View Full Version : Не мога да си оголя главичката до край и ме боли при секс
Как да правя секс при положение че немога да си оголя пениса и като го вкарам ще ме боли
т.7
krem4et0
LudniCaaaA
05-03-2008, 22:43
няма такъф филм " нимога " ша са помъчиш да можиш
_princess_
05-03-2008, 23:25
тайно го намажи с олио и няма да те боли :D
Какви са тия тъпи бъзици от ваша страна.Момчето има проблем...
Виж тук.Може би ще ти е от полза.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598
ми жена ти ако е толко пробваи с пръстчета първо после му удари една лига и ше видиш че става
fr3e_s7yle
05-04-2008, 09:44
vsi4ki gre6ite. Iam mn fr koito imaha sy6tiq problem , pri4inata e 4e prez tursko mn bylgari sa se e*ali s turci .. i ot tam e navlqzyl tozi gen .. ima re6enie na problema .. obrqzvaneto .. :(
LudniCaaaA
05-04-2008, 09:59
абе стига си стряскал момчето. пробвай като влезеш да се къпеш докато ти е малък 8-) тогава хем е мокар и трявба да стане и ако го забелиш веднъж го остави така и обуваи гащите малко е гадно ама се свиква !
Както казаха,пробвай когато се къпеш и ти е мокър.Ще те заболи,но все ще премине.Ако не-обрязване.
AceOfSpades
05-04-2008, 10:05
Когато се къпеш напълни ваната и под вода се опитай да го оголиш - във водата най-малко боли (даже няма да боли).
абе не го слушай оня тапанар няма да се режеш !
А имам 1 въпрос.. Кожата залепнала ли ти е за главата(незнам дали се изказах правилно,надявам се да си ме разбрал)???
Как да правя секс при положение че немога да си оголя пениса и като го вкарам ще ме боли
т.7
krem4et0
и аз имах такъв проблем като започнах половият си живот, но не мислих мн. 1-вият ми път бях препил и действах здраво въпреки, че ме болеше адски.. и така няколко пъти.. помня че веднаж ми тече мн. кръв болеше ме ден-два от тогава всичко е точно
waterboy
05-15-2008, 22:51
момче на колко си години? виж аз имах проблем имах налепи на цялата главичка т.с кожичката ми беше залепнала за главичката и няма мърдане това ми беше по рождение като малак към 4-5 клас ме заведоха ла лекар и там ще те оправят мажат те с едно мазило и после лекар ти я "обелва" но боли.. поне мене ме болеше но бях малак после 1 - 2 седмици се мажеш с една паста(не и знам името) и си готов...
amatorium
05-16-2008, 00:11
Poleka leka davai da go ogolish. Ako ne mojesh sam trqbva po hirurgichen put. Po-dobre ti, otlkoto noja.
Poleka leka davai da go ogolish. Ako ne mojesh sam trqbva po hirurgichen put. Po-dobre ti, otlkoto noja.
Недей да приказваш глупости. Отиди на лекар - уролог. Ако се наложи - нека те обрежат.
MoOnLiGhT_ShAdOw
05-16-2008, 07:14
vsi4ki gre6ite. Iam mn fr koito imaha sy6tiq problem , pri4inata e 4e prez tursko mn bylgari sa se e*ali s turci .. i ot tam e navlqzyl tozi gen .. ima re6enie na problema .. obrqzvaneto .. :(
Глупости са това за турците... Това си е чисто физиологичен проблем, който си възниква, независимо от нацията. Но да, единственото решение е обрязването.
imam 1 fr koito pedi absolutno vseki den bie6e 4ikii daje po nqkolko pati i s nego stana sa6toto nemoje6e da go zabeli dokrai
Virtuallll
05-16-2008, 21:53
Това с оголването на главичката е често срещано явление /по рождение/ при доста момчета, съветвам те да посетиш уролог, защото само лекарска намеса може да ти разреши проблема. (Този проблем се оправя оперативно попринцип... ). Дано не е нищо сериозно, а хората, които се подиграват с това нямат капка съвест и достойнство, според мен това са дебелашки и безкраино просташки шеги, опитайте се да влезете в положението на момчето вместо да му се подигравате по такъв нелеп просташки начин.
FunnYboY
05-16-2008, 22:00
момче на колко си години? виж аз имах проблем имах налепи на цялата главичка т.с кожичката ми беше залепнала за главичката и няма мърдане това ми беше по рождение като малак към 4-5 клас ме заведоха ла лекар и там ще те оправят мажат те с едно мазило и после лекар ти я "обелва" но боли.. поне мене ме болеше но бях малак после 1 - 2 седмици се мажеш с една паста(не и знам името) и си готов...
!
amatorium
05-16-2008, 22:10
Недей да приказваш глупости. Отиди на лекар - уролог. Ако се наложи - нека те обрежат.
Vuobshte ne ti uvira glavata...
batkodoki
05-16-2008, 23:26
аман от простотия, невежество и ганьовска "мъжественост"!!!
резултата от повечето съвети на разбирачите е ПАРАФИМОЗА.
ето ви как изглежда и как се лекува. слабoнервните рахитични мъжлета с крехки вратлета кухи глави и боксерки да не гледат pls!
Ето ТАКА изглежда парафимозата и нейното лечение. (http://www.emedicine.com/med/topic2874.htm#target1)
Тук е пълно с идиоти.
Така де аз имам същия проблем в понеделник 19-ти имам уперация и пробвай без презеватив като го вкарваш незаголен и става..само трябва да внимаваш кога свършваш..
брат слушай ся,начи сереш после взимаш лайна и си мажеш хуя с тях за смазване и почваш да забелваш месото :D :D :D
Аз имах такъв проблем, но като малък. Зависи на колко години си. Тогава лека полека успях да я заголя. Примерно съм се мъчил по 2 мин на ден, не е нужно точно днес да я оголиш. Ако много се спекат нещата, иди на лекар ;)
абе уролога ще ти каже какво трябва да се направи, а след това ти си прецени сам дали да го направиш или не, тука никой не знае какво ти е точно...
So unbelievable love..
05-17-2008, 12:36
абе уролога ще ти каже какво трябва да се направи, а след това ти си прецени сам дали да го направиш или не, тука никой не знае какво ти е точно...
+1
sw3e7_baby
05-17-2008, 15:04
emi brat mi be6e taka sq i na6te go zavedaha na nekaf lekar i ne mu rqzaha tam kakvoto trqbva sq az ne razbiram ot takia raboti t1i 4e mislq 4e i ti moje da se razmine6 s noja t1i 4e spox nea stra6no :) :) :)
soul_stealer
05-17-2008, 15:10
т.7
krem4et0
Ммм...да ти кажа един приятел го обрязаха поради не миенето на пениса и от там просто кожата му беше залепнала :)
xxxxxxxxxx
05-17-2008, 15:40
операция при фимоза=обрязване? :(
и на всички болни от фимоза ли са им толкова малки пишките
soul_stealer
05-17-2008, 15:42
операция при фимоза=обрязване? :(
и на всички болни от фимоза ли са им толкова малки пишките
не съм лекар и не съм много компетентен по добре ходи при специалист :)
HeadMasTeR
05-17-2008, 16:40
Пич,просто ти е стегната кожата отгоре на пръстена...Тва не е свързано с неспазване на хигиена(може би само с това,че като малък си си го гледал само докато пикаеш)...Но проблема е там,че не можеш да го миеш и това води до кофти хигиена.Отиваш при уролог,той ти дава направление,отиваш там,където те е пратил,слагат ти една упойка и след 1ч се будиш и виждаш,че целия ти е опакован в бинтове...Следват няколко дни,в които не можеш да се движиш,боли те ужасно много,а на всичкото отгоре трябва всеки ден да махаш бинтовете,да виждаш как кърви,да умираш от болки докато отлепяш залепналия по главата бинт,да го промиваш и да го опаковаш на ново.След около 10 дена оттоците спадат,раните се затварят,шевовете се разграждат и си готов за другата стъпка-да почнеш да ходиш без бинтове.Вече ше си свикнал толкова много с тея бинтове,че няма да ти се иска без тях...Ше си мислиш,че като го сложиш в гащите директно и ше боли ужасно много...Да,ама не-слагаш си стегнати памучни боксерки и си патрон(изобщо не боли)...След около месец вече няма да помниш кво е било и ше си изряден и готов за завоевания!
Тва е начина,стягаш се,минаваш под ножа като мъж и нещата се оправят.
boboslavster
05-21-2008, 07:21
Да Head Maaster e прав същото е мене ми я направиха преди 5 дена и най гадното беше при слагане на 2-ря бинт които доктора ми направи
значи беше ми залепнала цялата кожа по бинта и тоя като дръпна ми еба маиката после да не говорим като ми слага реванол на чуствителната глава направо ми идвашее да си отхапа .... след като се прибрах в нас вече почна да върви по добре още 1-вя ден излезнах на вън (не че сам луд ама .. :D ) на следващя ден почнах да си права сам компресите 1-вя го правих 90-100 минути не за друго но се страхувах първо го киснах в лайка да омекне кожата която е залепнала по превръската киснах го 30 мин после с 300 мъки отлепих превръската и се разрани ама това да неви плаши болеше но не кои знае колко после го натопих в смрадлика даржах го 5 мин извадих го и доиде момента да го вържа 100000000000 часа го вартях от лево от десно и незнам на каде как колко силно до каде да стига прежръската и на края хванах умотах го лепнах му лекопласт и го заебах
ми това е общо зето от 5 дена на сам това права
ПП мн ми е грозен по грозен несам виждал :lol: :lol: :lol:
k0k0gada
05-21-2008, 08:15
и аз имах такъф проблем,нз кфо са ви правили на вас ама мн лошо го описвате веее.... на мен отидох преди обяд към 10 часа и към 3 часа същия вече бях на кафе(бинта леко претистискаше ама не чак толкоз)след 2 дни отидох пак на лекар (и на мен мн яко ми драпна бинта(май искаше да ма усакати:D)) и повече не съм имал никфи разправий.то не беше пълно обрязване де.И ся сичко е наред.
Ама сте компетентни всички !
Като не знаете правете пас ..... а и темата не е ташак ...
Най точно го каза batkodoki . . .
HeadMasTeR
05-21-2008, 09:36
"Ама сте компетентни всички !
Като не знаете правете пас ..... а и темата не е ташак ...
Най точно го каза batkodoki . . ."
Как да не знам бе пич...Тва съм го преживял и сигурно 1 месец преди операцията още почнах да гледам на batkodoci темата в един друг раздел,която беше точно за обрязване...
ANTIHUMAN
05-21-2008, 10:54
+1 Отивай при Уролог!!!!!!
CragHack
05-21-2008, 11:37
няма такъф филм " нимога " ша са помъчиш да можиш
Ей, глупак. Няма ли модератори тука да трият пуберите, дето дават вредни съвети!
Няма да се мъчиш. Ако не може - не може. Има мъже, при които кожата отгоре е по-стегната и не става да се забели при надървено положение.
Вариантите са два - действай си така - може да ебеш направо с кожата, жената няма да усети голяма разлика. Особено като сложиш презерватива отгоре и все едно е същото.
По-добрия вариант е обаче да се обрежеш частично. Лекаря ще изреже само най-горната част на кожата, така че да е по-свободно и да се забелва лесно.
dexterssis
05-21-2008, 12:37
боже как може да навлезе ген като това не е генотипна изменчивост а е външна намеса...учи малко биология и тогава се изказвай така...не може да се унаследи белег който не е заложен генетично а се е получил в следствие на обрязване..турците да не се раждат без кожичка на главата??? а иначе момчето по-добре да иде веднага на уролог...имам познат, на който са му правили подобна операция като малък
SpeeD_FreaK
05-22-2008, 09:12
т.7
krem4et0
Otidi i govori s lichniq si lekar. Edin frend beshe taka i mu q otlepili ili pone taka mi kaza ama shte se oprai i posle mojesh da q zavirash kade si iskash :razz:
dronerat
05-22-2008, 13:28
Значи аз имах същия проблем ама на мен ми беше залепнало само от едната страна. Отидох на лекар той ме намаза с някакво мазило и там не видях видях какво точно направи но го отлепи. после около 1-2 4аса ем болеше,ама не много. Сега нямам таквиа проблеми.
AnChItOoOo
05-22-2008, 14:09
Абе ай стига глупости...Нужен е лекар :)