View Full Version : Отчаян
Абе хора на 17 съм и нямам гадже не знам много се притеснявам да заговарям момичета и мисля че това е проблема,иначе се обличам добре бях малко слаб но хода на фитнес и въпреки това си нямам приятелка :smt010
Просто трябва да се отпуснеш малко.
JoeBanana
05-11-2007, 18:19
направо ми късаш сърцето, честно http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
правилно си се ориентирал с фитнеса - от зъбобол до любовни проблеми, всичко лекува, истинска панацея
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
SouL^*DiViNe
05-11-2007, 18:44
ами аз съм на 16 и все още си нямам приятел,ама споко и нашето време ще дойде.Ай..Peace :wink:
bqsna_teenagerka
05-11-2007, 18:46
и за къде бързаш?
Споко. Се някога и ти ше си фанеш. няма за де да бързаш!!!
и за къде бързаш?
Еми за никъде ама е малко срамно на 17 и да нямаш приятелка въпреки че имам приятел където е на 20 обличаше само с маркови дрехи и майка му и баща му не си знаят парите и той си няма приятелка :smt010
SouL^*DiViNe
05-11-2007, 18:51
и за къде бързаш?
Еми за никъде ама е малко срамно на 17 и да нямаш приятелка въпреки че имам приятел където е на 20 обличаше само с маркови дрехи и майка му и баща му не си знаят парите и той си няма приятелка :smt010
с пари любов не се купува [-X
Pi4,parite ne sa ot zna4enie!!! Ako si pi4,nqma zna4enie kak se obli4a6....gleda tova da ne ti e problem v cennostnata sistema,4e moje da ti dovede samo nepriqtnosti! Priqtelka vse 6te si nameri6..nedei se naprqga tolkova mnogo,a govori pove4ko s tqh...!
bqsna_teenagerka
05-11-2007, 18:55
виж,недей да бързаш...ще си намериш половинката спокойно!!!!
целия живот е пред тебе!...не бързай!
виж,недей да бързаш...ще си намериш половинката спокойно!!!!
целия живот е пред тебе!...не бързай!
:lol: И аз кат бях на 15 си викам има време все ще си намеря и сега съм на 17 и още нямам.
П.С Коя е таз мацка на аватара ти?
i love you
05-11-2007, 19:08
еми и аз съм като теб...адски е гадно ама ся кфо да се прави ...наистина има време,недей да си отчаян...любовта ще те фрасне тогава когато най-малко очакваш и ще откриеш половинката си :wink: всичко с времето си :-D
изгонена__от__рая
05-11-2007, 19:30
Е и?Като си нямаш гадже света не е свършил :) Споко!Има време за всичко :smt006
sladko_bebchence
05-11-2007, 19:34
trqa ti malko pove4e samo4uvstvie i po otpusnato dyrjanie.i spox sh si nameri6 nqkoq macka