PDA

View Full Version : Spe6no eeeeeeee!!!!

pomo6t molq wi!!!!!!!!!!!
03-14-2007, 13:15
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 12:51 pm Заглавие: Струва ли си???

--------------------------------------------------------------------------------

Аз съм момче на 14 години харесах момиче на 14 и тя ме харесва
какво да правя ето моята история?!?!?
Един ден влязох в мирк 4атих си с едно моми4е и по4нахме да се опознаваме пратих и пик и тя на мен харесахме се ....
Тя ми каза че е от моя град и аз се зарибих да излезем после тя ми каза че ме е излагала и не е от моя град а от друг саседен които е близо... тей де аз още я харесвам...
Тя ми каза че догодина щяла да учи в моя град но дотогава иам мн мн мн време ........
и не знам кво да прая де дали да и предлойа да доиде на разходка до моя град или незнами аз или да й кажа като доидеш да учиш тука ми се обади чао
незнам струва ли си?!?!???
савети плс

svetlidim
03-14-2007, 13:21
Покани я да дойде в твоя град да се видите.Не си струва да чакаш година момиче,което не познаваш и което може да не е това,което очакваш.По-добре да се видите от рано :wink:

nEEdWeeD
03-14-2007, 15:08
kakto kaza svetlidim po dobre e da se vidite ot po rani4ko za da vidi6 s kakav 4ovek se zahva6ta6.I vse pak razli4na e istinskata sre6ta ot tova po internet, a da 4aka6 godina za da badete zaedno nz tvoq si rabota.Az li4no ne bih go napravila ako nqma istinska liubov mejdu nas :wink:

crazy_m145
03-14-2007, 16:06
покания в тфоя град малко да се опознаете и ти после ще си прецениш какфо да правиш по нататък

Digital
03-14-2007, 16:08
Пуснато на: Сря Мар 14, 2007 12:51 pm Заглавие: Струва ли си???

--------------------------------------------------------------------------------

Аз съм момче на 14 години харесах момиче на 14 и тя ме харесва
какво да правя ето моята история?!?!?
Един ден влязох в мирк 4атих си с едно моми4е и по4нахме да се опознаваме пратих и пик и тя на мен харесахме се ....
Тя ми каза че е от моя град и аз се зарибих да излезем после тя ми каза че ме е излагала и не е от моя град а от друг саседен които е близо... тей де аз още я харесвам...
Тя ми каза че догодина щяла да учи в моя град но дотогава иам мн мн мн време ........
и не знам кво да прая де дали да и предлойа да доиде на разходка до моя град или незнами аз или да й кажа като доидеш да учиш тука ми се обади чао
незнам струва ли си?!?!???
савети плс
Ми начешай си крастата виж че нищо няма да стане и си харесай друга.

sexy_momi4e
03-14-2007, 16:09
Покани я да дойде в твоя град да се видите.Не си струва да чакаш година момиче,което не познаваш и което може да не е това,което очакваш.По-добре да се видите от рано :wink:

Blab
03-14-2007, 16:27
Ми начешай си крастата виж че нищо няма да стане и си харесай друга.
Като никога съм съгласна с Digital...

CrazyWitch
03-14-2007, 16:45
Я по-добре я извикай да на една разходка из града ти :)

koalka
03-14-2007, 18:46
Няма нужда да пускаш една и съща тема.
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=83921