View Full Version : Ot4aqn_teen
Ot4aqn_teen
01-05-2007, 22:18
Хора много сам отчаян на 15години сам имам приятелка вече сме 6-7 месеца заедно и тя иска скоро да правиме секс ама аз се срамувам от члена си.... доста е малък едвам 13см и 12 см обиколка плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...
П.С. Знам че има и други подобни теми плс не ми закючвайте темата и без подиграфки :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
malka_Pi6ka
01-05-2007, 22:25
еем ко лошо има и мойта буба мъничка ама не ме бърка чукам си приятелкети и айдее ... кат я наебеш ше ти порасне бубата с 2 сантиметра на сяко чукане щи расте по толкова и тей ...
xax edvam 13 sm. vika ae mom4e tva za tvoqta vazrast e normalno a i nqma zna4enie kolko ti e golqm pak i ako i e parvi pat na priqtelkata ti kolkoto po malak tolkova po dobre za neq...Ne trqa da ti puka ot tova...
em vij az ne sam m , no moga da ti kaja che razmera ne e mn mn ot znachenie vajnoto e kakvo umeq da prav , i tva sa gluposti da si go ogolemqvash po izkustven nachi parvo ti oshte ne si se razvil , a nai podhodqshtoto reshenie za tova e da pravite sex na tamno , tq sigurno e destvena nqma da razbere mn mn :)
Верно е тфа кат ти го ошлайфа момичето ше ти порасте
А за още дебелина знам че се лъска кат извратен ама не ти го препоръчвам това
хах то сичкото хубаво ам надали дестфена то сегашното поколение сичките някви само за ебане мислят да ги разкъртя ;) ... останеш за 1 минута с момиче и аеее захапала ти кур0 :) .. иначе да е спокс аз съм на 14 и бубата ми 7 см .. ам не ме бърка щотоо кат ги чукам и им слагам торби по главите хахаха .. :)
Ot4aqn_teen
01-05-2007, 22:30
Добре ще се примиря с размера ама дайте некви пози с който ще я зодоволявам максимо с малкия приятел .... :?
позата с езика и с 2та пръста :) ше и разкъртиш пут*ата от лашкане до де не ти свърши в ръчичките :)
Няма да я задоволиш, приеми го. Ммомичета колкото по-разгонени са - толкова по-лакоми са. Ще я разочароваш, но няма как.
Абе ше ти го обясна просто отвънка й доставя поече удоволствие отколкото от вътре
само за сливата стаа дума да не земеш да й протриеш кръста ллл
mi pi4 tq ako ne e bila s drugi m nqma da zabeleji 4e ti e malak tai kato ne e vijdala drugi pi6ki i mackata nqma i da znai malak li e ili golqm tei 4e spoks ma ako se e ebala ve4e nz nemoa ti pomogna naistina davai na tamno
сложи презерватива така, че патката ти да изглежда по-голяма, демек не го слагай плътно по нея, хахахах
DeViL`s_Daughter
01-05-2007, 22:46
по добре тва последното не го прави за да не стане някой гаф [-X
Кво ти дреме ве брато , правете секс , пък ако тя не е с теб само заради секса ще те разбере !
Ot4aqn_teen
01-05-2007, 22:50
Така и не ми казахте пози :|
macka123
01-05-2007, 22:50
ако е девствена няма да има проблеми спокс
а и на тъмно наистина е по добре
Така и не ми казахте пози :|
А да зема ти свърша работата ?
Опитът учи !
Overwhelming
01-05-2007, 22:56
Кво ти дреме ве брато , правете секс , пък ако тя не е с теб само заради секса ще те разбере !
Той е прав...пак хаха....тя едва ли е с теб само заради секса,след като ходите от 6 месеца вече....а и размера не е толкова важен.....не се срамувай...действай :P.....трябва ти само опит ^^....
Той е прав...пак хаха....тя едва ли е с теб само заради секса,след като ходите от 6 месеца вече....а и размера не е толкова важен.....не се срамувай...действай :P.....трябва ти само опит ^^....
и ти не каза Здравей а :twisted: :smt019
Overwhelming
01-05-2007, 23:02
Еее...хайде,хайде...сега ще флуудя заради тебе хаха....здравей де ^^....
Тва за флоода...........предизвикваш ли мЪ ? :twisted:
Overwhelming
01-05-2007, 23:13
....хаха....стига ми задава въпроси,че....не се сдържам с отговорите хихи...ми не те предизвиквам,ама хайде да те видя на какво си способен :P .....
awe na neq nqma da i trqqt poe4e ot 10 santa za da q zadovoli6(dokazano),e verno 4e te sa lakomi i mogat da poemat i 20+ santimetrovi pi6ki,no e vajno kak deistva6 ti,vazbudi q taka 4e da ne izdurji i da iska sama da te useti v sebe si,izpolzvai i rucete si za da stimolira6 drugi erogenni zoni(klitor,gurdi),gledai izrajenieto i na liceto i koe i dostavq po golqmo udovolstvie,podberi obstanovkata,ako iska6(hubava muzika moje da svur6i mn dobra rabota za da se otpusnete o6e poe4e),ako q vazbudi6 dostatu4no edva li 6e ti e problem patkata spoki,az su6to sum na 15 i mi e nqkude 13 ma ne se pla6a,ne e tolkoz vajno kolko ti e golqm a kak deistva6 s nego,puk i o6te ima da raste ne sa bezpokoi ;)
....хаха....стига ми задава въпроси,че....не се сдържам с отговорите хихи...ми не те предизвиквам,ама хайде да те видя на какво си способен :P .....
Сега ме мързи и ми се спи ае някой друг път , ще се докажа обещавам :-)
Overwhelming
01-05-2007, 23:21
......
Хаха..ти си знаеш..... :-) .....
......
Да :-) пък и половината теми не съм ги чел дори , и после пак shizzle и alexxxgold (сектанта) ще си го изливат на мен ..... :-D
Overwhelming
01-05-2007, 23:33
......
Да :-) пък и половината теми не съм ги чел дори , и после пак shizzle и alexxxgold (сектанта) ще си го изливат на мен ..... :-D
Спокс,спокс....не те насилвам ^^.....а и...сега ще делят гнева си върху двама хаха....а аз със мен водя голяма компания ;) .....
......
Спокс,спокс....не те насилвам ^^.....а и...сега ще делят гнева си върху двама хаха....а аз със мен водя голяма компания ;) .....
Да живеят свободимислещите спамери :-D
shizzle гледа и сега-засега мълчи. а alexxgold джуга DooM3:RoE и изобщо не му пука какво става във форума ^^
сложи презерватива така, че патката ти да изглежда по-голяма, демек не го слагай плътно по нея, хахахахили да си сложи презерватива на главата и да се мисли за патка
Lorraine
01-06-2007, 08:27
Хора много сам отчаян на 15години сам имам приятелка вече сме 6-7 месеца заедно и тя иска скоро да правиме секс ама аз се срамувам от члена си.... доста е малък едвам 13см и 12 см обиколка плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...
П.С. Знам че има и други подобни теми плс не ми закючвайте темата и без подиграфки :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:ако те обича какво значение има колко ти е голям,кажи ми?..според мене тфа да гледаш големината е ужасно тъпо..например ако едно момиче едва има гърди няма да спиш с нея заради тфа ли?..леле ](*,) не ми говори глупости моля те! [-X
Lorraine, все пак да не забравяме, че гърдите не изпълняват никаква сексуална функция по задоволяването на момчето, докато пенисът..
хах то сичкото хубаво ам надали дестфена то сегашното поколение сичките някви само за ебане мислят да ги разкъртя ;) ... останеш за 1 минута с момиче и аеее захапала ти кур0 :) .. иначе да е спокс аз съм на 14 и бубата ми 7 см .. ам не ме бърка щотоо кат ги чукам и им слагам торби по главите хахаха .. :)
аа пи4 ти направо ме срази то сякъде.. слагал им торби :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
JoeBanana
01-06-2007, 09:54
плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...
101% няма да ти харесат и 102% не можеш да си ги позволиш :mrgreen:
да не говорим, че чурчето има още няколко години да расте
пък съвсем да не говорим, че колкото - толкова :mrgreen: тва е
Има начин-операция, ама на тийнейджър няма да стане, а и при това не ти трябва.Пенисът ти е напълно нормален за тази възраст, а и освен това предполагам ще расте още. :wink:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Проай с теслата - работи :mrgreen:
Lorraine
01-06-2007, 14:34
Lorraine, все пак да не забравяме, че гърдите не изпълняват никаква сексуална функция по задоволяването на момчето, докато пенисът..ем да ама се пак..той толкото и да му ще може да я оправи поне така мисля(а и не е чак толко малък.. :wink: )..но ако тя държи на размера..да се опрая сама! :lol:
f1s714e70
01-06-2007, 16:33
spoks we ne ti e tolkova malak....pak i razmera nqma zna4enie...
Razmera ima samo edin plius vizualno jenata se zadovolqva.A ina4e puk ako ima 20 cm pi6ka i nz kak da q polzva6 kfo prai6 sa???
atanakata
01-07-2007, 11:24
абе и на мен не ми се струва нормално 13 санта на 15 ама кво се притесняваш... нужни са ти 9см да проникнеш, а ти имаш 4 отгоре... :mrgreen: ехееее наиш ли колко са 4санта... споко пич, не ти тряа да си уголемяваш патето, приятелката ти е с теб, щот си те обича, кфо й пука колко ти е голям, а и + тфа има наиш ли колко да растеш още... споко и релакс :wink: