View Full Version : Много закаснял 1-ви път !? а 2-ри ....
eurocounter
10-11-2007, 16:56
На 22 години съм и съм правил секс точно веднъж преди година и половина и то защото ми беше писнало от това положение и отидох в публичен дом.
Проблемът ми е такъв, че не съм нито грозен, нито полу-идиот, но просто така се получават нещата винаги, че момичетата ме приемат като добър приятел, но понататък нещата не се получават (до голяма степен това се дължи на мен по моите наблюдения). Знам, горе долу какви съвети ще ми дадете ... да не се притеснявам / да бъда себе си / ... и разни други такива "стратегии" , за които и сам мога да се досетя, но все пак нека видим.
Някъде из темите бях видял, че хората подобни на мен се делели на 2 типа: 1. Задръстеняци с очила / 2. Чакащи идеалния човек (които така и не съществува) ; е аз не съм нито един от двата типа, просто ми е трудно да "нявляза" в ситуация евентуално предполагаща секс с дадено момиче. (случвали са се такива ситуации, но като краен резултат нищо!)
palomaaa
10-11-2007, 16:59
ami prosto trqbva da se otpusne6 i da go dava6 po-otrakano,poflirtyvai malko,i imai pove4e samo4yvstvie
sladuranka_17
10-11-2007, 17:00
Трябва да си изясниш от куде идва проблема.Защо се получава така :-k
johnny_depp
10-11-2007, 17:01
що лъжеш, че не си с очила бе перко :lol: :lol: :lol: не ся серизно :) сори за базика :-D :-D проот ме провокира с онова поселното изреечени :smt005 :smt005 :smt005
иначе като съвет кво да ти кажа ... може би трябва да си търсиш момиче, което не те кефи чак толкова, но тя да е луда по теб :-D ще ти пусне доста бързичко...поне така си мисля :smt016 и после да разправяш ей
eurocounter
10-11-2007, 17:06
ами има такива момичета действително, ама те все едни .. как да ти обесня.. на килограми са колкото мен, не ме кефят особено с 2 думи
ама май ще си прав че който подбира маструбира
кофти факт, но истина :?
Kras4eto_lp
10-11-2007, 17:26
Хвани си гадже :!: :!: Тогава вече не ми се вярва да не правиш секс.А доколкото това,че момичетат те приемат като приятел...незнам показвай им чувства дръж се така сякаш ги харесваш...тогава няма да те приемат по този начин :wink:
Спри да им бъдеш най-добър приятел....дръж се по-дръпнато , по - мъжкарски.
Ходи по клубове , джаскай скъпи алкохоли , вземи си спортна кола и ........ми звънни :lol:
MaRiNkA_16
10-11-2007, 17:35
На 22 години съм и съм правил секс точно веднъж преди година и половина и то защото ми беше писнало от това положение и отидох в публичен дом.
Проблемът ми е такъв, че не съм нито грозен, нито полу-идиот, но просто така се получават нещата винаги, че момичетата ме приемат като добър приятел, но понататък нещата не се получават (до голяма степен това се дължи на мен по моите наблюдения). Знам, горе долу какви съвети ще ми дадете ... да не се притеснявам / да бъда себе си / ... и разни други такива "стратегии" , за които и сам мога да се досетя, но все пак нека видим.
Някъде из темите бях видял, че хората подобни на мен се делели на 2 типа: 1. Задръстеняци с очила / 2. Чакащи идеалния човек (които така и не съществува) ; е аз не съм нито един от двата типа, просто ми е трудно да "нявляза" в ситуация евентуално предполагаща секс с дадено момиче. (случвали са се такива ситуации, но като краен резултат нищо!)
sexa ne idva prosto taka purvo si nameri priqtelka s koqto moje da poddurja6 vruzka...
eurocounter
10-11-2007, 17:41
Хвани си гадже :!: :!: Тогава вече не ми се вярва да не правиш секс.А доколкото това,че момичетат те приемат като приятел...незнам показвай им чувства дръж се така сякаш ги харесваш...тогава няма да те приемат по този начин :wink:
Амии... именно това е идеята, че някакси не успявам да си хвана. А има ли смисъл да си хващам момиче което не харесвам за гадже? Сякъш няма много. А пък с момичетата, които харесвам дори малко, не се получава.
eurocounter
10-11-2007, 17:47
Ходи по клубове , джаскай скъпи алкохоли , вземи си спортна кола и ........ми звънни :lol:
По клубове малко трудно, но не и невъзможно, понеже всеки ден съм на работа и ставам рано
Как да пия и да карам ?!? [-X иначе алкохолите не са ми проблем.
Кола имам, точно спортна не е, но.. да речем че върши работа
Не ти знам и телефона :P :P
.. и като цяло това за по-дръпнатото поведение е добър съвет. :wink:
Обаче съществува и друг проблем, как да тръгна да правя секс с дадено момиче като нямам никакъв опит и предвид на колко съм .. Що ли ми се струва, че все нещо ще се прецака :? ще свърша бързо то е ясно, вероятно е да има и смях и емоции (отрицателни за мен)
Kras4eto_lp
10-11-2007, 18:06
Амии... именно това е идеята, че някакси не успявам да си хвана. А има ли смисъл да си хващам момиче което не харесвам за гадже? Сякъш няма много. А пък с момичетата, които харесвам дори малко, не се получава.
И защо не се получава..нали каза че не си грозен даже си хубав.Иначе щом с тях не се получава опитай с някоя,която не харесваш толкова,но поне я опознай.Ако си прекалено взискателен няма да си хванеш гадже :::
eurocounter
10-11-2007, 18:13
Ами нз, не че съм прекалено взискателен.
Просто може би се притеснявам, нямам опит в свалките пък и доста съм изтървал срока като се замисля.
Може би повече се притеснявам от това как ще се представя, а е нормално да е зле като се има предвид опита ми, което пък не е нормално да имам такъв опит или по-скоро липса на опит.
Аз трябва да правя секс с девствено момиче за да е малко по-справедлива работата :| , пък те .. момичета на по 12-13 години не си знаят бройките, ко да говорим нататък
sasha_90
10-11-2007, 19:26
Първо си намери гадже и тогава мисли за секс.
marina star
10-11-2007, 19:29
kato znae6 4e nqma da polu4i6 polezen otgovor i si napalno naqsno 4e problemat e v teb za6to za boga izob6to puska6 tema :-s
eurocounter
10-11-2007, 19:33
Първо си намери гадже и тогава мисли за секс.
Значи не мога да правя секс ако нямам гадже така ли ???
Доста странно твърдение като се има предвид какви неща се случват в днешно време.
Пък и аз "мисля за секс" като подследствие на връзка с дадено момиче, може би съм се изразил малко неправилно наистина, но като цяло включвам и гаджето към категорията на съществуващия проблем :wink:
eurocounter
10-11-2007, 19:36
kato znae6 4e nqma da polu4i6 polezen otgovor i si napalno naqsno 4e problemat e v teb za6to za boga izob6to puska6 tema :-s
Пускам тема за Бога понеже изглежда, че за 22 години не съм си решил проблема и ми се иска поне веднъж да чуя мнения на други хора, какво смятат и дали могат да ме насочат по някакъв начин ..
sexa ne idva prosto taka purvo si nameri priqtelka s koqto moje da poddurja6 vruzka...
Глупости сеьа идва точно така. Не е имало път когато да отида на диско със цел за секс, а аз отивам на диско почти само ако си го търся, без да съм си тръгнал с някоя с коато да го направим.
Пич ... абе ... незнам, немога да ти дам съвет. трябва да намериш отговора в себе си.
Глупости секса идва точно така. Не е имало път когато да отида на диско със цел за секс, а аз отивам на диско почти само ако си го търся, без да съм си тръгнал с някоя с която да го направим.
Пич ... абе ... незнам, немога да ти дам съвет. трябва да намериш отговора в себе си.
ako te priemat samo kato priatel vinata e ot golqma 4ast tvoq! poznavam hora kato tebe, vinagi dobri i uslojlivi .... trqbva da bude6 nastoqtelen kogato haresva6 nqkoe momi4e, da i go pokaje6 qsno a ako ne izmisli6 na4in za tova prosto ii go kaji v prav tekst! mislq 4e taka 6te ima6 po golqm 6ans :D aide i spoko
Обаче съществува и друг проблем, как да тръгна да правя секс с дадено момиче като нямам никакъв опит и предвид на колко съм .. Що ли ми се струва, че все нещо ще се прецака :? ще свърша бързо то е ясно, вероятно е да има и смях и емоции (отрицателни за мен)
Tакаа, ще ти разкрия един трик който са ми споделяли мъже...
Преди да шравиш секс си удари една или пък две че*ии и да видим дали всичко ще се прецака :wink:
Ruskia1936
10-11-2007, 21:29
awe q se stegni. subota / nedelq ( ili zemi otpusk bolni4en ili nz kvo ) . otidi na disko ili puk na kupon ne6to ot sorta ili prosto pokani nqkoq macka koq haresvash na kafe. predi diskoteka moje da piine6 malko alkohol da ti padnat zadrujkite ( no malko ne da se osvin6ti6) i predi da se oseti6 si s nqkoq putka pod raka . i da ne zabravish da se izdokarash :]
vkarai nqkoq pri4eska ... rusoto pomaga mnogo v 90% ot slu4aite ( li4en opit :mrgreen: / imam predvid ne celia a ne6to gotino / )