View Full Version : Moderated:Правя с гаджето секс с презерватив,но искам без...
zna4i s moq priqtel praim sex samo s prezarvativ no iskame da go praim bezi se 4udim kakvi hap4eta moje da e zemat primerno 1 mesec da go praim bez prezarvativ i ot hap4etata kakuv strani4en efekt imat pls predvaritelno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
bulgarche
05-30-2006, 16:13
"pls predvaritelno" !!!
Консултирай се с гинеколог задължително. Странични ефекти вече почти няма (да не кажа че няма даже)
PleasureSeeker
05-30-2006, 16:20
точно така...консултация с гинеколог..
ами няма смисъл да взимаш противозачатъчни,най-малкото защото организма се приспособява към тях за около 2 3 месеца.тогава може да се появи гадене,главоболие,леко кръвотечение и т.н.тъй че за 1 месец няма смисъл
kak pak re6ihte 4e to4no 1 mesec 6te go pravite bez prezervativ.... ta po temata nz takiva hap4eta za 1 mesec konsultirai se s ginekolog
Alex4enceto
05-30-2006, 19:23
Znachi vqrno e che trqbva da idesh na genekolog i toi spored tova na kolko si kolko tejish i kup dr kriterii shte ti kaje kakvo da piesh :-)
BraIN_over
05-30-2006, 19:47
аз доколкото знам за тия хапове ако ги зимаш ей тъй безразборно скоро може да почнеш да пишеш в темата "Растат ми косми на най-невероятни места"
аз доколкото знам за тия хапове ако ги зимаш ей тъй безразборно скоро може да почнеш да пишеш в темата "Растат ми косми на най-невероятни места"
ahahahahahahahhhhahahahahahhahahah 4ak tolkova edva li ama ima strani4en efekt i toi e kosmi ama samo na mystaka spox edin mystak pove4e ili po malko se tam :)))
miloto_girl_4e
05-30-2006, 20:24
хем правиш секс , а вече искаш и без презерватив да го правиш, хем не знаеш, че противозачатъчни не си взимат без лекарско предписание :!:
хем правиш секс , а вече искаш и без презерватив да го правиш, хем не знаеш, че противозачатъчни не си взимат без лекарско предписание :!:
Споко бе тя нали за тва пита за да знае как да го разбере ако не пита.Иначе с моита приятелка също мислим да пие противозачатачни по нататак ама значи попринцип значи няма вече някакви странични ефекти от тези по новите продукти? или ?
cvety_i_bebeto
05-30-2006, 20:56
mi az i gadjeto mi ot 1god...go pravim bez..i iskame da probvame sas...mi az ne sam pila ni6to..prosto vnimavame..izpolzvame nai-stariq metod na predpazvane...prekasvane na poloviq akt..a i nqma smisal ot hap4eta..za 1 mesec
cvety_i_bebeto tva ne nikav metod ne davai takiva saveti 6toto toku vij probvali i stanal niakoi gaf! ina4e ima sve6ti4ki,koito se slagat ednokratno vav vlagali6teto 15 min predi akta za da ubiqt spermatozoidite!moje da probva6 tqh !
strawberry1988
05-30-2006, 23:52
trabva da se konsultira6 s ginekolkog,i toi 6te ti predpi6e protivoza4atu4ni
Добре, де за какъв дявол ще минаваш на хапчета само за 1 месец? Ти май изобщо не си наясно по тия въпроси. Ся странични ефекти няма, или са много малко, ако пиеш ултранискодозирани противозачатъчни (като логест, линдинет 20 и др.) Мда обаче организмът ти се настройва към тези хапчета.... Първия месец се появява т. нар. Спотинг - т.е. зацапващо кървене м/у двете менструации. Това си е нормално да се появи. Просто организмът се настройва. И първия първото хапче се пие в деня, в който ти дойде, драга. Т.е. при хапчета, които се пият по класическата схема (21 дена и 7 дена почивка) излиза, че цикълът ти ще ти дойде на 24-5 ден, да речем. Оттам нататък се нормализира, поради 7-дневната почивка и ти идва точно на 28-мия ден. Така че ако ще пиеш противозачатъчни си ги пий повече време! Защото когато спреш противозачатъчните (ако ги пиеш 1 година, след това трябва да направиш почивка 1 месец) и тогава се забременява най-лесно. От една капка и всичко може да стане.... Затова или си минавай на противозачатъчни или не си прави експерименти!
странични ефекти има! които не е виждал листовка да си мълчи и да не се прави на много знаещ, както е модно сред келешите!
hora s tova 6ega ne biva imam poznata koqto se okosmi mnogo to4no ot protivoza4ata4ni
Toi trqbva da se use6ta i da znae koga da si go izvadi no vedna6 napravite li go bez ne smqtai 4e 2-q 6te e sas kazvam ti go ot li4en opit nie ot 5 meseca se kanim da po4nem da go pravim sas no bez rezultat za6toto use6taneto e mnogo po strahotna. i Ima hap4eta - Yasmin ne ti triabva lekarsko predpisanie te sa edni ot nai silnite i nai efektvni no se piat samo ve4er ina4e 6e ti se gadi no ako toi se use6ta i ste vnimatelni ne vi triabvat a i 6e vi e po-hubavo