View Full Version : true love
purvo sorka za bezpokoistvoto ama imam edin banalen problems znachi haresvam edno momche , daje obicham tova momche , no ima edin mn golqm problem toi popadna v losha kompaniq i go usheshtam kak stava narkoman . da kajesh che e typ - ne e , ne e i grozen , no prosto kompaniqta s koqto se dviji . sega veche sym obedena che tova " s kakyvto se syberesh takyf stavash " e vqrno
tolkova mnogo iskam da mu pomogna , no neznam dali shte uspeq
nqkoi ako ima neshto da mi kaje ili da me posyvetva da zapovqda , shtot az veche sym pas.. ](*,)
Ако сте добри приятели и го драпнеш настрани и му отвориш очите.
Само това е начина.
Друг вариант да му поставиш ултиматум - ти или те ...
и ако наистина не е тъп ще те чуе
govorene - edinstveniqt na4in.
priti_kiti
06-26-2006, 00:57
Само това е начина.
и ако наистина не е тъп ще те чуе съгласна ...
IKisseDAGirL
06-26-2006, 06:46
Само това е начина.
присъединявам се.. просто се опитай по всякакъв начин да го убедиш.. заплаши го дори, че ще кажеш на техните... в този случай това няма да е няква подла постъпка, а просто начин да спасиш живота на някого :?
Трябва да потовориш с него за компанията му и да му ги кажеш всички тези неща.
Ако е стабилен психически ще се осъзнае сам без никой да му помага защото може и по зле да стане ,но едвали ще се справи та кажи му какво мислиш и да се оправя.
mechtaq_za_teb
06-26-2006, 07:49
pozNato mi e!sp0x ako ne e glupak sam sHte se osaznae che mqstoto mu ne e v tazi kompaniq.
lost_girl
06-26-2006, 09:15
mi opitai se da pogovori6 s nego i da mu obqsni6(ako moje6) 4e go haresva6 i ako toi kaje 4e te haresva SUPER,no negovata kompaniq ne6to ne ti se vijda svestna i go pomoli da nedruji s tqh makar 4e moje i da ti se razsardi taka,no dano ne ti se
Само това е начина.
ludamacka
06-26-2006, 16:52
razbiram te napulno(ot li4en opit) :( mnogo e trydno da my kaje6 da spre s glypostite ili da se drviji s taq kompaniq-daje e po4ti nevuzmojno,6toto ako my go kaje6 6te te misli za vrag.purvo razberi dali i toi ima su6tite 4yvstva kato teb.ako te obi4a kakto ti nego,moje bi ima nadejda da my povliqe6 po nqkakuv na4in-da si postoqnno s nego i da my kazva6 nai malko po 1000000000000000 puti na den 4e go obi4a6 i ne iska6 tva koeto pravi da vi razdeli i taka natatuk.abe vajnoto e sega kogato ne znae6 kvo izpitva kum teb da my kazva6 kvo da pravi [-X
http://www.titanic-story.hit.bg/