PDA

View Full Version : Не мога повече. ;(

pandelka
12-07-2008, 16:50
Омръзна ми! Писна от тъпия шибан живот!Писна ми вечно аз да бъда проблема на някой хора,вечно да се говори зад гърба ми а пред мен да ми се правят на загрижени.Писна ми вече да търпя всичко това и да се правя ,че съм железна и ,че мога да издържа на всичко.Не мога повече да виждам как хората на които държа се подиграват с мен. :cry: .........Просто толкова се сдухах,чее......нз Не искам да ви занимавам..но трябваше да си излея душата. 8-)

xpici
12-07-2008, 16:53
М да и на мен ми писна от същото :) Жалко е че уважавам, но те не уважават :)
Ма какво да се прави 8-)
Теглиш им майната на всички и готово :)
Има ли смисъл да палачеш за нещо което не плаче за теб?! и едва ли ще го направи...НЕ... такаче :) :-) :-)

xpici
12-07-2008, 16:54
намери си истински приятели бе , кои ти е крив :-o

съществуват ли такива изобщо ?! ;)

AFT
12-07-2008, 16:59
Опитваш се да подобриш рекорда за най-много пускани теми?
Абе, хора, намерете си приятели, а ако сте толкова зле, че да не можете - нали имате семейство, та споделяйте си с тях. Тва на колко години сте вече, а за най-малкото почвате да ревете и да се тресете, научете се да се оправяте сами. Тва ще станеш на 25 и като те уволнят от работа сигурно цял месец ще си в депресия. Ебати драмата.

хриси, пък такива като теб толкова ми бъркат в здравето, че не е истина. Нямало любов, нямало истински приятели, нямало справедливост - блабла, все ние сме жертви, никой не ни разбира. Като малките дечица, ама те даже са по-умни от вас. Т'ва, че вие се събирате с някви пълните ретарди, си е ваш проблем. Ама то се знае що правите така - щото и вие сте такива и никой нормален и разумен човек не би издържал дълго. Евала, кифли.

pandelka
12-07-2008, 17:00
намери си истински приятели бе , кои ти е крив :-o

съществуват ли такива изобщо ?! ;)

Най-подходящия въпрос.. тцтц.. толкова са малко истиснките хора.. на които наистина можеш да държиш.... :(

soul1199
12-07-2008, 17:01
emi macka,zamisli se,dali problema ne e v teb..prosto,ako govorqt taka za teb,zna4i ne sa ti fr.,nameri si drygi fr prosto,smeni kompaniqta

AFT
12-07-2008, 17:03
^ ^ Пък вие сте супер истински, никога не лъжите, не сте лицемери, по цял ден си мислите как да направите другите щастливи, търсите Нирвана и т.н.

pandelka
12-07-2008, 17:04
^ Пък вие сте супер истински, никога не лъжите, не сте лицемери, по цял ден си мислите как да направите другите щастливи, търсите Нирвана и т.н.

Толкова невъзможно ли ти се струва?

xpici
12-07-2008, 17:05
^ ^ Пък вие сте супер истински, никога не лъжите, не сте лицемери, по цял ден си мислите как да направите другите щастливи, търсите Нирвана и т.н.

ем да така е :)

Rossmary
12-07-2008, 17:06
^ Пък вие сте супер истински, никога не лъжите, не сте лицемери, по цял ден си мислите как да направите другите щастливи, търсите Нирвана и т.н.

Толкова невъзможно ли ти се струва?

Да.

AFT
12-07-2008, 17:10
При теб - да. Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство. Типични кралици на драмата, наред с Дразнител, който е също толкова заблуден, колкото и вас. Иронията е, че едва ли скоро ще се осъзнаете, пък и на вас така си ви харесва - винаги си имате извинение, плачете си за внимание ежедневно по някакви супер жалки начини, защото няма как с мозък да го направите и още, и още. (:

xpici
12-07-2008, 17:14
При теб - да. Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство. Типични кралици на драмата, наред с Дразнител, който е също толкова заблуден, колкото и вас. Иронията е, че едва ли скоро ще се осъзнаете, пък и на вас така си ви харесва - винаги си имате извинение, плачете си за внимание ежедневно по някакви супер жалки начини, защото няма как с мозък да го направите и още, и още. (:

А ти от къде знаеш че не сме се осъзнали :)

cinderella_gugutka
12-07-2008, 17:22
всеки.си.има.гадни.моменти-хубавото.им.е.4е.минават.и.и ват.хубавите

MakeMeFeel
12-07-2008, 17:29
Милууу стига деееее :? Как ще говориш така .. Виж имаш мееен :cry: Не се сдухвай за простотии , живей си живота и да не ти пука... :-) :-)

sweet_nothings
12-07-2008, 17:30
Да не ти пука :-)

pandelka
12-07-2008, 17:39
Милууу стига деееее :? Как ще говориш така .. Виж имаш мееен :cry: Не се сдухвай за простотии , живей си живота и да не ти пука... :-) :-)

Да..поне ти ме разбираш .. :( .. Обаче .. тва не е да го направят веднъж или два пъти.Това е всеКи ден ..
Аз съм готова да си дам живота за тях..а те?? Кво ми каат .. "Писна ми от теб" .!.

Rossmary
12-07-2008, 17:43
Как става така, че няма истински приятели, а в същото време всички са предадени и обясняват колко са свестни? Инкогнито общуването развеселява...

MakeMeFeel
12-07-2008, 17:43

Да..поне ти ме разбираш .. :( .. Обаче .. тва не е да го направят веднъж или два пъти.Това е всеКи ден ..
Аз съм готова да си дам живота за тях..а те?? Кво ми каат .. "Писна ми от теб" .!.

Щом не могат да те оценят, значи не те заслужават !! И някой ден ще осъзнаят какви идиоти са всъщност и каква грешка са направили бъди сигурна в това !!

AFT
12-07-2008, 17:44

И какво осъзнахте?

RoCkSpOt
12-07-2008, 17:48
Омръзна ми! Писна от тъпия шибан живот!Писна ми вечно аз да бъда проблема на някой хора,вечно да се говори зад гърба ми а пред мен да ми се правят на загрижени.Писна ми вече да търпя всичко това и да се правя ,че съм железна и ,че мога да издържа на всичко.Не мога повече да виждам как хората на които държа се подиграват с мен. :cry: .........Просто толкова се сдухах,чее......нз Не искам да ви занимавам..но трябваше да си излея душата. 8-)

Sama si go napravila....

xpici
12-07-2008, 17:52

И какво осъзнахте?..

Че няма истински frs 8-) :booooomb:

Vesk0u
12-07-2008, 18:28
Целта е да не ти пука, а то винаги ще има хора, които да те харесват, които да те мразят и на които ще си безразлична - ВИНАГИ!

AFT
12-07-2008, 19:56

И какво осъзнахте?..

omg.. смислено.

MakeMeFeel
12-07-2008, 19:57

И какво осъзнахте?..

omg.. смислено.

Както и твоето заяждане ... :?

Abbie_Broken
12-07-2008, 20:03
Как става така, че няма истински приятели, а в същото време всички са предадени и обясняват колко са свестни? Инкогнито общуването развеселява...

+1

babity
12-07-2008, 20:34
Мда... първо няма истински приятели и после: "милу, аз нали винаги съм до теб". Препоръчвам да се запълни свободното време с нещо смислено и ангажиращо. Може малко по - малко да са ви излизанията, но няма да имате време за филми и... абе то промяната се усеща.

xpici
12-07-2008, 20:39

И какво осъзнахте?..

omg.. смислено.

Както и твоето заяждане ... :?

Такива са какво да се прави... 8-) :-)

babity
12-07-2008, 20:42
^Може би точно нейните постове и твоята реакция трябва да ти помогнат да осмислиш някои неща. Не винаги всички околни са виновни, а само ние сме чисти и невинни и прочие. Нищо против никой нямам, напротив, някои са ми симпатични. Хубаво е от време на време, обаче, да си задавате въпроса дали по някакъв начин (какъвто и да е) не сте допринесли за случващото ви се.

Kostadin_682
12-07-2008, 20:44
хм... гадна работа... по добре ги игнорирай... запознай се с нови хора и така може да манериш истински приятели не такива идиоти

nestle
12-07-2008, 20:46
Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство.

Забелязала съм че в този фотум ако си някъв супер готин ( както панделка, мейк ми фиил и хриси, просто тях забелязвам сега ) ии значи си некъв ебахти и загубеняка...Кво толкова като се стараем да изглеждаме добре и да се поддържаме. Просто наистина съм забелязала че във форума такива момичета се наричат "кифли" и къв е смисъла да се обиждаме в крайна сметка всеки си има вкус, характер, начини на мислене, стил и т.н. Затова ли сте се регнали всички в тоя форум за да се обиждате един друг? Нали се пак целта на форума е някой като има проблем да си го каже и ние да помагаме!

Сега по темата: недей приема нещата твърде навътре просто се научи че невсичко е така както изглежда неможе да имаш 487348034 най добри приятели ;) Не им са впрягай и не им оказвай голямо значение ;)

MakeMeFeel
12-07-2008, 20:47
Оф хора айде спрете се вече ... Какво толкова имате против мене и pandelka не мога да разбера :? Ставате банални ...

babity
12-07-2008, 20:49
Не мисля, че някой е излезнал от добрия тон. Предлага ви се различна гледна точка...

MakeMeFeel
12-07-2008, 20:51
Аз не казвам ,че някой е излязал от добрия тон .. Просто съм забелязала , че във всяка тема някой се заяжда или с мене , или с нея .. или и с двете. Ще каже човек , че сме криви на целия форум ...

nestle
12-07-2008, 20:58
Аз не казвам ,че някой е излязал от добрия тон .. Просто съм забелязала , че във всяка тема някой се заяжда или с мене , или с нея .. или и с двете. Ще каже човек , че сме криви на целия форум ...

Нали?! Честно да ти кажа и аз от няколко дена го забелязах тва и заради това сега неможах да се сдържа да не напиша мнението си! Не съм искала да ви обидя ако си си го помислила ;) Именно тва ми е тъпото че сте некви супер яки а само се заяждат с вас... :?

Kostadin_682
12-07-2008, 21:00
Както викаше едно време деде , да го прости Господ :

Всички викат че са честни , ами кой тогава зима грешните 8-)

хаха мъдро меъдро :razz:

MakeMeFeel
12-07-2008, 21:01

Нали?! Честно да ти кажа и аз от няколко дена го забелязах тва и заради това сега неможах да се сдържа да не напиша мнението си! Не съм искала да ви обидя ако си си го помислила ;) Именно тва ми е тъпото че сте некви супер яки а само се заяждат с вас... :?

Не аз говорих за AFT и за другите .... иначе мерси :-)

MakeMeFeel
12-07-2008, 21:19
абе тука наистина добра групичка сте се събрали , панделки манделки , фиийл сичко е 6 , руси синеоки невинни красиви и адски готини , просто ангелчета..... ангелчета които в София всяка втора е такава , руса , адски красива с тон грим и много дрънкулки , обаче в същото време като види седма серия и ланец и й омекват краченцата ходите на диско караш я пиете по едно бакарди и после като я изчукаш пияна в апартамента на първа срещя и ти мине всичкия мерак , а още по лошо като се събудиш и я видиш разрошена и с пъпките , които не си видял вчера щото си бил дърво и тя е имала 200 грама фон дьо тен по лицето се усещаш че живота не е приказка ама просто така е устроен , така че тфа че 2-3 "готини мадами" са се регнали тука не трябва да ви прави голямо впечатление колеги , освен ако сте от село Мандрагора и не сте виждали жена с изкуствен цвят на косата 8-)

Хаха доста добро описание ми направи , въпреки , че не ме познаваш и изобщо не знаеш каква съм и от какво се интересувам. Но те оставям да си мислиш каквооооото си пожелаеш :) Вече ми писна да се занимавам ...

xpici
12-07-2008, 21:23
абе тука наистина добра групичка сте се събрали , панделки манделки , фиийл сичко е 6 , руси синеоки невинни красиви и адски готини , просто ангелчета..... ангелчета които в София всяка втора е такава , руса , адски красива с тон грим и много дрънкулки , обаче в същото време като види седма серия и ланец и й омекват краченцата ходите на диско караш я пиете по едно бакарди и после като я изчукаш пияна в апартамента на първа срещя и ти мине всичкия мерак , а още по лошо като се събудиш и я видиш разрошена и с пъпките , които не си видял вчера щото си бил дърво и тя е имала 200 грама фон дьо тен по лицето се усещаш че живота не е приказка ама просто така е устроен , така че тфа че 2-3 "готини мадами" са се регнали тука не трябва да ви прави голямо впечатление колеги , освен ако сте от село Мандрагора и не сте виждали жена с изкуствен цвят на косата 8-)

Хахах е да то сега е така, всеки който цели да изглежда добре, е критикуван..аи моля ти се.. говориш много общо ;) говори само за хората който познаваш, а не за тия дето само четеш и виждаш нанякъв аватар ;)

babity
12-07-2008, 21:27
Съсредоточете се върху първите два реда от поста му!!!

Kostadin_682
12-07-2008, 21:31

Хахах е да то сега е така, всеки който цели да изглежда добре, е критикуван..аи моля ти се.. говориш много общо ;) говори само за хората който познаваш, а не за тия дето само четеш и виждаш нанякъв аватар ;)
+1
това, че си виждал как пияни момичета ги товарат в БМВ-та и мерцедеси (виждал съм и казвам, че гледката не е приятна) не значи че всички са такива.... не може да съдиш даден човек по външния вид... от къде си толкова сигурен, че всички руси са такива ? ... и че всички момичета са лесни... само да имаш добра колица, ланци и т.н
слезни на земята... и не слагай всички красиви под един знаменател ! :x

hooliganka89
12-07-2008, 21:32

Толкова малко ли ти трябваше за да се успокойш?
И часта в която казваш,че би дала животът си за приятелите си,така яко излъга :D Това са глупости.Не се заяждам,само отбелязвам мнение.

AFT
12-07-2008, 21:33
Просто сте толкова прозрачни, вие там групичката, най-готините в тоя форум, пък и сигурно в цялото Интернет пространство.

Забелязала съм че в този фотум ако си някъв супер готин ( както панделка, мейк ми фиил и хриси, просто тях забелязвам сега ) ии значи си некъв ебахти и загубеняка...Кво толкова като се стараем да изглеждаме добре и да се поддържаме. Просто наистина съм забелязала че във форума такива момичета се наричат "кифли" и къв е смисъла да се обиждаме в крайна сметка всеки си има вкус, характер, начини на мислене, стил и т.н. Затова ли сте се регнали всички в тоя форум за да се обиждате един друг? Нали се пак целта на форума е някой като има проблем да си го каже и ние да помагаме!

Хич не си ме разбрала. (: Не ги наричам кифли, защото са хубави или се поддържат, а защото са кухи (извинете ме за израза,ама явно само така ще ме разберете (всъщност няма значение дали ще ме извините)) . Хриси се видя колко е неповърхностна, Дразнител се държи като 16 годишна п**ка ( а.к.а. не просто момиче, ами много тъпо момиче ), Панделка е типична тинейджърка, на която все някой и е крив, все е нещастна и т.н., а МейкМиФийл е няква нова и все още не си е проявила цялата простотия тук, ама и нейното време ще дойде. Ама не ме разбирай погрешно - това си е техен проблем, аз няма да страдам от тяхната липса на гънки по мозъка. И всъщност въобще не бих им обърнала такова внимание, ама най-малко десет теми оспамиха с пълните си глупости, а нали тук сме, за да си помагаме. Не, че аз съм света вода ненапита - и аз съм спамела, и аз съм се гаврила и даже продължавам да го правя, ама тва тяхното е невъзможно направо. Има си Кофа, бе хора. Там са всички идиоти. Спамете си, ама там.

Знам, че никой от тях няма да разбере за какво говоря и че сега ще стана най-комплексираната злобарка в целия свят, но какво да се прави... не може всички да пишат грамотно и да знаят кои са Queen, Фройд и Че Гевара. (: (не знам що го споменах, но просто съм сигурна, че някой от тях ще ги провери в гугъл и/или ще почне да ми търси правописни грешки ;д)

k0kster
12-07-2008, 21:34
Life sux,get used to it!

xpici
12-07-2008, 21:39

Хич не си ме разбрала. (: Не ги наричам кифли, защото са хубави или се поддържат, а защото са кухи (извинете ме за израза,ама явно само така ще ме разберете (всъщност няма значение дали ще ме извините)) . Хриси се видя колко е неповърхностна, Дразнител се държи като 16 годишна п**ка ( а.к.а. не просто момиче, ами много тъпо момиче ), Панделка е типична тинейджърка, на която все някой и е крив, все е нещастна и т.н., а МейкМиФийл е няква нова и все още не си е проявила цялата простотия тук, ама и нейното време ще дойде. Ама не ме разбирай погрешно - това си е техен проблем, аз няма да страдам от тяхната липса на гънки по мозъка. И всъщност въобще не бих им обърнала такова внимание, ама най-малко десет теми оспамиха с пълните си глупости, а нали тук сме, за да си помагаме. Не, че аз съм света вода ненапита - и аз съм спамела, и аз съм се гаврила и даже продължавам да го правя, ама тва тяхното е невъзможно направо. Има си Кофа, бе хора. Там са всички идиоти. Спамете си, ама там.

Знам, че никой от тях няма да разбере за какво говоря и че сега ще стана най-комплексираната злобарка в целия свят, но какво да се прави... не може всички да пишат грамотно и да знаят кои са Queen, Фройд и Че Гевара. (: (не знам що го споменах, но просто съм сигурна, че някой от тях ще ги провери в гугъл и/или ще почне да ми търси правописни грешки ;д)

Оу извинявай мис всичко знаеща се :)"Знам, че никой от тях няма да разбере за какво говоря" Айде кажи ми от къде си толкова сигорна ?! Тва че някой прави СПАМ, и че убива време тука като не е сериозен значи че е ТЪП, така ли ?! Ммм не знаех че по това се оценяват хората ;)
Мога да ти кажа че аз или панделка или макемифеел и дразнител и нз си кой си, 100% може да каже нещо по-смислено от тебе, ама айде няма да говоря за др. щото познавам само 1 от тях... ;) но определено бъркаш с мнението си, така че не съди човека по някви тъпи постове и т.н ;) Ако ме разбираш какво искам да ти кажа (mm)

Kostadin_682
12-07-2008, 21:42

+1
това, че си виждал как пияни момичета ги товарат в БМВ-та и мерцедеси (виждал съм и казвам, че гледката не е приятна) не значи че всички са такива.... не може да съдиш даден човек по външния вид... от къде си толкова сигурен, че всички руси са такива ? ... и че всички момичета са лесни... само да имаш добра колица, ланци и т.н
слезни на земята... и не слагай всички красиви под един знаменател ! :x

не съм ги гледал ми направо съм ги товарил по две-три (не лично за мен разбира се - де такъв касмет)
хаххаха ... не че се хвалиш ама по 2 по 3 ги товариш... е тва вече ме уби

:razz: 8-) ... та... ти не си искал да ги обидиш... ама то на мен ми прозвуча, като обида... нз те как са го приели...

MakeMeFeel
12-07-2008, 21:47
AFT виж искам да ти кажа нещо. Единствената куха в цялата тази история си ТИ .. защото ти почваш да се заяждаш без никой, нищо да е казал или направил . Честно да ти кажа , перфектно те разбрах за какво говориш, защото го повтори около 10 пъти по 10 различни начина.
Като толкова много ни мразите и не можете да ни гледате, ок , честно казано през оная ми работа е. Не съм тръгнала да се засягам от мнението на когото и да било в този форум.

AFT
12-07-2008, 21:57
И всичко е тооооолкова изтъркано...

Към Хриси:
Не можело да се съди за човек по някъв си форум? Айде бе, аз пък мисля, че може. Верно - няма да можеш да му направиш цялостен анализ и т.н., но определено може да се види колко му е IQ-то. ;д И не ме карай да ти показвам твоята тема от седенето ти на Стола, защото всички сме я чели - бъкаше от смислени неща, ама не бяха написани от теб, нито пък от някой друг от вашата групичка. Оу, и не съм казала, че съм много умна и всезнаеща, казах, че вие не сте такива. (:

МейкМиФийл, да, да, добре. Изчаквайте се, та да не говорите едни и същи неща поне.

П.П. Нещо не ми се занимава повече... Аз си казах каквото мислех, друг е въпроса дали ще го осъзнаете и ще направите нещо по въпроса. =) Може все пак да продължите да обсъждате моята личност, ще бъда много поласкана, че губите нервните си клетки заради мен. :)

MakeMeFeel
12-07-2008, 22:01

Към Хриси:
Не можело да се съди за човек по някъв си форум? Айде бе, аз пък мисля, че може. Верно - няма да можеш да му направиш цялостен анализ и т.н., но определено може да се види колко му е IQ-то. ;д И не ме карай да ти показвам твоята тема от седенето ти на Стола, защото всички сме я чели - бъкаше от смислени неща, ама не бяха написани от теб, нито пък от някой друг от вашата групичка. Оу, и не съм казала, че съм много умна и всезнаеща, казах, че вие не сте такива. (:

МейкМиФийл, да, да, добре. Изчаквайте се, та да не говорите едни и същи неща поне.

П.П. Нещо не ми се занимава повече... Аз си казах каквото мислех, друг е въпроса дали ще го осъзнаете и ще направите нещо по въпроса. =) Може все пак да продължите да обсъждате моята личност, ще бъда много поласкана, че губите нервните си клетки заради мен. :)

Честно казано даже и 1 нервна клетка не съм изгубила заради тебе ... Отдавна съм свикнала да не се впрягам и да не се нервирам именно заради хора като теб... А това какво мислиш, мисля, че никой не те е питал , но мерси все пак , че изказа мнение , колкото и ненужно да беше то. Айде със здраве и лека вечер :)

gPa3HuTeJl
12-08-2008, 15:35

затап...

NeverTheSame
12-08-2008, 15:39
мда..имала съм такива случаи..
при това има два начина:
търсиш нови приятели или караш старите да те уважават...за всичко си има начини ;)

jghgh
12-08-2008, 15:42
aft owns. =]

pandelka
12-08-2008, 19:42

Към Хриси:

Ооо разби ме с остроумието си .. :? .

beachy_bunny
12-08-2008, 19:59
оф ае я са оспокойте сички е ... Вече от няколко дена съм забелязала , че сички са заяждате с тях ... какъв ви е проблема ? Май в това , че са си сложили истински снимки и, че ги виждате какви са , за това ли , а всички други нямате капка смелост да си сложите нали ... какво май нещо има завиждате ... я са оправете малко ве дразните вече мега много ... никой няма абсолютното право да ги нарежда и обвинява за каквото и да било ... И какво ще ми кажете , че никой е нямал лош ден ... и че на никой не му е било криво ... и не му са е струвало че няма приятели и т.н.т ... Еми било и е криво на момичето искала е да си " ИЗЛЕЕ ДУШАТА " , а не да получава обиди и тъпи мнения ... може се надява , че в тоя шибан форум пълен с " ебачи " със по 13 сантиметрови пишки ... и със тъпи пикли на по 13 години все някой ще се надява да я изсуша и разбере ... което в случая истинските и приятели не правят ... .. Успокой се малко и горе главата ... :-) :-)