View Full Version : От кое болеше повече?
bonbon4e_to
04-04-2009, 19:21
Тъй де...въпроса е :
От кое повече ви болеше 1-вия път от аналния секс или от вагиналния?
знам,че при всеки е индивидуаллно,но все пак споделете!
Пиши описателни заглавия!
krem4et0
ThisIsMe
04-04-2009, 19:34
Брей,че сложен се оказа тоз въпрос... 25 са го погледнали и все още нищо...ами и аз не мога да ти кажа,понеже не съм опитвала нито едииния вид секс
аналния май
надявам се само да не се лъжа, защото ми е по-пресен споменът :)
тъй като доста са го чели и никой не е отг. то тва е щот не всички са го практикува ли!!! но мисля че аналния е по-болезнен :-D :-D :-D
Irenchety
04-04-2009, 21:10
чувала съм че повече боли от аналния
ubuntureload
04-04-2009, 21:11
Според простите ми изчисления си мисля че при късането на химена ще има повече болка от колкото при ръгането на маркуча в градинката на задния двор !
Blo0dSuGaR
04-04-2009, 21:13
Не съм правила анален,но мисля,че той боли повече.Все пак тази дупка не е за това....Естествено е да боли повече,все пак е по-тясна(много по-тясна)от вагината
не съм правила анален..но мисля че от него повече боли..все пак ануса не е за да се прави секс с него а други работи.. ;)
dragonfly92
04-04-2009, 21:25
не съм правила анален..но мисля че от него повече боли..все пак ануса не е за да се прави секс с него а други работи.. ;) и аз така мисля .
Blo0dSuGaR
04-04-2009, 21:28
не съм правила анален..но мисля че от него повече боли..все пак ануса не е за да се прави секс с него а други работи.. ;) и аз така мисля .
За съжаление не всички мислят като нас :? :-x
vanilla, на аватара ти е дупето на Keyra Augustina, нали? :)
иначе по темата - аналния
summerlove66
04-05-2009, 00:01
Не съм за аналния секс .. Не съм и пробвала и не мога да кажа кое боли повече .. Но предполагам и при двете първите пъти не е много приятно :)
bibencetoy
04-05-2009, 14:03
Вагиналния
vanilla, на аватара ти е дупето на Keyra Augustina, нали? :)
иначе по темата - аналния
Не съм съвсем сигурна. Ако това (http://www.gametrailers.com/player/usermovies/104709.html) е тя, то тогава е! :)
stratega
04-06-2009, 15:50
баси дупето
Що пък за съжаление.Всеки може да прави квото си иска.
И по темата да говорят момичетата щото нито имам сливка, а някои опита ли се да ми направи нещо, ше бъде брутално осъкатен, изнасилен, ограбен и убит.
Не съм правила анален,но мисля,че той боли повече.Все пак тази дупка не е за това....Естествено е да боли повече,все пак е по-тясна(много по-тясна)от вагината
+1
nadencety90
04-12-2009, 22:17
определено вагиналния боли повече :-o
когато го направих за първи път ме отвори момчето и отпред и отзад,и няма място за сравнение аналния е ужасно болезнен първия път
anonimnaa
04-13-2009, 12:12
Анален като че ли повече боли.
Мисля че аналния ще боли повече...не съм го практикувала...но като гледам мненията нагоре май си е така.
Мисля че аналния ще боли повече...не съм го практикувала...но като гледам мненията нагоре май си е така.
ами то повечето с това мнение не са го практикували нз защо дават мнение при това положение
Armani_P
04-13-2009, 14:35
Aко аналният секс го правите като хората няма да става дори ДУМА за болка...ама то така,без подготовка направо чучура в дупката...как да не боли.
krem4et0
04-13-2009, 14:57
От аналния ме боли все еднакво в началото..всеки път. Определено ми е по-болезнен и неприятен като цяло...
stratega
04-13-2009, 14:59
оралния ....
BePoHuKa
04-15-2009, 03:26
Ами след като аналния не е съвсем по законите на природата...май май това е логиката :-o Далеч съм аз още от тази мисъл 8-) Ама сички като казват колко боляло се отдалечавам повече като че ли 8-) въпреки ,че и за вагиналния много хора казват някои доста преуеличени неща (е да вярно е,че при всеки е различно, но някой хора на пук преувеличават :shock: ) които само плашат момите :o
Според простите ми изчисления си мисля че при късането на химена ще има повече болка от колкото при ръгането на маркуча в градинката на задния двор !
мии, ебаси глупака си...
на теб не са ти вряли нещо в гъза че да знаеш дали боли...
бтв, аз не съм правила анален и нямам желание да опитвам, но доста мои приятелки споделят че боляло доста... => може би болките са горе-долу еднакви..
ukrotitelkataaa
04-15-2009, 13:37
Определено при вагиналния ме болеше повече. При аналния никаква болка не съм усетила. :)
sextazy_baby
04-15-2009, 13:42
Аналния
&ILoveU2
04-15-2009, 14:43
И при двете не усетих болка. Ама при аналния се изплаших, че ще забърза и ще заболи и за това се дръпнах.
asi_basi
04-15-2009, 17:23
Да, правилно... И за мен ануса е за други работи, но пък мъжете имат мания с тези дупета...
ToniStoraro
04-15-2009, 17:30
stratega - оралния ....
Някой зъб ли ти строшиха? :D
yCheniChkaTa
04-19-2009, 15:39
Хм чудя се дали ще правя анален за да ти кажа :-)