View Full Version : Какво харесват бабите ви в дядовците ви?
cherinka
05-19-2007, 20:58
Какво харесват бабите ви в дядовците ви?
-> Мойта не може да го трае. С него е, защото иначе сама не може да преживя, макар да взема по-голяма пенсия от него.
Не го обича. С него е, защото ТАКА ТРЯБВАло.
Цитирам "Мене ми мина времето".
Тва кво ша рече :shock: :shock: :shock: :shock:
А е само на 60г. ...
Чудя се, колко ли е скучно да си пенсионер, поне като наблюдавам баба и дядо. А и не само тях, ами и другите, и тези от махалата ми. :shock:
Как веднъж не съм ги чула да кажат един на друг "Скъпа", "Злато", "Скъпи"... "Липсваше ми", "Как ти мина деня"..
Какво е това еднообразие......
къв е тоя шибан живот.........
kat4enceto
05-19-2007, 21:01
ми моите баба и дядо се за не6то се карат но най-оби4ат да излизат навън и да си гледат сапунките
И двамата ми дядовци са но оня свят!Лека им пръст!
На тези години любовта е изчезнала и единственото което им остава е уважението!
Баба кат се кара на дядо се му вика "дъртак" и той се се смее и от тва ми става супер смех и после всички почваме да се смеем :-)
Just_say_no
05-19-2007, 21:36
moita baba sa6to ne moje da go traq dqdo mi... vika mi ... mi ako se razveda 6te trqbva da jiveq sama .. pak i to ve4e bilo kasno ... za koga da se razvejdali... lubovta bila iz4eznala odavna.. takiva :shock: :shock: :shock:
-> Мойта не може да го трае. С него е, защото иначе сама не може да преживя, макар да взема по-голяма пенсия от него.
А е само на 60г. ...
Чудя се, колко ли е скучно да си пенсионер, поне като наблюдавам баба и дядо. А и не само тях, ами и другите, и тези от махалата ми. :shock:
Как веднъж не съм ги чула да кажат един на друг "Скъпа", "Злато", "Скъпи"... "Липсваше ми", "Как ти мина деня"..
Ахахаха какво ограничено и тъпо разсъждение . Това са възрастни хора които вече са уморени от живота и просто го доживяват . Повечето пенсионери и старци си имат проблеми я със сърце я с бял дроб я с нещо друго . Ти сега си млада и жизнена жадна за живот нямаш пробс , мама и тате дават кинтите , ходиш по диско , по клубове... ама ще видиш като станеш на тяхната възраст като почнат болките в ставите и не само там ами на всякъде , тогава когато живота ти е плескал плескал плескал толкова шамари и няма накъде . Тогава ще си седнала на канапето пред ТВ-то или пред блока / къщата с другите пенсионери и едва ли би искала нещо друго освен спокойствие . А и те когато е трябвало са си ги казвали един на друг тези неща са си ги казвали....
P.S. Моите баба и дядо много се обичат , грижат се един до друг и аз като техен внук съм много горд с тях , също така ги обичам и радвам . Да са ми живи и здрави ! :)
cherinka
05-19-2007, 21:54
А е само на 60г. ...
Ахахаха какво ограничено и тъпо разсъждение . Това са възрастни хора които вече са уморени от живота и просто го доживяват . Повечето пенсионери и старци си имат проблеми я със сърце я с бял дроб я с нещо друго . Ти сега си млада и жизнена жадна за живот нямаш пробс , мама и тате дават кинтите , ходиш по диско , по клубове... ама ще видиш като станеш на тяхната възраст като почнат болките в ставите и не само там ами на всякъде , тогава когато живота ти е плескал плескал плескал толкова шамари и няма накъде . Тогава ще си седнала на канапето пред ТВ-то или пред блока / къщата с другите пенсионери и едва ли би искала нещо друго освен спокойствие . А и те когато е трябвало са си ги казвали един на друг тези неща са си ги казвали....
Знам, и разбирам, но се питам какво ли ще ни е на нас младите след толкова много време...
denislav.92
05-19-2007, 21:55
Аз съм решил, като стана на 50 да се самоубия,ако съм жив още до тогава...нямам намерение да се занимавам с разширени вени и разлопано сързе... [-X
Не можем да разберем , какво точно ще ни е докато не го изживеем . Но все пак в поста си съм написал достатъчно ясно какво ще ти е като си на 60-70 г. Това поне може да даде някаква бледа представа...
Баби и дядо... Ами кво да кажа.. От малка сим ги чувала ( баби и мами :-D ) как говоря за дядо... Само се сърдел само се цупел бил тиранин бла бла... Обаче като са заедно не показват никва омраза (поне пред мен)... е вярно карат се понякога.. И то често... Обаче ги знам че не могат да живеят един без друг... :-D
Аз съм решил, като стана на 50 да се самоубия,ако съм жив още до тогава...нямам намерение да се занимавам с разширени вени и разлопано сързе... [-X
Това разсъждение е базирано на детския ти акъл и възрастта . Няма да се самоубиеш . Дори когато си възрастен има неща от живота които да ти доставят радост .
cherinka
05-19-2007, 22:04
Това разсъждение е базирано на детския ти акъл и възрастта . Няма да се самоубиеш . Дори когато си възрастен има неща от живота които да ти доставят радост .
Не му обеснявай. Няма смисъл.
Мерси, все пак, за нещата, които написа.
Мисля, че поста ти/отговора ти беше достатъчно удовлетворяващ, за мен. :smt056 :smt058
Не му обеснявай. Няма смисъл.
Мерси, все пак, за нещата, които написа.
Мисля, че поста ти/отговора ти беше достатъчно удовлетворяващ, за мен. :smt056 :smt058
Пак заповядай... :wink:
Назови едно
А е само на 60г. ...
Мислиш ли, че на 16 можеш да анализираш живота на хора, чиито живот е продължил 60 години в друго време ?
Децата , внуците ( най - вече внуците ) . Те са най - щастливото нещо за една / един баба / дядо . Това да си отидат някъде на село или на вилата . Да си отглеждат каквото и да е , да се отдадат на заслужена житейска и физическа почивка . Дядовците да ударят 1 ракия , бабите да си седят на канапето да плетат , да учат внуците си на разни работи ( моята баба ме научи на азбуката както и да чета когато бях на 5 ) .
Тиии да не си помисли че ще кажа нещо ей така без да мога да обоснова... =; ?
penywise
05-20-2007, 00:45
Мислиш ли, че на 16 можеш да анализираш живота на хора, чиито живот е продължил 60 години в друго време ?
бате тука просто ВСЕКИ знае ВСИЧКО...
а ти си се усъмнил... (с "о" ли се пише бе деба?) - дори за миг!
давайте развалените домати и яйцата да го замеряме!
бързо!!!
Да прав си. Моя грешка.
penywise
05-20-2007, 01:03
Да прав си. Моя грешка.
ма са и кокошкари повечето...
сори, ше трябва сам да си носиш яйцата и доматите
:-s
sveta troica ood No 4
05-20-2007, 01:07
уууууууууууу мн обичам сбръчкани слифки
Назови едно
Внуци, ракия, домашни любимци, сапунки, спортни предавания, музика(о, да)...
cherinka
05-20-2007, 10:00
Назови едно
Да, и аз щях да кажа внуци, както казаха пред мен.
Дори внукът/внучката/внуците за една баба или дядо са много по-скъпи, отколкото децата им.
от де да ги зн кфо си харесват един на др..да не съм ги е*ала
Мойте също! :(
Това бях аз
Дамз и моите. Ама общо взето ... такова е било времето, а като гледам снимки и 2мата са били красавци. Ех, такъв е бил живота, избрали са се, и важното е че са били заедно към 40-50 години. Тва сигурно тря да значи нещо, но кат остарея ще видя какво е било то :wink:
bqsna_teenagerka
05-20-2007, 12:54
:smt005 жестока тема!
ами мойте баба и дядо...единия гледа тв в една стая другия в другата
виждат се само когато трябва да се скарат или някой да свърши нещо
! :-D :smt005
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-20-2007, 19:16
ami dqdo sluguva na baba .. kak nqma da go haresva.. a drugiq mi dqdo e po4inal i baaba e v aamerika ... #-o kakvo sa haresvali nz .. no sum 4uvala 4e sa bili perfektnata dvoika :)
UnaBletoLoVeU
05-20-2007, 19:24
И двамата ми дядовци са на оня свят!Лека им пръст!
И моите така. Даже не съм ги и познавала :(
След толкова време според мен може да има любов, виждала съм такива примери.Просто при някои явно тези неща избледняват/изчезват с времето.Това, че е минало времето на баба ти, не означава, че трябва да се карат и да се мразят.Нека си съжителстват мирно и спокойно.Но аз не искам да стане така с мен...
krem4et0
05-20-2007, 20:35
Живи са само родителите на баща ми. От край време ги зная-баба кряка, дядо трае. Обаче си помагат, подкрепят се и са грижовни 1 към друг. наскоро баба имаше проблеми с крака и дядо много се грижи за нея.
Майка ми и баща ми са на по 52(лятото правят 53), т.е. са по-близо до твоите баба и дядо по възраст. Та още се обичат. Всяка сутрин ги чувам как се изпращат за работа мило, мама посреща тати винаги с целувка. Казват си маци, с галени обръщения и си личи че се обичат. Майка ми казва, че въпреки явните недостатъци на баща ми(напоследък бащата мн хърка и мама не може да спи и куп други),го обича много повече отколкото когато са се запознали. Любовта е станала по-различна, по-спокойна ,но в никакъв случай по-слаба.
_[LiFe-StiLe]_F
05-20-2007, 20:49
хаха незнам, но баба постоянно повтаря да си намеря някой свестен като дядо :smt005 незнам какво значи ама карай :smt005