View Full Version : Счупено огледало?
malkata_princeska13
11-30-2007, 17:13
Вярно ли е,че когато се счупи огледало носи нещастие?И когато е счупено голямо семейно огледало какво значи това,и какво да се направи с огледалото :cry:
Ми до колкото съм чувал носи 7 години нещастие
cskasladyrana
11-30-2007, 17:20
Аз пък не вярвам в такива глупости. :P ...Пък кво да праиш с огледалото мии изхвърли го бе :P
sladur4e_yo
11-30-2007, 17:21
As po princip ne vqrvam mnogo mnogo na sueveriq no suhto sum 4uvala 4e nosi 7 godini neshtastie.Ama samo neshto beshe ako se ogledash v takova ogledalo.
Ми до колкото съм чувал носи 7 години нещастие
smile_and_shine
11-30-2007, 18:07
мдамм - "7 години нещастна любов".... ама нали не вярваш в това :wink:
аз съм чупила две огледала дотук, да видим още колко ще счупя :D
на твое място бих си запазила едно парченце от тва, дето съм счупила и бих си го "нарекла" за късмет, ей така - напук :grin:
HePeAJIeH
11-30-2007, 18:39
Ако не вярваш в такива суеверия и не си внушаваш че ще ти се случи нещастие то нищо лошо няма да стане! Но дори и да стане знай че само това е съвпадение.Лека вечер! :wink:
gree_girl
11-30-2007, 18:50
Аз днес счупих огледало и с мойто мило се хванахме :smt007 и съм щастлива мн, но да видим на татък дано да е добре сичко ;)
Чувала съм,че като го счупиш трябва да го изхвърлиш в река Оо ...
ако вярваш -хвърляй,ако не-още по-добре
DevilWish
11-30-2007, 19:13
Ако не вярваш в такива суеверия и не си внушаваш че ще ти се случи нещастие то нищо лошо няма да стане! Но дори и да стане знай че само това е съвпадение.Лека вечер! :wink:
I az tova vikam ;-)
аз съм чувала, че на колкото парчета счупиш огледалото толкова години нещастна любов ще имаш.....бла бла и тем подобни глупости
Абе туй са врелини кипели.....ибаси тъпите суеверия. Като не им вярваш няма и да се случват ;)
DisciplineAndOrder
12-01-2007, 13:08
^Якоо...чупиш голямо огледало на 40 годишна възраст на повече от 200 парчета.Ще живееш до толкова години,и то нещастна...
Бабини деветини...Суеверия...Пфуу!
elichkaaa
12-08-2007, 18:42
Тва с не6тастието са пълнии глупостии :P
Abe are stiga s tiq prostotii we :?
Wrathchild
12-08-2007, 19:41
Много интересно, преди 4 години счупих огледало и 7 годишното нещастие още не е започнало...
И любовта ми си е много щастлива... брей брей...
hahavteen
12-08-2007, 20:30
Niakude biah 4ela 4e triabva 7 4asa da ne se subirat stuklata i taka 6te ima6 samo 7 4asa a ne 7 godini ne6tastie ma tva spored men sa glyposti.Az pove4eto si ogledala sum gi 4ypila puk sum si happy :)
Аз в последния месец счупих 3 огледала...въпреки това не вярвам че тва носи 7 години нещастие..ако е вярно начи 24 години ше ми е мн яко :D да да !! :D :D
Victorya
12-13-2007, 18:03
Божеееее,имам феноменалната способност да троша.Чупила съм 2 големи огледала и 4 малки....айде да видим ся кво ще стане....цял живот ще страдам в любовта...все пак 6х7 са си 42....аз ся съм на 17....с божията помою на 59 ще се оженя...канени сте на сватба всичките :razz: :razz: :razz:
Victorya
12-13-2007, 18:03
Божеееее,имам феноменалната способност да троша.Чупила съм 2 големи огледала и 4 малки....айде да видим ся кво ще стане....цял живот ще страдам в любовта...все пак 6х7 са си 42....аз ся съм на 17....с божията помою на 59 ще се оженя...канени сте на сватба всичките :razz: :razz: :razz:
Victorya
12-13-2007, 18:05
Абе като слушам някои счупено огледало нещастие черна котка ти мине пътя нещастие минеш под стълба пак нещастие.Добре кой идиот измислил тези работи и кои идиоти му вярват ....
Аз пък не вярвам в такива глупости. :P ...Пък кво да праиш с огледалото мии изхвърли го бе :P
Icko_pld
12-14-2007, 13:55
I as mislq 4e tova sa stari izmislici za6toto sa6tiq den kogato predlojih na moqta priqtelka predi tova tq s4upi ogledalo a vsi4ko mejdu na s e perfektno :smt007 :smt007 :smt007
Luscious_Heart
02-10-2009, 17:06
Ох, хора... не знам... :( Сигурно е съвпадение, обаче...
Счупих огледало през 2007-ма година - началото някъде. Ама съвсем инцидентно. :razz: Беше огледалце от един снакс, бях отделила стъклото от рамката и подреждах стаята... А за капак при мен бяха мама, баба, дядо... Поне татко не беше, слава Богу! :lol: !!!И аз стъпих върху огледалото!!!... щото хич не гледам къде ходя! Разревах се в началото, бях чувала, че носи нещастна любов... Изхвърлих ги парчетата и след минутки вече си обясних, че тва са пълни глупости и само ако си внуша, ще има някакъв ефект... Ама нещастната любов. :( Оттогава насам гадже нямам, все ме отхвърляха, все са ми ги взимали, а последният път се случи днес!!! Ебах му майката, тва е адското съвпадение. :? И сега вече почнах да си вярвам... Ко да ви кажа... Гадна работа. :(
mynichka
02-11-2009, 07:33
ами не не е вярно ..като бях по- малка - 2-3 клас да съм била, бяхме на кино с едни приятелки и едната имаше такова портомоне с огледалце и ни го показваше и аз без да искам го изтървах ...начупи се на адски много парчета и ми казаха, че на колкото парченца се счупи огледалото толкова години нещастна любов..ех ако беше вярно ..трябва нещастна да умра :lol:
Jumbie483
02-11-2009, 08:39
ооо не е вярно :D
аз когато се ядосам винаги огледалото удрям.. та досега сме сменили поне 10 огледала :?
а с любовта съм си на 6+, тъй чеее.....
SoFarSoG00d
02-11-2009, 11:22
Глупости!
аз пък последните 2 пъти като си хващах гаджета в началото на връзките ни винаги ставаше така че чупех огледало и за няма и 2 седмици се разделяхме..
а с едно момче където бяхме 8 месеца пак така счупих огледало и след няколко седмици се разделихме
незнам дали аз си внушавам или просто така се е случвало но.. мисля че всички тези раздели са свързани с огледаЛАТА
LittlePrincess
02-11-2009, 14:37
Суеверия.Ако си втълпиш, че ще си нещастна ще свързваш всичко със счупеното огледало.
Infinity
02-11-2009, 14:48
Суеверия.Ако си втълпиш, че ще си нещастна ще свързваш всичко със счупеното огледало.
Точно така,,и дори сама ще предизвикваш нещастията.Затова по-добре изхвърли го и не му мисли много просто забрави! :)
това е все едно да се вържеш на ония простотии, дето ги разпространяват из скайп... :razz: из суеверията не съм срещал едно добро нещо... освен четирилистните детелинки и подковите... ама и на тях не вярвам... все пак имам една четирилистна, преди сигурно година я намерих, ама нито щастие, нито нещастие... живота си продължава... каквото поискаш, такова ще стане - ако си поискала да си нещастна (да си си втълпила, че счупено огледало носи нещастие), ще бъдеш... замисли се - това е едно стъкло, от другата страна отразяващ слой... ако трябва ще си взема, ще го счупя и ще ти пиша след 7 години как ми върви любовта :D
TheNewReligion
02-11-2009, 16:31
Чувала съм,че като го счупиш трябва да го изхвърлиш в река Оо ...
ако вярваш -хвърляй,ако не-още по-добре
Ммм, да...Като ти се счупи подложката за матрака на леглото направи същото, като ти падне вратичката на бюрото- направо в Боянската река и хич да не те е еня. По темата: не си втълпявай такива глупости. Само си усложняваш живота.
TheBestFriends
02-11-2009, 17:38
Tempest и това да детелините не е вярно :D
аз преди няколко месеца открих даже две 4-лисни детелини в саксията с любимото ми цвете...
това го свързвах с голямо щастие, а то какво ?! НИЩО :x :lol:
vlubeno_momi4e***
02-18-2009, 20:13
Суеверия! :D
angelcheeee_93
02-18-2009, 21:10
Това са суеверия..И майка ми го счупи,но си е мн щастлива :D :)
XTREMEFREERIDE
02-19-2009, 11:42
Суеверници.
sasheto0o
08-23-2009, 11:44
:D :D :D Айде бее :D Ако е така аз трябва да имам 21 години нещастиее 8-) миналата седмица счупих 3 ... :razz: :razz: :razz:
eveto_xx
08-23-2009, 11:51
Пълни глупости.
diqqqnita93
03-23-2014, 09:58
e ima li ns vqrno v tova ot togava dosega zabelqzvash li nsh vqrno :D az dnes shcupih ogledalo i da si kaja chesno si me e strah xaxa
JuStElly
04-01-2014, 15:54
Никога не съм вярвала на тези бабини деветини...
hristo99
04-05-2014, 20:23
Какви са тия бабешки суеверия? Вече има нови! Счупеният смартфон носи два часа яко конско. Изпуснат на пода лаптоп - 6 месеца финансови затруднения :D