PDA

View Full Version : Раздяла

Shanaq
10-31-2007, 14:34
Здравейте! Искам да ви попитам,случвало ли ви се е ,да сте с някого известно време и в един момен,да осъзнаете ,че вече нямате нищо общо с този човек.Дори любовта съществувала някога между вас е изчезнала.И тогава трябва да се разделите с този човек,но знаете ,че щом той си отиде ,ще си отиде и частица от вас.Изпитвате страх,че може би грешите,таите надежда ,че хубавите времена ще се върнат отново,и с надежда чакате утрешния ден и се взирате ,за да видите разликата,промяната.Но нея е няма.Този ден носи още повече разочарование.Човекът срещу вас не е този,който е бил,но не се е променил той ,а вашите чувства.Искам да знам,някой изпадал ли е в подобна ситуация,защото на мен ми е много трудно да загърбя едната година.Навикът в страшно нещо.... :( Как сте прекъсвали връзка,която няма бъдеще.но има огромно минало?

NightSky
10-31-2007, 16:27
Просто не гледам назад в това минало. То няма да се върне и просто си гледам напред. Щом въпросния човек няма място в бъдещето ми късам с него, въпреки навика си.

Presley
10-31-2007, 16:48
Да,случвало ми се е.Нормално е..просто връэката ви се е иэчерпала.Всичко омръэва рано или късно.Вярно е ,че хем съэнаваш това,хем чувстваш ,че ако се раэделите ще ти е кофти,но по-добре е да се раэделите..

kobrichka
10-31-2007, 17:50
Да случвало ми се е,но това означава,че връзката ви се е изчерпала и най-добре да се разделите.Навика найстина си оказва влияние,но е по добре малка частица да се откъсне от сърцето ти,отколкото цялото ти сърце.Имам предвид,че ако останете заедно ще страдате и двамата мн повече отколкото,ако се разделите. :)

FunkyFresh
10-31-2007, 19:01
Точно тфа се случи с бившия ми и аз така се надявах утре да е различно и след това утре следва още едно и още едно и така докато реших да сложа край докато бях с него не бях същия весел човек просто бях потисната и когато се разделихме изпитах голямо облекчение малко злобно звучи но е така :oops: