PDA

View Full Version : 1 соу

karit0
07-13-2008, 23:52
такааа Значи приеха ме в 1Соу но не познавам никой там :D разбрах че даскалото е яко,но за хората там нз :o така че който е приет в 1во да пише :D

preichetoy
07-14-2008, 00:02
Аз не съм приета там, но познавам хора, казват че повечето са свестни, абе доволни са, ще си завържеш приятелства :)

karit0
07-14-2008, 00:05
Ти къде влезе? :P

Decu
07-14-2008, 09:39
Единственото, което са ми казвали за това училище е, че има яко метъли. :D

preichetoy
07-14-2008, 11:33
Ти къде влезе? :P 22-ро :P

П.П. Наиситна има доста метъли :D

Presley
07-14-2008, 12:57
Аэ си уча в тва срещу 1-во :Д
В 1-во има яки хора,има и эадръстеняци-като навсякъде.

karit0
07-16-2008, 19:04
хах Метълите не ми пречят :D по-добре метъли отколкото чалгари все пак :D

SeXyL[!]Nk@
07-16-2008, 22:03
1 соу олуууууу ужасно е преди директора беше некаф' шибаняк,гадно копеле и пиянде....казваше се Златев.Едни такъв мазен,гнусен очилатко. :lol: Винаги миршеше на пор,беше нафиркан до козирката :o :D а директорката май такава беше...казваше се АНИ МАРКОВА май....тя умря,май ама беше много злобно същесто. :-o
Иначе най-печеният даскал в цялото школо беше Г-Н ГЕЧЕВ по история.От 5-ти до 7-ми ми бе класен,по- голяма душица от него нямаше.Винаги съм го обичала този човек. :-) Иначе имам много познати даскали ,която преди ходих преди при нея на уроци по рисуване,и са'я срещам и ми вика....това училище вече е много пропаднало.Тя м/гото си беше приятелка с 1 г-н,по рисуване ,възрастен беше казваше се г-н Зерлиев до колкото помня.И той бешже много готин.Имаше 2 по- бел.,Димитрова и Петрова,тея бяха баси злобните бабета ....особенно ная Петрова.Тя беше ниска,дебела и с дълга,къдрава кестенява коса.По- математика имаше една , не и помня фамилия...на 2-ри или 3-ти етаж от дясно първият кабинет,беше есна с къса коса до врата и все ходеше с поли.Е тая пачавричка винаги съм я мразила беше ме оставила 7-ми клас на поправка по математика. :x

SeXyL[!]Nk@
07-16-2008, 22:04
хах Метълите не ми пречят :D по-добре метъли отколкото чалгари все пак :D
Аааа....не пречат друг път... :lol: 8)

phenomenon4ety
07-17-2008, 15:32
az sega sum v 1-vo. ne e zle ama ima po qki u4ili6ta... za decata mi ima qki ima i super zadrusteni. u4itelite... ima 2-3 koito sa gotini hora ima i nqkoi koito sa super zlobni. tva za metulite ne e mn vqrno 6toto te v cqloto daskalo sa ne pove4e ot 15... aa az taq godina 6te sum pri taq po matematika :shock: i si spomnqm kak minalata godina vs ot na6iq klas igraehme ne6to v staqta i tq doide i ni zakliu4i... :-x

SeXyL[!]Nk@
07-17-2008, 16:01
az sega sum v 1-vo. ne e zle ama ima po qki u4ili6ta... za decata mi ima qki ima i super zadrusteni. u4itelite... ima 2-3 koito sa gotini hora ima i nqkoi koito sa super zlobni. tva za metulite ne e mn vqrno 6toto te v cqloto daskalo sa ne pove4e ot 15... aa az taq godina 6te sum pri taq po matematika :shock: i si spomnqm kak minalata godina vs ot na6iq klas igraehme ne6to v staqta i tq doide i ni zakliu4i... :-x
Как и беше името на тая по математика?Обаче и голяма пачичка ,много е злобна и си го изкарва на децата.Ако незнаеш математика,СИ ОСТАВЕН НА ПОПРАВИТЕЛЕН.така че на твое място от са' се захващам с материяла по математика. :shock: :shock: :shock:

we_are_the_world
07-17-2008, 19:28
Здрасти и мен ме приеха в 1 СОУ с профил ИИ,АЕ,ИЕ 8) ако искаш може да си пишем по скайп :)

lisi4ety
07-17-2008, 19:30
Аз имам една приятелка, която сега се записа там. Казва, че училището и харесало като база..
Ама аз добри неща за него не съм чувала :-o !

SeXyL[!]Nk@
07-18-2008, 12:55
Здрасти и мен ме приеха в 1 СОУ с профил ИИ,АЕ,ИЕ 8) ако искаш може да си пишем по скайп :)
С мен ли ? :D

zloto
07-18-2008, 13:13
Който е приет там да знае, че един от бодигардовете е леко хахо :-o

we_are_the_world
07-18-2008, 13:36
Nk@]
С мен ли ? :D

Не,с авторката на темата 8-)

Decu
07-18-2008, 13:47
Който е приет там да знае, че един от бодигардовете е леко хахо :-o

Абе то не само в 1-во има такива. :D

phenomenon4ety
07-18-2008, 17:28
Nk@]
Как и беше името на тая по математика?Обаче и голяма пачичка ,много е злобна и си го изкарва на децата.Ако незнаеш математика,СИ ОСТАВЕН НА ПОПРАВИТЕЛЕН.така че на твое място от са' се захващам с материяла по математика. :shock: :shock: :shock:

Oooo az sum po4nala ve4e :razz: :lol: :D 8-)

we_are_the_world
07-22-2008, 20:19
Nk@]

А тя на кои класове преподава тая по математика 8-) ?

SeXyL[!]Nk@
07-23-2008, 21:08
Nk@]

А тя на кои класове преподава тая по математика 8-) ?

5,6,7...и на горе нз ,защото се махнах от даскалото... 8) :razz:

sexy_tigar4e_MM
08-21-2008, 23:03
Nk@]1 соу олуууууу ужасно е преди директора беше некаф' шибаняк,гадно копеле и пиянде....казваше се Златев.Едни такъв мазен,гнусен очилатко. :lol: Винаги миршеше на пор,беше нафиркан до козирката :o :D а директорката май такава беше...казваше се АНИ МАРКОВА май....тя умря,май ама беше много злобно същесто. :-o
Иначе най-печеният даскал в цялото школо беше Г-Н ГЕЧЕВ по история.От 5-ти до 7-ми ми бе класен,по- голяма душица от него нямаше.Винаги съм го обичала този човек. :-) Иначе имам много познати даскали ,която преди ходих преди при нея на уроци по рисуване,и са'я срещам и ми вика....това училище вече е много пропаднало.Тя м/гото си беше приятелка с 1 г-н,по рисуване ,възрастен беше казваше се г-н Зерлиев до колкото помня.И той бешже много готин.Имаше 2 по- бел.,Димитрова и Петрова,тея бяха баси злобните бабета ....особенно ная Петрова.Тя беше ниска,дебела и с дълга,къдрава кестенява коса.По- математика имаше една , не и помня фамилия...на 2-ри или 3-ти етаж от дясно първият кабинет,беше есна с къса коса до врата и все ходеше с поли.Е тая пачавричка винаги съм я мразила беше ме оставила 7-ми клас на поправка по математика. :x
Еее Златев беше помощник-директор, вече не е там! Сегашната директорка е много яка! Аз уча там и съм много доволна.

sexy_tigar4e_MM
08-21-2008, 23:04
" Като Първо няма второ..."

letilili
08-23-2008, 19:41
една моя фр я приеха там (чуждоезиков профил-испански с английски)
skype - pamela_mi

StoichoRusinov
11-19-2013, 16:38
Аз учих там ама положението е много зле. Поне миналата година беше сега не знам. Учителката по математика я мразех най-много и до ден днешен я сънувам нищо, че се преместих в друго училище. Здравка Поп Лазарова. Тя е единствената учителка чието име помня. Аз лично не останах с добро впечатление от първо. Половината клас се изсели. Правете сметка 112 сформира по четири паралелки най-малко. А първо Соу не може и три на кръст да върже. Един от класа ми го изгониха. Представете си какво беше положението.
П.С- тоя по история на мен ми беше Радоев. Много добър човек Б.Б