View Full Version : Въпрос :)
искам да питам понеже влезнах с "мениджмънт" след 8ми клас и записах СИП География след това с какво мога да кандидатствам ? :DD
afterforever
05-23-2009, 07:56
:razz: :razz: предучилищна педагогика, богословие, медицина, филология... право... зависи по какво се готвиш и какво искаш да работиш, не че ще работиш по специалносттта си... т.е. зависи кво искаш да учиш... до 12. клас има толко мно вода да изтече, че ще си промениш мнението 100 пъти :lol:
е нали трябва да видя какво мога да кандидатствам после та да реша :)
dark_wings
05-23-2009, 08:23
Каквото искаш,това можеш да учиш.Но щом си кандидатствал и влезнал в такава паралелка,предполагам,че това искаш... :-o
май не ме разбрахте или ддз ;D сега съм 9 клас и съм във паралелка мениджмънт и сега трябва да избера математика или география да запиша като СИП и понеже математиката не ми се отдава записах география и питам после след 12 клас с какво ще мога да кандидатствам =]]
май не ме разбрахте или ддз ;D сега съм 9 клас и съм във паралелка мениджмънт и сега трябва да избера математика или география да запиша като СИП и понеже математиката не ми се отдава записах география и питам после след 12 клас с какво ще мога да кандидатствам =]]
С к'вото те влече! Можеш и с физика да кандидатстваш! Ти си преценяваш с к'во! Май ти не разбра?! Дипломата ти за средно образование ти служи само за балообразуваща, даже не навсякъде я искат цялата, а само оценката по предмета!