View Full Version : Правилно ли съм направил ?
начи вчера бях на рожден ден и там имаше сумати момичета които бяха леш пияни ... и ми се натискаха сички искаха да да правят секс с мен но не и само с мен аз отказах а сички други се възползваха от това ... правилно ли съм постъпил ?
metalcheto
03-22-2009, 09:17
abe chovek kat ti davat zimai. ne seki den ti se otvarq parashuta po toq nachin
mimka_1987
03-22-2009, 09:21
mi sigorno e pravilno ako bqh zzarazeni sas ne6ty mojeha da te zarazqt pravilno sin napravil
flower123
03-22-2009, 09:21
еми-да за мен си постъпил правилно..евала,защото малко момчета биха го направили.това само показва,че си стойностен като човек :)
еми-да за мен си постъпил правилно..евала,защото малко момчета биха го направили.това само показва,че си стойностен като човек :)
мерси 8)
и аз мисля ,че се постъпила правилно
само да оточня че съм момче :)
Интересно ми е закво пусна темата точно?
Да чуеш други мнения или да чуеш,че не си сгрешил???
Защото си сгрешил брат!Тва е купон...момичетата отиват с тази нагласа!Са друго е ако е няква дет не вижда дали гледа ...да тогава вече не е хубаво... :)
Sebastianek
03-22-2009, 09:57
пуснал е темата защото търси одобрение а относно "въпроса" зависи каква е била обстановката тоест естествено няма да спиш с някакви пияни заляни които не могат да си кажат името ама ако са леко пийнали и на тях им се иска много, а в нормална ситуация ги е срам що да не?
mysterious93
03-22-2009, 10:02
1. kvo zna4enie ima kvo 6te ti kajem? ako ne e 6te vurne6 vremeto nazad li?
2. tiq det kazvat 4e "malko bili tiq mom4eta det otkazvat" ae ae..molq vi sa.. dosta mom4enca ot foruma zexa da otkazvat i da puskat temi da se pohvalqt i da polu4at..poxvali . A nie daje ne znaem dali e bil na kupon, nali? ne go poznavame.. otde da znaem 4e ne e ot oniq det iskat da 4uknat, a tuka samo se praqt na agunca ( ot koeto ni6to ne pe4elqt 6toto jivota e navun ne vuv foruma..i zatova ne razbiram zakvo ti e na6to odobrenie? ) :x
мислиш че те лъжа ли ... за къф кур ми е да те лъжа ... ма 15 съм
при мен на сходна история отказах на 1 момиче което много харесвах, и не съжалявах, е имало е моменти в който си мислех обратното, но като цяло, въпроса е ти какво си искал, каквото и да си направил то е правилно за самият теб. Това можеше да е начало на нова връзка :? Ти си открил колко е лесно да се контролираш и това е най-важното в цялата история :)
1. kvo zna4enie ima kvo 6te ti kajem? ako ne e 6te vurne6 vremeto nazad li?
2. tiq det kazvat 4e "malko bili tiq mom4eta det otkazvat" ae ae..molq vi sa.. dosta mom4enca ot foruma zexa da otkazvat i da puskat temi da se pohvalqt i da polu4at..poxvali . A nie daje ne znaem dali e bil na kupon, nali? ne go poznavame.. otde da znaem 4e ne e ot oniq det iskat da 4uknat, a tuka samo se praqt na agunca ( ot koeto ni6to ne pe4elqt 6toto jivota e navun ne vuv foruma..i zatova ne razbiram zakvo ti e na6to odobrenie? ) :x
Е тва е! :)
SpOrTs_GiRl
03-22-2009, 10:46
Не, не си постъпил правилно. Щеше да е правилно ако беше направил така че и ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТЯХ!!
gLoRiToO
03-22-2009, 11:12
БРАВО!! \:D/ Много добре си постъпил,добре е че все още има такива момчета,които могат да мислят с горната си глава! ;-)
ivankooo
03-22-2009, 11:28
Прецакал си се :D
Не, не си постъпил правилно. Щеше да е правилно ако беше направил така че и ДРУГИТЕ ДА НЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТЯХ!!
а как изобщо е възможно това да не им е баща на останалите хлапета че да им дава наклон на оная им работа като им казва кво да правят :?
иначе по темата Правилно си постъпил ако за теб е важно да има чувства между двама души когато правят секс :)
Kyokoshin
03-22-2009, 12:11
Xmmm popadal sam v taq situaciq nqkolko pati, vseki pat vzimah razli4no re6enie. Ne si zgre6il spored mene. Az li4no ako predcenq, 4e momi4eto nee le6 piqno a prosto se prestruva i izpolzva alkohola za predlog deistvam :)
Според мен не ,че не си се възползвал, а те е дострашало :wink:
summerlove66
03-22-2009, 12:26
Хаахаа .. Ми какво ти пука за мнението на другите .. Щом за теб това е било правилното решение , значи е трябвало да е така .. Пък както се казва по-нагоре може да те е дострашало .. Знам ли .. :D
Ако момичето ти се е натискало и направо си е искало да я наебеш, не виждам причина защо си отказъл. Сега друго е ако е мат пияна и да не знае какво прави и ти насила да го направиш...
Важното е да се вкараш в филма..
egois74e
03-22-2009, 14:39
brAvo ! mn malko hora biha postapili po tozi na4in :-) :smt041
mediterraneo
03-22-2009, 14:43
И аз съм бил в такива ситуаций и съм отказвал като се правя на готин тип..на другия ден ми казват оле извинявай ала бала,мерси че не се възползва.Готина е постъпката ти ама и аз заради това съм още на сухо :x
SoFarSoG00d
03-22-2009, 15:00
Да.
VerryBerry
03-22-2009, 17:05
+1!!!
Cellmate
03-22-2009, 17:49
Не! Балък си.
и аз бих постъпил като теб, ти си пич.
ToniStoraro
03-22-2009, 18:50
Аз ще ти кажа, че си постъпил много правилно даже. Такива пияни хич не се забивай!
mi evala za tova mngo dobre si napravil..momi4e me4ta napravo xa ;)
s_E_x_Y_y_Y
03-22-2009, 21:58
малцинство са на днешно време момчетата които отказват секс затова браво ии за напред продължавай да мислиш с главата си а не с оная си работа :)
правилно ли съм постъпил ?
Не.
Тъпо си постъпил.
GregoryHouse
03-23-2009, 07:00
mi sigorno e pravilno ako bqh zzarazeni sas ne6ty mojeha da te zarazqt pravilno sin napravil
Отдавна не сме в Ренесанса когато като ебнеш нещо и се заразяваш...има капути...а и 14-15 годишните не са чак толкова зле...нещо те тресат някфи паранои...
Ти си ИДИОТ! Естествено че не трябваше да ги ебеш...въпроса е защо съжаляваш?
Lysander
03-23-2009, 10:18
пълен сдуханяк си, айде влез тука сега да са охладиш www.prize.bg/optimus
Crystaline
03-23-2009, 13:30
и аз мисля ,че се постъпила правилно
NeSumJenaTi
03-23-2009, 13:34
Много правилно си постъпил ! Каквито сме гадни жените най-много да те изкарат изнасилвач после , само за да се направят на интересни ! А на всички , които те подкрепят искам да им задам въпроса : "След време дай Боже да имате деца , ако дъщеря Ви някоя сутрин се прибере и ви каже, че на купона, на който е била се е случило това , за което разказва младежът, Вие дали ще подкрепите момчето в случая или ще защити детето си ? И ще кажете ли на дъщеря си , че рядко се отдава такава възможност на мъж и е било хубаво , че се е възползвал ?
TPAKTOPUCTA
03-23-2009, 13:36
не ... освен ако не си гей :D
la4ezara
03-23-2009, 14:35
Много правилно си постъпил... а и Бъртън ме кефи 8-)
Да. И аз мразя да правя секс с пияни-заляни, дето нищо не разбират какво им се случва.
summerlove66
03-23-2009, 14:44
И сега картофки ли да ти обеля ?
beretta92sd
03-23-2009, 16:24
Все едно да питаш , че на улицата е имало разхвърлени пари и хората са ги събирали а ти неси се навел да си вземеш нищо :D :D :D
Стой си на сухо тогава , още колко пъти мислиш така ще ти се отвори парашута да ебнеш нещо без да си просиш.
Кат та е страх няма да ходиш по такива купони .
Има презервативи за секса все пак.
Половината в този форум са под 14 години, а останалите са загоряли фантазьори .. някой беше написал, че можел да се зарази с нещо .. с какво с латексова шарка ? :razz:
ToniStoraro
03-23-2009, 16:54
В случай, че не си намерил оная си работа на пътя - да, добре си постъпил, много даже.
hooliganka89
03-23-2009, 19:15
Ехо,да сте чували за презервативи?За какво мислиш са измислени те?Да красят касите на Kaufland ли?
Не е правилно ако имаш презерватив направи си кефа .. Ако те е срам не ние не можем да ти кажем ти си преценяваш
MN_DIV_P
03-23-2009, 21:15
Mi nee pravilno bace ima 3ri varianta za6to si postapil taka 1viq kura ti e malak i te e sram 2ri variant moje da si analen palavnik(gei) 3ti variqnt ne e ostanalo kurvelak za tebe (slu4valo mi se e ) ! ta mani te prostotii stiga si hvarlql prah kaji koi ot 3te variqnta e..? :?
NeSumJenaTi
03-23-2009, 21:21
Половината в този форум са под 14 години, а останалите са загоряли фантазьори .. някой беше написал, че можел да се зарази с нещо .. с какво с латексова шарка ? :razz:
Aми ако го е направил и не е използвал презерватив е можел да се зарази и то с много неща . Най-малкото имайки в предвид , че после другите момчета са оправили момичетата не се знае кой е използвал презерватив и кой не ! Много е вероятно да се заразиш с нещо в такъв случай и то не с латексова шарка , а с нещо много по-сериозно !!! И повярвай ми щом толкова лесно се почват да се оправят със сигурност на пияна глава (имайки в предвид колко са годишни) , ако нямат презерватив в себе си не се замислят за последствията и пак го правят !!! Не се смей на такива неща , защото това е реалността !
snoopypyx
03-26-2009, 11:12
праилно не се знае с кой са се шибали а и като са пияни или друсани на следващия ден мое да станат мн проблеми :D
начи вчера бях на рожден ден и там имаше сумати момичета които бяха леш пияни ... и ми се натискаха сички искаха да да правят секс с мен но не и само с мен аз отказах а сички други се възползваха от това ... правилно ли съм постъпил ?
ДА!
Особено ако си девствен сериозно ли би искал първия ти път да е с някояе курве което повръща през 2 минути и не може да се изправи?
И предполагам също не си толкова жалък, че да си търсиш евентуален секс по купони както 90% от населението които просто за такива задници, че да си хванат сериозно гадже и да са само с него им се случва само в сънищата.
Евала-ти си един от малкото останали здравомислещи хора
:grin:
Krasencety
03-26-2009, 12:58
Според мен си постъпил правилно! :grin: Браво! :-)
mrazqkindergarten
03-26-2009, 22:36
Да,разбира се :)
MrUndaztood
03-26-2009, 22:48
Четки очакваш,а ? Епа аз няма да ти се четка,не си направил хубаво! ;)
аееееее всички сте прави :-D ...рядко се срещат момчета които да устоят на изкушението.и аз съм така с което в някои отношения се гордея, имало е момичета които са ме намразвали дето не съм им пускал в такива ситуации и тва ме кефи адски много... 8) но идва момент в който на човек толкова много му се ебе че ако имам възможност ще оправя колкото мога повече :D тай че,ти сам ще разбереш дали си сгрешил или не :) :P
ice__kiss
03-27-2009, 12:52
не мога да повярвам,че така си постъпил....и това е много похвално говори много добре за теб!и е можело да се заразиш със нещо....не се знае от какво...нищо че са момичета и са чистоплътни повечето,но си имат такива тайни
StillLovingYou
03-27-2009, 13:46
Много ясно, че това е правилното. Кypвите са за курварите. "Малкия" трябва да се пази за специални случаи :D
DesTin3d
03-27-2009, 14:21
много правилно си постапил баче ... евала \:D/
1. поне за мен е малко кофти да си легнеш с някоя дет едвам гледа :D
2. най вероятно си й направил услуга .. щото в повечето случаи на сутринта сажеляват - не заради теб :D :D :D ми заради факта че са се дали по толкова лесен и глупав начин
shokoladchety
03-27-2009, 14:59
1.Да правилно си постъпил,рядко се срещат такива момчета...
2.Не,кат ти предлагат вземаш.
jambo_bs
03-27-2009, 16:48
пуснал е темата защото търси одобрение а относно "въпроса" зависи каква е била обстановката тоест естествено няма да спиш с някакви пияни заляни които не могат да си кажат името ама ако са леко пийнали и на тях им се иска много, а в нормална ситуация ги е срам що да не?
Тъкмо се чудех как да отговор 8)
Seducti0n
03-27-2009, 18:04
8-) трябвало е една оргийка да си врътнете,
ама така е каго си егоист и ги искаш жените само за себи си! :lol:
Абсолютно вярно :?