View Full Version : KAJETE KAKVI HARESVATE
ssiimmoonna
09-15-2006, 20:30
pls kajete kakvi momi4eta haresvate ama ne kakuv tip-kajete prosti s kakuv cvqt na kosata blondinka brunetka 4ervenokosa ili nqmate opredelen prototip-pls samo za mom4eta :P
WILD__BOY
09-15-2006, 20:50
Не подбирам момичето по тва дали е русо или чернокосо. Не е толкова важно за мен, важното е да е красива и чаровна, да си има неустоимо убаяние ;)
strange__
09-15-2006, 20:52
Темата е пускана 1000 пъти :!: Освен това е глупава... :roll:
харесвам си моето пиле - руса коса, сини очи...
по принцип мразя такива хора, но той си е мойто ангелче и аз незнайно защо го обичам повече от всичко :D
MiRaCuLiXbb
09-15-2006, 21:09
..
ssiimmoonna
09-15-2006, 21:13
Не подбирам момичето по тва дали е русо или чернокосо. Не е толкова важно за мен, важното е да е красива и чаровна, да си има неустоимо убаяние ;)
da de vsmisul znam go tova kajete kakvi vse pak predpo4itate
ssiimmoonna
09-15-2006, 21:17
"Темата е пускана 1000 пъти :!: Освен това е глупава... :roll:[/quote]
emi ok dori da e taka ili otgovori ili ne davai takiva mneniq koito dori ne moga da nareka takiva!
strange__
09-15-2006, 21:26
"Темата е пускана 1000 пъти :!: Освен това е глупава... :roll:
emi ok dori da e taka ili otgovori ili ne davai takiva mneniq koito dori ne moga da nareka takiva![/quote]
Само не ми се карай :shock: Ако мнението ми не ти изнася,много съжалявам....просто е факт,че всяка втора тема е какви харесвате...и кво ако болшинството предпочитат русокоси,а ти си червенокоса,ще се изрусиш ли?! :smt012
ABSOLUTme
09-15-2006, 22:18
и кво ако болшинството предпочитат русокоси,а ти си червенокоса,ще се изрусиш ли?! :smt012
хъхъхъхъ,дам и аз тва щях да питам.. :lol: баси тъпотията да се пъхаш в некви стереотипи ](*,) дрмеме ми на мен кви харесват,аз ако искам и зелена коса ще си направя и пак ще има кой да ме вземе,щото съм пич(ка) по душа..силааааааа хахаххахха :lol:
тъй че simona.91 вземи се стегни и не си пипай перушината,щот някой си там пишльо по-го кефи русото например :smt016
тодор_живков
09-15-2006, 23:49
и кво ако болшинството предпочитат русокоси,а ти си червенокоса,ще се изрусиш ли?! :smt012
хъхъхъхъ,дам и аз тва щях да питам.. :lol: баси тъпотията да се пъхаш в некви стереотипи ](*,) дрмеме ми на мен кви харесват,аз ако искам и зелена коса ще си направя и пак ще има кой да ме вземе,щото съм пич(ка) по душа..силааааааа хахаххахха :lol:
тъй че simona.91 вземи се стегни и не си пипай перушината,щот някой си там пишльо по-го кефи русото например :smt016OMFG
Това със цвета на очите косата кожата и тн. е само за момичета , те имат определени предпочитания спроед наблюденията ми , най-добрия ми авер е рус със сини очи и всички го харесват , другия е с черна коса и черни очи , по-тъмен , според мен с по добри чарти в лицето , но не може да му се случи да фане да се натиска с непозната просто така. Докато всички момчета които познавам , въобще не ебават цветовете ,гледат самото момиче да е красиво и да не е тъпо (което не изключва блондинки веднага де :D )
Само не ми се карай :shock: Ако мнението ми не ти изнася,много съжалявам....просто е факт,че всяка втора тема е какви харесвате...и кво ако болшинството предпочитат русокоси,а ти си червенокоса,ще се изрусиш ли?! :smt012[/quote].
NE nqma da se izrusq prosto mi e interesno koi kakvo predpo4ita.osven vsi4ko dr tova ne se otnasq do men i nqma ni6to ob6to s mene taka 4e ne pravi izkazvaniq,temite za koito ne znae6 ni6to
6a vi..............
09-16-2006, 08:37
тъй че simona.91 вземи се стегни и не си пипай перушината,щот някой си там пишльо по-го кефи русото например :smt016[/quote]OMFG[/quote]
abe vie slepi li ste ili kvo ne razbrahte li 3e nqma ni6to ob6to s momi4eto malko pove4e bi trqbvalo da 4etete.qvno prosto mu e interesno da razbere koi kakvi predpo4itaniq ima qsno
macka123
09-16-2006, 14:35
по моите наблюдения момчетата си падат по РАЗЛИЧНИ момичета
The_handsome_Steve
09-16-2006, 16:10
При мен косата и очите нямат голям ефект в/у мен. Повече се интересувам от лицето и височината(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО под 170)
Харесвам момичета с по-бяла кожа, ако може дори лунички!
Но най вече лицето ме привлича!
Mike-Jones
09-17-2006, 07:26
takiva neshta ne gledam kosi i o4i nqma zna4enie
Mike-Jones
09-17-2006, 07:27
При мен косата и очите нямат голям ефект в/у мен. Повече се интересувам от лицето и височината(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО под 170)
Харесвам момичета с по-бяла кожа, ако може дори лунички!
Но най вече лицето ме привлича! ei brato kak pod 170 bre ti si na4i 160 za tova nali i kato te gledam na pica nash kak shte ti go podam pederas4e si mai :) xax
alkobalko
09-17-2006, 08:45
Не мога да кажа, че имам определен прототип за момче. За мен най-важното не е външния вид, а вътрешността. Но все пак клоня повече към тъмна коса и тъмни очи.
Всякакви, а ако са и леко къдравки :smt007
CVETELLINA
09-17-2006, 10:16
da de vsmisul znam go tova kajete kakvi vse pak predpo4itateЕ да де,той не ти ли каза какви предпочита?! :-s Като няма някакъв прототип,какво да ти каже?Харесва всякакви момичета!Пък и то цвета на косата,не определя човека!!!
П.С Темата е доста тъпичка...а и има сигурно 1000 такива!Използвай търсачката!:}
nick0190
09-17-2006, 10:50