PDA

View Full Version : Боли я.. момичета кажете какво да правим

ramm
03-02-2009, 16:15
Имаме един малък проблем с аверката ми - половината пъти когато правим секс я боли като го вкарам и я караме само на орален, а в другата половина пъти всичко си е наред. Не намирам нищо странно когато я боли - ситуацията си е ок, тя е отпусната и доста овлажнена, но просто ми казва, че я боли. :-o

Ще кажете да отиде на лекар, ама там е проблема. Тя твърдо отказва да ходи по лекари ВЪОБЩЕ, а какво остава за гинеколог 8-) Та момичета дайте някакви идеи защо може да се получават тия болки и може ли да направим нещо по въпроса?

п.п. и двамата сме на по 18

blood_dodo
03-02-2009, 16:30
Може да е еволюирала форма на "имам главоболие" :D
Съгласен съм за лекарите, ама за гинеколог? Мен ако питаш работата мирише...

flix
03-02-2009, 16:34
да , по-добре да потърсите онлайн гинеколог :D

ramm
03-02-2009, 16:35
Предположих че някой ще си помисли това :) Връзката ни няма никакви проблеми и когато не я боли правим страхотен секс така че не е като "боли ме главата" 8)

blood_dodo
03-02-2009, 16:37
Не е нужно да има проблеми, за да не й се прави секс, но ти знаеш най-добре :)
Пък ако не е това то най-вероятно нещо не й е наред и трябва да се консултира със специалист.

ramm
03-02-2009, 16:37
Съгласен съм за лекарите, ама за гинеколог?

@blood_dodo това ще ми го разясниш ли?

bebok
03-02-2009, 16:38
ponqkoga boli purvite nqkolko vkarvaniq a posle spira prez tsqloto vr li q boli

Serendipitys
03-02-2009, 16:39
Вероятно мацката е по-тясна, затова я боли толкова. В началото аз бях същата, болката беше много силна. Трябва да я предразположиш хубаво, вкарай някое пръстче, а после си го вкарай бавно, внимателно и постепенно.

blood_dodo
03-02-2009, 16:40
Съгласен съм за лекарите, ама за гинеколог?

@blood_dodo това ще ми го разясниш ли?Избягвам болницата ако не е абсолютно наложително. Имам крайно негативно мнение за алопатичната медицина и приложението й във всекидневието.

-и за да не сметнете че си измислям разни филми - на такова мнение съм откакто един познат лекар отказа лекарство.

aztecs
03-02-2009, 16:43
BEBESHKO OLIO VINAGI POMAGA.
AZ IMAM SYSHTIA PROBLEM POCHTI VSEKI PYT S VSQKA I TOVA MI E SPASENIETO INACHE NQMA SEX :-D

ramm
03-02-2009, 16:44
Ами опитвам се да я предразположа всеки път, по принцип и двамата не сме фенове на дивашкия секс :D Ближа я докато не започне да се гърчи от кеф, но не и давам да свърши и през това време баавно си вкарвам пръста в нея, овлажнява се супер много така като я ближа ама по някой път я боли просто :? Пробвали сме тя да се опита да изтърпи малко да видим дали е временно само, ама не минава.

Иначе ми е казвала, че винаги си е била така. Някой път я боли, някой път не.

roltirirang
03-02-2009, 16:49
Поясни на твоята приятелка да не я нареча лигличка,че тя трябва да ходи на гинеколог когато има полови контакт и това не е срамно повечето момичета не ходят,а ТРЯБВА на контролен преглед..!Пробвай с орална любов първо после бавно нежно и ще стане няма къде да иде или просто не е отворена,като хората :-)

ramm
03-02-2009, 16:58
Някакви идеи какво по дяволите да й кажа за да я накарам да отиде на гинеколог? Пробвал съм почти всичко, проблема е че такова инат човек не познавам и не знам вече как да я накарам.. мислил съм да звънна да пием по 1 кафе с майка й и да й обясня как стоят нещата ама това няма ли да е като нож в гърба и после 1 месец да ми се сърди (аверката ми, не майка й)?

Boyd
03-02-2009, 17:11
В краен случай трябва да поговориш с майка й. Кажи й, че отказва да ходи на гинеколог. Тя ще намери начин да я поразпита и т.н. Но се разберете да не казва, че знае от теб.

Другия проблем е наистина с главоболието. Когато я боли - не й се прави. То е ясно.. Логиката е никва, веднъж да я боли, веднъж - не.

Има нещо гнило и се опитай д аразбереш к'во става. Чак на мен ми стана интересно, представяш ли си !?

pam1
03-02-2009, 17:13
тя е на 18 трябва да знае че е добре да се ходи на гинеколог що за глупости да отказва та то е за нейно добро :?

ramm
03-02-2009, 17:15
тя е на 18 трябва да знае че е добре да се ходи на гинеколог що за глупости да отказва та то е за нейно добро :?

Точно това съм й говорил много пъти ама само влиза и излиза (от главата й)

nik4ooo
03-02-2009, 17:26
Kaji i 4e shte skusate ako ne otide na ginekolog..Kaji i 4e se pritesnqvassh za neq...nz i az mnogo mi e stranno.... :)

ramm
03-02-2009, 17:55
Колкото и да ми се ебе няма да скъсам с приятелката ми заради секса... :oops:

anonimnaa
03-02-2009, 19:41
Вероятно мацката е по-тясна, затова я боли толкова. В началото аз бях същата, болката беше много силна. Трябва да я предразположиш хубаво, вкарай някое пръстче, а после си го вкарай бавно, внимателно и постепенно.
+1

sexsi_pi4eto2
03-02-2009, 20:14
според мене ти и твоята приятелка се хващайте в шепи и заминавай с нея на гинеколог,защото само той може да ви каже какво има,а не тука да гадаем :) ;)

Stefchyy
03-02-2009, 20:44

+1

DisciplineAndOrder
03-02-2009, 20:56
абее никви гинеколози,тва са глупости.

боли я,защото когато..ъъ започвате,вагината е все още тясна.
при почти всяко едно момиче е така.