View Full Version : Neznam kakvo stana!!!
Djonkata
04-20-2007, 21:13
Vednaj si sedqh v detskata bqh na 13 i nogo pian maika mi vleze i kaza zashto si otchaen a az i odgovorih che mi nqma nishto no tq se pribliji i pocna da me bara za onaq rabota prez pantalonite sled tova mi go iskara i pochna da mi lapa posle sqkash ne bqh az sabuh i gashtite i pochnahme da go pravim tq beshe na cherveno no az prodaljih sled vreme tq kaza che e bremenna i tatko se zaradva zashtoto si misleshe che e ot nego no ne beshe s mama malchahme do posledno no doktorite kazaha che edisi kakvi gluposti bilo i che ne e na tatko spermata.blizo 5 godini sled tova nikoi ne razbra tatko misleshe che e mama mu izneverqva no samo tova ne podozirashe i sled tova taka narechenata mi sestra i dashterq beshe na 4god.bqh nakazan za deto me fana tatko da si biq cikia da gledam sestrami i da ne izlizam no bqh nogo zagorql i si kazah shtom mama moga da iba nachi i sestrami-dashterqmi beshe izvrateno zashtoto tq piskashe a az ne q ostavqh sled tova i svarshih na liceto.nokoi ne razbra no mi e kofti.kajete napravih greshka no ne golqma nali postavete se v moito mqsto!!!iskashe mi se da ne e istina!!!
Skullbreaker
04-20-2007, 21:15
Много зле измислено.Айде със здраве.
Glezanka
04-20-2007, 21:16
Lele ... ](*,) ](*,) ](*,) mnogo slaboumno ...
ще ти дам най добрия савет...
САМОУБИЙСЕ!
JoeBanana
04-20-2007, 21:20
хахахах хахахахха
браво, браво, добро е
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
MalKa_BLuDnica
04-20-2007, 21:21
повече трябваше да се потрудиш и да измислиш нещо по оригинално :smt005 :smt005
Ае, пи4, ти друга работа няма666 ли си?! Ходи си прасни 1 ръ4на и се успокой малко, 4е май си се развълнувал :smt097
StiLL_nOrmaL
04-20-2007, 23:30
добре си го измислил но еджа ли някои е толкова 4е да ти повярва
Djonka тва 4годишното ти е е сестра споко...От мене е не е от тебе...
За нищо не ставаш батка..Може да искаш да е*еш майка си ама само ше искаш ...Извратено тъпо копеле...дано като пораснеш и остарееш да те фанат децата ти да ти распорат гъзъ бе ! :smt011 :smt011
daydaydaiy
04-20-2007, 23:45
Djonka тва 4годишното ти е е сестра споко...От мене е не е от тебе...
За нищо не ставаш батка..Може да искаш да е*еш майка си ама само ше искаш ...Извратено тъпо копеле...дано като пораснеш и остарееш да те фанат децата ти да ти распорат гъзъ бе ! :smt011 :smt011Аз съм забраих да логна
](*,)
Още един ограничен мозък :-D
Няма никаква логика в глупостите ти. Поне маааалко по-добре да беше измислено, да се посмеемм, ами то тъпо тъпо, та чак като тебе :-D
Авторе, що не си ебеш майката... отново? :lol:
alkobalko
04-21-2007, 05:06
т. 11 от Правилника!