View Full Version : Moderated:Ходя с нея 5 месеца, но я е страх да спи с мен..
sled kato hodq s edno momi4e ve4e 5 meseca i ne sme pravili sex .... ne za6toto ne sum se opitval da si poiskam a prosto za6toto tq se strahuva i....gluposti da mi vuzdeistva tova moe vuzdurjanie otricatelno na psihi4eska osnova :) na 17 godini sum po4ti :) drugiq mesec gi pravq :) o4akvam obektivni otgovori :)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Nadelina
12-03-2006, 17:01
Ako q obichash naistina shte izchakash dokato tq sama poiska da spi s teb...
miloto_girl_4e
12-03-2006, 17:06
Е па нормално е.. дори не разбрах тя на колко години е?
Момичетата винаги ги е страх преди първият път..
Изчакай я докато тя сама си поиска :wink:
gerinceto
12-03-2006, 17:11
Ako q obichash naistina shte izchakash dokato tq sama poiska da spi s teb... na tva mnenie sam.a pak i ti ne nahalstvai tolkova i nedei postoqnno vse za tva da i namekva6 za da ne vzeme da si pomisli ne6ty ot sorta 4e hodi6 s neq samo zaradi sexa
Естествено,че ще се страхува.Все пак й за пръв път.Не страх,но почти винаги има най-вече притеснение.Изчакай тя сама да го пожелае.Недей да я притискаш,защото ще си помисли,че си с нея само заради секса.Нали не е така?
djidjito
12-03-2006, 19:17
Izvinqvai pi4 no ti vse o6te nqma6 17 godini i si otka4il da prai6 sex.E to nemoje vinagi da e na tvoita ako pita6 men tq sama 6te ti kaje koga e gotova.I na men mi be6e gadno i se pritesnqvah kak 6te e 1-viq pat no vsi4ko mina dobre.Taka 4e ne q pritiskai.Uspeh
ProstoAz
12-03-2006, 19:19
Аз ако бях на твоя място или щях да настоявам докато не се съгласи, или щях да я зарежа, или щях да спя с друга! :wink:
alkobalko
12-03-2006, 19:21
Ако я обичаш истински, ще я изчакаш колкото трябва. Ако не, по-добре, че не е спала с теб.
щом тя те обича все някога ще преодолее страха си и ще поиска да бъде с теб ;) но от теб се изисква повече търпение ;)
Аз ако бях на твоя място или щях да настоявам докато не се съгласи, или щях да я зарежа, или щях да спя с друга! :wink:
То хубаво но тука има едно голямо АМА. Да настояваш докато се сагласи и после какво. Къде ще е удоволствието ако тя не го иска истински и само да лежи като талпа. Да я зареже. Само заради секса. Тъпооооооооо. Имам приятел на когото неговата му пусна горе долу около 8-мия месец. От 5 години са заедно и дори си мисля и че ще се оженят. Да прави секс с друга. Не мисля че ще се чувства много добре особено ако я обича. Моят съвет е ИЗЧАКАИ тя сама да реше кога е готова.
ProstoAz
12-03-2006, 19:41
Да, и аз имам приятелка, която вече повече от 2год. ходи с гаджето си и не му е пуснала, и какво? Различни хора - различни идеали. На момчето явно му се е*е - нека е*е, за какво да се ограничава? Сега му е времето. А тя да се пази...ако ще и до сватбата - изцяло неин проблем. :lol:
че като му се е*е има 2 ръце. Ако ги сменя може да искара дълго :lol: Колкото до нея наистина си е нейн проблем. Мисля че е на около 15-16 години и затова все още се дърпа
Тема на загорял тинейджър в раздел "Фън"
- Тъпо ми е! Искам секс...
Тема на друг загорял тинейджър в раздел "У дома"
- У нас съм си... Нещо ми се прави секс.
Раздел "Цигарите и останалите неща"
- Не пушете! Много е вредно за здравето. Вместо това правете секс.
Раздел "Култура, изкуство и лично творчество"
- Днес надминах, моята творческа натура и сътворих глинена вагина/пенис. Нещо май за секс си мисля...
Тъй де. Едно "обичам" да беше вмъкнал в контекста. За пример: Тате кара камион, бате е от Левски, а аз обичам.
BeBcHeTo
12-03-2006, 21:54
Ако я оби4аш истински ще я 4акаш колкото време е нужно.....ако ли пак не си намери некоя друга
kAdrOkoSkA
12-03-2006, 22:53
Щом се страхува значи е възможно да ти няма пълно доверие и да не е сигурна за нещо. Това е моето мнение. Опитай се да разбереш какво е и да се поправиш ако проблема е в теб, или да и помогнеш да превъзмогне страха си, дори ти да не си виновен.
Еми явно не ти има доверие или нз..пък и щом и е първи път е нормално да се притеснява дали ти си подходящия и т.н!А ти и докажи че може да ти има доверие и ще видиш че нещата се оправят!Само не продължавай да и натякваш за секса, за да не си помисли че си с нея само за секса [-X А тя когато се почувства готова сама ще си поиска!Не прибързвай.
най-добре да я из4ака6 докато и тя е готова :lol:
awe moq tva polovin godina te ta6acite ti kamani stanali fe kat ne6te q ebe6 q zaebi 6ot ako po4aka6 o6te malko ...