PDA

View Full Version : шшш бати купона.

cherinka
03-26-2007, 14:22
Дам, дам, много е яко да си зарязан, заебан, прецакан, използван.
Също така е толкова невероятно да станеш за смях пред приятелите на гаджето ви, голям купон е той да си ви юрка както си му скимне, да се държи с вас като с най-голямата глупачка на светъ и да си вярва на всичко, което ви казва. Неповторимо усещане е да си мислите, че той в момента си е в къщи и си почива пред ТВ-то след дългия уморителен работен ден, но всъщност той е на вън с приятелите си и се забавлява както му падне. Оооооооооще по-невероятно е, че тоя човек няма угодия--> ти прайш сичко за него да се чувства добре и да му е добре във вашата компания, но НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, на него все нещо няма да му хареса.
И знаете ли кфо?! Верно бая време подозирах, че си ме будалка както си иска, но нямах никви факти и доказателства срещу него, до като един слънчев ден бармана на кафето, в което ходим, не ме покани към 12:30ч да ида да се видиме! "Моят приятел" (ако мога така да го нарекъ) ми каза, че от 14ч е на работа. Ама кво стана, нали смениха часовниците и вместо 12:30ч да съм в кафето, аз бях там 13:30ч.

Наконтената аз, вървя си с наперените цици, влизам в кафето и КВО ДА ВИДЯ?!?!?!?!?!................ ВЕЧЕ БИВШИЯТ МОЙ СЕ ПРЕГРЪЩА И ЦЕЛУВА с няква измислена пyтkа и яко покер на тяхната маса....... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТАКА ЛИ НЕЩАСНИК ПРОСТ!!!!!!!! Като са почнаха скандалите, цирковете, ама едни филми ено нещо.... "ти, ква е тая курва с теб, ...... мама ти дейба глупак за ква ме зимаш, къв мъж си ти уе, щом не можа да се упазиш да не те хфана, нали искаше сериозна приятелка, кфо стана, да ти иам и сериозността, пълен буклук си, некъв мижав смотаняк.. " дрън дрън големи нерви бяха в неделя..

иииииии по живо, по здраво се наложи да платя 3 стъклени чаши, защото просто не издържах и го замерих с тях!

Ей, психясах, мамкаму! И на всичкото отгоре се самоубвинявам, че някъде съм сбъркала в отношението си към него и за това той е постъпил така с мен, а истината е, че той просто си е такъв. Всички ми казват, че не ме е оценил човека,.. че обича да се гаври с момичетата.. и некви такиа и деа знам.. след всичко тва още ме привлича нещо в него.. боже, кажете как да бъда по-твърда, да не се поддавам толкова лесно и да не бъда прекалено наивна....

03-26-2007, 14:29
абе я си еби майката ма курво, оди да те ебат циганите и после се върни на даскало да се научиш да пишеш

Moderated by Aleandra

mi6enceto
03-26-2007, 14:39
s vremeto 6te go zabravi6...i ne si vinovna...mujete sa si muje...jenkari kfo da ti kaja :)

KaRiTo
03-26-2007, 14:41
мъже!

Но има и изключения де!много малко изключения!!! :lol: :lol: :lol:

Razkazvachut
03-26-2007, 14:55
az ot poziciqta si na mladesh ne opravdavam priqtelat ti (bivshiqt)no i tvoito ne e pravelno.kakauv e toi che shte mo turchish sled guzut.a kakuv muj e toi ot svoq strana kato ne moje d asednete i da pogovorite katoo normalni hora z avruzkata vi puk da ne govorim che tragnal nashiqt ne s edna a s dve no kakto e kazal tam nqkoi si tam dnes imash dven ytre nito edna.da de moje i nikoi da ne go e kazal no kakto i da e zvochi hybavo.

FiRe_LaDy
03-26-2007, 15:00
MIla ne se obvinqvai.Nqmash nikakva vina ti.Povecheto momcheta sa taka,postypvat s nas mnogo podlo,a dori ne im puka i se pravqt na sveta voda nenapita pred nas ... Toi ne te zaslujava shtom se dyrji taka.Ne moje da oceni tova,koeto e imal i zagubil.Dori i vse oshte da te prevlicha - nqma smisyl da se vyrnesh pri nego sled tova,keoto e napravil.Bydi silna i prodylji napred.Ne se predavai.Znam,che e trudno,no shte se spravish,zashtoto si silna lichnost.

DevilWish
03-26-2007, 15:01
Мале ,ми тва е много кофти тръпка ама поне си си изкарала яда в/у него.
Иначе наиш ли защо го искаш още?Щото ние момичетата сме шматки и бягаме след този ,който не ни обръща достатъчно внимание :-s ,а тези ,които ни обичат истински не са ни интересни ,защото те бягат след нас ](*,) :-& Има мноо просотия в нас фе :smt012 :smt011 :smt017
Споко ще го забравиш :smt016

03-26-2007, 17:07
Съжалявам за теб и за времето, което си изгубила с него. Но горе главата - няма незаменими хора, а и на лайното ще му се върне. Гаврил се е с теб известно време, не му позволявай да го прави още, страдайки по него. Всичко хубаво и много усмивки :)

koalka
03-26-2007, 18:27
Това, което си направила си го е заслужавал напълно.Не, ти не си виновна за отношението му, защото ти си правела всичко, за да се чувства добре и е видял, че имаш чувства и си заслепена и за това си е позволил подобни волности.Преди да се втурнеш да правиш всичко за едно момче, първо се убеди, че го заслужава.

BloodraiN_M
03-26-2007, 18:32
мъже!

Но има и изключения де!много малко изключения!!! :lol: :lol: :lol:
ЖЕНИ :D :D :D
сега сериозно- наистина ги има много такива хора, за нещастие. но те са и от двата пола незная защо само за мъжете говорят че са такива

IGNGN
03-26-2007, 18:56
Това в кафенето е било ебати сеира
Пфу деба как съм го изпуснал

JoeBanana
03-26-2007, 19:17
мноо си лабилна :mrgreen: само да не си посегнеш :mrgreen:

bungle
03-26-2007, 19:19
Браво, мацко.
Аз ако бях жив нямаше да го оставя да излезне от кафето. А мацката... горко и що псувни щеше да отнесе !

CaSsIe
03-27-2007, 08:44
Qko skandal4e si mu dignala...taka i trqbva...vsi4kite sa ednakvi....seriozno :-D... za tqh seriozno e nai mnogo 2 sedmici...po dobre go zabravi s vremeto 6e stane po lesno..zabravi za nego i produlji napred... :)

03-27-2007, 09:11
Mila, vsi4ki ama vsi4ki!!!! muje sa zadnici! Prosto ne e imalo EDNOOOO mom4e koeto da e uspqlo s povedenieto si da me ubedi v protivnoto, dori gadjeto mi xaaxax :D Imam mnogo mom4eta priqteli i prosto vseki den gi vijdam i znam te kak se darjat s priqtelkite si... na tqh prosto ne im puka- dam te naistina predpo4itat da izlqzat s priqteli i da se napiqt kato svine, ot kolkoto da se skivat s averkite si! Da, te izneverqvat bez da im migne okoto i dori ne suznavat 4e pravqt ne6to 4ak tolkova neredno... I naistina nqma kak da o4akva6 sled kato TI mu hodi6 sled guza, na nego da mu puka, prosto za6toto taka toi znae 4e si mu sigurna i suotvetno toi moje da pravi kakvoto si iska...Ne se nervi kolkoto i da ti e trudno, za6toto prosto ne si zaslujava! I edinstvenata gre6ka koqto spored mene si dopusnala e 4e mu si se vruzvala rpez cqltoo vreme na prostotiiite - kogato ne6tata vijda6 4e vurvqt v posokata koqto na TEB ne ti haresva, prosto reji i taka nqma da sujalqva6 za izgubento vreme i nervi!
P.S BRavo za s4upenite 4a6i...vinagi sum iskala da go narpavq :evil: :lol: 8) :-D :smt004

Violenza
03-27-2007, 09:20
Браво, мацко.
Аз ако бях жив нямаше да го оставя да излезне от кафето. А мацката... горко и що псувни щеше да отнесе !
... и какво ще постигнете с това? :wink:

Само си показала, че си слаба и че те боли.
Глупаво.
По-добре да си беше седяла и да не правиш глупости, а после да му съсипеш живота.

bungle
03-27-2007, 09:37
Браво, мацко.

Глупаво.
По-добре да си беше седяла и да не правиш глупости, а после да му съсипеш живота.

Щото съм си такава. А и после да го е срам като му напомнят за мен. :-D

BloodraiN_M
03-27-2007, 09:52
Браво, мацко.

Глупаво.
само да си седиш и без дори една псувня :shock: ее това не е за мен :wink:

Dr. Kazimbutt
03-27-2007, 11:00
cherinka, ти кълнеш бившия си, обаче си го хванала да ти изневерява в момент, в който си отивала да се видиш с друг, а? Забавно. :lol:

cherinka
03-27-2007, 11:06
cherinka, ти кълнеш бившия си, обаче си го хванала да ти изневерява в момент, в който си отивала да се видиш с друг, а? Забавно. :lol:

Да, с друг, който ми е най-обикновен познат, мойто момче. Като не знаеш, кво се обаждаш :)
Айде, мерси на всички, които писаха, вече минаха близо три дена и мисля, че го превъзмогнах :smt004

vvs_go
03-27-2007, 11:53
ako ne be6e tolkoz golqma 6tqh da si te vzema i da si te gledkam kat princeska ama nqma :(

$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-27-2007, 12:14
еми такива са си те мъже...и една моя приятелка сега един глупак я заряза и сега си изплаква по цели дни очите за него и за кво...щото той с цялото си нахалство й казал че харесва най-добрата й приятелка и тва е супер кофти...няколко момчета сдами казвали че ни се чудят на акъла как се ядосваме и се нервим заради тях и че са боклуци...и това са ми го казали най-големите курвари в нашето даскало

03-27-2007, 12:37
Има мноо просотия в нас фе :smt012 :smt011 :smt017
Споко ще го забравиш :smt016

Werno si e macko

Diabolique
03-27-2007, 13:21
MNogo tapa situaciq aa nai koftito e 4e ei takia kat nego vinagi ni lajat i niq priam vsi4ko zardai tqx a te nakraq ni go zabivata yj seriozni vrazki siali yj tva yj onva palni 6tyrotii normalno e o6te da go iska6 i da ti e trapka ama prosto trq se opita6 nemisli6 za nego za6toto toi si e takav i qnam se promeni nikoga to prosto im ee zalojeno zatva opitai i ti si xvnae6 dryg i taka i az sam s6atata skasma s nqkoi a posle ne mi zizlia ot gkavata meseci i depresii i 4udesii taka be6e s posledniq gandi4ko e

ThePainIsReaL
03-27-2007, 13:26
Еми .. да ти кажа чесно аз и в други твои теми бях писала, че тва момче не си заслужава никакво внимание от твоя страна ...
не ме очудва фактът, че е бил пълен г*з ..
заеби го .. ще си намериш по-добър !

nasty_f
03-27-2007, 13:39
Според мен не е трябвало да му дигаш скандали,а просто да го погледнеш пренебрежително и да го подминеш сякаш ти е непознат.Но,станалото станало.Няма връщане на зад.Как да го забравиш?Че то не си заслужава дори да си помисляш за него.Излизай по-често,уговаряй си срещи с момчета, и избягвай всякакви контакти с него,не ходи там,където ходи той и ще видиш колко е хубав живота :wink:

Violenza
03-27-2007, 20:37
А и после да го е срам като му напомнят за мен. :-D
Само заради това си заслужава :-D

само да си седиш и без дори една псувня :shock: ее това не е за мен :wink:
Ами чак да го псувам не, но бих се изсмяла, така ще им стане неудобно, а и онази ще се почувства евтина курва. :-D
Така ще му покажа, че не ме ебе с коя кравтлна курва ходи и ще му е още по-гадно. :wink:

Различни хора де. :)

bqsna_teenagerka
03-27-2007, 20:59
:smt066 абе мацко ти си го направила на гъз този бе!!! браво!!! поне смотаната му глава не стриши ли с ти1 3 4аши...а да му еба мамицата мръсна копеле нещастно...ей такива най ги мразя...да си гледа работата мацко не е за теб я си хвани некой як пи4 който знаеш 4е няма да ти изневерява.... :smt012 и така зан4и педала му мазенн... :smt018 ааа нема да се разбереме така... :smt014 дано с оная да по4нат да си говорят на японски и да не могат да се разбират... :wink: споко мацко ще си намериш некой пи4 заеби го тоя...той заслужава едни хубави ритници от една бясна тинейджърка :mrgreen:

BAYO
03-27-2007, 21:07
Трябвало е да присъствам. Винаги съм си мечтал за такъв екшън. Не че не съм виждал как мацка пребива гаджето си с тупалки ма твойто е било по-емоционално :-D

thirteen
03-28-2007, 07:39
Ееее тоя нямал срам.. ама, Черинка, ти си луда работа явно и аз бих избухнала. Кво като му показва, че е наранена - Ами каква да е в тая ситуация!!! Голям тапир се е оказал тоя пич.. :roll: ама има ги сякви.. Поне си му разказала играта! А колко време сте ходили,. ?
Бай дъ уей, аз май те знам.. ако си от Ботев Пд 8)