View Full Version : Мисля, че съм много глупава
sweety--
10-10-2007, 10:24
Здравейте на всички .. знам , че каквото и да ми кажете няма да ми помогнете в никакъв случай , но може пък да се почувствам по-добре
Значи..става въпрос за старото ми гадже..Той беше много влюбен в мен , но нещо се обърка явно ..защото го усетих , че иска раздяла , но преди това ми. . Казваше колко съм сладка и т.н постоянно искаше да излизаме ( не като мен ) .. и аз му бях първото гадже изглежда.. макар че е 17г. той е един от най-готините в града ни ..Той ме харесваше повече отколкото аз него .. даже не знам дали съм изпитвала някакви силни чувства точно в онзи момент .. но .. сега.. знам че го харесвам .. знам че всичките ми приятелки са луди по него .. и се изнервям от този факт .. а той наистина не е за изпускане .. но е прекалено зает.. предложих му да идем на кафе и не намери време .. и наистина е зает ,но ако наистина ме харесваше все още нямаше да откаже .. и въпреки това не спирам да вярвам .. но не мога да продължавам така .. Реших да отида на гледачка ..тя ми каза , че пак ще съм с него .. и че съм му била първото гадже ( а то си е така де .. усеща се ) .. и всичко .. много ми се иска да и вярвам , но за момента не мога .. иначе поддържаме добри отношения като се видим някъде.. НО НО НО .. трудно е всичко това .. Помощ :smt006
Kras4eto_lp
10-10-2007, 10:27
Аз не разбрах много с какво искаш да ти помогнем но ще опитам....с какво е толкова зает че не може да намери време за тебе :-s И 5 минути да са пак е нещо...според мен леко те отбягва,ако искаше да те види нищо нямаше да му попречи :::
xXxScreamxXx
10-10-2007, 10:28
em da znam q tazi sityaciq toi da e lud po teb a ti da ne izpitva6 ni6to poznato mi eee.em ko moje6 da napravi6 ako te obi4a ili nai-malkoto haresva toi 6te nameri vreme da se vidite 6te ti se obadi i ota natat1t znae6 ko da pravi6
Вие сте разделени?Ти искаш пак да си с него?пРаеилно ли съм разбрала?Ако е така мисля че трябва да си малко по настоятелна.Това че един път си го поканила на кафе и той ти е откзал не значи че не сика да е стеб.Може наитина да е бил зает.Опитаи още няколко пъти и накрая го питаи"искаш ли да си с мен или" няма какво да го увъртате и да се гоните.....Тва е от мене
Тъпо е да ходиш на врачка!Както каза г-н Вучков:Как в 21 век можете да карате някои др да мисли вместо вас?
NightSky
10-10-2007, 11:19
Явно няма желание пак да е с теб, щом не е намерил време да излезете. Не го притискай, остави го той да те потърси. Ако има желание ще го направи.
SexYLipS
10-10-2007, 11:20
Може наистина да те отбягва, но може и наистина да е бил зает.Пробвай отново може този път да получиш друг отговор. :wink:
cherinka
10-10-2007, 11:22
Не го остааааай да се изплъзне.. :wink: :wink: :wink: :wink:
*Never_Again*
10-10-2007, 11:48
според мен ако наистина иска да излезе с теб ще го направи или просто когато има време той сам ще те потърси за да излезете.не се натискай и да продължаваш да му звъниш така изглеждаш поне според мен де отчаяна
sladi4ka_sam
10-10-2007, 11:56
nameri na4in da govori6 s nego i miu kaji 4e iska6 da opitate pak....pak kakvoto stane :wink:
sasha_90
10-10-2007, 12:04
И с какво е толкова зает,че да откаже да се видите?Или това е само защото не иска да излезе с теб?!
GregoryHouse
10-10-2007, 13:19
Мда съгласен съм с твоето мнение...Глупава си...това че е зает не значи че не те харесва...2ро това че си отишлна на лгедачка е тъпо но най тъпото е че вярваш на тея простотий дет ти ги лафят тия измамници...
Явно няма желание пак да е с теб, щом не е намерил време да излезете. Не го притискай, остави го той да те потърси. Ако има желание ще го направи.
+1
Не си постъпила похвално,но честно се запитай защо искаш да си отново с него:
---->защото имаш все още чувства към момчето?
---->защото искаш всички да ти завиждат,че ходиш с него?!?
ZaHaRcHe
10-10-2007, 14:15
Не успях да разбера какво точно искаш от нас и какъв по точно е проблема..Как така те е обичал а сте скъсали?
И От кой град си че само него харесват всичките..?
И с какво толкова е зает че на едно кафе не може да отиде с теб щом те е обичал мн??
Я да не се ядосваш за мъже.....
Тегли му една май*а и си хвани друг , сигурна съм че има и други по-готини и с по - зрели от него на акъл...
Щом не ти обръща внимание значи не те заслужава
НЕ СЕ УНИЖАВАЙ!
kobrichka
10-10-2007, 14:51
Значи,доколкото разбрах искаш да си върнеш момчето?Надявам се правилно да съм разбрала. :oops: Що се отнася за това,че не е излязал с теб и е казал,че е зает,нищо не значи.На всеки му се случва да има някакъв ангажиммент,тъй че не си прави глупави заключения,просто му се обади и го попитай дали иска де излезете е вече ако за втори път е зает...мисля че е ясно. 8-[ Да те попитам ти харесваш ли момчето наистина или искаш да си с него просто,защото всички са луди по него и един вид да се изфукаш?!?(не искам да те убиждам,но от написаното от теб ме навежда на това,извинявам се ако бъркам).А това до врачката :smt005 съжалявам сега сериозно.Не искам да те разочаровам ама вяра на врачка нямаи,уверявам те лъже те,мн е глупаво да си мислиш,че щом тя ти е казала значи ще сте заедно,ако ти самата не се бориш никоя врачка не може да ти помогне.
Може би малко те отбягва...Това оправдаване,че няма време не ми вдъхва сигурност!Прецени сама...а относно гледачките-напразно си си дала парите!Мразя ги!
MaRiNkA_16
10-10-2007, 16:51
+1
HePeAJIeH
10-10-2007, 17:03
Ти си като повечето момичета-отначало не изпитват никакви чувства към човека който ги обича а после ролите се разменят!Може би той си има приятелка или просто не те обича вече!Ако все още те харесваше винаги щеше да намери време!А това до гледачките-не вярвай много много на такива хора :smt006
juSTkiddy
10-10-2007, 23:37
Не го остааааай да се изплъзне.. :wink: :wink: :wink: :wink:
+1
sweety--
10-11-2007, 09:08
Зает е наистина или просто той така си втълпява , но тренира усилено към 6-7 часа на ден .. и си няма приятелка .. и надали ще си има , но .. А аз наистина го харесвам ( не за да се изфукам ) просто осъзнавам какво изгубих ..той е толкова добричък , а аз го обидих .. уж му мина . ама след няколко дена се разделихме .. Има един най-добър приятел и винаги са заедно .. имам чувството , че ще се омъжат .. Не знам и аз мисля вече да оставя той да ме потърси .. но .. не знам дали от това ще има полза .. #-o
Moje da se e otdrapnal zaradi tvoeto darjanie.I az imam edna priqtelka i edin priqtel koito bqha po sa6tiq na4in i nakraq pak se sabraha:)Prosto pokazvai pove4e 4uvstvata si ne samo toi da iska da izlizate i t.n. ne samo nie momi4eta se zasqgame kogato ne ni obra6tat vnimanie :wink: Prosto pogovorete obqsni mu za6to si se darjala taka i 4e 6te popravi6 gre6kata i moje ne6tata da potragnat.A otnosno tova 4e e zaet..kolko poznato mi zvu4i ako znae6..moq biv6 priqtel se be6e zaet..kogat da mu se obadq napravihme 1 god i toi pak be6e zaet daje ne se vidqhme..kakvo da ti kaja tarpqh go tka 3 sedmici da ne se vijdame 6toto e zaet i nakraq,,aidi otivai si pri angajimentite..taka 4e tova e do edno vreme nakraq na vseki mu pisva.Ima li jelanie vinagi ima na4in!
CrIsTiaNo_
10-11-2007, 09:35
+1
Здравейте на всички .. знам , че каквото и да ми кажете няма да ми помогнете в никакъв случай , но може пък да се почувствам по-добре
Значи..става въпрос за старото ми гадже..Той беше много влюбен в мен , но нещо се обърка явно ..защото го усетих , че иска раздяла , но преди това ми. . Казваше колко съм сладка и т.н постоянно искаше да излизаме ( не като мен ) .. и аз му бях първото гадже изглежда.. макар че е 17г. той е един от най-готините в града ни ..Той ме харесваше повече отколкото аз него .. даже не знам дали съм изпитвала някакви силни чувства точно в онзи момент .. но .. сега.. знам че го харесвам .. знам че всичките ми приятелки са луди по него .. и се изнервям от този факт .. а той наистина не е за изпускане .. но е прекалено зает.. предложих му да идем на кафе и не намери време .. и наистина е зает ,но ако наистина ме харесваше все още нямаше да откаже .. и въпреки това не спирам да вярвам .. но не мога да продължавам така .. Реших да отида на гледачка ..тя ми каза , че пак ще съм с него .. и че съм му била първото гадже ( а то си е така де .. усеща се ) .. и всичко .. много ми се иска да и вярвам , но за момента не мога .. иначе поддържаме добри отношения като се видим някъде.. НО НО НО .. трудно е всичко това .. Помощ :smt006
:twisted: > Най сетне едно истинско и оригинално заглавие което да ти отговаря правилно. Поне си знаеш че си тъпа.
:evil: > И така, решихме да не ти четем баналните проблеми. Но пък сме те цитирали, с което найстина сме сигурни че щети помогнем.
:twisted: > Хях Хях Хях Хях Хях Хях
:evil: > Хях Хях Хях
VIP_SIMONA
10-11-2007, 12:00
starata liubov,rajda na hvashta(zavisi ot slu4aq)Potyrsi go oshte vednyj i ako pak ti kaje,4e nqma vreme go zareji!
des1ncet0o
10-11-2007, 13:05
Според мен нямаше нужда да искаш помощ от нас...все пак ти най-добре си знаеш,защото си близо до него и чувстваш какво изпитва към теб и разбираш,че няма време да излезете....в твоя случай едни непознати не могат да ти дадат правилен съвет :)
PEACE :wink:
stealthyGirl
10-11-2007, 13:22
А ти искаш да си с него щото приятелките ти са луди по него или..?!?! :roll: :lol:
Ако решиш, че го харесваш истински тогава се бори за него ;) (но само, ако той все още е луд по теб де.. :-D )
DevilWish
10-11-2007, 16:11
аххах еми тя врачката ти е казала :lol: ......не уе сори ,че се базикам ама как може да хоиш по такива глупости..... :roll:
Ми ако наистина знаеш ,че има реална причина за заетоста му - ок дай му време ,но ако не мани го явно ,че и той теб не те иска ;)