View Full Version : Честит празник, европейци !
Нека ви е честит 9-ти май - Денят на европа ! :)
afterforever
05-09-2009, 08:34
:-o частта с малкия шрифт ме обезкуражи да честитя кот и да било... мн сте зуе...
mitternacht
05-09-2009, 10:32
този "празник" го свързвам единствено и само с комунизма и победата на евреите над Третия райх... никакъв празник не е това...
кажи-речи същото и при мен.Не трябва да се празнува, а напротив.
Бахти пробитите сте, не'ам думи :-o
PainMonopoly
05-09-2009, 11:21
този "празник" го свързвам единствено и само с комунизма и победата на евреите над Третия райх... никакъв празник не е това...+1
9 май, 9 септември - разликата нещо не я виждам.
всъщност европа са е казвали на част малко на северозапад от босфора така че само ние сме европейци :)
PainMonopoly
05-09-2009, 12:54
Благодарим ти, о, просветителю.
Объркването идва от тук:
http://en.wikipedia.org/wiki/Victory_Day_(May_9)
Честит празник. :)
Стига сте разтягали локуми, бе. За вас всичко е конспирация! СВЕТОВНА конспирация! Не ви ли омръзна?
пикая на Европа, на евреите, на щатите, на мангоя Обама и на кризата! и на новото поколение ( FastFood generation )
аз пък благодаря на всички, които ме поздравиха 8-)
поздравявам ви и аз! (:
Ха, какво? Да празнувам "День пабеды", я стига. Искам да попитам какво "печели" България от тази победа освен 45 години комунизъм, концлагери, избит национален елит, зависима от СССР държава и т. н. Освен това "печелим" загуба на Вардарска Македония и Беломорието, които 1941 година си връщаме. Така че като българин не виждам нито една причина да празнувам този празник.
Искам някой да ми избори плюсовете на демокрацията. Да ми изброи плюсовете на последните 20 години...
аз започнам с минусите:
-Членство в европейският съюз /а затворете си аец-ите, а продайте всичко държавно...а на ви ток 2.40 вдругиден/
-Наркотици, убийства, корупция, безработица, безсилие, беззаконие, тотална липса на каквато и да е била държавна власт, никакъв контрол над съдържанието на тв програми преди и след 12, катастрофи, бедствия, аварий, глад, мизерия....дайте ми плюсовете, господа европейци*.
* - Да, точно вие, застъпниците на демокрацията ! Какво постигнахте за 20 години ?
Lucho
толкова си елементарен, че дори няма да те удостоя с наченка за образуване на отговор на нелепите ти твърдения ; )
Вижте, че и комунизма си има трески за дялане - има, но и тази демокрация освен пустата свобода на словото, какво друго е дала ?
Какво знам за аец-ите ли ? Знам че с точно тези аец-и тока ще ни е 0.02 лева, и че ще държим цяла европа и всички съседи в ръцете си..ето това знам. А те какво целят ? Затваряне на АЕЦ-ите и закупуване на ток от Белгия, Франция и т.н...а, не. Елементарен съм бил, затова няма управия 20 години, мнението на нашите управници не е нещо по-различно... :x
Лъчо извинявай ама това са пълни глупости, 1 аец не е нещо не виждано, просто франция имат няколко в румъния и за да те са на печалба (те затова затвориха 3ти и 4ти блок) ни мачкат, факт е обаче че ако имаме аец ще имаме по-голям държавен бюджет от износ на електроенергия за гърция и другите съседки :) Я кажи за АЕЦ Белене ?
Rodolubec
05-10-2009, 19:14
Ние сме изгубили войната какъв празник!?
Нека ви е честит 9-ти май - Денят на европа ! :)
Мерси.
Rodolubec
05-10-2009, 19:39
Празника на Европа е заради това ,че Съюзниците и СССР печелят войната а ние я губим.
Ха, какво? Да празнувам "День пабеды", я стига. Искам да попитам какво "печели" България от тази победа освен 45 години комунизъм, концлагери, избит национален елит, зависима от СССР държава и т. н. Освен това "печелим" загуба на Вардарска Македония и Беломорието, които 1941 година си връщаме. Така че като българин не виждам нито една причина да празнувам този празник.
Какъв ден победи бе, днес е датата на която се създава CoE... ден победи си празнувай ти (помним ти антифашистките аватари, споко)
Ахаха, аз да празнувам Ден пабеди, не мога та ти отнема тази инициатива анархо-демократе :)
Canis_Dirus
05-10-2009, 20:30
Боже, колко мъка има по тоя форум, боже!
Rodolubec
05-10-2009, 20:54
Да но ,защо не са го подписали на 10 май,а точно 9 май!?
Canis_Dirus
05-10-2009, 21:00
Да но ,защо не са го подписали на 10 май,а точно 9 май!?
1. Научи се да пишеш грамотно на родния си език. С така поставените запетаи...
Защото така се е случило. Защо Хитлер се е родил на 20 април, при положение, че на тази дата е избухнало Априлското въстание?
Точно, а освен това нека уточним за каква обединена Европа иде реч. Ако става дума за принципа, на който се гради ЕС в момента, който на практика е за премахването на границите, приемане на обща европейска конституция, валута, по-нататък общ "европейски" език(тоест английския да е общ за всички страни от Съюза), може би обща писменост и с две думи глобализъм- аз съм твърдо против такава "обединена" Европа, която заличава националния суверенитет и националното чувство въобще.
Ако е Европа на нациите, на признаването на самостоятелността и идентичността на всеки един народ и съюзни отношения между суверенни и независими държави- това е друга мая. В противен случай ЕС се превръща в СССР, а ние в съветска република, това ли искаме, смятам, че не!
аз смятам, че теб никой не те пита какво искаш... :-o
Rodolubec
05-10-2009, 21:25
Европейският съюз в момента е идеалният инструмент на геополитиката на САЩ .
Смейте ми се но предпочитам да лижа руски пред американски задник :? то е ясно че е арийски :С
Canis_Dirus
05-10-2009, 21:27
Смейте ми се но предпочитам да лижа руски пред американски задник :? то е ясно че е арийски :С
Ако най-сетне си изкараш главата от чуждите гъзове, ще се усетиш, че на света има много други по-приятни неща за правене.
Ама много е добре да паднат границите, тогава всеки чужденец спокойно ще може да си идва в България, да си купува земя тук, а след време защо не и да ни управлява- прекрасно нали? И без това се навъдиха доста англо-саксонци, турци и всякакви, които си купиха жилища и земя в България и този процес се усилва. След 5, 10, 20 и т. н. години си представи какво ще стане или за теб няма проблем, че това се случва? Ще ни изкупят земята и държавата с две думи, ще станем като Палестина, която евреите закупиха чрез богатството си и прогониха палестинците от земите им.
Също така не е приятен и обратния процес- българите да отиваме в чужбина и да сме едно към едно равноправни с германци, англичани, французи и т. н. Не е приятно за германския шлосер Ханс, че българския шлосер Иван утре може да му заеме работното място макари първия да си е етнически германец с германско гражданство, живеещ в Германия от раждането си, а втория българин, дошъл в Германия вчера и вече има правото да заема мястото на етническия германец, защото глобализма чрез своята маша ЕС го позволява този процес.
ем аре моя ?
говорех образно, лизането на задници само тия в парламента го правят
Rodolubec
05-10-2009, 21:33
Повече страни от ЕС са членки на НАТО не виждаш ли ,че всички либерални простотий от САЩ ги пробутват в ЕС.
ем аре моя ?
говорех образно, лизането на задници само тия в парламента го правят
е кофти работа...
http://gal.impulse.bg/galleries/socialbg/a4/f7/b92fbebe_0040012460136_00_600.jpg <= ако размислиш
Е какво то и да говорим ЕС ни дава плюсове, а не както го изкарахте само минуси
Леле... не смятам да пиша повече... :lol:
Пожелавам ви успех в живота... :lol:
добре дошъл в световната еврейско-турска конспирация :-o :lol:
Rodolubec
05-10-2009, 21:45
Вместо да се хилите вземете малко се поинтересувайте за американската геополитика!А не да ми пишете на ангро с разни купешки думи дето да ви придавт интелигентност.
Canis_Dirus
05-10-2009, 21:46
Бог да пази България!