PDA

View Full Version : Влюбих се в неподходящ човек

Lost My Selfcontrol
06-17-2007, 20:38
Не вярвах в любовта от пръв поглед... докато не видях него... не се бяхме виждали близо 5 години... дори не го познах... но очите му ми подсказаха, че това е той... той ми се усмихна и аз се затичах към него... прегърнах го и му казах колко ми е липсвал през тези години.
Тогава бях с гаджето си... но като че ли него го нямаше просто сякаш бяхме само той и аз... колко се беше променил... колко се беше разхубавил... изобщо не се замислих когато му взех телефона...
седмица след това излязохме на кафе. Говорихме си за отминалите години, за хубавите моменти в училище и сега вече след като завършихме, кой къде ще учи... накрая той ми каза, че много съм се разхубавила и... че оня чалгар не ме бил заслужавал. А той... съученика ми си е метълче до мозъка на костите си... дългата коса, дрехите, татутата и всичко останало... а най-големия майтап е, че аз точно такива момчета харесвам. На края на срещата ме дръпна към себе си и ме целуна... беше прекрасно... все едно за пръв път някой ме целуваше. Не го отблъснах... а отвърнах на целувката. Той ме попита дали ще искам отново да се видим... а аз без да се колебая веднага се съгласих. Сега трябва да разкарам сегашния си приятел.
Проблема е, че родителите ми като разбраха как изглежда съученика ми и подскочиха... как съм можела да харесам такова момче... ала бала... сегашното ми гадже нищо че се поддържало повече от мен поне не изглеждал така... дрън-дрън... баща ми каза, че няма да го понесе ако ме видел с този "тип" като, че ли е лежал в пандиза... А той не знае как се отнасяше с мен онзи ден... как ми говореше :oops:
Какво да правя??? Да излизам тайно с него и да зарежа гаджето си???

radito
06-17-2007, 20:49
Какви са тия твойте родители :shock: та нали те трябва да са хората, които най-много да те разбират и да уважават желанията ти. Никой неможе да ти казва кого трябва да обичаш и кого не [-X

your_fantasy
06-17-2007, 20:52
pomisli kolko silno te privli4a mom4eto.. ako si vlubena-pravi kakvoto ti kazva surceto.. a ot dryga strana ba6ta ti ne moje da ti kazva s koi da izliza6 i s koi ne, sudeiki samo po vun6niq my vid...

wiwity
06-17-2007, 20:53
zat1nala si qko v lainata,ama znai 4e ot sedqne na 2 stola pada6 na zemqta :wink: uspex

гошко
06-17-2007, 21:02
самоубий се тъпа объркана путко

bungle
06-17-2007, 21:08
Гошко, дано те изнасилят анално!

asi_basi
06-17-2007, 21:10
vij sq - kasa6 s 4algarq (sega6niq, i si ostava6 s tatuiraniq ;). S va6te sedni im kaji kak sega6niq ti se darji ujasno s teb bla bla i kaji 4e noviq (sau4enika) se darji strahotno s nego i tai natatak....a i ne zabravai da gi uverio6 4e nqma da se tatuira6 cqlata i da zaprili4a6 na nego..i tai aide uspeh i da ste mnogoo happy

fillis
06-17-2007, 21:46
ti mila ako roditeli te si tera neprekasnato da slu6a6a to tera otsega da ti izberat i za koi da se umaji6 /davai s tozi otpredi 5 godini moje bi towa 6te e nai iztinskata ti lubov moje i da ne taka.I vse pak kaji na twoite roditeli 4e ne 4ak ot golqmo zna4enie kak izglejda6 ot kolkoto da pokazva6 istinskoto si az demek du6evnoto v teb

lovers
06-17-2007, 22:33
NIKOI NEMOJE DA TI DADE NAI-PRAVILNIQ SUVET!PITAI SURCETO SI!POSLUSHAI KAKVO TO ISKA!

_[LiFe-StiLe]_F
06-17-2007, 23:38
замисли се, че може би родителите ти имат право. този човек може би наистина не ти подхожда... понякога родителите се оказват по-прави отколкото дори на нас самите ни се иска, изпитала съм го на собствен гръб така че може би е добре да се вслушаш поне малко в думите им :-k

BAYO
06-18-2007, 00:51
_F]замисли се, че може би родителите ти имат право. този човек може би наистина не ти подхожда... понякога родителите се оказват по-прави отколкото дори на нас самите ни се иска, изпитала съм го на собствен гръб така че може би е добре да се вслушаш поне малко в думите им :-k

Моят съвет е абсолютно същия. Както каза по-горе мацето, понякога родителите ни се оказват по-прави , от колкото дори на нас самите ни се иска да вярваме. Тфа е.

Just_Be
06-18-2007, 12:24
_F]замисли се, че може би родителите ти имат право. този човек може би наистина не ти подхожда... понякога родителите се оказват по-прави отколкото дори на нас самите ни се иска, изпитала съм го на собствен гръб така че може би е добре да се вслушаш поне малко в думите им :-k

alkobalko
06-18-2007, 15:42

Моят съвет е абсолютно същия. Както каза по-горе мацето, понякога родителите ни се оказват по-прави , от колкото дори на нас самите ни се иска да вярваме. Тфа е.

Подкрепям.