PDA

View Full Version : от къде да си намеря подобни панталонки?

i'm so excited!
08-01-2008, 08:36
http://i33.tinypic.com/ambp1i.jpg

ето такива някакви къде има в софия? черни или бежови?
и на някаква прилична цена ? че сигурно в рокси, рип кърл и тем подобни ще има, ама повече от 70 лв. - в никакъв случай. че даже и 70 е много ..
мерси предварително

Izzy_
08-01-2008, 09:35
Амии..нз.Ако си от София може да отидеш например в Silver Center и да се разходиш из бутиците(на 2 етаж бяха май).Иначе като цена са пак,горе-долу толкова,около 50-60 лв.А може да видиш какво има и в Sprider-a на Витошка,виждала съм нещо от сорта там.

i'm so excited!
08-01-2008, 09:42
фъкк, какъв е този силвър център ?!
и такова нещо ли имало, малее...
мерси много за отговора, ше поогледам :)

Izzy_
08-01-2008, 09:46
В Люлин се намира,срещу Търговския(ако го знаеш).Има сякви магазинчета.Аз попринцип обикалям цяла София и каквото и да търся, пак там се забивам.Успех в търсенето. :)

fiama
08-01-2008, 09:47
В Пловдив гледах подобни в Paolo Boicceli, ако в София има такъв магазин може да погледнеш. Цената им беше под 50 лв, имаше няколко модела и всички бяха много сладки.

GbSy
08-01-2008, 10:06
В Люлин се намира,срещу Търговския(ако го знаеш).Има сякви магазинчета.Аз попринцип обикалям цяла София и каквото и да търся, пак там се забивам.Успех в търсенето. :)

Силвъра е срещу люлинския клон на Райфаизен банк (съвсем малко по-надолу), или срещу Люлин Бийч.

Izzy_
08-01-2008, 10:10

Силвъра е срещу люлинския клон на Райфаизен банк (съвсем малко по-надолу), или срещу Люлин Бийч.
Мда,ама така ще и е по-лесно да се сети според мен,особено ако не ходи в Люлин често. ;) Пък и който и да пита,ще и каже къде точно е. :)

i'm so excited!
08-01-2008, 10:29
еййй благодаря ви много на всички. утре ще ходя да поогледам по тез места:)))

Presley
08-01-2008, 10:43
Ти иэвади късмет,че ти видях темата :Д

Преди няколко дни си купих подобни-много са готини.Купих ги от магаэина на Nylon эа 45 лв.Точно подобен модел са на теэи,които си покаэала,но са с малко повече джобове отстрани.Има ги в черно и в тъмно бежово. ;] Энаеш ли къде е магаэинът?

i'm so excited!
08-01-2008, 10:50
не, къде е?
лелеле вие сте велики !!!!!!!!!!!!
:D :grin:

Presley
08-01-2008, 10:55
не, къде е?
лелеле вие сте велики !!!!!!!!!!!!
:D :grin:
Не съм в час с улиците,но днес ще попитам момичето,с което бях и после ще ти кажа ;] Ако някой друг го энае,нека ти обясни,но ти нали и беэ това утре ще ходиш ;]

Presley
08-01-2008, 11:03
Говорих по телефона.
Така :Д

Магаэинът се намира на Солунска,преди магаэина на Killerloop.
Ако идваш от Ботев-пресичаш Витошка и вървиш към Графа и тябва да го видиш магаэина ;] А ако идваш от Графа-магаэинът се пада след тоэи на Killerloop.

Схвана ли ?

i'm so excited!
08-01-2008, 11:31
загрях !!!
супер, ще го проверя !! :grin:

Presley
08-01-2008, 12:48
Ето го панталона.
Само че няколко важни неща :Д
-на снимката цветът му е по-скоро сив,но в действиетелност не е такъв,а си е черен.
-на живо е доста по-хубав
-аэ съм си го вэела по-голям,эащото искам да ми е ширк,но ако си го вэемеш по-малка мярка,ще е по теб.

http://www.prikachi.com/images.php?files/269801t.jpg

http://www.prikachi.com/images.php?files/269807C.jpg

;]

Monina
08-01-2008, 15:32
ORSAY :) От там си взех един бял, незнам дали е това което търсиш.

sh3_1s_7h3_0n3
08-01-2008, 16:55
На спирката на Плиска посока Младост в магазинчетата там. :)