View Full Version : xaresvam edno mom4e ot sasedniq klas ..
zdrvaite ! problema mi e .. 4e mnogo haresvam edno mom4e ot sasedniq klas .toi e nov v na6eto daskalo . zapoznah se s nego pogovorihme si v 4ata no ni6to pove4e i v momenta ne znam kak da se sblija s nego. mnogo rqdko vliza v 4ata naistina a v daskalo nqma golqma vazmojnost da si govorq s nego za6toto ne go vijdam v mejdu4asiqta .. ne znam to4no kade hodi ama go nqma ..
казваш, че не знаеш къде ходи, че не го виждаш през междучасията, но за сметка на това пък имаш възможност макар и рядко да говориш с него в чата. все пак това е една възможност и по-добре се радвай, че имаш и нея. и когато следващия път той влезе в чата му предложи на следващия ден да си поговорите някое междучасие. така един път, два пъти и може нещата между вас да се получат ;)
Защо след училище не отидеш при него и не го поканиш на кафенце...
Ако ти откаже отложи за следващия път и така ....
MimityYy
11-04-2006, 18:06
moje bi naistina sled u4ili6te da go zagovori6 4e nai-dobriq na4in :)
Lost_Kiss
11-04-2006, 18:18
i az taka mislq ...predloji na edno kafe s priqteli say4enici..posle pak i taka prodaljenie na sedmica ...6te zapo4nete da se sre6tete v mejdy4asiqta i v 4ata..posle sled daskalo 6te zapo4nete da se sabirate v edna kompaniq i taka ....No ne se znae de ...:) si4ko zavisi ot tebe i nai mnogo ot nego
хаха може да не е много ученолюбив и затова да не го виждаш
v mejdu4asieto go zase4i kaji mu zdrasti ko staa vlez dove4era v 4ata i go pokani da izlezete sled daskalo ili mu kaji iska6 li da izlezem v o4ite ama nz dali 6a sabere6 tolko smelost i v mejdu4asieto 6a e silno iznenadan :P
aide uspehhhhhhhhh
teenkopele
11-05-2006, 05:55
Аха.
Покани го да излезнете някъде. :wink:
Аха.
Покани го да излезнете някъде. :wink:И аз подкрепям.
Щом го харесваш, ще намериш начин.
razbrah kade hodi .. po kafetata da pu6i s nekfi dr momi4eta :|
И аз подкрепям това мнение \:D/