PDA

View Full Version : Как да отвърнете на думите "Обичам те"

nosunshine
06-17-2009, 14:14
Ако приятелката ви каже, че ви обича, най - добрият начин да я накарате да повярва, че и вие я обичате е да се приближите леко, да се усмихнете и да кажете "И аз те обичам скъпа" и след това следва бавна и страстна целувка по устата :-)

П.С. Това май няма да стане при момичетата 8) :razz:

bgroma
06-17-2009, 14:26
Или казваш само "мерси" :grin: :razz:

jghgh
06-17-2009, 14:29
хахах, а с моята зверска интуиция, дето от екрана разбирам дали ме лъжат дали номера ти ще мине?;)

точно пък това ми се струва супер изиграно и фалшиво

най-добрия начин е да я гушнеш просто, доста миличко е
всякакви други думи могат да са излишни или да си личи престорването (:

и все пак е хубаво да сме искрени с хората до нас, независимо дали отговорите им се харесват или не

LittlePrincess
06-17-2009, 14:33
Аз пък като ми кажат ' обичам те ' изстрелвам някво мерси :D Не знам защо, та дори не осмислям кво са ми казали 8-)

lipstik
06-17-2009, 14:50
Аз пък като ми кажат ' обичам те ' изстрелвам някво мерси :D Не знам защо, та дори не осмислям кво са ми казали 8-)

Мда,много хубаво правиш като разбиваш сърцето на горкия човечец :?

LovelyGirl
06-17-2009, 15:01
Ако приятелката ви каже, че ви обича, най - добрият начин да я накарате да повярва, че и вие я обичате е да се приближите леко, да се усмихнете и да кажете "И аз те обичам скъпа" и след това следва бавна и страстна целувка по устата :-)

Грешна ти е информацията ;)

NeZaPoznat
06-17-2009, 15:07

А !!! Така ли трябвало :shock: Аз пък и давам 5 лева и да си оди :-P :-P :-P

DevilWish
06-17-2009, 15:10
Що за въпрос!?Естествено, че казваш ,че и ти или че ти не и тн. Трудно

Ivalinka
06-17-2009, 15:10
или отговор "добре'' и усмивка.... :-o

Hilary_
06-17-2009, 15:29
... мии аз ако имам чувства към тоя човек и то силни ще му го кажа и аз последвано от прегръдки там целуфки ... сешсе ... :D :D

Но ако не изпитвам същото оставам на "мерси" ... 8) :D

nosunshine
06-17-2009, 15:36
Е все пак няма ли да си кат някфо дърво ако оня си излее душата ти му кажеш мерси :razz: 8-)

banbina
06-17-2009, 15:37
за мен тези две думи значат особено много и съм ги казвала само на две момчета и то винаги след като вече съм сигурна,че го чувствам...с такива думи шега не бива-като не го изпитваш,не го казваш...а и ми се е случвало да ми го казват,но аз понеже не го обичах просто си замълчах и това е-НЕ на лъжите!!! :) :)

Punisherrr
06-17-2009, 15:40
а...не думай 8-)

абе вие гаврите ли се... що за малоумно изказване :lol:
...Най-добрия начин да я накрате за повярва... :? ?!? доста тъпо казано..
Най-добрия начин не са някви тъпи заучени фразички,ами действията ;) Иначе и да го говорите...все тая..

manichka_14
06-17-2009, 15:50
liubovta ne se kazva a se dokazva !... 8)

nosunshine
06-17-2009, 16:18
а...не думай 8-)

Най-добрия начин не са някви тъпи заучени фразички,ами действията ;) Иначе и да го говорите...все тая..

Явно тази тема е за хора които го интересува какво мисли приятеля/приятелката им не да кажеш едно мерси и да се кефиш че си отговорил :-x :lol:

Hilary_
06-17-2009, 16:36
хохо авторе ... ако не си усетил го казах на шега ... :? :? Какво можеш да кажеш на човек към който нямаш чувства а? :? Че и ти изпитваш същото ли ... така сам се закопаваш ... :? Идеята ми е, че дали по един или друг начин квото и да му кажеш ако отговора е "не" ... ще нараниш другия/та ... :?

LittlePrincess
06-17-2009, 16:37

Мда,много хубаво правиш като разбиваш сърцето на горкия човечец :?

Първо - казвам го механично, обикновено не съм осмилила кво са ми казали, прочети пак какво съм написала. И второ как да кажа ' и аз теб ' и кво сърце разбивам кат мене ми го казват след като са ме виждали 2 пъти и просто евентуално ме харесват ?!?

lips_of_anegel
06-17-2009, 16:41
ако нямам чувства към дадения човек ще кажа мерси. Но ако имам бих му признала. Съгласна съм с hilary_ относно нараняването,но при мен има и друг фактор,който ме прави малко гадна спрямо човека до мен. Ако съм с даден човек и той ми каже обичам те,случвало ми се е да казвам "обичам те" без да го чувствам,за да не го нараня. Но си обещах да не го правя вече,затова само "благодаря" или "мерси" :?

SexyDqvolche
06-17-2009, 16:46
По принцип казвам и аз :? имаше един случей с бившия ми подскачаше и ми викаше : мило обичам теее обичам теее ...
А аз седях като тресната и му отговорих : Ти луд ли си бе ?! 8-)
...Таа сега вече по принцип казвам "и аз" , "мерси" , "браво" .. :(

Punisherrr
06-17-2009, 17:12
а...не думай 8-)

Явно тази тема е за хора които го интересува какво мисли приятеля/приятелката им не да кажеш едно мерси и да се кефиш че си отговорил :-x :lol:

ох как само не ме разбра :lol: ....
както и да е ;)
Съвсем не твърдях това,което ти си помисли, но няма значение... виждам,че ще е трудно да се обясни :D ...така че ;)
обичайте се :-D само гледайте да не е просто на думи :Ь

buntar90
06-17-2009, 17:29
хах само не казвайте мерси или благодаря по-добре да застреляте човека срещу вас. имате ли идея колко дълго е мислил/а да ви го каже и накрая "мерси" просто кажете как се чувствате и тва е

TheBeliever
06-17-2009, 17:39
На думите "Обичам те" се отговаря ИСКРЕНО. Ако не го чувстваш най-глупавото нещо е да залъгваш човека срещу себе си. Щом любовта е споделена всеки отговаря както го чувства в дадения момент. И "Благодаря" да ми каже, щом виждам в очите му, че ме обича, все ми е тая какви думи ще излязат от устата му.
Колкото до тея, които биха се обидили на "Мерси", това са хлапетата, които на всеки втори/втора казват "Обичам те", и които не влагат нищо в думите, но за сметка на това очакват любов от другия. Така не става. За да получиш трябва и да дадеш. И важното не е "как да я накараме да повярва", а "как да я накараме да почувства", че я обичаш.

Така че гледайте си работата всички "обичащи". Повечето от вас не осъзнават даже какво казват, изричайки тези думи.

made
06-17-2009, 17:56
i az te obi4am dionofonza

iskamdate123
06-17-2009, 18:00
Тя : Обичам те :)
Аз : Знам 8-)

BaiToq
06-17-2009, 18:01
+1

buntar90
06-17-2009, 18:02
На думите "Обичам те" се отговаря ИСКРЕНО. Ако не го чувстваш най-глупавото нещо е да залъгваш човека срещу себе си. Щом любовта е споделена всеки отговаря както го чувства в дадения момент. И "Благодаря" да ми каже, щом виждам в очите му, че ме обича, все ми е тая какви думи ще излязат от устата му.
Колкото до тея, които биха се обидили на "Мерси", това са хлапетата, които на всеки втори/втора казват "Обичам те", и които не влагат нищо в думите, но за сметка на това очакват любов от другия. Така не става. За да получиш трябва и да дадеш. И важното не е "как да я накараме да повярва", а "как да я накараме да почувства", че я обичаш.

Така че гледайте си работата всички "обичащи". Повечето от вас не осъзнават даже какво казват, изричайки тези думи.
не става дума да се обиди някой на отговор "мерси" . Примерно обичаш някого и би дал всичко за него/нея и събираш смелост, разкриваш си чувствата и и получаваш отг "мерси" няма да се обидиш, все пак любовта не е задължение, просто ще се почувстваш като първият глупак. затова според мен трява да се каже истината примерно "харесвам те но да говорим за любов е рано " или нео подобно.
п.с и не става дума за хлапетата дето казват "обичам те" на всекиго пък и на тях много няма да им направи особено впечатление

iskamdate123
06-17-2009, 18:04
Тя : Обичам те

iskamdate123

iskamdate123

iskamdate123
06-17-2009, 18:05

TheBeliever
06-17-2009, 18:12
не става дума да се обиди някой на отговор "мерси" . Примерно обичаш някого и би дал всичко за него/нея и събираш смелост, разкриваш си чувствата и и получаваш отг "мерси" няма да се обидиш, все пак любовта не е задължение, просто ще се почувстваш като първият глупак. затова според мен трява да се каже истината примерно "харесвам те но да говорим за любов е рано " или нео подобно.
п.с и не става дума за хлапетата дето казват "обичам те" на всекиго пък и на тях много няма да им направи особено впечатление

Защо да се чувстваш като глупак? Както каза любовта не е задължение. Аз като тръгвам да си разкривам чувствата не го правя с цел да чуя същото и от другата страна, а защото съм почувствала нуждата да го кажа.

angeltears
06-17-2009, 20:00
Една проста и силна прегръдка върши работа :)

nosunshine
06-17-2009, 20:27
хохо авторе ... ако не си усетил го казах на шега ... :? :? Какво можеш да кажеш на човек към който нямаш чувства а? :? Че и ти изпитваш същото ли ... така сам се закопаваш ... :?

Съжалявам не се усетих, че е на шега, и все пак темата е за отговора ако го/я обичаш не ако не го/я обичаш :)

Hilary_
06-17-2009, 20:33
.. кк :wink: Не съм обрънала внимание ... :wink:

selens
06-17-2009, 22:15
И аз се обичам :D 8-) В такива ситуации и аз казвам мерси :razz: :D

nosunshine
06-18-2009, 00:25
И аз се обичам :D 8-) В такива ситуации и аз казвам мерси :razz: :D

Ти като една моя фр. цитирам : Ние сме перфекната двойка, той ме обича.. и аз се обичам

LiveFlower
06-18-2009, 00:27
Ебати лигавщините, брат !

lipsvashh_mi
06-18-2009, 09:01
прегръщаш го/я....понякога нужда от думи няма..то като обичаш някого го чувстваш със сърцето си!Да покажеш любовта си е 1000 пъти по-добре от тея 2 думи,чието значение с времето съвсем се изчанчи и изфалшиви.... :?

Aicken
06-18-2009, 09:37

ебахти простата мърша 8-)

SiNiStEr
06-18-2009, 09:56
Вчера стана. :)
Каза ми,че ме обича а аз му отговорих,че и аз го обичам.
Просто и лесно е,стига само чувствата да са заимни.
:)

MP
06-18-2009, 18:10
На думите "Обичам те" отговаряш : " И АЗ! "

DeViLgIlrL16
06-18-2009, 19:03
отговарям или :
- и аз те обичам!!!
или:
-аз те обичам повече !!! .... :oops:

donkihot
06-18-2009, 19:39
мерси...

Lyubomn7
06-18-2009, 19:43
Аз никога не съм бил с момиче което не обичам, винаги съм обичал приятелката си и кат ми каже "Обичам те" и казвам "И аз теб" или пък "Аз повече" :D

oasis
06-18-2009, 19:53
Якичко :lol:

rusoto_baby_f
06-19-2009, 12:12

:( тва е гадно
Примерно..
Човека срещу теб разкрива чувствата си...и ти каже ,,обичам те,, при което ти казваш ,,мерси,, .....не че ще се разсърди...но...ако съм на негово място бих се почувствала тъпо... :? :? :?

Тва си е лично мое мнение де...
Но бих предпочела да си замълча отколкото да кажа нещо такова, от което знам, че няма да му стане приятно...особенно ако очаква да му се отвърне... :? :?

dimitar_ak
06-19-2009, 12:34
Излишно е да правим холивудски сцени. Прочетете ми подписа.

NeZaPoznat
06-19-2009, 12:36

:( тва е гадно
Примерно..
Човека срещу теб разкрива чувствата си...и ти каже ,,обичам те,, при което ти казваш ,,мерси,, .....не че ще се разсърди...но...ако съм на негово място бих се почувствала тъпо... :? :? :?

Тва си е лично мое мнение де...
Но бих предпочела да си замълча отколкото да кажа нещо такова, от което знам, че няма да му стане приятно...особенно ако очаква да му се отвърне... :? :?

О да !! Мълчанието е мнооооооого добър отговор на 'обичам те'. :-P :-P

vali00
06-19-2009, 16:48
трябва да го направите, както си го чувствате :)

MiLGaR0sSa
06-19-2009, 16:57
Аз много се дразня,когато някакви фешънчета почнат десет минути след като сме се запознали с "лоф ююю" или "обичкам те".Ама за да не ми се разсърдят отговарям с " И аз".Не с "и аз теб",а само "а аз" (все едно казвам "и аз се обичам") :D
Не се озъснават хората.

thedutchess
06-19-2009, 17:48
или отговор "добре'' и усмивка.... :-o
да :Д но и едно "Благодаря" ще свърши работа :-D

BigFakeSmile
06-20-2009, 08:30
абе какво се отговаря и аз се чудя.. :D
в смисъл някое момче като ми каже, че ме обича...аз също му го казвам (и се старая да звучи правдоподобно)
защото си представям колко ще ми е кофти на мен, ако аз кажа на някой, че го обичам..а той не каже нищо..
така че си казвам ''и аз те обичам'', макар, че не е така

TheBeliever
06-20-2009, 08:37
в смисъл някое момче като ми каже, че ме обича...аз също му го казвам (и се старая да звучи правдоподобно)
защото си представям колко ще ми е кофти на мен, ако аз кажа на някой, че го обичам..а той не каже нищо..

Не мога да разбера хората, които разсъждават така. Според теб не е ли по-кофти да разбереш, че човека, който ти казва "Обичам те" не го чувства?

Punisherrr
06-20-2009, 09:37

Не мога да разбера хората, които разсъждават така. Според теб не е ли по-кофти да разбереш, че човека, който ти казва "Обичам те" не го чувства?

:smt023 точно така.
Не мога да рабера що за тема изобщо? Къв е тоя наръчник ''как да отвърнем ако случааайно ни се случи да го чуем от НЯКОЙ..'' точно така звучи всичко тва ;) - Отвръща се ако се чувства.Ако не - човека,който ти го е казал ако наистина го изпитва ще приеме една хубава прегръдка и ако стане дума за обичта от ваша страна(която евентуаално още няма) ще му бъде обясненено какво изпитвате вие и така.
усмивки и любов.. 8-)

sKa73r4o93
06-20-2009, 09:46

:smt023 точно така.
Не мога да рабера що за тема изобщо? Къв е тоя наръчник ''как да отвърнем ако случааайно ни се случи да го чуем от НЯКОЙ..'' точно така звучи всичко тва ;) - Отвръща се ако се чувства.Ако не - човека,който ти го е казал ако наистина го изпитва ще приеме една хубава прегръдка и ако стане дума за обичта от ваша страна(която евентуаално още няма) ще му бъде обясненено какво изпитвате вие и така.
усмивки и любов.. 8-)++++

vesSynkaa
06-20-2009, 09:48
Пф т'ва е много тъпо да ти каже "Обичам те" и ти "Ми мерси :) " ..
Ужас ! Само като си представя примерно аз да кажа на гаджето си , че
го обичам и той да ми изръси "Мерси" или "Добре" .. леле ужас .. :?
По-добре се усмихнете,целунете я/го, прегърнете я/го , отколкото да изръсите "Мерси" .. :? Става много тъпо така .

gabi_94
06-20-2009, 10:09
ами виждам че гаджето ми много държи на мен и може би е влюбен, просто по погледът му си личи и още не ми е казал че ме обича, все пак ходим от една седмица, но сиг ще ми го каже, убедена съм и тъй като аз не мога да му отвърна със същото, просто не мога да му кажа че го обичам, харесвам го, но...и се чудя какво да му кажа, ако той ми го каже :( нещо по-добро от мерси :-D

Punisherrr
06-20-2009, 10:11
ами виждам че гаджето ми много държи на мен и може би е влюбен, просто по погледът му си личи и още не ми е казал че ме обича, все пак ходим от една седмица, но сиг ще ми го каже, убедена съм и тъй като аз не мога да му отвърна със същото, просто не мога да му кажа че го обичам, харесвам го, но...и се чудя какво да му кажа, ако той ми го каже :( нещо по-добро от мерси :-D

Щом искате упътване... > Усмивка > целувка > прегръдка? ;)

Sladurcho
06-20-2009, 10:14
според мен няма как предварително да се настроиш ако човека до теб ти каже че те обича какво ще направиш... то от вътре си идва дали да кажеш мерси, да се стреснеш такъв или да кажеш " и аз те обичам" ! дори една целувка или прегръдка вършат работа! ама варианта с "мерси" е малко грубичко... човека си излива чуствата а ти постъпваш като идиот

mynichka93
06-20-2009, 10:19
Понякога казвам "и аз", а друг път казвам "аз повече" ;d :-)

eminemfenka
06-20-2009, 13:13
С бившия ми приятел седяхме на една полянка :-D той ме беше гушнал, а аз се бях втренчила в телефона ми .. и той ме притисна към себе си и каза обичам те :D и аз: аха и аз .. и не спрях да се ровя :-D

Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 09:59
и аз се обичам...