View Full Version : xora pomognete :((((((((
BAD_GIRL_
06-14-2006, 17:08
:( :( :( :arrow: vliubena :smt007 :smt022 sam v edin muj okolo 30/33 godini.mislq 4e i toi e vliuben v men.predi edna sedmica me pokani na sreshta i as priex i mi ze i gsm nomer.pomognete mi nz kfo da pravq v zatunena ulica sam i se oshte ne sam izlqzla s nego na sreshta :(((?????pomognete mi mno vi se molq :( :smt022 :smt022
Night_lover
06-14-2006, 17:17
внимавай в какво се забъркаш щот може да е женен
това , че си влюбена е хубаво , но да ти кажа ако си на 17-18 по-добре не се занимавай с него!сори че ти го казвам амаааа......
Иначе какво лошо има в това да си влюбен/а в някой?
BAD_GIRL_
06-14-2006, 17:20
zabravix da vi kaja 4e toi ne e jenen i ne e bil :wink:
Я първо кажи ти на колко си.Ама то на колкото и да си-голям е.Наистина трябва много много много да внимаваш.Може всякакъв да е(сигурно звуча като някоя майка,ама си е така)а наистина може да е и женен и разгонен и тн и тн...ако решиш да излезеш с него гледай да сте на познато място,където има хора.Според мен не е добре да се усамотявате,защото може да е яко загорял..естествено ако ти не искаш
BAD_GIRL_
06-14-2006, 17:32
as sam na 17 godini ........i sam imala vruski s 36/39god.i na 29:) :smt007
m0nkataa
06-14-2006, 17:37
Аууу...ами след като си имала връзка с възрастни мъже, незнам къде ти е проблема?! Явно знаеш как да подходиш... Едва ли е по-различно отколкото с другите мъже...Незнам!
`Death`Whore`
06-14-2006, 17:40
Първо завърши образованието си, после се заглеждай по хора, които евентуално имат висше и работят.
alkobalko
06-14-2006, 17:46
Я първо кажи ти на колко си.Ама то на колкото и да си-голям е.Наистина трябва много много много да внимаваш.Може всякакъв да е(сигурно звуча като някоя майка,ама си е така)а наистина може да е и женен и разгонен и тн и тн...ако решиш да излезеш с него гледай да сте на познато място,където има хора.Според мен не е добре да се усамотявате,защото може да е яко загорял..естествено ако ти не искаш
opredeleno
j0r0_fear
06-14-2006, 17:51
поредната тъпа тема...нз какво толкоз ви кефят стари дъртаци...
Ей момиче ... какво ми се забъркваш с такива мъже има толкова много готини момчета на по 17...20 а и няма смисъл да си с такива дъртаци то е ясно на какво ще се крепи връзката ви..!! [-X
Малиииииииииии......те такива колко не ги обичам....лелелел баси искам само да ми обясниш за какво искаш да си с него?За ва че има патка и кинти ли?Аааа или че можеби е по умен от колкото някой други по млади и има малко повече акъл...не бих казал след като иска да се забърка с тебе,....не казвам нищо за тебе просто ако имаше акъл наиситна както се води щеше да се замисли и да види че по добре е да има деца жена работа и какво ли не а не да се анимава още с гимназялни момичета...толко му е и акъла на него...на 30 години....бах та маа... #-o
Млад е за теб. Трябва ти някой над 50 вече...
Млад е за теб. Трябва ти някой над 50 вече...
оаапахпахпапхАпхапхАпхааП ХаХПАхппхпхАпхапхаАПХАПХА пхАхпАхпАПАХАхпахпАпхАпха хпАА е човече ти изби рибата :D :D :D :D
NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 04:35
:-k Аз още от сега мога да ти кажа, че не гледа на теб сериозно... почти съм сигурна [-( . Не се занимавай с мъже, търси си момченца. Не само, че губиш времето си с тях, но губиш и тяхното. Помисли си добре какво правиш. Това е.