View Full Version : normalno li e
didity_baby
11-23-2008, 17:49
normalno li e mom4etata da si biqt 4ekii po4ti seki den da ne kazvam seki den... dori i da pravqt seks s momi4e pone 1 pyt v sedmicata 8-) 8-) 8-)
ми за тях явно е нормално :D
чекиите са остарели! в прахосмукачката е истината! няма такъв кеф ти казвам!
fewtcher
11-23-2008, 18:08
Естествено, че трябва! Ако не го правим (айде не чак всеки ден, ама на 2-3 дена веднъж ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!), се натрупва доста голямо напрежение и води до бой, лесно се гневим, рядко се усмихваме.
Човек, който редовно мастурбира --> :)
Човек, който не мастурбира редовно --> :x
Естествено, че трябва! Ако не го правим (айде не чак всеки ден, ама на 2-3 дена веднъж ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!), се натрупва доста голямо напрежение и води до бой, лесно се гневим, рядко се усмихваме.
Човек, който редовно мастурбира --> :)
Човек, който не мастурбира редовно --> :x
това е мнение на истински чекижия! немога да повервам че не използува прахоспермосмукачката!
Ами за тях е норомално пък и ако не го правят започват да ги блоят тестисите...лесно се ядосват и т.н.
sentient_
11-23-2008, 18:27
Да не мислиш че на мъжете веднъж седмично им стига пффффффффффффффффф то на жените не ни стига
chokolate_girl
11-23-2008, 18:43
нормално е ,те са ненаситни ,поне аз така мисля 8-) :D
stanislav111
11-23-2008, 19:45
Абе мани ако не си бия чекия всеки ден почва да ме боли много има едно гадно напрежение.....
vaseto0o
11-23-2008, 20:09
Ми то на мен веднъж на 24 часа горе долу е дбре, ама ако няма никой у нас и нямам работа и по-често :D
Веднъж помня лятото с наще на почивка и поради тая причина немога си ударя една в продължение на 1-2 седмици и помня на отиване към едно село, 8 дена не бях лъскал и почнах да се мятам отзад в колата няколко секунди, направо неможех да се владея :shock:
Ми аз ако не мастурбирам нищо не ме боли ама след няколко дена и от най-малкото се възбуждам и немога да издържа :grin: :grin: :grin: :grin:
Mr_Crowley
11-25-2008, 08:00
Сутрин вечер онанизъм - здрав и бодър организъм!!!
:-o :-o :-o
fewtcher
11-25-2008, 08:22
Мастурбацията успокоява нервите :-D
varnen4e
11-25-2008, 08:40
normalno li e mom4etata da si biqt 4ekii po4ti seki den da ne kazvam seki den... dori i da pravqt seks s momi4e pone 1 pyt v sedmicata 8-) 8-) 8-)
1. Пиши на кирилица.
2. Нормално е.
Абе мани ако не си бия чекия всеки ден почва да ме боли много има едно гадно напрежение.....
не боли чак толкова много, ама това напрежение скапва отвсякъде ....
dimitar_ak
11-25-2008, 09:10
Не е нормално при възможност да си с жена да предпочиташ самозадоволяването