PDA

View Full Version : Ot4aqn_teen

Ot4aqn_teen
01-05-2007, 22:18
Хора много сам отчаян на 15години сам имам приятелка вече сме 6-7 месеца заедно и тя иска скоро да правиме секс ама аз се срамувам от члена си.... доста е малък едвам 13см и 12 см обиколка плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...

П.С. Знам че има и други подобни теми плс не ми закючвайте темата и без подиграфки :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

malka_Pi6ka
01-05-2007, 22:25
еем ко лошо има и мойта буба мъничка ама не ме бърка чукам си приятелкети и айдее ... кат я наебеш ше ти порасне бубата с 2 сантиметра на сяко чукане щи расте по толкова и тей ...

01-05-2007, 22:26
xax edvam 13 sm. vika ae mom4e tva za tvoqta vazrast e normalno a i nqma zna4enie kolko ti e golqm pak i ako i e parvi pat na priqtelkata ti kolkoto po malak tolkova po dobre za neq...Ne trqa da ti puka ot tova...

benitka
01-05-2007, 22:26
em vij az ne sam m , no moga da ti kaja che razmera ne e mn mn ot znachenie vajnoto e kakvo umeq da prav , i tva sa gluposti da si go ogolemqvash po izkustven nachi parvo ti oshte ne si se razvil , a nai podhodqshtoto reshenie za tova e da pravite sex na tamno , tq sigurno e destvena nqma da razbere mn mn :)

Kraken
01-05-2007, 22:28
Верно е тфа кат ти го ошлайфа момичето ше ти порасте
А за още дебелина знам че се лъска кат извратен ама не ти го препоръчвам това

rqqq
01-05-2007, 22:28
хах то сичкото хубаво ам надали дестфена то сегашното поколение сичките някви само за ебане мислят да ги разкъртя ;) ... останеш за 1 минута с момиче и аеее захапала ти кур0 :) .. иначе да е спокс аз съм на 14 и бубата ми 7 см .. ам не ме бърка щотоо кат ги чукам и им слагам торби по главите хахаха .. :)

Ot4aqn_teen
01-05-2007, 22:30
Добре ще се примиря с размера ама дайте некви пози с който ще я зодоволявам максимо с малкия приятел .... :?

01-05-2007, 22:30
позата с езика и с 2та пръста :) ше и разкъртиш пут*ата от лашкане до де не ти свърши в ръчичките :)

01-05-2007, 22:31
Няма да я задоволиш, приеми го. Ммомичета колкото по-разгонени са - толкова по-лакоми са. Ще я разочароваш, но няма как.

Kraken
01-05-2007, 22:32
Абе ше ти го обясна просто отвънка й доставя поече удоволствие отколкото от вътре
само за сливата стаа дума да не земеш да й протриеш кръста ллл

01-05-2007, 22:32
mi pi4 tq ako ne e bila s drugi m nqma da zabeleji 4e ti e malak tai kato ne e vijdala drugi pi6ki i mackata nqma i da znai malak li e ili golqm tei 4e spoks ma ako se e ebala ve4e nz nemoa ti pomogna naistina davai na tamno

drawers
01-05-2007, 22:35
сложи презерватива така, че патката ти да изглежда по-голяма, демек не го слагай плътно по нея, хахахах

DeViL`s_Daughter
01-05-2007, 22:46
по добре тва последното не го прави за да не стане някой гаф [-X

c0ca1na
01-05-2007, 22:47
Кво ти дреме ве брато , правете секс , пък ако тя не е с теб само заради секса ще те разбере !

Ot4aqn_teen
01-05-2007, 22:50
Така и не ми казахте пози :|

macka123
01-05-2007, 22:50
ако е девствена няма да има проблеми спокс
а и на тъмно наистина е по добре

c0ca1na
01-05-2007, 22:52
Така и не ми казахте пози :|
А да зема ти свърша работата ?
Опитът учи !

Overwhelming
01-05-2007, 22:56
Кво ти дреме ве брато , правете секс , пък ако тя не е с теб само заради секса ще те разбере !

Той е прав...пак хаха....тя едва ли е с теб само заради секса,след като ходите от 6 месеца вече....а и размера не е толкова важен.....не се срамувай...действай :P.....трябва ти само опит ^^....

c0ca1na
01-05-2007, 23:01

Той е прав...пак хаха....тя едва ли е с теб само заради секса,след като ходите от 6 месеца вече....а и размера не е толкова важен.....не се срамувай...действай :P.....трябва ти само опит ^^....
и ти не каза Здравей а :twisted: :smt019

Overwhelming
01-05-2007, 23:02

Еее...хайде,хайде...сега ще флуудя заради тебе хаха....здравей де ^^....

c0ca1na
01-05-2007, 23:08

Тва за флоода...........предизвикваш ли мЪ ? :twisted:

Overwhelming
01-05-2007, 23:13

....хаха....стига ми задава въпроси,че....не се сдържам с отговорите хихи...ми не те предизвиквам,ама хайде да те видя на какво си способен :P .....

goldeen
01-05-2007, 23:15
awe na neq nqma da i trqqt poe4e ot 10 santa za da q zadovoli6(dokazano),e verno 4e te sa lakomi i mogat da poemat i 20+ santimetrovi pi6ki,no e vajno kak deistva6 ti,vazbudi q taka 4e da ne izdurji i da iska sama da te useti v sebe si,izpolzvai i rucete si za da stimolira6 drugi erogenni zoni(klitor,gurdi),gledai izrajenieto i na liceto i koe i dostavq po golqmo udovolstvie,podberi obstanovkata,ako iska6(hubava muzika moje da svur6i mn dobra rabota za da se otpusnete o6e poe4e),ako q vazbudi6 dostatu4no edva li 6e ti e problem patkata spoki,az su6to sum na 15 i mi e nqkude 13 ma ne se pla6a,ne e tolkoz vajno kolko ti e golqm a kak deistva6 s nego,puk i o6te ima da raste ne sa bezpokoi ;)

c0ca1na
01-05-2007, 23:18

....хаха....стига ми задава въпроси,че....не се сдържам с отговорите хихи...ми не те предизвиквам,ама хайде да те видя на какво си способен :P .....
Сега ме мързи и ми се спи ае някой друг път , ще се докажа обещавам :-)

Overwhelming
01-05-2007, 23:21
......

Хаха..ти си знаеш..... :-) .....

c0ca1na
01-05-2007, 23:24
......

Да :-) пък и половината теми не съм ги чел дори , и после пак shizzle и alexxxgold (сектанта) ще си го изливат на мен ..... :-D

Overwhelming
01-05-2007, 23:33
......

Да :-) пък и половината теми не съм ги чел дори , и после пак shizzle и alexxxgold (сектанта) ще си го изливат на мен ..... :-D
Спокс,спокс....не те насилвам ^^.....а и...сега ще делят гнева си върху двама хаха....а аз със мен водя голяма компания ;) .....

c0ca1na
01-05-2007, 23:34
......

Спокс,спокс....не те насилвам ^^.....а и...сега ще делят гнева си върху двама хаха....а аз със мен водя голяма компания ;) .....
Да живеят свободимислещите спамери :-D

shizzle
01-06-2007, 01:00
shizzle гледа и сега-засега мълчи. а alexxgold джуга DooM3:RoE и изобщо не му пука какво става във форума ^^

NiKOLAN
01-06-2007, 04:10
сложи презерватива така, че патката ти да изглежда по-голяма, демек не го слагай плътно по нея, хахахахили да си сложи презерватива на главата и да се мисли за патка

Lorraine
01-06-2007, 08:27
Хора много сам отчаян на 15години сам имам приятелка вече сме 6-7 месеца заедно и тя иска скоро да правиме секс ама аз се срамувам от члена си.... доста е малък едвам 13см и 12 см обиколка плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...

П.С. Знам че има и други подобни теми плс не ми закючвайте темата и без подиграфки :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:ако те обича какво значение има колко ти е голям,кажи ми?..според мене тфа да гледаш големината е ужасно тъпо..например ако едно момиче едва има гърди няма да спиш с нея заради тфа ли?..леле ](*,) не ми говори глупости моля те! [-X

shizzle
01-06-2007, 09:35
Lorraine, все пак да не забравяме, че гърдите не изпълняват никаква сексуална функция по задоволяването на момчето, докато пенисът..

pampers
01-06-2007, 09:50
хах то сичкото хубаво ам надали дестфена то сегашното поколение сичките някви само за ебане мислят да ги разкъртя ;) ... останеш за 1 минута с момиче и аеее захапала ти кур0 :) .. иначе да е спокс аз съм на 14 и бубата ми 7 см .. ам не ме бърка щотоо кат ги чукам и им слагам торби по главите хахаха .. :)
аа пи4 ти направо ме срази то сякъде.. слагал им торби :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

JoeBanana
01-06-2007, 09:54
плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...
101% няма да ти харесат и 102% не можеш да си ги позволиш :mrgreen:
да не говорим, че чурчето има още няколко години да расте
пък съвсем да не говорим, че колкото - толкова :mrgreen: тва е

01-06-2007, 10:01
Има начин-операция, ама на тийнейджър няма да стане, а и при това не ти трябва.Пенисът ти е напълно нормален за тази възраст, а и освен това предполагам ще расте още. :wink:

01-06-2007, 10:17

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Проай с теслата - работи :mrgreen:

Lorraine
01-06-2007, 14:34
Lorraine, все пак да не забравяме, че гърдите не изпълняват никаква сексуална функция по задоволяването на момчето, докато пенисът..ем да ама се пак..той толкото и да му ще може да я оправи поне така мисля(а и не е чак толко малък.. :wink: )..но ако тя държи на размера..да се опрая сама! :lol:

f1s714e70
01-06-2007, 16:33
spoks we ne ti e tolkova malak....pak i razmera nqma zna4enie...

Ifan4o
01-07-2007, 11:14
Razmera ima samo edin plius vizualno jenata se zadovolqva.A ina4e puk ako ima 20 cm pi6ka i nz kak da q polzva6 kfo prai6 sa???

atanakata
01-07-2007, 11:24
абе и на мен не ми се струва нормално 13 санта на 15 ама кво се притесняваш... нужни са ти 9см да проникнеш, а ти имаш 4 отгоре... :mrgreen: ехееее наиш ли колко са 4санта... споко пич, не ти тряа да си уголемяваш патето, приятелката ти е с теб, щот си те обича, кфо й пука колко ти е голям, а и + тфа има наиш ли колко да растеш още... споко и релакс :wink: