PDA

View Full Version : Имам ли шанс???

Qnchety
01-21-2007, 18:24
Такамз.
Значи едно момче допреди месец ми правеше леки намеци и все още го забелязвам как ме гледа в училище. Но днес една фр ми каза че той е имал гадже. Не мога да повярвам! Аз не й повярвах много много щото тя и преди ме е базикала,но този път нз дали се базикаше. Аз също започнах да го харесвам и то много. Много искам да съм с него но ако наистина има гадже.........
Моля ви помогнете ми. Мога ли да имам надежди и изобщо как да постъпя. Питайте ме даже ако искате нещо за улеснение,но само ми помогнете. Бива ми да давам съвети на френдовете по тая тема но мен самата не ме бива сама а решавам моите проблеми!!!

[Fr33land3R]
01-21-2007, 18:32
питай го дали има гадже

artilerista_vlad
01-21-2007, 18:48
колегата фрееландер е изчерпал всичко по темата, просто го питай дали е вярно и тогава мисли какво да правиш, защото в момента правиш сметка без кръчмар !

Mistik
01-21-2007, 18:50
Поговори с него, поразпитай го и ако е свободен - действай :)

HopeLesss
01-21-2007, 18:57
Поговори с него, поразпитай го и ако е свободен - действай :)

:wink:

koalka
01-21-2007, 19:15
Ми питай го директно дали си има гадже или е свободен.

Need_A_Girl
01-21-2007, 19:28
Ми...ти явно вече си "хлътнала", така че използвай момента, когато с него сте двамата и го питай директно. Няма Страшно, няма да те изяде, просто ще ти каже истината 8)

Sweet Devil
01-21-2007, 19:38
abe ako ima gadje i q obi4a nqma6e da ti pravi nameci,a ako naistina ima gadje i se darji taka ne si zaslujava da mu obra6ta6 vnimanie.sigurno 6te postapi taka i s teb.

Undying
01-21-2007, 19:44
Ами заговори го и ей така между другото му кажи примерно "Еее,гаджето ти е голяма късметлийка с момче като тебе".Ако няма ще си го каже :-)

PoisoNGirL
01-21-2007, 19:50
emi vsichki ti go kazaha..ne vqrvai na sluhove na treti lica,a idi pri nego i si go pitai uspeh \:D/

Qnchety
01-22-2007, 12:31
Малеееееее преди малко докат отивах за СИП-а си по информатика го срещнах с още няколко момчета. Ма така ми се ухили ми се загледа че аз цялата се изчервих и му викам "Ко има?". А тогава едно момче от моя клас бше заедно с него и другите и вика че съм имала мноу хубав задник... ееееееееее похвалиха ма :lol: :oops: ! а и 99% мойта фр ме лъже щото тя ми каза "то тва момиче тряя е колкот него ама повтаря", а после се оказа че това момиче е 10 клас! Мене ако питате май имам шансове - и то големи!!!