View Full Version : na 15 sam sramno li e...
zdr, na 15 sam, po4vam 16 i iskam da vi pitam sramno li e ako otida na ginekolog, smisal, dali doktorkata nqma da zapo4ne da me uprekva ili ne6to ot toq sort?Smisal, 4e sam samo na 15, a ve4e vodq polov jivot bla bla blaaaaa :?: :roll:
Ice_Queen
08-13-2006, 18:27
сигурно е виждала и на по 13-14... какво ли няма по света,споко!
no tova moito mn li e lo6o? Smisal, 4e e normalno da se zapo4ne polov jivot m/u 16-18 pak az sam na 15 i nqkolko meseca, mn li 6te izglejda zle ako otida?
Ice_Queen
08-13-2006, 18:33
no tova moito mn li e lo6o? Smisal, 4e e normalno da se zapo4ne polov jivot m/u 16-18 pak az sam na 15 i nqkolko meseca, mn li 6te izglejda zle ako otida?
НЕ!
Ami ti sama trqbva da re6i6!Ama za tvoe dobro e da otide6!Yspex \:D/
I_love_dead_people
08-13-2006, 18:35
Генеколога няма никакво право да ти държи сметка за това.
Tempestjuji
08-13-2006, 18:40
хахаха.. :lol:
не говори глупости!! :|
ми не знам :) срамно ли е ? ти срамуваш ли се ? :lol:
summer_04
08-13-2006, 19:01
ebati kak pravi6 sex kato se sramuva6 ot tova ,4e go pravi6!otivai na ginekolog pone da si fizi4eski zdrava,ako ne drugo!
Sramno 6te e ako produljava6 da zadava6 glupavi vyprosi i 6te izglejda6 tupi4ka...
Angel_Girl
08-13-2006, 19:26
Как някаква лекарка ще те упреква, че водиш полов живот? Та това си е твоя работа и тя неможе да ти каже нищо още повече при факта, че не е нейна работа. И не не е срамно даже мисля, че е добре да отидеш ако имаш нужда.
Heartbreaker
08-13-2006, 19:27
Уф то децата вече от колко рано започват половият си живот ти , че си на 15 била е кво му е срамното не си създавай излишни комплекси.
cecko_boy
08-13-2006, 19:54
ne e sramno :D
Master_88
08-13-2006, 19:58
Само до това му е на гинеколога
Генеколога няма никакво право да ти държи сметка за това.
za men ne e sramno i mislia che vsichki momicheta triabva da hodite ot vreme na vreme na doktor (a za ostanaloto vreme si imate gadjeta koiko mogat da se vi lichni lekari)hodi i da ne ti puka za nishto doktora i tam da ti napravi tova koeto e nujno niama da se smee ili neshto takova
zdr, na 15 sam, po4vam 16 i iskam da vi pitam sramno li e ako otida na ginekolog, smisal, dali doktorkata nqma da zapo4ne da me uprekva ili ne6to ot toq sort?Smisal, 4e sam samo na 15, a ve4e vodq polov jivot bla bla blaaaaa :?: :roll:
на тва му се вика ...
личен живот ...
такаче няма какво да те опреква тва си е твоя раута с кои ще се ебеш и с кои не :mrgreen:
CVETELLINA
08-13-2006, 20:49
Генеколога няма никакво право да ти държи сметка за това.така е... :wink:
а и на всичкото отгоре мисля,че е по-добре да се грижиш за здравето си,отколкото да не си наясно с нещата!
krem4et0
08-13-2006, 21:57
След като не те е срам да си оказваш органите пред момчетата-няма от какво да се притесняваш.не й влиза в работата,но може да те прегледа по различен начин,от този с който се преглеждат девствените момичета.Ако не щеш-просто кажи искам преглед с видеозон и консултация.Ако имаш по-сериозен проблем-не е лошо да се прегледаш.Здравето преди всичко!
mi zna4i iskam da otida za da proverq dali sam bremenna, kakvo trq da i kaja, samo tova li? ili e6to dr? off nz ](*,)
NicknameANdPasswORd
08-13-2006, 22:48
Направи си тест (зависи от кога се съмняваш де ..) относно МНОГО Е ДОБРЕ ДА СЕ ПРАВИ ПРОФИЛАКТИКА ....
И от кога на Хората им пука какво ще им каже някой дали ще ги упрекне или нещо др .... ТЯ няма право да те съди да ти каже нямаш право
няма право и да каже на ваште ... (Лекарска тайна)
.... и немам си на идея И ди кажи и как стоят нещата с прости думи и на кратко пр ПРавила съм секс .... и се съмняавам че съм бременна ,... може ли да ми кажете дали съм или не съм ... Помогнете ми
и т.н.
Sugar_metalka
08-13-2006, 22:50
Spokoino! 6tom se nalaga da otide6 - otidi! Genekolozite sa se nagledali na mnogo po-malki ot teb a i 15 godini ne e 4ak tolkova malka vuzrast za polov jivot :wink: + tova jivotut si e tvoi i toi nqma kak da ti se burka kakvo e pravilno i kakvo ne, prosto ne trqbva da ti pyka :P
beb4o_bu
08-13-2006, 23:44
Нищо не би трябвало да ти каже. Отиваш, казваш защо си там, обясняваш ако има нещо друго, което смяташ, че лекарят трябва да знае, и слушаш какво ще ти каже. Най-вероятно ще те прегледа и това ще е. И аз се притеснявах преди първия си преглед, че дори и преди втория. Тъй че отивай и не мисли много. 8-[
n i6to nema da ti kaje doktora ...
galinka_malinka89
08-14-2006, 07:23
na 15 e normalno da si zapo4nala da pravi6 sex,i az togava po4nah i saotvetno i na genekolkog po4nah da hodq i tq ni6to ne mi e kazala,mislq 4e i spored neq e normalno,daje si be6e mnogo mila i razbrana jenata
alkobalko
08-14-2006, 07:42
Лекарят няма право да ти държи сметка или да те упреква. Живота си е твой, единственото, което се изисква от нея е да те прегледа. Отиваш и казваш:"Добър ден, имам съмнения, че съм бременна. Можете ли да ми кажете дали е така?" и това е.
krem4et0
08-14-2006, 09:02
mi zna4i iskam da otida za da proverq dali sam bremenna, kakvo trq da i kaja, samo tova li? ili e6to dr? off nz ](*,)
Направи си тест,ако е положителен направи каквото те посъветваха останалите.И спокойно-лекар като лекар.
15 не е нормална възраст за водене на полв живот,а е ранна възраст за това.След като го прави-няма връщане.Ама поне презервативи да ползва!
cskamoni4ka
08-14-2006, 09:13
Отиди.Споко!Той к`во ли не е виждал...
kato se ima v predvid che nqkoi pochvat na 12, ti kak mislish ?!