PDA

View Full Version : Началото ?

raia338
05-09-2009, 15:14
Искам да попитам какво мислите за началото на една връзка?Дали в началото момичето и момчето не се разбират ,заради факта че не се познават много.Ходих с момче което в началото на връзката ни не искаше да излиза мн мн с мен ...не ме търсеше често,абе с една дума не се държеше така както аз исках.И сега аз съм с друго момче ,което пак так се държи и не ме разбира
Дано да разбрахте въпроса ми ;д

Re5peC7
05-09-2009, 15:28
еми..щом още в началото е такъв..не мисля, че можеш да очакваш много от тая връзка, както и предишната...не случайно казват, че началото на една връзка са едни от най-хубавите дни в цялата такава :)

ThePowerOfLove
05-09-2009, 15:28
Според мен в началото е само страстта, по-късно идват и проблемите..
А ти намери някой, който ще те разбира :)

TheBeliever
05-09-2009, 15:32
Според мен не е нормално. Точно в началото на една връзка би трябвало химията да е най-голяма, да искате да сте постоянно заедно. Когато започваш нова връзка искаш да опознаеш максимално човека до себе си, говорите си непрекъснато и не можете да се отлепите един от друг. Поне при мен винаги е било така и това е взаимно.

Може би зависи и от годините, но аз мисля, че ако момчето още от началото се държи безразлично, то връзката е обречена.
Даже ми звучи абсурдно и невероятно. На колко сте години?

soul1199
05-09-2009, 15:36
Според мен не е нормално. Точно в началото на една връзка би трябвало химията да е най-голяма, да искате да сте постоянно заедно. Когато започваш нова връзка искаш да опознаеш максимално човека до себе си, говорите си непрекъснато и не можете да се отлепите един от друг. Поне при мен винаги е било така и това е взаимно.

Може би зависи и от годините, но аз мисля, че ако момчето още от началото се държи безразлично, то връзката е обречена.
Даже ми звучи абсурдно и невероятно. На колко сте години? \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :smt026

raia338
05-09-2009, 15:45
15=16

gumS
05-09-2009, 15:48
Еми първо опзнай момчето по-добре ... преди да тръгнеш с него ... ще разбереш какъв е и т.н ... не му се давай лесно и ще си те иска всеки ден :P

TheBeliever
05-09-2009, 15:52
15=16

Ако бяхте по-малки бих го отдала на факта, че момчетата в по-ранна възраст просто не мислят за връзка, а само искат да се изфукат, че имат приятелка. Но момче на 16 би трябвало да знае какво иска и дали иска да е с дадено момиче.
Колкото и гадно да звучи, ако приятелят ти не иска да прекарва време с теб, не се опитва да те опознае и разбере, и ако не прави усилия да поддържа връзката си с теб, то той не те харесва достатъчно. Най-добре говори с него. Кажи му, че се чувстваш пренебрегната и неразбрана и го попитай дали изобщо иска тази връзка. Така поне ще си наясно.

Take_That
05-09-2009, 17:19
еми..щом още в началото е такъв..не мисля, че можеш да очакваш много от тая връзка, както и предишната...не случайно казват, че началото на една връзка са едни от най-хубавите дни в цялата такава :)

+++++

DevilWish
05-09-2009, 18:19
Съгласна съм.То не е задължително да се виждате всеки ден, но трябва да имате тема за разговор и тн ;)

.. DeViL mAy CrY ..
05-09-2009, 19:32
Мисля че от самото начало трябва да те търси най-много,докато има тръпка все още,докато всеки се старае да не сгафи и да не си показва много много рогата.Това са най-хубавите дни и ако от сега не започнат така не вярвам да стане нещо

Hilary_
05-09-2009, 19:52
Е съмнявам се че нещо би се получило от такова начало... :?

spensi
05-09-2009, 20:09
Искам да попитам какво мислите за началото на една връзка?Дали в началото момичето и момчето не се разбират ,заради факта че не се познават много.Ходих с момче което в началото на връзката ни не искаше да излиза мн мн с мен ...не ме търсеше често,абе с една дума не се държеше така както аз исках.И сега аз съм с друго момче ,което пак так се държи и не ме разбира
Дано да разбрахте въпроса ми ;д
може би причината е в теб

hisy
05-09-2009, 20:38
Е съмнявам се че нещо би се получило от такова начало... :? 1+