PDA

View Full Version : два важни въпроса

стефан
06-16-2007, 22:02
питането ми е как да се държъ докато тя ми прави свирка ще ми правят за първи път какво да правя а също и какво мислите за окосмяването по дупето на мажете по добре е без него или ..... момичета кажете ::: :smt006

06-16-2007, 22:06
най-добре си трай и се наслаждавай!!! колкото до космите махни ги около пениса...другаде няма нужда!

shadow4e
06-16-2007, 22:10
На място ще прецениш. Ако момичето е притеснително, й кажи 1-2 пъти, че ти е хубаво и показвай по-буйно и ясно, че ти харесва това, което прави с намека "Не спирай", ако имате чувства, можеш да я галиш по косата /мен лично това ме дразни, ама аз си падам и по по други неща,де/ :)
Ако пък е само за едната свирка, можеш да й побутваш главата, ако почне да пъшка, даваш по-силно. Общо взето мацката ще ти подскаже.

А за космите... не ми пречат :) Честно казано не знам какво е без косми :)

06-16-2007, 22:19
Изпикай и се в устата ...

f1s714e70
06-16-2007, 22:37
ae draj se kakto ti e na sarce....za kosmite ako iska6 si gi maxai kakto 6te i e po priqtno na damata

alkobalko
06-17-2007, 06:11
Всичко ще си дойде на момента. Дръж се както почувстваш. А за окосмяването си е лично твой избор.

Sam90
06-17-2007, 09:39
Еми то си зависи от момента... ако ти е хубаво ще ти дойде от вътре да говориш разни мърсотийки или .... не спирай и т.н., може леко да пъшкаш (ама не да викаш де .. :) ) Ама то си е до момента :)
За обезкосмяването на задника....хм, ами то ако ти е яко космясал не е много приятно, тъй че няма лошо ... аз лично си го обезкосмявам, ама при мене си има причина хахах :lol: Но, все пак, ако те дразни няма нищо лошо да си го обезкосмяваш...и не е гейско (обикновено от тва се притеснявате....)

lLady_MooN_RaiN
06-17-2007, 11:26
Показвай й че ти харесва. Казвай го и с думи, за да знае кое най-много ти харесва и да е по-уверена в себе си. След това можеш да я целунеш..., да я прегърнеш да й кажеш нещо хубаво, например, че е било много по- хубаво отколкото си очаквал, или нещо подобно. Колкото до втория ти въпрос- все ми е едно.

стефан
06-17-2007, 15:53
мерси на всички за отговорите радвам се че се отнесохте сериозно а не с ебавки и базици помогнахте ми а там за окосмяването имам само по каналчето но ще ги махна по комфортно ще ми е \:D/ после ще кажа как е минало ::: аиде чаооо \:D/ :smt016 :smt006

Josefinne
06-17-2007, 16:07
Аз лично много мразя да ме пипат, докато правя това. Дори и само да ме гали не обичам, камо ли да ми бута главата или сам да си движи таза. Просто се прощава с удоволствието, ако му е мно'о зор :twisted:

malkoto_sladur4e
06-17-2007, 17:04
Оле! #-o Аватар на онова грозно курве Десислава ли видях ? :-k :-k :-k По темата: абе кой ще ти гледа мъжкото дупе дали има косми...остай си ги там,освен ако мацката не те хване за задника де,пък за свирката....не си го нагласяй тфа от сега защото ще е мн изкуствено!Както ти дойде :smt016

ThePainIsReaL
06-17-2007, 17:25
Всяко момиче е различно, затова на момента както дойде, така се дръж и не бъди изкуствен, че е подлудяващо ужасно :-D Но има едно-две неща, които много са ме дразнили и продължават да ме дразнят по време на това нещо :
- да се облегне назад с ръце зад главата и да се кефи .. грррр... се едно съм му обслужваща курва..
- да блее нанякъде - навън, по тавана .. блях, се едно толкова съм скучна ..
- да ми бута главата надолу с натиск.. знам, че го кефи примерно, ама мен ме дразни :mrgreen:
и такам .. O:) това е май

Вторият въпрос - нямам предпочитания - все още не съм тръгнала да бъркам мъжки гъзове, за да ме интересува. Пък и мен принципно лекото окосмяване долу не ме дразни..

vvs_go
06-17-2007, 18:34
Оле! #-o Аватар на онова грозно курве Десислава ли видях ? :-k :-k :-k По темата: абе кой ще ти гледа мъжкото дупе дали има косми...остай си ги там,освен ако мацката не те хване за задника де,пък за свирката....не си го нагласяй тфа от сега защото ще е мн изкуствено!Както ти дойде :smt016 ti typa KYРВО ЗАСПАЛА НЕДОЕБAHA И ПРОСТА НЯЯЯ ОБИЖДАШ ДЕСА МОЙ ДА Е ТЪПА АМА Е ЯКА А ТИ КАТО НЯМА6 ЦИЦИ и задникът ти е ДЕБЕЛ подстригала си се като ИДЕОТ и си се изрусила като ромка краката ти са КРИВИ и си ниска кат ПЪН се eби в гъзa вибратор а забравих носът ти е крив и 4елото ти е писта за боинг 237

bulgarche
06-17-2007, 18:45
Мъж без косми по задника почти няма.
А какво да правиш...ами наслаждавай се :)

koalka
06-17-2007, 19:32
Просто се отпускаш и, както казаха-се наслаждаваш.

love_girls
06-17-2007, 19:36
питането ми е как да се държъ докато тя ми прави свирка ще ми правят за първи път какво да правя а също и какво мислите за окосмяването по дупето на мажете по добре е без него или ..... момичета кажете ::: :smt006

Как какво да правиш , наслаждаваш се, какво има да се сдържаш???
Иначе нищо не пречи за космите на гъза ;)