PDA

View Full Version : Писна ми.. абе вие как бихте реагирали в подобна ситуация

desert_eagle
01-09-2008, 11:12
Днес разбрах че приятелката ми иска да покани бившия си на рождения си ден, като я попитах дали е с акъла си и че не искам, тя ми каза "не бе просто така има приятелски чувства". Лично аз смятам да не присъствам и да не се занимавам повече щото ми писна. Не съм ли прав мамка му..
Ето я предисторията http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150925

YaNcHeToOo
01-09-2008, 11:38
ако си сигурен, че няма нищо между тяк, кво се притесняваш? :neutral: споко бе човек,кво толкова?

punkrock
01-09-2008, 11:48
По-добре отиди за да я държиш под око :D
Абе човек преувеличаваш, едва ли има нещо между тях, ти кво ревнуваш, защото общува с други момчета ли?

Presley
01-09-2008, 11:55
Детска работа.
Эащо да не го покани ?Не виждам нищо лошо.просто ти правиш някакви сръдливи истории.

HopeLesss
01-09-2008, 11:56
Ако предпочете да покани него с риск ти да не отидеш... прави си изводите колко държи на теб :?

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-09-2008, 12:02
Е ако са само приятели какво лошо има да го покани? :) Аз няма бивш, с който да не сме в добри отношения и това да се цупиш, че го кани не е най-добрия вариант.

desert_eagle
01-09-2008, 12:07
Кой келеш бе? По-полека ! Няма келешки работи, ама има едни други - Приятелство между бивжи гаджета е почти неосъществими, още повече че тъпото копеле я обича още (тя скъса с него). Бе само аз ли съм пилингатор тук или не бих си поканил бившата на рожденния ден ако знам че още ме обича?????????????? Whatever

Patetu
01-09-2008, 12:29
Недей да се тормозиш за глупости. Нали за това е БИВШ. Аз съм много добри отношения с първия ми мъж. Ужасно добър приятел ми е. И обичам да се виждам с него. Като минава през квартала винаги ме вика да пийнеме по кафенце. Но това е нищо. Не мисля да се връщам при него. И никога не съм съжелявала, че сме се разделили.
Много е глупаво ако поддържаш лоши взаимоотношения с бившите си- това говори само зле за тебе. Така че не се тормози за глупости. Той е просто бивш и такъв ще си остане.

Darkl1ng
01-09-2008, 12:36
Що бе и аз съм си приятелка с бившия, нищо че аз го остайх. Ся си се виждаме, гледаме филми, ала бала, сичко е на 6. Обичаме се още, но просто не по този начин. Така и аз го поканих на рождения ми ден и тогавашния ми приятел не дойде... мене ми не беше зор напих си се.. ма друго освен тва, че тъпото ми гадже не дойде на рождения ми ден не стана... баси тя ако иска да е с него ш е с него, недей да улесняваш избора и :)

desert_eagle
01-09-2008, 12:48
въпроса е че и аз И бях бивше и знам как може да станат работите.. Тя си пада малко лисунгер.. :)

maackata
01-09-2008, 12:50
Ami interesna iztoriq prosto se razberete s momi4eto opitai se da se sblijite pokaji 4e tq e vajna za teb 4rez jestove a ne samo, prokletite banalni dumi.... a otnosno biv6iq mislq 4e nqma ni6to lo6o da go pokani se pak biv6 :D

desert_eagle
01-09-2008, 12:56
6то ли аз като чуя бивш само лоши работи ми идват на ум :evil: като сини учи, разкрасени носове :D Не може ли просто да си гледа работата, дори не е от този град вече.. що се вре копелдака

MoHuTo
01-09-2008, 15:31
Хмм според мен няма нищо лошо да покани бившия на рождения си ден, ако няма чувства към него, няма от какво да се страхуваш...Е все пак ако предпочита неговото присъствие на РД-то си, вместо твоето... прави си сам изводите колко държи на теб и дали изобщо има смисъл да си с нея?!

ra4ence
01-09-2008, 15:54
По-лесно ще ти е,ако отидеш. А не да се самосъжаляваш и терзаеш у вас :)Ако нещо те нарани в поведението й- тръгни си по което и да е време.

HopeLesss
01-09-2008, 15:59
Ама вие сте супер наивни деца. Много ясно, че на един човек, който обича гаджето си, няма да му е приятно точно на рд-то си дя да домъкне бившия. Кво е тва чудо. Или сте супер наивни или не знам. Не ви знам кви са ви гаджетата... ако са били за по седмица, ок... Ама ако сте прочели историята на момчето, ще разберете, че мацката му има доста дълга история с въпросния пич.

По темата - слагаш картите на масата и и заявяваш, че не искаш той да идва. Ако държи на теб и ако те разбере, че няма да ти е приятно, няма да го викне. То трябва да имаш малко усет и такт за тия неща...

ra4ence
01-09-2008, 16:09
заявяваш, че не искаш той да идва. Ако държи на теб и ако те разбере, че няма да ти е приятно, няма да го викне.

Не съм съгласна..
Той не е палач нито тя е негова собственост. Дава й свобода, ако тя направи така, че в свободата си да прекрачи границата на търпимото - тогава може спокойно да си тръгне от нея/там. Със забрани нищо не се постига. Съгласна съм да й покаже, че това му е неприятно,но без заповедническо държание \:D/ Ако тя наистина го обича,ще отчете неговата саможертва и доверие... пък, ако не - всичко е ясно :)

desert_eagle
01-09-2008, 16:40
Нз щото си падам от старата школа ли - няма либерални отношения с бивши, няма приятелски прегръщания и прошка за целувка с друг- заради това ли или пък нз и аз какво ама на мене ми се вижда доста баламарско да се канят бивши. че аз няма да мога да се отпусна постоянно ще мисля за бой (той за мен е доста смахната и дразнеща личност) пък и знам какво изпитва още. не искам да прая мизерии в тях.

HopeLesss
01-09-2008, 16:42
заявяваш, че не искаш той да идва. Ако държи на теб и ако те разбере, че няма да ти е приятно, няма да го викне.

Не съм съгласна..
Той не е палач нито тя е негова собственост. Дава й свобода, ако тя направи така, че в свободата си да прекрачи границата на търпимото - тогава може спокойно да си тръгне от нея/там. Със забрани нищо не се постига. Съгласна съм да й покаже, че това му е неприятно,но без заповедническо държание \:D/ Ако тя наистина го обича,ще отчете неговата саможертва и доверие... пък, ако не - всичко е ясно :)

Той не заповядва нищо, той просто казва, че не му е приятно и тя сама трябва да се сети. Какви са тия латиноамерикански сериали, които си създавате - айде да си викне всички бивши гаджета. На мен лично няма да ми е никак приятно да съм на едно място с човек, който е целувал моето гадже... още повече на неговия рожден ден... абсурдно е! :?

Virgin
01-09-2008, 17:18
Миличък, не искам да те спичам допълнително, обаче според мен нещо се поражда между тях, ако вече не се е породило. Явно тя не е от хората, които знаят какво искат, щом варира между вас двамата. И ако не отидеш на рождения й ден, шансът да ти изневери е повече от 100%... Направо им осигуряваш идеалната възможност да са заедно, защото няма по-хубаво нещо да си с любим човек на подобен празник (особено, ако е рождения ти ден) и тя лесно може да те замени. Така че не си клати краката, ами направи някой мил жест на това момиче, за да й покажеш какво изпуска. Wish u luck =; :smt001 \:D/

mickelangelo
01-09-2008, 18:02
Защо да не отиде нека да отиде на РД-то но отиди и ти ... за да наблюдаваш ... все пак .. тя ако иска да го види ще го види някъде другаде не на РД-то си нали ?

JiMiTo
01-09-2008, 20:55
Кофти....изпаднал си в много гадна ситуация, обясни на това същество какво чустваш, помолия да направи малък компромис заради теб, ако не те разбере.... лошо .... а тези чувства..... толкова главоболие ни създават понякгоа, че не е истина... дано наистина не е нещо сериозно . И си поговори хубаво с нея, ако наистина те цени ще теразбере, ако не .... ти си решаваш от там нататък, ние неможем да ти кажем какво да правиш. Успех стискам палци \:D/

lithium4e
01-09-2008, 21:02
честно казано аз също бих се ядосала..даже меко казано..определено съм доста ревнива..дори повече отколкото трябва сигурно..но не бих приела подобно нещо..още повече ако знае,че няма да ми е приятно..нз..или говори с нея да не го прави..а ако ти откаже значи има нщо към него..иначе няма да избере него пред теб ..

aLakaZam
01-09-2008, 21:08
Е тя ако има нещо към него ще си има, независимо от това дали ще и дойде на РД-то или не :)

desert_eagle
01-09-2008, 22:38
KillSwitchEngage =;

.. лошо .... а тези чувства..... толкова главоболие ни създават понякгоа, че не е истина... дано наистина не е нещо сериозно

Просто не можете да си представите.. Бях най-добрия ученик (такантлив не зубър), всички учителки ми казваха какво бъдеще ме чакало и тн.. Мислех в перспектива, мислех правилно, и изведъж появиха се отговорности, появиха се чувства, появи се нов вид болка ... и аз сякаш се предадох. Вече съм един от всичките които се захващат с нещо и не знаят защо изобщо го правят. Та мисълта ми е че тая болка и тия главоболия могат да те променят доста (определено не се имам за слаб психически)

`Death`Whore``
01-09-2008, 22:41
Ако имаше нещо между тях, нямаше да го покани.

Sticky778
01-10-2008, 00:39
Значи предварително се извинявам че ще ти го кажа но съм склонен да мисля че теб те е използвала, в смисъл тя онзи си го е харесвала през цялото време и е тръгнала с теб само за да му направи сечено, поне от това което казваш и от предисторията която прочетох отивам към тази мисъл ..макар че всичко е само догадки защото нито познавам нея нито теб но незнайно защо правя аналогия с мои приятели

VilleBaby
01-10-2008, 17:13
ei,po-spokoino we 4ovek! vse pak toi e BIV6OTO gadje,a ti si 4ovekat s koito e SEGA! ne pravi sceni,ami otidi...ina4e i na neq moje da i stane krivo,rojden den i e vse pak... [-X

VilleBaby
01-10-2008, 17:13
ei,po-spokoino we 4ovek! vse pak toi e BIV6OTO gadje,a ti si 4ovekat s koito e SEGA! ne pravi sceni,ami otidi...ina4e i na neq moje da i stane krivo,rojden den i e vse pak... [-X

koalka
01-10-2008, 20:11
И аз съм съгласна с Куул Гърл, че все пак трябва да се съобрази с него, ако наистина го обича.И на мен не би ми било приятно да покани приятеля ми някоя бивша.И също съм на мнение, че трябва да поговориш с нея.Пък и като прочетох темата и видях как тя се е отнесла с него заради онзи бивш, предпочитам да не отида, ако бях на твое място.

Quasar
01-10-2008, 22:32
отиваш там и я натискаш тая твойта пред всички...и цяла вечер няа да я оставяш...и да имат нещо тоя ще си изяде топките че не я смучи той :evil:

Devilsplaymate
01-10-2008, 22:57
Боже, хора, до такава степен ли нямате доверие на човекът до вас?
Не прави циркове и я остави да го покани.

MiMcHeToOo
01-10-2008, 23:28
Кой келеш бе? По-полека ! Няма келешки работи, ама има едни други - Приятелство между бивжи гаджета е почти неосъществими, още повече че тъпото копеле я обича още (тя скъса с него). Бе само аз ли съм пилингатор тук или не бих си поканил бившата на рожденния ден ако знам че още ме обича?????????????? Whatever

Бе нещо и аз мисля като тебе

Anarion
01-11-2008, 12:25
Недей толкова да я ревнуваш, само ще я изнервяш, пък камо ли да не отидеш на рождения й ден.. Как ще реагираш, ако разбереш, че в твое отсъствие са се забили? Отиди, покажи на бившия й, че сега тя е с теб й не е негова. Той едва ли ще прави опити да си я връща, като види, че е заета вече, пък изобщо той харесва ли я? Ако тя още има чувства към него, тогава вече е лошо, но не можеш да направиш нищо..

natalitoo
01-11-2008, 13:24
ami ne iskam da te razo4arovam .. ama kato se razdeli6 s nqkoi .. kolkoto i da ste xodili vse pak ostava6 s nqkakvi 4uvstva kym nego .. osven ako ne6ty mom4eto ne e izgavril mn jestoko .. no 6tom sa se sdobrili ... nz nz .. nabluidavai q .. pravi se 4e ni6ty ne razbira6 .. i to nakraq 6te si proli4i dali ima 4uvstva kym nego Uspex ti pojelavam :))

Dgaduin
01-11-2008, 20:44
Ми нямаше да има проблеми - познавам се с повечето бивши на приятелката ми и са ми приятели. Това че ходя с тяхното бившо гадже няма значение в отношенията ни нито за мен нито за тях така че се спогаждаме.

Made_of_Pain
01-11-2008, 22:23
Tва са простотии...
Рд-то си е нейно.
хвани се в ръце и си дай сметка, че тя е с теб. Не сте на възраст в която да знаете, че ще изкарате живота си заедно, нямаш моралното право да я ограничаваш от контактите й ... Не е коректно най- малкото.

pet_14
01-12-2008, 00:33
Има много интересни коментари и мнения....Найстиан ми хареса твоята история,но за жалост тя не е хубава,ако всичко това беше сценарии на някакъф филм щеше да е яко,но така....Сега да ти кажа:
1-мсиля че ти ревуваш от това,което е напълно нормално ако я обичаш,но нетрябва да показваш ревността ти.
2-мсиял си че ако е съществувала някога някаква любов,не семо приятелска,след това неможе да има истинско приятелство,а просто някакви познати...А ако тя найстина държи той да е на рожденния й ден,значиии,нещатата според мен не са в твоя полза...
Искам да ти кажа обаче че ако тя те обича истински ще те резбере и въпреки че много няма да й хареса тов акоето ти мислиш и чувстваш ще те разбере.. Успех

Love_me_
01-12-2008, 22:28
ако приятеля ми покани бившата на рд-то си ще ми е тъпо някво..нз нз...наи-мн да я прибия ;) (бзк) Закво и е да го кани? След като знае че на теб няма да ти е приятно..аз например не бих го наравила нз ... ;)

led_i_ogyn
01-13-2008, 00:17
Не си прав.Как може да и налагаш мнение кой да кани?Щом са приятели-приятели...Аз също съм много близка с един от бившите ми.Той ми е най-добрия приятел...Прекалена ревност...

LitTlE_BeBsIiI
01-13-2008, 01:00
Винаги ...ми е било мн тъпо това...хора се разделят и след тфа продължават да имат някфи отношения и контакти :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ми ок...баси работата...скъсал си с един човек...и затфа му се вика скъсал...щот късаш с него сякфи отн...чиста работа,а не лигавщини...ше го поканя на рд щот да има фр чувства...че тя утре ше ти каже...ше се изчукам пак с него за да има фр чувства :shock: зарязвай я тая гювендия....че да знае друг път как да се отнася към настоящите си гаджета!

ka71nka
01-13-2008, 09:41
desert_eagle написа:

Бе нещо и аз мисля като тебе[quote]
+1

So unbelievable love..
01-13-2008, 11:05
ако съм на твое място (и съм момче) ще седна с нея ще я попитам какво изпитва и към мене и към бившия,ще я попитам защо иска той да отиде на рд.Ако видя че тя все още изпитва нещо към него (щот то си личи за тва как говори за него,какво я интересува за него личи си по вс ) ще и кажа да си избере единия ,а с др да си говорят колкото да не е без хич и Само Толкова! Пък и да ти дам малко кураж - щом сега е с тебе,а не с него,каквото и да има между тях за нея е на задан план :) дано се опрайте Успех \:D/

Pliok0019
01-13-2008, 23:36
Хах...супер странното. След около седмица имм рожден ден и сред гостите ми са сегашното и бившото ми гадже. Бившият ми го поканих, защото той имаше мерак да дойде. Седмица след като го поканих попирах гаджето ми дали има нещо против и той ми каза "Покани който искаш, за мен важното е че ти си там." Всъщност те са добри познати, но говорят един с/у друг... Та ще се опитам да ти помогна. В подобно положение съм...

Според мен тя го е поканила само като приятел, без да влага чувства и умисъл в това. Недей да правиш сцени и дори да мислиш за бой. Това в края на крайщата е нейния рожден ден. Няма място за циркове. Стой близо до нея й и обръщай внимание. Така можеш да я отделиш за цялата нощ далече от него. Не показвай, че ситуацията не ти е приятна, недей да правиш сцени на ревност. Просто я разбирай, поне на рождения й ден.

Успех :)

Virgin
01-14-2008, 00:59
Значи предварително се извинявам че ще ти го кажа но съм склонен да мисля че теб те е използвала, в смисъл тя онзи си го е харесвала през цялото време и е тръгнала с теб само за да му направи сечено, поне от това което казваш и от предисторията която прочетох отивам към тази мисъл ..макар че всичко е само догадки защото нито познавам нея нито теб но незнайно защо правя аналогия с мои приятели

+1

Patetu
01-14-2008, 15:14
В края на крайщата дори и да е тръгнала с теб да му направи на бившия сечено, значи не ти е писано да си с нея и ще си нещастен. Това е...Иначе от безпредметна ревност, за това че ще сте на рожденния и ден няма смисъл...Колкото се побъркваш и я тормозиш, толкова везните биха наклонили не в твоя полза.

Iv4eTy
01-14-2008, 15:28
Хмм според мен няма нищо лошо да покани бившия на рождения си ден, ако няма чувства към него, няма от какво да се страхуваш...Е все пак ако предпочита неговото присъствие на РД-то си, вместо твоето... прави си сам изводите колко държи на теб и дали изобщо има смисъл да си с нея?!

+1 Просто според мен не е уместно да те поставя в такава ситуация... ако държи на теб, ще уважи мнението ти.

desert_eagle
01-14-2008, 21:00
LitTlE_BeBsIiI така мисля и аз. "Скъсъли" значи че се прекратява всичко. Иначе какво излиза че всичко е единствено за секса а иначе приятелството от времето на връзката си остава. Ем мене не ме устройва. Както и да е, тя ме разбра.. рождения ден мина, той не беше там ама един ден преди купона в дискотеката танцуваха блус заедно докато тя си мислеше че не съм наоколо. аз си хванах пътя и си заминах (макар че доста се замислих да му аранжирам ли носа по мой вкус, ама си казах че насила работите не стават). тя бише леко пийнала, на др ден аз спах през целия ден тя ме засипа с смс-и от типа на "обичам те", "понякога не осъзнавам какви глупости правя" "искам да съм с теб". И ДА СИ скъсъм мозъка от мислене не мога да разбера логиката и понякога... е тва е казали са не се обвързвай силно докато няма брак.. нз дали това е мъдро ама :? то не пита.. влюбих се :?

desert_eagle
01-14-2008, 22:09
чувствата и "изтинали" щото към края се държал дръпнато.Имал проблеми и си го изкарвал на нея. Точно това ме обиди преди когато станаха тия истории че тоя е някакво подобие на момче.. Тя не го обича знам, но не мога да разбера защо го прави. не мога да достигна до логиката и..
По природа се определям като добър човек, така мислят и хората (може би затова понякога се опитват да ми се "качват" на главата но не успяват :) ) а както казах тоя е едно рядко ла*ненце.. мисълта ми е че тя не може да повярва че държа толкова на нея може би, защото и тя ме обича но вероятно е свикнала да се държат с нея по друг начин. може би това е и причината преди малко да ми каже "ако ти си такъв какъвто си с мен, тогава не те заслъжавам." при което аз попитах какво ми има а тя каза че съм се държал много добре и е точно момчето което би искала но по някаква причина се е променила.. и че съм бил едва ли не момчето което иска едно нормално мимиче но... :? пак опираме на темата за логиката ВИ момичета.. :)

JiMiTo
01-15-2008, 20:51
жените не мислят логично...в това съм се убедил.... има нещо сбъркано в тях според мен... :-o
от 4 момичета 1 знае какво наистина иска .... ако улучиш на такова момиче браво... ако не ....

Winstrol
01-15-2008, 21:36
JiMiTo 4-ри??????????? ти си наивен :D до сега познавам 2-3 такива и те не ми харесват щото имат др кусури откъм характера. Нямам идея дали е от възрастта ,(хормони, диви сънища,) нещо свързано с циклите им или какво изобщо но времената стават все по-мътни. Днес разбрах за момиче което всеки може да прави секс без никакъв проблем, та това момиче е започнало от 12 годишна възраст, а сега е на 14. Аз тогава се радвах на БМХ-а си... егати това нормално ли е ????????????????????????????????????

JiMiTo
01-16-2008, 13:22
за нея е нормално явно..... баси... това не е на добре