PDA

View Full Version : Какво иска той???

byby0202
05-11-2009, 18:38
Здр!едно момче от моя клас,който е доста симпатичен,дразни най-добрата ми приятелка.Чудим се за6о го прави и с ква цел....Тя се облича добре и той винаги коментира,как се била облякла и се измисля някакви глупости,който не са верни и той ги знае добре.Държи се,като в първи клас,а сме 9кл..Той постоянно идва при нея и се намира с кви глупости да я занимава,за мн глупави работи,каквито аз самата не мога да опи6а.Тя е мн объркана и нз,кво да прави с него!.Повечето хора и казват,че той мн я харесва и по този начин иска да и превлече вниманието й,но други пък и казват,че просто си играе с нея,той е playboy-я на цялото дск...Вс курви му се мазнят,но,колкото и да е странно той не им обръ6а внимание мн.Сега той има гадже,мн по-голяма от него и е изцяло копие на моята приятелка,с изключение на лицето/приятелката ми е мн по-сладка от нея/.Сега той със сигурност е разбрал,че тя не си пада по лигавите момчета и сега не и се лигави/само я закача/.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. :) мс предварително o :-)

soul1199
05-11-2009, 19:08
може би наистина я харесва,нз... :-o

gabri3lla
05-11-2009, 19:10
Според мене просто се опитва да бъде център на внимание.

GossipGirl89
05-11-2009, 19:14
Ох, ама много сте ми интересни така като запитате "Какво иска той?" или "Какво се върти в главата му?" ... Ние няма как да знаем със сигурност кой какво иска и мисли... Това си го знае само той! Иначе може и да я харесва, може и да се е*ава с нея... Според мен трябва да го игнорира напълно и той вече ако я херсва ще намери друг начин да й го покаже...

TheGirlNextDoor
05-11-2009, 19:19
типично поведение на момченце,което не знае какво иска и как да го получи

..може и да я харесва..може просто да си е намерил човек,на които да си се присмива

vampirekiss
05-11-2009, 19:25
'Ко питате мен и той не знае какво прави и защо го прави.Този тип момчета са така.

byby0202
05-11-2009, 19:26

..може и да я харесва..може просто да си е намерил човек,на които да си се присмива
повярвай в на6ия кл има,на кой да се присмива,но си е избрал нея :?

kindergarden
05-11-2009, 19:27
Ох, ама много сте ми интересни така като запитате "Какво иска той?" или "Какво се върти в главата му?" ... Ние няма как да знаем със сигурност кой какво иска и мисли... Това си го знае само той! Иначе може и да я харесва, може и да се е*ава с нея... \:D/ + разказваш събитията пречупени през твоята призма.Ние не сме били там та да усетим с каква цел го прави.Ако вие не можете да разберете,ние още по-малко бихме успели.

Иначе да вземе да го попита защо прави така,да му обясни,че й е направило впечатление странният начин,по който се държи :-|

byby0202
05-11-2009, 19:37
Ох, ама много сте ми интересни така като запитате "Какво иска той?" или "Какво се върти в главата му?" ... Ние няма как да знаем със сигурност кой какво иска и мисли... Това си го знае само той! Иначе може и да я харесва, може и да се е*ава с нея... \:D/ + разказваш събитията пречупени през твоята призма.Ние не сме били там та да усетим с каква цел го прави.Ако вие не можете да разберете,ние още по-малко бихме успели.

Иначе да вземе да го попита защо прави така,да му обясни,че й е направило впечатление странният начин,по който се държи :-|не може,тя го е мислила тва,но със сиг 6е и се присмее,той е такъв,никога не може6 да разбере6,какво мисли,разли4но се държи с нея,един ден не и обръ6а внимание,на следва6ия я дразни мн яко,после по друг на4ин,мн е объркана

kindergarden
05-11-2009, 19:42

Иначе да вземе да го попита защо прави така,да му обясни,че й е направило впечатление странният начин,по който се държи :-|не може,тя го е мислила тва,но със сиг 6е и се присмее,той е такъв,никога не може6 да разбере6,какво мисли,разли4но се държи с нея,един ден не и обръ6а внимание,на следва6ия я дразни мн яко,после по друг на4ин,мн е обърканаами щом ще й се присмее...какъв е въпросът? пък и щом нещата са от дъжд на вятър :-|
ако я харесваше нямаше да го прави,когато му дойде настроението.Пак казвам,ние няма как със сигурност да знаем какво му се върти в главата
:-|

Sa6eks
05-11-2009, 19:47
.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. :) мс предварително o :-)
Еми отиваш в беизболния магазин, зимаш 1 бухалка, гледай да е железна фащате го в тоалетната прейтего цвете (син, червен зелен :D) и това е приключвате с проблема :D

byby0202
05-11-2009, 19:52
.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. :) мс предварително o :-)
Еми отиваш в беизболния магазин, зимаш 1 бухалка, гледай да е железна фащате го в тоалетната прейтего цвете (син, червен зелен :D) и това е приключвате с проблема :D :shock: :shock: :razz: :razz: първо аз съм 1.55 тя 1.70,а той 1.85 :razz: :razz: :razz: :razz: 4удна гледка 6е сме :razz: :razz: :razz:

Hilary_
05-11-2009, 20:03
Защо не оставиш приятелката си сама да се оправя... :? Защо се месиш?! :? Ако го харесва да му го каже направо... ако не няма какво да се сърди на момчето... :? той от къде да знае че не и е рпиятно... нали за това се говори бе... :?

soul1199
05-11-2009, 20:03
'Ко питате мен и той не знае какво прави и защо го прави.Този тип момчета са така. мн ме накефи отговора ти :oops:

byby0202
05-11-2009, 20:09
Защо не оставиш приятелката си сама да се оправя... :? Защо се месиш?! :? Ако го харесва да му го каже направо... ако не няма какво да се сърди на момчето... :? той от къде да знае че не и е рпиятно... нали за това се говори бе... :?тя ме помоли да сложа темата тук!не се меся :D как 6е му каже направо,той 6е я напрай на две стотинки,приятелката ми се е разривавала мн пъти и той знае,4е не й е приятно,наро4но го прави,да я дразни ли,незнам,за тва ви молим за съвет тука

teenems
05-11-2009, 20:27
предполагам я харесва ,но се опитва да бъде център на внимание . апф такива ме дразнят . съгласна съм да бъде център на внимание с приятно държание и др. , а не като само се дразни .. няма да обръщате внимание и толкова . обръщаш ли внимание повече те дразнят ..

Neftochimic
05-11-2009, 20:42
Здр!едно момче от моя клас,който е доста симпатичен,дразни най-добрата ми приятелка.Чудим се за6о го прави и с ква цел....Тя се облича добре и той винаги коментира,как се била облякла и се измисля някакви глупости,който не са верни и той ги знае добре.Държи се,като в първи клас,а сме 9кл..Той постоянно идва при нея и се намира с кви глупости да я занимава,за мн глупави работи,каквито аз самата не мога да опи6а.Тя е мн объркана и нз,кво да прави с него!.Повечето хора и казват,че той мн я харесва и по този начин иска да и превлече вниманието й,но други пък и казват,че просто си играе с нея,той е playboy-я на цялото дск...Вс к**ви му се мазнят,но,колкото и да е странно той не им обръ6а внимание мн.Сега той има гадже,мн по-голяма от него и е изцяло копие на моята приятелка,с изключение на лицето/приятелката ми е мн по-сладка от нея/.Сега той със сигурност е разбрал,че тя не си пада по лигавите момчета и сега не и се лигави/само я закача/.Какво да правим?помогнете плс!!!help her.. :) мс предварително o :-)

може би това му е начина на зарибяване... 8-)

sextazy_baby
05-11-2009, 21:00
Абсолютно

Fritz
05-11-2009, 21:51
Направте 4-ка- ти,приятелката му,твоята приятелка и той.

Darkkiss
05-12-2009, 00:04
да му го лапа

byby0202
05-12-2009, 14:48
да му го лапаооооооф,колко смислен отговор само :? :? :? мерси на вс.,ако има ощв коментари ще съм ви мн благодарна :)