номера пък с корема са изтъркани,освен ако класния/класната ти е пекан/а
skate_warrior
05-22-2006, 13:29
Просто кажи на лекаря ти , че не ти се ходи на даскало... аз така правя ;)
scorpiass
05-22-2006, 15:56
Ми прави като мен
Пристъпаш :Докторе требва ми бележка за еди кога си ,щото класната ще ме изключи и така лесно е кво толкова те е срам
ццц
Haha dokato e temata na4i edin ot moq klas mn iska6e da si zamine ot daskalo i cqlo mejdy4asie repetira6e 4e my e lo6o lqga6e nazemqta 4inove kadeli ne pripada6e .... otiva na6iq iunak i sled malko sa vra6ta i po4na da rita edin stol i sa nervi i vika 6to ne ma pysna taq ofca da i .... nii my vikame ko i kaza i toi "ami 4e imam zapek i raztroistvo"
padnahme ot smqh
може да кажеш че имаш цистит или да си намажеш миглите с крем и да мине са конюнктивит
strawberry1988
05-23-2006, 20:20
to na koi mu se hodi na dasakalo be mili4ka
Аве ходи си на даскало, малко остана. ;-)
`Death`Whore`
05-23-2006, 20:22
Има 2 варианта:
1. Свестен лекар, казваш, че искаш бележка за училище и ти пише.
2. Лекарят не толерира изпълнения като горното, казваш му, че нещо те боли, той те преглежда и разбира, че лъжеш. Лекарите не са малоумни.
А ако кажеш, че те боли корема поради менструация, ще ти препише обезболяващо и ще те прати на училище.
biker-rider
05-23-2006, 22:48
и на мен не ми се хоси,но :( какво да се прави "такъв е живота" :wink:
Всеки има такива моменти,но...радвайте се на училището докато имате тази възможност!Това са най-хубавите ни години...Още малко и ще завършим,трудностите тепърва ще ни засипят.Тогава ще си спомняме с радост и тъга за времето,прекарано в смях,друг път сълзи,базиците с приятелите в училище,странностите на някои учители :-D ,техниките ни на преписване...Тогава ще искаме,ще копнеем да сме пак на училище,но няма...Радвайте се на това,което имате!Училището не е нещо лощо
kateto^^
05-24-2006, 12:08
emi ako si momi4e kaji 4e ti e do6lo,ako si mom4e kaji 4e te boli stra6no mnoo glavata i ima6 svetov1rteji lekarq 6te re6i 4e e ot toploto :) ako lekarq ti e gotin si mu kaji naprau 4e primerno v4era si pravil strahoten seks i dneska te boli kr1sta-travma ot seks ko tolkoz :0) pak da ti kaja ima o6te edin mesec-ako moje6 ustiskay be 4ovek
pri mene toq nomer s belejkite ne stava. prosto nemoa q izluja taq preglejda qko :)
pak i dori da q pomolq pak nqma da dade
egati krivata ;)
sweet_girl_14
05-31-2006, 16:22
4е на кой му се ходи??? :(
DeSiTo0o
05-31-2006, 20:49
4e na koi mu se hodi na daskalo... :?:
EnJoY ThE LoVe
05-31-2006, 22:42
Be are be ostava o6te po-malko ot 1 mesec :wink: 6te go izdurji6 :lol:
black_dimond
05-31-2006, 22:57
az vinagi minavam s bolki v glavata
alex_7777
06-01-2006, 23:16
nai dobre e da kaje6 4e si v cikul i nqma na4in da ne te pusne :wink:
и на мен не ми се хоси,но какво да се прави "такъв е живота"
mi..... dnes i az ne bqx kazax che mi e razmesteno cheneto i onaq mi fana vqra apyk i toi donqkyde si e vqrno!ako trenirash neshto si iskai belejka ot treniora ti ili pyk ot lekarq!ama kato idesh pri doktora kaji losho mi e bolii me glavata i imam .....shtastie i ti davat nqkolko dena!aide uspex :D